pajac
|
IZVIRNO SPOROČILO: lottyka IZVIRNO SPOROČILO: pajac IZVIRNO SPOROČILO: naša beba nč nista sami ostali, sicer sem bolj daleč od vaju, ampak tu sem pa še vedno... Tud pri meni je isto že 14 dni... zadnji pralni stroj, zadnje pranje las, zadnja depilacija, zadnje urejanje nohtov.... Bo treba rečt, da bomo itak jutr spet delale isto, mogoče bo palilo... saj da ne bosta mislili, prej sem se tuširala in pogledam noge.. ma ja še par dni pa se lahko spet naročim na depilacijo... In glede na to da nisem ne "na nebu, ne na zemlji" bom ravno šla rodit v vmesnem času ... pajac da ne boš tako kot jaz, bila naročena na brazilsko depilacijo v četrtek, ko so se mi začeli tisti neredni popadki, zjutraj sem se še spomnila da moram poklicati da me ne bo ampak sem kasneje pozabila in me kliče kozmetičarka kje sem, jaz pa njej "predihavamo popadke" . Mi je zaželela samo še srečno. jaz sem bila pred cca 10 dnevi, pa sem tam rekla, da če bi šla v P, da bi poklicala, pa so rekli, da bi že oni .. No zdaj pa res upam, da ne bo treba še enkrat prej, ker mi po moje voda tam na mizi odteče.. to bi bilo nekaj fajnega, a ne?? Aleksa ne morejo vedeti barve plodovnice, vendar CTG pri plodu z mekonijsko plodovnico ne more biti ok, ker je zelena zato ker se dojenček pokaka, pokaka pa se zato, ker mu na trenutke manjka kisika ... Vse to se kaže na CTG kot odkloni od normale.. Tako da, če je normalen CTG sklepajo, da je vse ok.. nekako tako.. kam sta mi ušli sotrpinki??? Hm... a bom sama tipkala ponoči?? No če sta šli rodit je oproščeno Škorpijonček, nič ni dišalo na sneg, prva lepi sonček je bil.. Me pa moj jutri zjutraj pelje v DOmžale na prelged in nazaj.. vmes pa bo Petra v vrtec peljal.. sem mu rekla, da lahko grem nazaj grede na bus, ampak ni za to... Zdaj popoldan mi spet otrdeva trebuh, samo me ne boli ne vem kako... Ne vem kaj je... Sem pa danes jedla po dolgem času muslije in jogurt, ki mi vedno spravi prebavo v red, tako da je lahko tudi to.... no bomo videli... Naša beba jaz se depilacije niti ne lotevam.. sem imela eno šivanje v nosečnosti več kot zadosti.. sicer ne zaradi depilacije, ampak vseeno... majabar za obisk!!!!
< Sporočilo je popravil pajac -- 25.11.2010 20:45:34 >