|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
23.11.2010 9:48:34   
barvar
Dobro jutro!
Sem vam dolžna še opis našega "mučenja" prejšnji teden user posted image . Zdaj mi je že smešno, takrat pa mi ni bilo. Torej v sredo sva imela pregled pri alergologu in so mu delali kožne teste - je bil res priden. Pol so se mu odločli še kri iz žile vzet za IgE. Je bil prvi sestrin komentar, da tako malim pa tega že dolgo ni delala user posted image user posted image user posted image . Seveda žile ni zadela, ga obrneta na drugo stran in ponovita vajo, Maj kriči kot za stavo in mu predreta žilo user posted image . Pa je še kar malo "šarila", mali več niti jokat ni mogel, samo še hlipal je in mene gledal če ga bom že rešila iz tega položaja. Sem na koncu že prosila naj nehajo. Sem ko smo šli domov še jaz jokala.
Drugo jutro ob 7h smo bili na pediatriji (od 3h na tešče), vstavijo mu kanal, ga na silo spitajo z laktozo (so se čudli zakaj otrok ne zna na flaško pit) in mu potem še štirikrat jemljejo kri. Do 11.30h ni smel jest. Seveda naju niso dali v sobo in sem se štiri ure sprehajala po hodniku z 8kg mulcem v rokah. Posledice sem še dva dni čutila. Test za intoleranco na laktozo je neg., so pa zelo povišani IgE - pokazatelj alergije. Nimamo pa pojma na kaj?!

Pda neham težit. Se samo čudim kaj vse vaši malčki že zmorejo. Naš se zna prekotalit samo na trebuh, nazaj pa ne. Pa vrti se v krogu in sedi če se opre na obe roki spredaj. O kakšnem kobacanju ali pa poskusihvstajanja ni ne duha ne sluha... Joče zelo redko, zna pa zelo dobro izsilit nošenje po stanovanju s cvilkanjem, ki ti začne čez čas živce parat user posted image user posted image user posted image . Nič, grem pripravit malico za korenjaka.

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
23.11.2010 10:00:57   
ozzi
punce dobro jutro!

v hladiolniku imam por in bučke.

Rabim kakšen nasvet kako jih pripravite za svoje sončke!

hvala

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
23.11.2010 10:28:12   
deveta
barvar: ne morem ti drugega reč, kot to da ti pošiljam en velik in topel user posted image . Kar grozno je bilo brat tvojo pripoved, še psebej, ko sem si predstavljala objokan obrazek, ko te gleda in ti mu ne moreš (smeš) pomagat in ga rešit; pa samo čakat moraš da bo konec. Želim, da kmalu ugotovite, na kaj je alergičen, da bo konec teh muk. Se bo vsaj vedlo, da tistega ne sme jest in pika. Pa toliko časa po hodnikih hodit z otrokom v rokah. Verjamem, da si se na poti domov zjokala, jaz bi se tudi.

Ozzi: bučke in por, kaj pa vem, nekih receptov nimam. jaz vso zelenjavo skuham v vodi in zdraven dam neki škrobnatega (krompir, polento, proseno kašo, ajdo) in pol vse skupaj speštam z vilico. Na koncu umešam še žličko olivnega olja in tako naredim vsak dan. Občasno dam še košček mesa (do zdaj samo dvakrat, danes bom verjetno spet). Dober tekuser posted image

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
23.11.2010 10:33:12   
K_a_t_i
barvar - še men gre kar na jok user posted image

Por in bučke - malo olivnega olja, popraži por (narezan na kolobarje - malo - to je namesto čebule). Bučke olupi (ni nujno, jaz jih vedno) ter ali nareži na kocke ali pa naribaj (kot kumare). Daj na prepražen por, malo popraži, dolij vode tok da je pokrito in poduši (10-15'). Če si že uvedla paradižnik dodaj malo mezge v vse to. Ni pa nujno. Ali pa, če si že uvedla kislo smetano, lahko dodaš to. Zraven pa pire krompir.
Ali pa enostavno daj v zelenjavno juhico ali pa rižoto, pirino zakuho, ajdovo kašo, polento,... Bučke so pri nas vsak dan user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
23.11.2010 10:35:02   
K_a_t_i
deveta, prehitra si user posted image

