klupko
|
Moi - saj bi te poklicala, ker mislim da imam še tvojo cifro od "obveščevalnega centra" ampak mi je malo nerodno te kar poklicat, če te nisem nikoli videla ne nič. Zanima me kaj moraš še imet zraven za ta baby vac, ali mora biti kak ekstra sesalec ali ni važno? Hočem pristne informacije od mamice, ki ne zapravlja denarja za neumnosti (to rabim, to rabim, to rabim..pa vse v omari obleži)..tako, da čakam tvoj odgovor. Najlepša hvala že vnaprej. Če ne odgovoriš do ene 18ih se bom obesila na telefon in te gnjavila tako kot ti zdravnike. Hvala vsem za pikepoke. Jaz malega hecam da je zdaj on pikapolonica, ker ima toliko pik. Ko ga imam v naročju pogledam desno in rečem pikapolonica, potem njega pogledam in rečem bu, pa levo pikapolonica, pa še enkrat bu in ga pobira od smeha. Je pa tudi brez pik moja pikapolonica, ker mi je prinesel veliko sreče. Zdaj mu se takoo paše stiskat..kar spusti glavo na moje prsi ali ramo in počiva. No, meni je prav. Itak ni lepšega kot da se moj mišek tako k meni tišči. Zdaj ko ni več "dojenček" je preveč čvrst in se kar izmuzne če mu ni do crkljanja... Zdaj je moj šel delat in sva malemu prej spet pucala nosek, ker je bil že spet totalno zabit (po manj kot eni uri ) in sem mu najprej natankala fiziološko tako kot mi je naša zlata KATI opisala in je šlo kar nekaj tega ven, pa skašljal se je malo, potem sem pa delo dokončala s pumpico. Mater, nisem vedela česa vse so zmožna moja pljuča dokler nisem šla otroku nos pucat. Priznam pa da bi raje videla da se sesalec matra namesto mene, ker se potem skoraj zrušim, ker mi nastane kar luknja v prsih. No, smo spucali nosek in sem šla za minutko ven iz sobe poklicat v lekarno, da vidim če slučajno prodajajo baby vac, pa mi je rekla da ne. Medtem sta pa moja fanta šla tepst omaro Po vsakem čiščenju noska ga oči vzame v naročje in gresta do omare, da jo mali preklofa, ker je omara kriva za vse. Joj, čudovita sta. Ko sta pa omaro stolkla, se je pa mali naslonil na očija in zadremal na njegovi rami. Spet mi je šlo na jok tako kot prvi mesec po porodu, ko sem se cmerila vsakič ko sem ju videla skupaj, ker sta mi tako lepa oba in sem srečna da ju imam. Mali je pa dobil dopoldne še pikico na anusu in eno na jajčkih Groza me je, ker iz teh pikic potem rata mehur..kako bo revež v tisti plenički..joj Vem pa, da bo materina ljubezen pomagala da bo čim hitreje minilo. Aja, tiste ki ne spite..niste same, mi smo bili celo noč pokonci..cel čas se je zbujal, in je bila pumpica celo noč v pogonu. Od 1:20 do 3:45 smo bili pa v kosu budni in smo se previli, ker je nalulal toliko kot čez cel dan ni, pa nosek smo čistili, crkljali se..vsega je bilo.. Težko je, res mi je hudo ko je z Anejem kaj narobe, ampak po drugi strani so to čudoviti trenutki, ker lahko skrbim za njega in mu dam vso ljubezen, čeprav se tega ne bo spomnil. Jaz se pa spomnim kako je mene moja mami negovala, ko sem bila pri 4ih letih zelo bolna. Mame smo res čudeži, tako kot otročki. Nič, grem malo jokat, ker sem se raznežila.
|