|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
23.11.2010 21:06:20   
deveta
IZVIRNO SPOROČILO: nusi

babyvac - sprobala tudi od livinglab, najboljša je na dah phisiodose, saj za moje pojme user posted image

user posted image user posted image user posted image  o čem je tle govora. A je to kak nov jezikuser posted image user posted image user posted image . No naprej ko sem brala sem pogruntala o čem je govorauser posted image user posted image user posted image

heavy metal: ojojj, to pa ne, po moje rajši srov zrezek pojem, kot pa pol ure to poslušatuser posted image user posted image user posted image . Mojim všesom prija kaj bolj mirnegauser posted image user posted image . Z železom pa HB nimam problemovuser posted image .

K_a_t_i: hvala za nasvete, bomo vidli, kako se bo mož odvzval na moj predlog o konjskem mesu. Ma nimam nekega upanja.

Smo pa domov iz večerje, Veronika je bila super pridna, je imela samo pol urno obdobje večernega sitnarjenja (ga ima vsak večer), drugače se je pa smejala. Je pa tako gledala v krožnike, da je bilo hudi gledat, pa sem ji poskusla dat malo moje goveje juhice pa ji ni bila všeč, jupi di jupi dauser posted image user posted image user posted image . Sem vesela, da ji ni bila všeč, ker to pomeni da ima po svoji mami dobro razvite brbončice in jaz tudi če si sol pozabim dat v kako jed mi sploh ne manjkauser posted image user posted image . Jem pa itak vse, tako da tudi če je slano pojem.
Zdaj pa šibam k dragiju, ker je zdaj prišu v hišo. Je bil dol pri sestri, je šel sprintat svojo izjavo, da daje odpoved. S prvim decembrem začne delat v Italiji. Pa to ni neki hudega, saj ima samo 20 min vožnje do tja, je takoj čez mejo. Samo urnik bo smotan od 8 do 17user posted image .

Nič šibam zdaj na kavč, pa še Housa počakamo in gremo spat.
Nočko

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
23.11.2010 21:27:26   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: deveta

Samo urnik bo smotan od 8 do 17user posted image .

Se boste navadli. Sej danes je večina normalnih služb takih. Žal.... user posted image

Lunanai, hvala! Se mi pa zdi, da malega banana napenja - bom poskusila samo banano še enkrat pa da vidim... Sicer sem pa brala, da eni avokado mešajo tudi z zelenjavo user posted image Moram probat user posted image . Najbolj me skrbi, da ne bo dovolj zrel. Enako za mango. Ker res nimam pojma kako mora zgledat zrel user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 23.11.2010 21:28:07 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
23.11.2010 21:32:46   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

IZVIRNO SPOROČILO: Meemee
Jaz sem pa včeraj bila na aerobiki user posted image Joj, kako super je bilo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Kam pa hodiš?

V Novem mestu - ena sodelavka jo vodi user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
23.11.2010 21:54:42   
Lunanai8

Lunanai, hvala! Se mi pa zdi, da malega banana napenja - bom poskusila samo banano še enkrat pa da vidim... Sicer sem pa brala, da eni avokado mešajo tudi z zelenjavo user posted image Moram probat user posted image . Najbolj me skrbi, da ne bo dovolj zrel. Enako za mango. Ker res nimam pojma kako mora zgledat zrel user posted image .

Ni panike, ce bo premalo zrel, ti bo doma dozorel. user posted image Evo, en fajn clanek:

http://www.ringaraja.net/clanek/avokado-zvisuje-sposobnost-ucenja-in-pomnjenja_2891.html

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
23.11.2010 22:08:50   
Aninchy
spt mi tok počas dela, da se mi ne da pisat...user posted image user posted image grem raj hausa geldatuser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
23.11.2010 22:23:11   
klupko
Meemee - nimam blage kje jih je staknil user posted image
Malo paniko zganjam, ker ga ne kopam in me je strah tudi s krpico ga pacat, ker tam kjer je pač ena koza je najbrž kužno in bolj to pacam, več jih bo...moja teorijauser posted image
Drugače se mu je danes naredilo veliko novih..med drugim tudi v ušesu in popku..mah, bo že..
Če le ne bi bilo še tega prehlada zraven...sem že prava nasilnica s tem pumpanjem sluzi ven..user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
23.11.2010 22:27:37   
Meemee
Klupko -  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
23.11.2010 22:53:51   
m_o_i
klupko - vse je za nekaj dobro user posted image
vidis, nas vse to se caka, pri vas bo pa ze preteklost to user posted image

user posted image user posted image user posted image da popapajo noriceuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
24.11.2010 8:25:04   
Meemee
En fin link za dobro jutro user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=86kqH8u0yuM&feature=related

Pa še od moje prijateljice hčerka not igra user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
24.11.2010 9:11:21   
K_a_t_i

Jaz sem pa včeraj bila na aerobiki user posted image Joj, kako super je bilo user posted image user posted image

Aja, sej res.... Sem te spet prestavla v Lj user posted image
Kam pa hodiš?

