|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
26.11.2010 8:47:00   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

...se mi zdi da jo spet kuha. Naj gre v 3PM vse skup user posted image

tudi za Lijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
26.11.2010 8:47:13   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Noč je bila mirna,vsaj kar se otrok tiče...kar se je dogajalo v moji glavi in mislih,je spet druga pesem.Sem včeraj z enim prijateljem na FB potem tako debato vdarla dol o življenju smrti in vrednotah,da mam še zdaj polno glavo misli,ki kar same švigajo okrog

Jaz mam full rada take "globoke" teme, samo mam občutek, da se o tem res lahko pogovarjaš z določenimi osebami.. se mi zdi, da če tu gor kdo kaj napiše, se hitro najde kdo, ki misli čisto drugače in si naenkrat butec, če misliš tak kot misliš user posted image
podpis, tudi jaz sem že ugoovila to, zato marsikdaj lepo pametno molčim user posted image user posted image

ja, saj sem se tudi jaz tak odločla

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
26.11.2010 8:47:27   
sami0804
]Iskreno sožalje, Sami user posted image A mu je ime na S.?
Ker je ena imela na FB napisano, naj počiva v miru in vem, da je tam z vaših koncev user posted image

Hvala,ja to je onuser posted image .Si pa mislim,kje si prebrala...je najina skupna prijateljicauser posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
26.11.2010 8:48:45   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Uživajte na kavici, jaz jo bom pila v "miru" (beri: sama user posted image ).

kaj sem poa jaz?user posted image Boma eno vitrualno skup spile.....izvoli eno...user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
26.11.2010 8:49:27   
tasa_m

Ker je ena imela na FB napisano, naj počiva v miru in vem, da je tam z vaših koncev user posted image

Hvala,ja to je onuser posted image .Si pa mislim,kje si prebrala...je najina skupna prijateljicauser posted image

ti jo tudi osebno poznaš? Ker ona je tud močna oseba, kolk se meni zdi...

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
26.11.2010 8:50:48   
sami0804

Glede kofeja pa še midve ne veva, ker se mi zdi da jo spet kuha. Naj gre v 3PM vse skup user posted image

Ojoj,bogica...sem prebrala že na FB.user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
26.11.2010 8:52:38   
tasa_m
Dajte mi rečt, kake termometre imate ve??

Mi imamo enega iz BC in do zdaj se mi je zdelo da dela stalno OKej. Danes pa se mi zdi Lija kar vroča, pa mi izmeri prvič 36,9, drugič pa 37,1. Pa ji merim še 3 pa ji spet zmeri 37,1
Pa dobro no, saj 37,1 še ni vročina ampak vseeno.

Sami, daj mi še enkrat povej za rafaelo krogljice, kater smetano rabim. Sem recept pozabla v Lenartu user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
26.11.2010 8:54:21   
majakla

Jaz mam full rada take "globoke" teme, samo mam občutek, da se o tem res lahko pogovarjaš z določenimi osebami.. se mi zdi, da če tu gor kdo kaj napiše, se hitro najde kdo, ki misli čisto drugače in si naenkrat butec, če misliš tak kot misliš user posted image
podpis, tudi jaz sem že ugoovila to, zato marsikdaj lepo pametno molčim user posted image user posted image

Jaz pa bleknem vse kaj se spomnim,
eto, pol pa mi Sami grozi, da sem za
prijavit. user posted image user posted image user posted image
Sami, pa le Nikova knjigica je bila. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
26.11.2010 8:54:26   
sami0804

Sosedu od mojega je umrla hčerkica, ko je bila stara 6m, in se dolgo nista mogla odločit, da bi še mela user posted image In se vidi, da jima je še zdaj hudo user posted image Pa nama se je tak lepo ime vidlo, ko sva izbirala imena za user posted image , pa se zato nisva odločla za tisto ime, ker bi itak bilo preveč boleče user posted image Jaz si predstavljat ne morem....

Ko sem jaz rodila mojo pupo,se je pri nas smrtno ponesrečila hčerka od  trgovke v naši trgovini-ime ji je bilo Sara...
Če verjamete ali ne,še vedno moje dekline v trgovini ne kličem po imenu,če ona delauser posted image ...

