Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:13:24
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Rina22 meni grejo bolj na živce ljudje ki mislijo da vse vejo .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:14:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sicer pa so že naredli študijo tudi o zlorabi moških,tak da... in kaj ta študija pravi ?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:15:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Rina22 meni grejo bolj na živce ljudje ki mislijo da vse vejo .
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:16:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Oooo, hvala, Botrca pridi - Sami je skuhala kafeee! saj sem ti par postov nazaj napisala da sem tudi jaz sama...torej me 3, še katera ? Vidla, vidla, saj zato pa te kličem: kaj zaj pridi! Rina ti tudi. Sami lahko še skuha. Ni problema....če sem jih v letih svoje službe lahko skuhala na tisoče pravih,mi pa teh par virtualnih res ne bo problem scmarit Kar postrezite si...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:16:59
|
|
|
|
botrca
|
Sami0804 kaj zdaj je kava kuhana ali zabušavaš ?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:18:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Kar postrezite si... hvala, hvala zlata si
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:24:26
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sicer pa so že naredli študijo tudi o zlorabi moških,tak da... in kaj ta študija pravi ? Mislim,da je blo dano ven par dni po tistem,ko so povedali,da je vsaka druga ženska žrtev nasilja...kot neka replika... Je bilo govora o te,da je tudi več moških,kot si mislimo žrtev fizičnega in predvsem psihičnega nasilja No,majaklin mož spada v kategorijo.....ma saj je sama napisala,kak ga je maltretirala
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:24:33
|
|
|
|
tasa_m
|
coffe time, pridite. Midve z Lijiko sva doma
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:26:10
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Glej, jaz sama sebe ne obsojam, ker imam pač določeno mnenje in ker sem na sploh pač bolj občutljive sorte. ne bom spet nekaj na dolgo in na široko, ker sem se res odločla, da več NE BOM. glede tistega - ne razmišljam vedno, kdo bo kje umrl in o koncu sveta itd. pač me je res zagrabla panika in mislim, da nisem bila edina. ene so/ste pač bolj flegmatiki in hvala bogu, ker lažje vse prenašate.ljudje smo pač različni. poporodna depresija - ja, res sem bla depresivna in sem takrat res samo na to študirala in se bala ko ne vem kaj. ampak na to ne moreš samo tak vplivat, da obrneš gumb in je vse ok. to pač traja, da se spraviš k sebi. če pa ne, pa poiščeš strokovno pomoč, če jo rabiš. Sem hvaležna za to, kar imam in sem ponosna, da sem taka, kot sem, ker vem izražat čustva in jih tudi pokazat (ne samo govorit o njih). in če bi se vsak človek kdaj pa kdaj zamislil, da ti lahko sekunda spremeni življenje, bi bolj cenili življenje in ljudi, ki jih imamo okrog sebe. in v tem ne vidim nič slabega. in če bi se vsak kdaj malo postavil v kožo sočloveka, bi vido, da svet ni tak lep, kot se kaže in bi mogoče tudi soljudi lažje razumeli. Zelo lepo napisano-podpis
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:27:01
|
|
|
|
majakla
|
Pa saj sem vedla, da ne bi smela povedat, da je bila knjiga. Botrca: vse si spila?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:30:48
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Majakla in rina,a vama skuham novo,glede na to,da je zdaj botrca vse požrla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:31:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Eeeee,to sem čakala...jaz znam samo one dolgočasne kuhat čaki, še nam bom nekaj za prigriznit spekla :P
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:33:09
|
|
|
|
tasa_m
|
Da nebote samo kafeja pile, še vam neke za jest dam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:33:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Majakla in rina,a vama skuham novo,glede na to,da je zdaj botrca vse požrla
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:33:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Hmmm,upam,da z Marto ni bilo potem kaj resno narobe,da se nic vec ne javi Joj,jaz tudi... Marta še od mene pa od mene...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:36:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Da nebote samo kafeja pile, še vam neke za jest dam mmmmmmmmmmm njami, njami še bi mami...obožujem prazne rogljičke...joj kak bi šla zdaj v trgovino pa ne morem ...tasa_m
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:38:25
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Mislim,da je blo dano ven par dni po tistem,ko so povedali,da je vsaka druga ženska žrtev nasilja...kot neka replika... Je bilo govora o te,da je tudi več moških,kot si mislimo žrtev fizičnega in predvsem psihičnega nasilja No,majaklin mož spada v kategorijo.....ma saj je sama napisala,kak ga je maltretirala verjamem da so tudi moški deležni tega, samo se premalo govori o tem...se mi zdi da je bolj poudarek na trpinčenih ženskah majakla kaj si bogemu možu naredila ?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:39:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Hvala...samo sem zgleda neko alergijo fasala-bolj kot jih gledam,bolj mi slina po bradi teče...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:40:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Hmmm,upam,da z Marto ni bilo potem kaj resno narobe,da se nic vec ne javi Joj,jaz tudi... Marta še od mene pa od mene... pa od mene...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 9:42:09
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: vse si spila? ...saj ima tasa_m veliko "kahlo" skuhane kave
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?