V Novem mestu - ena sodelavka jo vodi user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
24.11.2010 9:13:45   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Lunanai8

Ni panike, ce bo premalo zrel, ti bo doma dozorel. user posted image Evo, en fajn clanek:

http://www.ringaraja.net/clanek/avokado-zvisuje-sposobnost-ucenja-in-pomnjenja_2891.html

U, super hvala! user posted image Nesem vedla, da je guakamole iz avokada user posted image

Klupko, brez panike! user posted image Še mal pa bo kot nov! user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 24.11.2010 9:17:57 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
24.11.2010 9:59:55   
izalina
Eno user posted image častim. Noč čisto nestadardna. Zbudili smo se že pred 1h in potem še ob 5h in potem malo čez 6h. Nikakor ne morem ugotovit zakaj je ena noč Ok potem spet ne....user posted image Je pa res, da je bila včeraj kar kriza. Ker me ni bilo, jo je ati dal spat pa je imel kar probleme. Po mojem bolj organizacijske (priprava hrane,...) pa še ugotovila sem da mala takoj ve da me ni. Saj je atija lepo navajena, ampak mami je pa le mami. user posted image

K_a_t_i avokado je zrel ko je na otip mehek (vendar ne preveč) in je bolj temno zelene barve, če je pa preveč črn je pa lahko že fejst zrel, tisti pa potem ne zdrži več dolgo. Lahko pa kupiš takega še ne preveč zrelega in ga imaš doma. Pa zraven njega postavi še kakšno domače jabolko, bo še hitreje dozorel.user posted image
Klupko in Barvaruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem pa včeraj naši škratinji kupila tople čevlje. Notri imajo ovčko zunaj so pa iz usnajauser posted image pa še podplat imajo pravi (ne tako kot copatki). So pa na hitro podobne Uggy-cam. Bo cela frajerkauser posted image .

Nič šibam ji pripravit malico. bom ji skuhala kompot iz jabolk in slive pa bom vmes zamešala malo gresa, da ji dam že ta ugluten do dopolnjenega 6.meseca, ker imam še samo dva dni časauser posted image user posted image , da bo tako kot piše v 'tanovih' knjigahuser posted image .

Potem pa ven. Danes je kar mrzlo zunaj. Baje naj bi bil čez vikend sneguser posted image .

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
24.11.2010 10:05:16   
deveta
Klupko:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pikapoke pošiljam na pomoč jati pikapok od m_o_i, da pomagajo popapat vse pikice na Aneju.user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
24.11.2010 10:15:46   
deveta
izalina: tudi jaz imam v planu podoben jedilnik kot tiuser posted image user posted image user posted image . Se že par dni spravljam da ji bim ta gres naredila, pa kar odlašam. Danes pa sem se odločila da ga pa res naredimuser posted image user posted image . Pri nas pa imamo samo še en dan časa, kajti jutri bo 6 m user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Vendar jaz sem ji itak po moje že uvedla gluten saj ji navadno polento delam, ki pa je itak kontaminirana z glutenom, ampak danes bo pa prvič pšenica na vrsti. Se malo lepše sliši, kot glutenuser posted image user posted image user posted image .

Kako lepo, vi boste sneg imeli, jaz bi tudiuser posted image . Mi je pa mož obljubu, da gremo k enim prijateljem na obisk, ko pri njih zasnežiuser posted image . Jupiii. Zdaj pa tudi jaz čakam, da se zbudi in pol šibano na sonce, pa še nič megle ni na vidiku. prav lep dan se je nareduuser posted image .

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
24.11.2010 10:44:56   
izalina
Aspirator mi imamo LivingLab in mi je OK. Super za čistit, pa še 3 različne nastavke imam. res pa da še nikoli nismo bili nekaj ful prehlajeni, trkamuser posted image . Ji pa redno vsaki dan dam v nosek fiziološko in potem ven potegnem. Je pa vedno kakšen volkec notri...zgleda, da imamo bolj suh zrak v sstanovanju.

