Meemee
|
We are sorry IZVIRNO SPOROČILO: barvar Dobro jutro! Sem vam dolžna še opis našega "mučenja" prejšnji teden . Zdaj mi je že smešno, takrat pa mi ni bilo. Torej v sredo sva imela pregled pri alergologu in so mu delali kožne teste - je bil res priden. Pol so se mu odločli še kri iz žile vzet za IgE. Je bil prvi sestrin komentar, da tako malim pa tega že dolgo ni delala . Seveda žile ni zadela, ga obrneta na drugo stran in ponovita vajo, Maj kriči kot za stavo in mu predreta žilo . Pa je še kar malo "šarila", mali več niti jokat ni mogel, samo še hlipal je in mene gledal če ga bom že rešila iz tega položaja. Sem na koncu že prosila naj nehajo. Sem ko smo šli domov še jaz jokala. Drugo jutro ob 7h smo bili na pediatriji (od 3h na tešče), vstavijo mu kanal, ga na silo spitajo z laktozo (so se čudli zakaj otrok ne zna na flaško pit) in mu potem še štirikrat jemljejo kri. Do 11.30h ni smel jest. Seveda naju niso dali v sobo in sem se štiri ure sprehajala po hodniku z 8kg mulcem v rokah. Posledice sem še dva dni čutila. Test za intoleranco na laktozo je neg., so pa zelo povišani IgE - pokazatelj alergije. Nimamo pa pojma na kaj?! obema. Grozno se tole bere. Jaz sem bila z mojo na Pediatrični kliniki, ko je bila stara 15 dni in so ji tudi kanal vstavili, da so ji kri vzeli ... Ampak mi niso pustii, da grem zraven. Po moje je bilo tako bolje (zame), za pa ne vem. So pa potem, ko so jo po ene 15ih minutah nazaj prinesli rekli, da je bila ful pridna in da je čisto malo jokala. Najbrž sem v tistih 15ih minutah res jaz bolj jokala kot ona. Tako hudo mi je bilo. Hudo, da niso nič ugotovili. Pa so ti naročili česa ne sme jest ...? Oz. česa ti ne smeš? No, upam, da se zdaj fino stiskata Kati - sem na netu preverila to zumbo. Fino, fino Jaz sem pa včeraj bila na aerobiki Joj, kako super je bilo Mi je rekel da naj kar grem, da bo on poskrbel za . Jaz sem se malo bala, ker me ni bilo od 19:00 do 21:00 in nisem vedela kako bo. No, in pridem domov, še budna, nasmejana in zelo zaspana Imela sta se fino, ko je bil njen čas za spanje je malo jokala (ker ni bilo njene dude doma ). Da ne rečem, da od tistih 160 mL mleka, ki sem ga pripravila, ni spila NIČ!!! Hecna je. Moje mleko po flaški je zdaj (od 5ih poskusov) spila le 2x in sicer takrat, ko sem ji ga jaz dala. Če jo hoče kdo drug nahranit - NI ŠANS No, vseeno se je potem fino stisnila k meni, fino najedla, malo podudlala in zaspala Potem pa je spala od 23ih do 02:00 (zbudila sem jo jaz , ko sem morala na WC - sem pri športanju spila 1,5 l vode ). Pomoje bi drugače moja še kar spala. Eh, sem se razpisala Še eno vprašanje: avtosedež z isofix-om ali brez?!
< Sporočilo je popravil Meemee -- 23.11.2010 10:53:53 >
|