rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz mam full rada take "globoke" teme, samo mam občutek, da se o tem res lahko pogovarjaš z določenimi osebami.. se mi zdi, da če tu gor kdo kaj napiše, se hitro najde kdo, ki misli čisto drugače in si naenkrat butec, če misliš tak kot misliš Zakaj takoj gledaš vse negativno...ne smeš se takoj obsojat, če imaš drugačno mnenje kot drugi še ne pomeni da si butec...pikica zlata, če se boš ozirala samo na to kaj drugi mislijo in razmišljala o tem ki je kdo umrl, kdaj bo konec sveta...boš živčni zlom dobila, nabrala si boš samo negativno energijo, ki bo psihično vplivala nate in na tvojo družino...glej malo s pozitivne strani...imaš zdravega otroka, streho nad glavo...zdrave starše, sestro, brata....to naj te drži pokonci. Saj vem, da včasih pride "žuta minuta" samo ne pa samo o takih stvareh razmišljat. Glej, jaz sama sebe ne obsojam, ker imam pač določeno mnenje in ker sem na sploh pač bolj občutljive sorte. ne bom spet nekaj na dolgo in na široko, ker sem se res odločla, da več NE BOM. glede tistega - ne razmišljam vedno, kdo bo kje umrl in o koncu sveta itd. pač me je res zagrabla panika in mislim, da nisem bila edina. ene so/ste pač bolj flegmatiki in hvala bogu, ker lažje vse prenašate.ljudje smo pač različni. poporodna depresija - ja, res sem bla depresivna in sem takrat res samo na to študirala in se bala ko ne vem kaj. ampak na to ne moreš samo tak vplivat, da obrneš gumb in je vse ok. to pač traja, da se spraviš k sebi. če pa ne, pa poiščeš strokovno pomoč, če jo rabiš. Sem hvaležna za to, kar imam in sem ponosna, da sem taka, kot sem, ker vem izražat čustva in jih tudi pokazat (ne samo govorit o njih). in če bi se vsak človek kdaj pa kdaj zamislil, da ti lahko sekunda spremeni življenje, bi bolj cenili življenje in ljudi, ki jih imamo okrog sebe. in v tem ne vidim nič slabega. in če bi se vsak kdaj malo postavil v kožo sočloveka, bi vido, da svet ni tak lep, kot se kaže in bi mogoče tudi soljudi lažje razumeli.
|