Deveta mi je uspelo ji dat to slavno pšenico user posted image . Sem ji malo dala med jabolko in se ni nič pritoževala.

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
24.11.2010 11:25:51   
m_o_i
babyvac je bil aktiviran-takega pametnega nakupa za mulca se nisem mela; ZAKON je user posted image user posted image  
sem pa zabila oba nastavka, pa se v cevko je prislo nekaj malega smrkljevuser posted image -jep, tolko je mel v noskuuser posted image  sej sem jaz vedno po pumpanju slisala, da je se nekaj not ostalo, ampak kar sem danes ven privlekla, me je pa res presenetlo. tolk sluzi bi mene giftalo, kaj sele tako malo bitjece...
ma cist sem srecna-po moje si bom sla zaj se svoj nos spucatuser posted image user posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
24.11.2010 12:36:31   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i
babyvac je bil aktiviran-takega pametnega nakupa za mulca se nisem mela; ZAKON je user posted image user posted image  
sem pa zabila oba nastavka, pa se v cevko je prislo nekaj malega smrkljevuser posted image -jep, tolko je mel v noskuuser posted image  sej sem jaz vedno po pumpanju slisala, da je se nekaj not ostalo, ampak kar sem danes ven privlekla, me je pa res presenetlo. tolk sluzi bi mene giftalo, kaj sele tako malo bitjece...
ma cist sem srecna-po moje si bom sla zaj se svoj nos spucatuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image in user posted image kok smrklja

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
24.11.2010 13:32:10   
klupko
Moi - saj bi te poklicala, ker mislim da imam še tvojo cifro od "obveščevalnega centra"user posted image ampak mi je malo nerodno te kar poklicat, če te nisem nikoli videla ne nič.user posted image
Zanima me kaj moraš še imet zraven za ta baby vac, ali mora biti kak ekstra sesalec ali ni važno? Hočem pristne informacije od mamice, ki ne zapravlja denarja za neumnosti (to rabim, to rabim, to rabim..pa vse v omari obleži)..tako, da čakam tvoj odgovor.user posted image Najlepša hvala že vnaprej. Če ne odgovoriš do ene 18ih se bom obesila na telefon in te gnjavila tako kot ti zdravnike.user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za pikepoke. user posted image Jaz malega hecam da je zdaj on pikapolonica, ker ima toliko pik. Ko ga imam v naročju pogledam desno in rečem pikapolonica, potem njega pogledam in rečem bu, pa levo pikapolonica, pa še enkrat bu in ga pobira od smeha.user posted image user posted image Je pa tudi brez pik moja pikapolonica, ker mi je prinesel veliko sreče.user posted image user posted image user posted image
Zdaj mu se takoo paše stiskat..kar spusti glavo na moje prsi ali ramo in počiva.user posted image No, meni je prav.user posted image Itak ni lepšega kot da se moj mišek tako k meni tišči. Zdaj ko ni več "dojenček" je preveč čvrst in se kar izmuzne če mu ni do crkljanja...
Zdaj je moj šel delat in sva malemu prej spet pucala nosek, ker je bil že spet totalno zabit (po manj kot eni uriuser posted image ) in sem mu najprej natankala fiziološko tako kot mi je naša zlata KATI opisala in je šlo kar nekaj tega ven, pa skašljal se je malo, potem sem pa delo dokončala s pumpico. Mater, nisem vedela česa vse so zmožna moja pljuča dokler nisem šla otroku nos pucat.user posted image Priznam pa da bi raje videla da se sesalec matra namesto mene, ker se potem skoraj zrušim, ker mi nastane kar luknja v prsih.
No, smo spucali nosek in sem šla za minutko ven iz sobe poklicat v lekarno, da vidim če slučajno prodajajo baby vac, pa mi je rekla da ne.user posted image Medtem sta pa moja fanta šla tepst omarouser posted image Po vsakem čiščenju noska ga oči vzame v naročje in gresta do omare, da jo mali preklofa, ker je omara kriva za vse.user posted image Joj, čudovita sta.user posted image
Ko sta pa omaro stolkla, se je pa mali naslonil na očija in zadremal na njegovi rami. Spet mi je šlo na jok tako kot prvi mesec po porodu, ko sem se cmerila vsakič ko sem ju videla skupaj, ker sta mi tako lepa oba in sem srečna da ju imam.user posted image user posted image