no, dejte še men povedat - avokado in mango - je to kej ponucljivga za tamalga in kako se to pripraviuser posted image hvala!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
23.11.2010 10:38:10   
klupko
Ja, Kati hvala, zlato si! user posted image
Zdaj dete spi, cel je pikast po glavici..po telesu zaenkrat ni hudega..
Ozzi - prepraži por in bučke na olju, lahko dodaš tudi strok česna, ni pa nuja, ker je že por močen, malo posoliš, zaliješ z vodo in malo pokuhaš. Zgostiš pa lahko s kako "instant" kašico, ali pa kar zraven vmešaš polento, gres..mogoče tudi kak riž ali ajdovo kašo, proseno kašo, ampak to potem malo dlje traja..

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
23.11.2010 10:47:27   
Meemee
We are sorry user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: barvar

Dobro jutro!
Sem vam dolžna še opis našega "mučenja" prejšnji teden . Zdaj mi je že smešno, takrat pa mi ni bilo. Torej v sredo sva imela pregled pri alergologu in so mu delali kožne teste - je bil res priden. Pol so se mu odločli še kri iz žile vzet za IgE. Je bil prvi sestrin komentar, da tako malim pa tega že dolgo ni delala . Seveda žile ni zadela, ga obrneta na drugo stran in ponovita vajo, Maj kriči kot za stavo in mu predreta žilo . Pa je še kar malo "šarila", mali več niti jokat ni mogel, samo še hlipal je in mene gledal če ga bom že rešila iz tega položaja. Sem na koncu že prosila naj nehajo. Sem ko smo šli domov še jaz jokala.
Drugo jutro ob 7h smo bili na pediatriji (od 3h na tešče), vstavijo mu kanal, ga na silo spitajo z laktozo (so se čudli zakaj otrok ne zna na flaško pit) in mu potem še štirikrat jemljejo kri. Do 11.30h ni smel jest. Seveda naju niso dali v sobo in sem se štiri ure sprehajala po hodniku z 8kg mulcem v rokah. Posledice sem še dva dni čutila. Test za intoleranco na laktozo je neg., so pa zelo povišani IgE - pokazatelj alergije. Nimamo pa pojma na kaj?!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image obema. Grozno se tole bere.
Jaz sem bila z mojo na Pediatrični kliniki, ko je bila user posted image stara 15 dni in so ji tudi kanal vstavili, da so ji kri vzeli ... Ampak mi niso pustii, da grem zraven. user posted image Po moje je bilo tako bolje (zame), za user posted image pa ne vem. So pa potem, ko so jo po ene 15ih minutah nazaj prinesli rekli, da je bila ful pridna in da je čisto malo jokala. Najbrž sem v tistih 15ih minutah res jaz bolj jokala kot ona. Tako hudo mi je bilo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hudo, da niso nič ugotovili. Pa so ti naročili česa ne sme jest ...? Oz. česa ti ne smeš? user posted image

No, upam, da se zdaj fino stiskata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kati - sem na netu preverila to zumbo. Fino, fino user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa včeraj bila na aerobiki user posted image Joj, kako super je bilo user posted image user posted image Mi je user posted image rekel da naj kar grem, da bo on poskrbel za user posted image . Jaz sem se malo bala, ker me ni bilo od 19:00 do 21:00 in nisem vedela kako bo. No, in pridem domov, user posted image še budna, nasmejana in zelo zaspana user posted image user posted image user posted image
Imela sta se fino, ko je bil njen čas za spanje je malo jokala (ker ni bilo njene dude doma user posted image ). Da ne rečem, da od tistih 160 mL mleka, ki sem ga pripravila, ni spila NIČ!!! Hecna je. Moje mleko po flaški je zdaj (od 5ih poskusov) spila le 2x in sicer takrat, ko sem ji ga jaz dala. Če jo hoče kdo drug nahranit - NI ŠANS user posted image user posted image user posted image

No, vseeno se je potem fino stisnila k meni, fino najedla, malo podudlala in zaspala user posted image user posted image user posted image Potem pa je spala od 23ih do 02:00 (zbudila sem jo jaz user posted image user posted image , ko sem morala na WC - sem pri športanju spila 1,5 l vode user posted image ). Pomoje bi drugače moja še kar spala.

