|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
26.11.2010 5:10:16   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

zdaj ta teden še izkoristim za RR, pol pa diploma time.
no, bo pa Ly več tu, tak da se ne bo sistem porušouser posted image

ly?? kaj sem zamudilauser posted image

ja je prej napisala, da ima fraj, dopust al kaj, pa bo nadoknadla z RRuser posted image

oo,to se pa lepo čuje...prej je bla vsakodnevna-jo kar pogrešamuser posted image

Podpis!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
26.11.2010 5:12:46   
matcar
Jutro!

Jaz pa ne morem več spat,me tak križ boli,da joj,pa leva rama,sem celo roko gluho mela,ko sem vstala.user posted image user posted image user posted image
Grem še FB čekirat malo,pa pridem pol še nazaj.Mogoče pa bo že katera gor.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
26.11.2010 6:29:15   
matcar
Še vse spite?user posted image No,mi se gremo zaj porihtat,pa šibamo ven.user posted image
Se vidimo!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
26.11.2010 7:54:26   
rina22
jutro user posted image

sem vas samo malo pozdravit prišla user posted image Uživajte danes na kavici user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
26.11.2010 8:04:32   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Sem gledala zdaj slike ki jih imam v rač. Joj kaj mi roji po glavi. Ali naj se zopet pobarvam al ne v vijolično user posted image . Pa najine slike ko sva komaj začela hodit...ma ni da ni. Me mika da jih dam na fb. Samo ne danes, bi predolgo trajalo.

uf svetovna barvauser posted image user posted image

je ne user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
26.11.2010 8:05:00   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Botrca: vidla slike, lepeeeeeee. user posted image

hvala user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
26.11.2010 8:06:02   
botrca

...danes se je bratranec od mojga smrtno ponesrečiluser posted image

sožalje user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
26.11.2010 8:08:19   
botrca

...resnično občudujem tiste,ki so to doživeli in preživeli...

jaz tudi...sem zadnjič na televiziji vidla starša, ki sta pokopala v prometnih nesrečah sina in hčerko...ostala sta sama...to me je pa ful prizadelo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
26.11.2010 8:18:32   
botrca
Pa dobro jutro vsem skupaj,

spali smo malo boljši, bruhal je samo 1x okrog 5.30. Zdaj pa gleda risanke in nekaj jamra da ga trebušček boli user posted image . Midva pa pijeva kavo. Zunaj je prava Sibirija user posted image user posted image user posted image ...kako sovražim zimo. Komaj čakam poletje.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
26.11.2010 8:27:40   
sami0804

Jutro!

Noč je bila mirna,vsaj kar se otrok tiče...kar se je dogajalo v moji glavi in mislih,je spet druga pesem.Sem včeraj z enim prijateljem na FB potem tako debato vdarla dol o življenju smrti in vrednotah,da mam še zdaj polno glavo misli,ki kar same švigajo okroguser posted image Hvala botrca in matcar.

No,sedaj pa k boljšim temam.
botrca me veseli,da je Jan boljše ampak user posted image user posted image user posted image še naprej pridejo v poštevuser posted image

Tudi za vse ostale bolančke še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ker vem,da se vas večina zdaj že odpravlja na čvek,bom rekla samo-fajn se načvekajte,spijte kaki kofe še za mene-ampak na naslednjem kafetkanju pa mi ne uideteuser posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
26.11.2010 8:29:21   
tasa_m

Sem itak cela zmešana...danes se je bratranec od mojga smrtno ponesrečiluser posted image

Iskreno sožalje, Sami user posted image A mu je ime na S.?
Ker je ena imela na FB napisano, naj počiva v miru in vem, da je tam z vaših koncev user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
26.11.2010 8:32:45   
tasa_m

Tudi za vse ostale bolančke še naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ker vem,da se vas večina zdaj že odpravlja na čvek,bom rekla samo-fajn se načvekajte,spijte kaki kofe še za mene-ampak na naslednjem kafetkanju pa mi ne uideteuser posted image user posted image user posted image

Hvala za pikapoke, jih bom kar pograbla user posted image user posted image

Tebi prvo en velik objemček user posted image user posted image (al pa dva),
pa tudi v vašo hišo pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede kofeja pa še midve ne veva, ker se mi zdi da jo spet kuha. Naj gre v 3PM vse skup user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
26.11.2010 8:33:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

jutro user posted image

sem vas samo malo pozdravit prišla user posted image Uživajte danes na kavici user posted image
Rinčica, zakaj pa ti nebi prišla ?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
26.11.2010 8:33:37   
majakla
Dobro jutro

Če še ne veste, snega še ni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
26.11.2010 8:35:03   
rina22
sami, tudi z moje strani iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image

