meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Drugače sem pa danes zadnjič delala... Yiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Ne veste, kako sem vesela Super . Zdaj bomo lahko več klepetale. Jaz bom ša čez december potegnila, pa še nekaj v januarju, da bo malce več €€. suzy lepo izgleda. Tudi tu je že vse belo, ampak ne morem slikat, bi me sodelavci čudno gledal. Glede vlog pa nimam pojma. Aja punce, kdaj smo rekle, da bo drugo srečanje. Jaz sem čisto pozabila. Glede eurčkov... Jaz bom dala v izračun do novembrske plače, da bo porodniška kolikortoliko normalna, decembrska bo pa res bolj borna ampak ni ga čez mirne živce in to, da mi noben ne serje po glavi zato, ker prvič, o mojem delu nima pojma in drugič, ker nima osnovnega pojma o človeški komunikaciji. Včeraj sem uvajala novo sodelavko. Prišla je za 1 šolsko uro!!!!, že to pokaže koliko pomena vodstvo pripisuje mojemu delovnemu mestu. Sem pa ob tem, ko sem ji predstavljala stvari ugotovila, kako zelo obvladam stvari in koliko informacij mam v glavi-una reva me je pa iz minute v minuto bolj obupano gledala in se sekirala, če bo zmogla. Za tiste, ki ne veste-delam kot specialna pedagoginja oz. učiteljica dodatne strokovne pomoči. To pomeni obvladat najprej cel kup posebnih didaktičnih pristopov k poučevanju, poznavanje raznoraznih primankljajev, ovir in motenj, poznavanje snovi vseh predmetov v osnovni šoli (vsaj pregledno), obvladanje celega kupa zakonodaje in birokratskih solatarij, poznavanje učbenikov, delo s starši in nenazadnje še specifike vsakega otroka, ki ga učim. Letos sem jih imela 10 in vsak od njih je zeeelooo poseben. In jaz ji naj vse to predstavim v 1 uri in še razkažem šolo, njen kabinet pa še cel kup pravil, ki se tičejo vseh na šoli. Uh, nisem imela namena se takole skašljat ampak je pa prav pasalo. Zdaj sem v fazi "Meta, pozabi, to ni več tvoj problem! Na bolniški si in samo dojenček je pomemben!"
|