Eh, sem se razpisala user posted image user posted image user posted image

Še eno vprašanje:

avtosedež z isofix-om ali brez?! user posted image

< Sporočilo je popravil Meemee -- 23.11.2010 10:53:53 >

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
23.11.2010 10:54:10   
izalina
Jeeeeeeeeee danes je torek in sem dočakala masažo. Samo še do 17h moram počakat.
Drugače smo pa OK. Že odspali jutranji-dopoldanski počitek, mami je pojedla zajtrk zdaj se pa igramo na dodžu (tako ati imenuje igralni kot z blazinami.

V nedeljo in včeraj smo uspešno uvedli piško. No za ta teden bo dovolj mesa. Razmišljam, da bi ta teden uvedla gluten, ker grem danes v Lj in grem še v DMa pa da vzamem kar gres. Zdaj po novem imamo tudi večerjo GH, ampak se še vseeno zbudimo enkrat ponoči in smo noro lačni. Če ji hočem dat vodo, se ji pa čisto zmeša.

Pire - ko ji dam krompir (max. 2x na teden) ga zmešam z brokolijem ali bučko. Dodam pa par kapljic olivnega olja.

Jeza - ni mi jasno kako boš ignoriral otroka, ki se ti zaradi jeze začne davit
K_a_t_i za zumbo.

Danes grem pa potem še v šoping za . Ji morem nabavit rokavičke, pa vse kape smo prerasli in še ene tople čeveljčke (copatke) ji morem kupit. Predvsem za tople čeveljčke nevem kje naj gledam? Kakšen predlog kje ste jih ve kupile. Bi pa res ene fajn tople pa po možnosti nepremočljive.

Sem pa ugotovila zakaj naša noče jest sadja. če ji ga ne skuham ni dovolj toplo in noče jest. Tako ji sedaj skuham kompot pa potem dodam še kakšno surovo sadje.

Danes imamo na meniju.
M: jabolko (kompot)+ 1/2 banane
K: polenta+bučke+brokoli
V: kašica iz 4 žit z vodo iz kompota potem pa še pred spanjem mleko

Avokado - naša ga ima rada. samo pazit moraš da je dovolj zrel. Jaz ji ga samo speštam z vilico, ker je tak kot maslo, čist mehek. Seveda, če je dovolj zrel. Najraje ga ima s polento.Mango pa še nismo poskusili.

Barvar kar grozno. Glede cviljenja je pa pri na spopolnoma isto. Ampak jaz jo ne morem celo dopoldne in še pol popoldneva samo nosit. TAko da se je pri meni že nekako navadila, da zmeraj ne doseže svoje. Pro atiju je pa popolnoma druga zgodba.

Isofix - mi smo za brez.

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
23.11.2010 10:55:36   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

no, dejte še men povedat - avokado in mango - je to kej ponucljivga za tamalga in kako se to pripraviuser posted image hvala!

Avokado imajo menda user posted image fuuuuuuuuuuuuuul radi user posted image

Klupko - noriceuser posted image od koduser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
23.11.2010 11:09:48   
K_a_t_i
isofix - mi smo za! ne za druzga, ampak ker smo preveč na komot za štrike user posted image Če sedeža ne misliš prestavljat je pa načeloma vseeno.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
23.11.2010 13:17:54   
Aninchy
Hej hoj!

dons mam deveta stajl - kosilo pred računalnikom ričet

isofix - sploh nism vedla, da je za naprej tud lohk - sm misla, da je sam za jajčko ma mi ga zdej nimamo, za naprej pa ne vem... bomo pa kr veliko prestavljal sedež (če si ne bo babi svojga umisla), tak da kaj predlagate? jst sploh pojma ne vem, kok se "normalno" sedež pritrdi morm mau na youtube pogledat, da se bom bolj izobrazla

barvar - za vaju in da ČIIIMPREEEEJ ugotovite, na kaj je alergičen

bučke - nismo nikol pri nas jedli, pa zdej vem zakaj. Nism vedla, da to smrdi po teh tavelkih bučah jst jih že za noč čarovnice ne dolbem, ker mi tk smrdi tist "meso" pa sm kupla zadnič eno "konzervo" z bučko, pa me je skor na rit vrgl, k sm odprla no pač, zame ni....

