|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
24.11.2010 14:47:07   
klupko
OMG 300??? Moj še spi, vmes se je enkrat zbudil, malo pocmrkal joško in zaspal nazaj. Sicer ga slišim nekaj jamrat, tako da bo kmalu up. No, kosilo bo imel juho iz zmrzovalnikauser posted image ker mamico tako nekaj pika spodaj (pa še spala nisem nič) da sva se midva kar k tašči prištulila za kosilo, mali bo pa imel tisto juhico. Saj je z mesekom, dobra bo.user posted image
Ne vem, ne vem kaj bo to...že nekaj časa me tako boli kak dan-dva potem se umiri in ni nič..jaz pa čakam kdaj bo menstra ali kak zabuhel trebuh.user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
24.11.2010 14:51:19   
Meemee
Klupko - jaz sem ga tukaj http://babyvac.si/ kupila (dobila naslednji dan po naročilu user posted image ).

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
24.11.2010 14:52:13   
m_o_i
vceraj sem ob 12.14 dobila na mail, da je narocilo sprejeto in da je odposlano. sem mal z rezervo vzela tisto "odpodlano", ampak mi je danes postar ze prinesel user posted image

ja, 300 je stankal user posted image  men je tud oke ven vrglo-ze drugic danes! najprej neomejeno tiste sluzi, potem pa se tole; mulc je cutu pomanjkanje sluzi in jo je nadomestil z mlekom user posted image user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
24.11.2010 14:58:55   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i
mulc je cutu pomanjkanje sluzi in jo je nadomestil z mlekom user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
24.11.2010 15:10:39   
Meemee

lepo prosim: a je babyvac res tolko boljsi kot "navadna" gumijasta pumpica za nos pucat!?
mojemu je ena sodelavka mozgane sprala in smo kr narocili (ceprav men niti najmanj ne sede se sesalca met v toti natrpani sobiuser posted image )

ce je pa taaak fajnuser posted image

Hihihi user posted image user posted image user posted image Sem šla še  enkrat prebrat tale tvoj skeptični post user posted image user posted image user posted image Pa upam, da ne zameriš user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
24.11.2010 15:13:19   
klupko
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

mulc je cutu pomanjkanje sluzi in jo je nadomestil z mlekom user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tale je bla ogabna!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
24.11.2010 15:15:03   
klupko
Jaz sem šla mojemu kar pripravit kosilo, ko je začel nekaj cmevkat. In zdaj kosilo čaka, on pa spi.user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
24.11.2010 15:17:33   
milena2222
Vidim,da imate temo čiščenja noskov.Jaz že od prvega meseca čistim nosek s pomočjo sesalca.Sicer mislim,da nimam takega kot ga ve omenjate,ampak čisto podobnega kupljenega v Baby Centru ( sodeč po sliki ).Mu čistim skoraj vsak dan,kadar je pa prehlajen,pa tudi večkrat na dan...In res prihajajo čuda in čuda ven iz noska....Aja,naš se tudi sploh ne boji,prav fajn mu je.Ko je bil še čisto mali, je sicer bil ful začuden,pol mu je pa postalo všeč.Je pa treba pazit,da se fejst s fiziološko našprica,da se ne kaj poškoduje.Jaz kupujem kar litrsko fiziološko,pol jo pa pretakam v tako manjšo stekleničko,ki je na šprico...user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
24.11.2010 15:19:38   
milena2222
moi-jaz moram tudi ponavadi še cevko čistituser posted image

(odgovor članu milena2222)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
24.11.2010 22:40:15   
nusi
čer

danes sem večino dneva (ko je tamalček zaspal) preživela na netu, namreč so naju klicali nazaj k zdr, ker ima tamal v urinu hemoglobin (vrednost 3) - mimo grede itak ne vem kaj te vrednosti pomenijo user posted image . Moi a bi mogoče ti kaj vedela o tem?

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
25.11.2010 7:31:02   
Barbara_L
jutrčka vsem.
@nusi:nimam pojma o hemogl., a želim, da se vam poštima, kot je treba. Mene tud noro skrbi, če je kaj takega...že zdaj ko so zobje na pohodu sem včas paf..sedaj nič velik ne čakam, da se razboli, mu dam daleron takoj, ko vidim da ga matra. Pa mažem s calgelom. So pa kar hudi pressingi, ker je mali jamral ful, zob pa nikjer. se mi zdi, da jih bo več naenkrat prletel, ker ima že bulice po dlesni.
Nisem odgovorila glede skor plazenja:roke ima naprej, rit meče gor in naprej (pomgaa, če mu upreš dlan ob podplate) in benti na moč.

