|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
26.11.2010 9:13:24   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Rina22 meni grejo bolj na živce ljudje ki mislijo da vse vejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
26.11.2010 9:14:48   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Sicer pa so že naredli študijo tudi o zlorabi moških,tak da...user posted image user posted image user posted image

in kaj ta študija praviuser posted image ?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
26.11.2010 9:15:36   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Rina22 meni grejo bolj na živce ljudje ki mislijo da vse vejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
26.11.2010 9:16:57   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Oooo, hvala, Botrca pridi - Sami je
skuhala kafeee! user posted image

saj sem ti par postov nazaj napisala da sem tudi jaz sama...torej me 3, še katerauser posted image ?

Vidla, vidla,
saj zato pa te kličem: kaj zaj pridi!

Rina ti tudi. Sami lahko še skuha. user posted image

Ni problema....če sem jih v letih svoje službe lahko skuhala na tisoče pravih,mi pa teh par virtualnih res ne bo problem scmarituser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar postrezite si...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
26.11.2010 9:16:59   
botrca
Sami0804 kaj zdaj je kava kuhana ali zabušavaš user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
26.11.2010 9:18:56   
botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kar postrezite si...

hvala, hvala zlata si user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
26.11.2010 9:21:03   
sami0804

Kar postrezite si...

hvala, hvala zlata si user posted image

malenkostuser posted image

Majakla in rina,a vama skuham novo,glede na to,da je zdaj botrca vse požrlauser posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
26.11.2010 9:24:26   
sami0804

Sicer pa so že naredli študijo tudi o zlorabi moških,tak da...user posted image user posted image user posted image

in kaj ta študija praviuser posted image ?

Mislim,da je blo dano ven par dni po tistem,ko so povedali,da je vsaka druga ženska žrtev nasilja...kot neka replika...
Je bilo govora o te,da je tudi več moških,kot si mislimo žrtev fizičnega in predvsem psihičnega nasiljauser posted image

No,majaklin mož spada v kategorijo.....ma saj je sama napisala,kak ga je maltretiralauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
26.11.2010 9:24:33   
tasa_m
user posted image coffe time, pridite. Midve z Lijiko sva doma user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
26.11.2010 9:26:10   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Glej, jaz sama sebe ne obsojam, ker imam pač določeno mnenje in ker sem na sploh pač bolj občutljive sorte. ne bom spet nekaj na dolgo in na široko, ker sem se res odločla, da več NE BOM.

glede tistega - ne razmišljam vedno, kdo bo kje umrl in o koncu sveta itd. pač me je res zagrabla panika in mislim, da nisem bila edina. ene so/ste pač bolj flegmatiki in hvala bogu, ker lažje vse prenašate.ljudje smo pač različni.

poporodna depresija - ja, res sem bla depresivna in sem takrat res samo na to študirala in se bala ko ne vem kaj. ampak na to ne moreš samo tak vplivat, da obrneš gumb in je vse ok. to pač traja, da se spraviš k sebi. če pa ne, pa poiščeš strokovno pomoč, če jo rabiš.

Sem hvaležna za to, kar imam in sem ponosna, da sem taka, kot sem, ker vem izražat čustva in jih tudi pokazat (ne samo govorit o njih). in če bi se vsak človek kdaj pa kdaj zamislil, da ti lahko sekunda spremeni življenje, bi bolj cenili življenje in ljudi, ki jih imamo okrog sebe. in v tem ne vidim nič slabega. in če bi se vsak kdaj malo postavil v kožo sočloveka, bi vido, da svet ni tak lep, kot se kaže in bi mogoče tudi soljudi lažje razumeli.

Zelo lepo napisano-podpisuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
26.11.2010 9:27:01   
majakla
Pa saj sem vedla, da ne bi smela povedat,
da je bila knjiga. user posted image user posted image user posted image

Botrca: vse si spila?

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
26.11.2010 9:27:36   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image coffe time, pridite. Midve z Lijiko sva doma user posted image

Eeeee,to sem čakala...jaz znam samo one dolgočasne kuhatuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
26.11.2010 9:30:37   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Hmmm,upam,da z Marto ni bilo potem kaj resno narobe,da se nic vec ne javi user posted image user posted image user posted image

Joj,jaz tudi...user posted image Marta še od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
26.11.2010 9:30:48   
tasa_m

Majakla in rina,a vama skuham novo,glede na to,da je zdaj botrca vse požrlauser posted image user posted image user posted image

user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
26.11.2010 9:31:32   
tasa_m

čaki, še nam bom nekaj za prigriznit spekla :P

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
26.11.2010 9:32:57   
sami0804

čaki, še nam bom nekaj za prigriznit spekla :P

Mmmm...komaj čakamuser posted image ...pecivo za zajtrkuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
26.11.2010 9:33:09   
tasa_m
Da nebote samo kafeja pile, še vam neke za jest dam user posted image  user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2817
26.11.2010 9:33:16   
botrca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2818
26.11.2010 9:33:29   
tasa_m

Hmmm,upam,da z Marto ni bilo potem kaj resno narobe,da se nic vec ne javi user posted image user posted image user posted image

Joj,jaz tudi...user posted image Marta še od mene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa od mene...

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
26.11.2010 9:36:03   
botrca

Da nebote samo kafeja pile, še vam neke za jest dam user posted image  user posted image

user posted image

mmmmmmmmmmm njami, njami še bi mami...obožujem prazne rogljičke...joj kak bi šla zdaj v trgovino pa ne morem user posted image ...tasa_m user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
26.11.2010 9:36:37   
sami0804

user posted image

Hvala...samo sem zgleda neko alergijo fasala-bolj kot jih gledam,bolj mi slina po bradi teče...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
26.11.2010 9:38:25   
botrca

Mislim,da je blo dano ven par dni po tistem,ko so povedali,da je vsaka druga ženska žrtev nasilja...kot neka replika...
Je bilo govora o te,da je tudi več moških,kot si mislimo žrtev fizičnega in predvsem psihičnega nasiljauser posted image

No,majaklin mož spada v kategorijo.....ma saj je sama napisala,kak ga je maltretiralauser posted image user posted image user posted image user posted image

verjamem da so tudi moški deležni tega, samo se premalo govori o tem...se mi zdi da je bolj poudarek na trpinčenih ženskah user posted image

majakla kaj si bogemu možu naredila user posted image ?

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2822
26.11.2010 9:39:44   
botrca

Hvala...samo sem zgleda neko alergijo fasala-bolj kot jih gledam,bolj mi slina po bradi teče...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2823
26.11.2010 9:40:42   
botrca

pa od mene...

pa od mene...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
26.11.2010 9:42:09   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Botrca: vse si spila?

user posted image ...saj ima tasa_m veliko "kahlo" skuhane kave user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?