Mali je pa dobil dopoldne še pikico na anusu in eno na jajčkihuser posted image
Groza me je, ker iz teh pikic potem rata mehur..kako bo revež v tisti plenički..jojuser posted image
Vem pa, da bo materina ljubezen pomagala da bo čim hitreje minilo.user posted image user posted image

Aja, tiste ki ne spite..niste same, mi smo bili celo noč pokonci..cel čas se je zbujal, in je bila pumpica celo noč v pogonu.user posted image
Od 1:20 do 3:45 smo bili pa v kosu budni in smo se previli, ker je nalulal toliko kot čez cel dan ni, pa nosek smo čistili, crkljali se..vsega je bilo..
Težko je, res mi je hudo ko je z Anejem kaj narobe, ampak po drugi strani so to čudoviti trenutki, ker lahko skrbim za njega in mu dam vso ljubezen, čeprav se tega ne bo spomnil. Jaz se pa spomnim kako je mene moja mami negovala, ko sem bila pri 4ih letih zelo bolna. Mame smo res čudeži, tako kot otročki.user posted image Nič, grem malo jokat, ker sem se raznežila.user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
24.11.2010 13:58:58   
deveta
klupko: user posted image  pa kako lepo si to napisala. Prav lepo je prebrati kaj tako lepega, nežnega in ljubečega (seveda če odmislim pikice in zamašen nosek).

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
24.11.2010 14:13:21   
klupko

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
24.11.2010 14:23:54   
m_o_i
klupko poklic, sej te nem tepla user posted image

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
24.11.2010 14:32:21   
klupko
Sramežljiva sem. Hihi user posted image
Kot da bi klicala simpatijo in jo vabila v kino. (pri 13ihuser posted image )user posted image user posted image
No, saj sem preguglala kar je bilo sem preštudirala in kar naročila. 12,50€ res ni nek denar, če se bo obneslo bom pa sploh vesela.user posted image
Upam samo da ne bom še večjega dreka naredila s tem, ker se je mali začel bat močnih zvokov. Kot novorojenček je bil čisto priden in pomirjen če sem napo ali sesalec prižgala..če mi je kaj padlo je samo pogledal, zdaj pa se strese in začne histerično jokat.user posted image Ah ja..

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
24.11.2010 14:34:10   
m_o_i
drgac pa lahko tule napisem: na njihovi strani, kjer je narocilnica, je omenjen samo nek adapter za vorwerk sesalce, ker ocitno majo drugacen fi cevi. mi mamo nek žnj sesalec in samo na cev nataknem, pa hopla! v noskauser posted image  sej cevi na sesalcih so vse nekak enake, je pa tudi tist nastavek na babyvacu v konus narejen, tak da pac porines tok globoko, da je diht zaprto.

sej me ves/te, da men tut izpuscaje ven porinejo vse tiste stvari, ki jih mors metuser posted image , da tvoj otrok v dokaj normalno osebo zrasteuser posted image , ampak tole bi mogla kupit ze pred pol leta(ceprav prej res nisem rabla-za mulca; sebi bi ze lahko pomagala kdaj prej) in zdaj bi dala tut 50€ (upam, da ne berejo). s postnino in vsem me je prisu 16 pa se nekaj evrov...
aja, potem pa kr pod vodo speres tiste nastavke(no, jaz sem mogla se cev).

spricnila sem mu fiziolosko not(tisto v sprayu, ce pa mas ampule, je pa tut ok-tolko da omoci) in nastavla tole cudo...
eh, ne morem prehvalit!

pies: nas tut nekaj rad hladilnik tepe user posted image  res so neki magnetki gor in se premikajo, ampak velja tudi, ce nobenega ne zadaneuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
24.11.2010 14:38:17   
m_o_i
za zvok sesalca je blo tut mene strah-sem ga pa v predsobi prizgala in pocasi nesla v sobo, da sem vidla reakcijo. ni reagiral, se smejal se je (samo ok, to pripisujem nakljucju).
evo, pucala sem mu ob pol enajstih-se zdaj je mir z noskom user posted image  je menda se za nazaj jedu danes (ker sva mela probleme jest iz flaske z zabitim noskom. ceprav sem cistla prej, je se vedno ostalo not), preden je sel spat-300 je spiluser posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
24.11.2010 14:42:32   
klupko
Koliko časa pa traja dostava? Jaz nekak upam da bo že jutri poštar prinesel to čudo.user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.