Je pa mraz danes-posavski konec 0 stopinj.

Pa zelo me je nasmejala izjava divans1 na enem drugem forumu, da smo glupe :)))))...

Kaj boste kuhale danes? Jaz malemu brokoli in pirin zdrob . za naju pa dušeno zelje und pire.

Se tipkamo.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
25.11.2010 10:46:19   
Meemee
nusi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Midve greva na sončka user posted image Sicer pa sem jaz prehlajena user posted image Bo že, a ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
25.11.2010 10:56:38   
Aninchy
sem se prišla samo pohvalit...
Martin bo danes prvič oblekel kombinezon!user posted image user posted image user posted image

več pa nimam časa, ker šibama venuser posted image

tist za v nos bom pa mogoče tud jst kupila... sicer ko bo trebauser posted image mam zdej tist k kr z roko stiskaš venuser posted image

sajonara

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
25.11.2010 11:13:25   
izalina
Midve tud šibava ven. Se je ravno sonček pokazal pa upam da bo vsaj malo ogrel ozračje.
Jaz sem pa včeraj dobilauser posted image in sem danes ponoči pla čist preč. Tako slabo sem spala, vse me boli. Na srečo se me je mala usmilila. Se je zbudila ob 5.30 in sta z atijem vstala pa mi jo je potem prinesel nazaj pomoje tam okrog 7.00 - 7.30 in sva zadremuckale do 9.30user posted image Sem se vsaj malo odpočila, ker ko se je ob pol šestih zbudila, sem bila pa pravi zombi.

Kombinezona ji pa jaz še ne oblečem. kombinezon je za v sneguser posted image . Jaz jo samo eno plast več oblečem kot sebe. Itak pa leži na ovčki in je vedno topla, ko jo dam ven. Bom pa sprobala danes zimsko vrečo.

Nusiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image roj pikapok, da bo vse OK. Kaj pa pomeni hemoglobin v urino pa ne bi vedela. Sklepam, da to pomeni, da je kri v urinu. Saj je hemoglobin samo v krvi, ali je še kje drugjeuser posted image

Šibamo ven. Papa

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
25.11.2010 12:41:15   
m_o_i
ahtung ahtung (preberem in komentitam vas potem)

user posted image
user posted image

ne rabimo vec antibiotikov - refluksa ledvick NI

user posted image
user posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
25.11.2010 13:13:43   
klupko
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
25.11.2010 13:14:25   
deveta
moi:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super, Je bila še Veronika vesela ko je "prebrala". Se je tako zastrmela v računalnik in se smehljala, pomoje je gledala tiste skakajoče smejkoteuser posted image user posted image user posted image

nusi: tudi s tvoje strani upam na lepo novicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kaj bi to pomenilo, žal ne vem.

Aninchy: pa poročaj kako se je obnesu kombinezon. Pri nas je itak še pretoplo za kaj takega, še bundo sem ji dala samo parkrat gor, drugače pa ima čez samo kako debelejšo jopico in dekico. Čeprav včeraj je tudi pri nas ohladilo in smo imeli danes zjutraj "samo" 9 stopinjuser posted image .

Zdaj pa greva z Veroniko na popoldanski počitekuser posted image . Danes je imela sadno kosilo: jabolko in banano. Za večerjo pa bo suha sliva in kakšna žitarica. Ko ji dam banano je malo zapta, pa damo pol slivo za večerjo, da stvar malo pospešiuser posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
25.11.2010 13:26:21   
Meemee
moi - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
25.11.2010 17:16:35   
nusi
moi - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Eliasove ledvičke

Danes sva spet pod mus in nujno user posted image dala urin - in rezultat, vse v mejah normale, ne vejo kako se je pokazala taprvič tako slaba slika, me tudi ne briga važno, da je sedaj ok . sem se pa najbolj ustrašla, ko se je začel omenjati refliks ledvičk, še posebej ker vem kako se je moi matrala

Pa da se še pohvaliva - žiga je danes pojedel celo hruško (naribano seveda user posted image )