jao tole sm mela ful dolg odprt, zihr mi bo vn metal.... pozabla sm na računalnik

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
23.11.2010 14:04:56   
Sapin
eno vprašanje: kako se vstavi sliko v sporočilo?user posted image

Jemanje krvi: Jaz sem se zadnjič kar obrnila, ko sem slišala za neko pripravo imenovano metuljček, s katero naj bi malim bebam jemali kri. Me še čaka ...
Je pa tole res grozno, ko se ti otrok joka in mu ne moreš pomagati. Jaz ravno zaradi tega joka največkrat kršim zakon, ko v avtu vzamem Ajdo iz lupinice in jo med vožnjo crkljam, da se pomiri. Pa vem, da ni dobro in ni zdravo in je potencialno nevarno ..., ampak jok je tako težko prenašat. user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
23.11.2010 14:05:18   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Nism vedla, da to smrdi po teh tavelkih bučah

sej ne user posted image
Drgač pa je men zakon omaka iz bučk. Njamsi! Prepraženo na čebuli in dodan senf in paradižnikova mezga. Pa še hiter je! Aja, pa muškatni oreh tud paše. Za odrasle, seveda.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
23.11.2010 14:13:09   
deveta

dons mam deveta stajl - kosilo pred računalnikom ričet

user posted image user posted image user posted image , ja saj danes je bilo isto. Edino danes sem imela "kosilo" že ob 10ih, ker gremo zvečer okoli petih na večerjo. Vabi svakinja, ker je danes diplomirala in postala tršicauser posted image .

Aninchy: se vidi da ti je ven vrglo, spat se nič ne smejiš vmesuser posted image user posted image

Bučke: mi jih tudi imamo skoraj vsak dan na jedilniku, en košček za veroniko in ostanek si jaz vržem v kar si pač skuham za kosilouser posted image

K_a_t_i: končno sem se spomnila. Že večkrat sem te želela vprašat pa zmeraj pozabim. Kaj pri vas je kdo slabokrven ali imate pač tako navado, da tako pogosto konjička jeste? Jaz ga namreč še nikoli nisem kupila in tle okoli tudi nihče nima navade kupovati konjskega mesa. Sam tako malo me firbec daje, nič drugegauser posted image . Kako pa ga pripravljaš najpogosteje? Bom moža vprašala, če bi poskusu, ker sem že naveličana svinjino vsak tretji dan delat. Čeprav bo skoraj sigurno reku, da ne bo poskusu, še manj pa jedu. Poskusim pa lahkouser posted image .

Joj, se moram pohvalit, da je stolček od Veronike včeraj prišel in ga je dragi sestavu in zdaj je že pri mizi (tisti lesen - nevem kako se mu reče). Tudi Veronika je že poskusila sedet not (za 5 sekund) in kar lepo sedi. Se mi pa še vedno zdi malo preveč nestabilna (čeprav se je tistih par sekund zdelo ful dobro) in bova še kak mesec v gugalniku nadaljevali s hranjenjem.

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
23.11.2010 15:34:47   
K_a_t_i
Evo, še napišem kosila včeraj in danes pol pa spet malo na zrak:
včeraj: komarček, kolerabica, bučka in korenček s pirino zakuho
danes: špinača in pire

Konjiček - smo ga začeli kupovat, ko sem imela napade žolčnih kamnov - konj in žrebiček pa imata minimalno maščob. Pa tudi kot doječa mamica sem morala nekje dobiti železo user posted image . Najlažje je, če kupiš takega, ki je že par dni v paci - potem ga samo popečeš iz obeh strani in je. Jaz kupujem kar zrezke ter jih pripravim na enak način kot teletino - malo soli, malo zenfa pa popražim iz obeh strani, dolijem malo vode, dodam kup zelenjave in dušim. Ali pa ga narežem in dam v rižoto (ali pač v kakšno drugo zakuho). No, pravi gurmani bi se verjetno križali, kajti "pravi način" za pripravo je tisti prvi user posted image .

