lil_
|
ok cveke, jst vm sploh ne sledim tko da bom napisala sam tist cesar se spomnim iz zadnjih parih strani se strinjam strelke smo kr fajn ja, sam skoda, k je prsov ns mesec, mesec staranja katalog BC in igralni center na strani 6 je center, zraven katerega pise, da je glasbena blazina z zvocnimi efekti in klasicno glasbo. ker sm se skor ustrasla trsicinih slikic trebuha, sm dodala dve slikici mojga je blo recen, da kot studentka lahko zaprosis za stipendijo? kaksno? kam se lahko obrnem? in kdaj se to zaprosi? za delfinko in naj zdrzi cim dlje. sm mela vceri pregled (27t): so mi nardil UZ, vse je vredu in pridno rastemo. mamo ze 1050g in 1070g...tko da lepo napredujemo in smo se vedno enake velikosti/teze, kar je najbolj pomembno. no zdej se je tut tadrug misek obrnu na glavo, tko da sta oba pripravljena...no komot se pocakata kaksen mesec. sm pa vceri tut v tazadno dobila injekcijo za razvoj pluck, dons sm mogla pa po se eno, tko da bi mela v primeru prezgodnjega poroda cim bol razvita plucka. smo pa trenutno na +6kg. ostalo- kri, voda, sladkor,... je vse cist vredu. nm je blo naroceno da nej bomo tko pridni naprej in nej se naprej pocivamo sta se pa moja miska po injekcijah umirila, so mi rekel da se bosta...tko da sm solidno prespala noc. sam tiste brce k pa padejo, so pa vseen kr mocne. neki me zanima glede izcedkov...mi je normalno da je med nosecnostjo izcedka vec tut vem d ane sme bit barvast in podobno. sam se mi pa zdi, da je izcedek ponavad malenkost gost, iz mene pa nekaj casa tece cist redek izcedek, tko kt da bi se polulala. zdej pa me zanima kako ves, ce ti slucajno plodovnica odteka po kaplicah? sej mislim da ni plodovnica, tut vceri na pregledu bi kej opazl, da jo je mn al pa kar kol, pa je vse vredu. sam vseen me zanima kako lahko ves? kaj pa je s tistimi cepi, k nej bi "padl vn" pred porodom, no nej bi al pa nebi, sej nima veze, sam me zanima kako to zgleda? res smo vedno blizi porodu, sam se nm se nikamor ne mudi...mam pa vedno vec vprasanj tut k me prime ksn krc, se vedno vprasam, ce bom sploh vedla kdaj bojo pravi popadki drugac pa jaaaa....tut jst komi cakam sneg...velik snega mah ce ga letos nebomo mogle izkoristt, se bomo pa drugo leto tok bol nasankale
|