Sosedu od mojega je umrla hčerkica, ko je bila stara 6m, in se dolgo nista mogla odločit, da bi še mela user posted image In se vidi, da jima je še zdaj hudo user posted image Pa nama se je tak lepo ime vidlo, ko sva izbirala imena za user posted image , pa se zato nisva odločla za tisto ime, ker bi itak bilo preveč boleče user posted image Jaz si predstavljat ne morem....
Pa stric od mojega je naredo samomor (uradno), in po 10 letih je babica še vedno user posted image user posted image Res, pokopat otroka, je najhuje user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
26.11.2010 8:37:01   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

jutro user posted image

Bi prišla, samo mi je naaaaaaajboljša prijateljica, ki je nisem vidla menda že 1 mesec obljubila, da danes pride v mb. in ker nimam pojma, kdaj pride, bom raje doma, ker še sama ni vedla, kdaj bo prišla user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
26.11.2010 8:38:18   
rina22

Hvala za pikapoke, jih bom kar pograbla user posted image user posted image

Tebi prvo en velik objemček user posted image user posted image (al pa dva),
pa tudi v vašo hišo pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Glede kofeja pa še midve ne veva, ker se mi zdi da jo spet kuha. Naj gre v 3PM vse skup user posted image

podpis user posted image

in user posted image user posted image tudi za Lijo

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
26.11.2010 8:39:11   
tasa_m

jutro user posted image

Bi prišla, samo mi je naaaaaaajboljša prijateljica, ki je nisem vidla menda že 1 mesec obljubila, da danes pride v mb. in ker nimam pojma, kdaj pride, bom raje doma, ker še sama ni vedla, kdaj bo prišla user posted image
aha user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
26.11.2010 8:39:52   
majakla
Uživajte na kavici, jaz jo bom pila v "miru" (beri: sama user posted image ).

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
26.11.2010 8:40:23   
botrca

Hvala botrca in matcar.
botrca me veseli,da je Jan boljše ampak user posted image user posted image user posted image še naprej pridejo v poštevuser posted image

hvala, res upam da pikapolonice pridejo do Jana in ga pozdravijo...na kavo pa srčno upam, da tudi jaz naslednjič pridem vas že ful pogrešam.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
26.11.2010 8:40:54   
rina22

Noč je bila mirna,vsaj kar se otrok tiče...kar se je dogajalo v moji glavi in mislih,je spet druga pesem.Sem včeraj z enim prijateljem na FB potem tako debato vdarla dol o življenju smrti in vrednotah,da mam še zdaj polno glavo misli,ki kar same švigajo okrog

Jaz mam full rada take "globoke" teme, samo mam občutek, da se o tem res lahko pogovarjaš z določenimi osebami.. se mi zdi, da če tu gor kdo kaj napiše, se hitro najde kdo, ki misli čisto drugače in si naenkrat butec, če misliš tak kot misliš user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
26.11.2010 8:41:22   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Uživajte na kavici, jaz jo bom pila v "miru" (beri: sama user posted image ).

kaj sama, jaz sem tu...no doma jo tudi pijem sama user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
26.11.2010 8:41:50   
rina22

jutro user posted image

aha user posted image user posted image

ja, res. in ker njen dela do enih, bo ziher prišla enkrat dopoldne

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
26.11.2010 8:44:14   
tasa_m

Noč je bila mirna,vsaj kar se otrok tiče...kar se je dogajalo v moji glavi in mislih,je spet druga pesem.Sem včeraj z enim prijateljem na FB potem tako debato vdarla dol o življenju smrti in vrednotah,da mam še zdaj polno glavo misli,ki kar same švigajo okrog

Jaz mam full rada take "globoke" teme, samo mam občutek, da se o tem res lahko pogovarjaš z določenimi osebami.. se mi zdi, da če tu gor kdo kaj napiše, se hitro najde kdo, ki misli čisto drugače in si naenkrat butec, če misliš tak kot misliš user posted image
podpis, tudi jaz sem že ugoovila to, zato marsikdaj lepo pametno molčim user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
26.11.2010 8:45:12   
botrca

Zakaj takoj gledaš vse negativno...ne smeš se takoj obsojat, če imaš drugačno mnenje kot drugi še ne pomeni da si butec...pikica zlata, če se boš ozirala samo na to kaj drugi mislijo in razmišljala o tem ki je kdo umrl, kdaj bo konec sveta...boš živčni zlom dobila, nabrala si boš samo negativno energijo, ki bo psihično vplivala nate in na tvojo družino...glej malo s pozitivne strani...imaš zdravega otroka, streho nad glavo...zdrave starše, sestro, brata....to naj te drži pokonci. Saj vem, da včasih pride "žuta minuta" samo ne pa samo o takih stvareh razmišljat.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?