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
26.11.2010 8:54:36   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Zakaj takoj gledaš vse negativno...ne smeš se takoj obsojat, če imaš drugačno mnenje kot drugi še ne pomeni da si butec...pikica zlata, če se boš ozirala samo na to kaj drugi mislijo in razmišljala o tem ki je kdo umrl, kdaj bo konec sveta...boš živčni zlom dobila, nabrala si boš samo negativno energijo, ki bo psihično vplivala nate in na tvojo družino...glej malo s pozitivne strani...imaš zdravega otroka, streho nad glavo...zdrave starše, sestro, brata....to naj te drži pokonci. Saj vem, da včasih pride "žuta minuta" samo ne pa samo o takih stvareh razmišljat.

Glej, jaz sama sebe ne obsojam, ker imam pač določeno mnenje in ker sem na sploh pač bolj občutljive sorte. ne bom spet nekaj na dolgo in na široko, ker sem se res odločla, da več NE BOM.

glede tistega - ne razmišljam vedno, kdo bo kje umrl in o koncu sveta itd. pač me je res zagrabla panika in mislim, da nisem bila edina. ene so/ste pač bolj flegmatiki in hvala bogu, ker lažje vse prenašate.ljudje smo pač različni.

poporodna depresija - ja, res sem bla depresivna in sem takrat res samo na to študirala in se bala ko ne vem kaj. ampak na to ne moreš samo tak vplivat, da obrneš gumb in je vse ok. to pač traja, da se spraviš k sebi. če pa ne, pa poiščeš strokovno pomoč, če jo rabiš.

Sem hvaležna za to, kar imam in sem ponosna, da sem taka, kot sem, ker vem izražat čustva in jih tudi pokazat (ne samo govorit o njih). in če bi se vsak človek kdaj pa kdaj zamislil, da ti lahko sekunda spremeni življenje, bi bolj cenili življenje in ljudi, ki jih imamo okrog sebe. in v tem ne vidim nič slabega. in če bi se vsak kdaj malo postavil v kožo sočloveka, bi vido, da svet ni tak lep, kot se kaže in bi mogoče tudi soljudi lažje razumeli.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
26.11.2010 8:57:00   
rina22

Sosedu od mojega je umrla hčerkica, ko je bila stara 6m, in se dolgo nista mogla odločit, da bi še mela user posted image In se vidi, da jima je še zdaj hudo user posted image Pa nama se je tak lepo ime vidlo, ko sva izbirala imena za user posted image , pa se zato nisva odločla za tisto ime, ker bi itak bilo preveč boleče user posted image Jaz si predstavljat ne morem....

Ko sem jaz rodila mojo pupo,se je pri nas smrtno ponesrečila hčerka od  trgovke v naši trgovini-ime ji je bilo Sara...
Če verjamete ali ne,še vedno moje dekline v trgovini ne kličem po imenu,če ona delauser posted image ...

ja, verjamem... saj zato ji midva nisva dala tistega imena..

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
26.11.2010 8:57:04   
majakla

kaj sem poa jaz?user posted image Boma eno vitrualno skup spile.....izvoli eno...user posted image

Spet ne bo mira! user posted image user posted image user posted image

Oooo, hvala, Botrca pridi - Sami je
skuhala kafeee! user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
26.11.2010 8:58:12   
rina22

Mi imamo enega iz BC in do zdaj se mi je zdelo da dela stalno OKej. Danes pa se mi zdi Lija kar vroča, pa mi izmeri prvič 36,9, drugič pa 37,1. Pa ji merim še 3 pa ji spet zmeri 37,1

mi mamo enega tistega, ko se da v uho, enega pa tistega, ki ima gibljivo glavo, oz. tisti zgornji del. tistega za v uho tak ne uporabljamo, ker ne pusti.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
26.11.2010 9:01:14   
botrca
Rina22 nekaj zate za boljše počutje:

http://www.youtube.com/watch?v=b0KxDS9ZH6g

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
26.11.2010 9:01:22   
sami0804

ti jo tudi osebno poznaš? Ker ona je tud močna oseba, kolk se meni zdi...