< Sporočilo je popravil nusi -- 25.11.2010 17:30:49 >

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
25.11.2010 17:35:51   
nusi
Aja, je pa tudi danes od 3.00 ali 3.30 do 4.30 bedel, se valjal po postelji, cvilil, se dojil, skratka kar nekaj, to se nam sploh še nikoli ni zgodilo user posted image , ja vse je enkrat prvič user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
25.11.2010 17:48:04   
Aninchy
hej hoj!
najprej moi - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nusi - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tud jst ti jih pošiljam en rojuser posted image
aha, vidim zaj, da ni trebauser posted image user posted image user posted image

kombinezon - jst sm mu ga dons dala gor, ker ni važno kaj nardim, VEDNO ima čist ledene nogeuser posted image user posted image user posted image no, danes jih ni imel!user posted image user posted image user posted image smo se pa šli mal potepat in je po drugi uri ratal tok topl, da ga res ne bi rabu, ampak dobr, ni blo treba ne dekice ne vreče, nič!user posted image mi je všeč, da se je dobro počutil v njem user posted image ampak da ne govorim o tem, kok sem ga tiščala v kombinezonu v JAJČKO!!?user posted image user posted image že itak imam bolj odebeljeno in ko ga bolj oblečem, ga komi notr stlačim... tako da kmalu drugo leto oz. kokr bo lepo sedel verjetno prešaltamo na sedež.... čeprav baje priporočajo uporabo jajčke čim dlje?? Ne vem, ena mi je to rekla...... No sej, drugač ga lohk dam pa nazaj v jajčko poleti, ko bo spet manj oblečenuser posted image

današnji menu:
ZAJTRK: karamelinouser posted image
MALICA: /
KOSILO: pire in repa (voda od repe boljuser posted image )
MALICA: skutica
VEČERJA: keksolino

mleko - kaj ve pravite, je v redu če "ga pitam" z mlekom v obliki linotov? Torej aptamil in notr x-lino -> je to vredu, al more bit sam mleko tudi??? Ker mi je ena rekla, da morm it k P, da to ni dobro in da MORA piti tudi samo mleko??? Ampak Martin zdej niti flaše noče več, samo za čaj jo še ima... dvakrat potegne, da proba, pa če kaj sliči na mleko ven pluneuser posted image user posted image torej mamo vse obroke GH....user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
25.11.2010 18:00:22   
nusi
lupinica + kombinezon - ma ni pogojev, da ga notri stlačim, sicer pa bi v avtu itak čisto preveč zakuhal v kombuinezonu, jaz ga dam v avto samo v body + majčka

razni linoti - hm, jaz jih sploh ne uporabljam, ker so sladkani, a ni to mišljeno bolj za tiste otročke, ki ne pridobivajo dovolj na teži? Ok, ne rečem občasno kakšen čokolino, ampak to bo dobil potem, ko bo že večji. Če pa nikakor ne bi hotel nobenega mleka bi mu ga pa sigurno tudi jaz dodala, kaj pa češ, nekako mora dobivati tudi mleko.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
25.11.2010 18:02:12   
nusi
IZVIRNO SPOROČILO: nusi

refliks ledvičk,

ah, spet moja šlamparija - refluks, da ne bo pomote

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
25.11.2010 20:05:44   
milena2222
Čer.
Moi & Nusi - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Vprašanje-ko pišete,da jim dajete skutice za jest,kake skutice to mislite?

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
25.11.2010 21:04:45   
Lunanai8

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

mleko - kaj ve pravite, je v redu če "ga pitam" z mlekom v obliki linotov? Torej aptamil in notr x-lino -> je to vredu, al more bit sam mleko tudi??? Ker mi je ena rekla, da morm it k P, da to ni dobro in da MORA piti tudi samo mleko??? Ampak Martin zdej niti flaše noče več, samo za čaj jo še ima... dvakrat potegne, da proba, pa če kaj sliči na mleko ven pluneuser posted image user posted image torej mamo vse obroke GH....user posted image user posted image

Hej, jaz sem ravno pred 14-imi dnevi, na pregledu pri 6-ih mesecih vprasala pediatrinjo, koliko mleka mora se popiti na dan. Ker ga tudi veliko futramo z GH in je dobil le se flaso, dve mleka na dan. Pa je P rekla, da morajo dojenci v tem obdobju se vedno dobit cca 500 ml mleka. Torej nekje dve flasi in pol, ce je en obrok 210 ml. Jaz mislim, da ce mu mleko mesas v -lino obroke, potem dobi mleko pac na ta nacin. Je pa verjetno fino, da mu ga das. Pa naj bo "cisto", ali pa v "lino kasici". user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.