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 23.11.2010 15:35:47 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
   [Brisano sporočilo]
23.11.2010 16:19:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu K_a_t_i)
  Neposredna povezava do sporočila: 3366
23.11.2010 17:02:43   
m_o_i
lepo prosim: a je babyvac res tolko boljsi kot "navadna" gumijasta pumpica za nos pucat!?
mojemu je ena sodelavka mozgane sprala in smo kr narocili (ceprav men niti najmanj ne sede se sesalca met v toti natrpani sobiuser posted image )

ce je pa taaak fajnuser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
23.11.2010 17:11:21   
nusi
barvar in klupko - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja reve moje boge, pa kaj vse ne doleti človeka. Ampak to kar sta vidve dali že sedaj čez lahko čaka marsikoga izmed nas, oz. norice kar vse user posted image .

babyvac - sprobala tudi od livinglab, najboljša je na dah phisiodose, saj za moje pojme user posted image
bučke - naš obožuje juho biz oranžne buče, jaz pa tudi user posted image

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
23.11.2010 17:59:20   
K_a_t_i
moi - mi smo ga naročili pri prvem. Bom slaba reklama, ampak na našem sesalcu ni delal (se je skoz prižigala rdeča luč tko kot če potegneš na ful s celo cevjo - mamo pa nekega običnega Philipsa)... Pa men je bil prevelik in preštorast za dojenčkov nosek. Imamo Narhinel - vlečeš z usti. No, itak mi je pa najboljš samo fiziološka.

Gromska, heavy metal je tud ok user posted image .

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
23.11.2010 18:23:17   
Aninchy
Nism vedla, da to smrdi po teh tavelkih bučah

sej ne user posted image

Hmm.... hm.........? user posted image boh ve ko sm mu jst tiščala....user posted image je blo pa neki od hippauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: deveta
Aninchy: se vidi da ti je ven vrglo, spat se nič ne smejiš vmesuser posted image user posted image

user posted image Sej mogoče boljš, ker je zrom bučk blo še user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
23.11.2010 18:41:11   
K_a_t_i
A tole? http://www.hipp.si/bucke_s_krompirjem user posted image user posted image user posted image Za moje pojme so vse, ki vsebujejo krompir za user posted image user posted image user posted image . Kupi takšno z rižem - samo z bučko ne vem če imajo.

Evo jo... Sam ta je oranžna http://www.bio-trgovina.si/index.php?act=viewProd&productId=39 No, pa naš, ki načeloma je vse, je ni maral... user posted image (v bistvu nič od holle ne mara... zgleda ni bio fanatik user posted image )

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 23.11.2010 18:45:22 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
23.11.2010 19:10:23   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

Kot doječa nemesojeda matka ta problem okoli železa rešujem s poslušanjem heavy metala! A sem žleht, a?user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moi - mi imamo BabyVac - je zakon user posted image Samo jaz ne uporabljam sesalca. Je veliko bolj enostavno, če kar usta uporabiš in sesaš user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
23.11.2010 20:30:21   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee
Jaz sem pa včeraj bila na aerobiki user posted image Joj, kako super je bilo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Kam pa hodiš?

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
23.11.2010 20:35:13   
Aninchy
jaoooo v tem big braderju bi mogl še sam špansk govortuser posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
23.11.2010 20:38:30   
Lunanai8

Jaz sem mu ze 2x dala avokado, pa je bil kar navdusen. Sem ga olupila, narezala, spestala z vilico. Je mehek, se ga da zelo lepo spestat. Je pa avokado bolj "brez okusa", tko da je fino, ce ga zmesas npr. z banano-je super kombinacija. Pa baje je zelo zdrav. user posted image
Sem ga pa za en obrok uporabila polovico, polovica pa je v olupku v hladilniku pocakala na drugi dan. Pa je ok, ce je pa crno, tisto stran odrezes, ker hitro oksidira. Avokado se vedno ponudi svez. user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.