Ona je moja vzornicauser posted image
Upam,da nikoli ne bom v situaciji kot je njena (če bii imela čarobno paličico,bi tudi iz njenega življenja izbrisala veliko slabih stvari,da ne bo pomote),ampak,če bi bila,bi si želela,da bi imela toliko moči,kot jo ima ona...in poleg vsega hudega,kar doživlja,se tako trudi,da bi pomagala vsem okoli sebe,da je to enostavno-neverjetno...res je punca,ki se ji lahko samo klanjašuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
26.11.2010 9:02:44   
majakla

mi mamo enega tistega, ko se da v uho, enega pa tistega, ki ima gibljivo glavo, oz. tisti zgornji del. tistega za v uho tak ne uporabljamo, ker ne pusti.

Nam pa glih v uho pusti (ker je to halo, halo),
pod pazduho pa nikak (sem glih danes probavala).
Ampak mi je Nikova P rekla, da ti v ušesih niso
tako natančni, kot oni, ker baje v ušesu marsikaj
moti. Sem pa danes opazila in že prej slišala, da
oni v ušesu pokaže več.
Jaz vedno zmerim, še sebi, pa še komu - za primerjavo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
26.11.2010 9:03:51   
botrca

Spet ne bo mira! user posted image user posted image user posted image

saj sem ti par postov nazaj napisala da sem tudi jaz sama...torej me 3, še katerauser posted image ?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
26.11.2010 9:06:35   
majakla

saj sem ti par postov nazaj napisala da sem tudi jaz sama...torej me 3, še katerauser posted image ?

Vidla, vidla,
saj zato pa te kličem: kaj zaj pridi!

Rina ti tudi. Sami lahko še skuha. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
26.11.2010 9:07:48   
sami0804

Sami, daj mi še enkrat povej za rafaelo krogljice, kater smetano rabim. Sem recept pozabla v Lenartu user posted image

Termometer imam oni digitalni,samo nikoli ne merim temperature otrokomauser posted image ,jap,vem,da sem čudna,samo take vzganjata poleg,kot da jima hočem roko odtrgat...imata pa zelo redko vročino,če je to olajševalna okoliščinauser posted image

Za rafaelo kroglice-katero hočešuser posted image
V receptu je sicer alpska smetana,samo meni je bolj pri srcu rastlinska,samo dam manj cukra,ker je že smetana sladka,pa žlico margarine,ker se masa lepše poveže...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
26.11.2010 9:11:10   
sami0804

Jaz pa bleknem vse kaj se spomnim,
eto, pol pa mi Sami grozi, da sem za
prijavit. user posted image user posted image user posted image
Sami, pa le Nikova knjigica je bila. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Knjigo si mu vrgla...zaj maš pa črno piko pri meni...jaz sem knjigožeruser posted image
Sicer pa so že naredli študijo tudi o zlorabi moških,tak da...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
26.11.2010 9:12:06   
rina22

joj pa ne atomikov no user posted image drugače pa hvala za dober namen user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
26.11.2010 9:12:37   
botrca
Rina22 meni grejo bolj na živce ljudje ki mislijo da vse vejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
26.11.2010 9:12:58   
rina22

Vidla, vidla,
saj zato pa te kličem: kaj zaj pridi!

Rina ti tudi. Sami lahko še skuha. user posted image

user posted image user posted image ja, ja, še zame eno user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
26.11.2010 9:13:01   
Sacherca
Na hitro se lahko oglasim...pol pa grem mala dva zaposlit,ker zdaj je treba kar ponavljat besede : Igrace delimo pa bla bla user posted image Pol pa itak gremo ven,da se zletatauser posted image

Sami,iskreno sozalje user posted image

user posted image user posted image user posted image Za Liji in vse ostale bolancke

Hmmm,upam,da z Marto ni bilo potem kaj resno narobe,da se nic vec ne javi user posted image user posted image user posted image

Drugace pa se meni zdi otroka pokopat nekaj res najhujsega kar si sploh lahko zamislim user posted image Imamo druzinsko prijateljico,ki so ji pre nekaj leti ubili sina tu v Mb...katasrofa kaj za ene bolecineuser posted image ....In reva kot,da se ni dovolj hudega dozivela....Zdaj se bori z rakom user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
26.11.2010 9:13:18   
botrca

joj pa ne atomikov no user posted image drugače pa hvala za dober namen user posted image user posted image

pusti zdaj kdo poje, poslušaj besedilo...user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?