|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
25.11.2010 21:07:55   
Lunanai8
Moi in Nusi - bravo, cestitke, superca!! user posted image Sem vesela za vaju.

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
25.11.2010 21:08:15   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Lunanai8

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

mleko - kaj ve pravite, je v redu če "ga pitam" z mlekom v obliki linotov? Torej aptamil in notr x-lino -> je to vredu, al more bit sam mleko tudi??? Ker mi je ena rekla, da morm it k P, da to ni dobro in da MORA piti tudi samo mleko??? Ampak Martin zdej niti flaše noče več, samo za čaj jo še ima... dvakrat potegne, da proba, pa če kaj sliči na mleko ven pluneuser posted image user posted image torej mamo vse obroke GH....user posted image user posted image

Hej, jaz sem ravno pred 14-imi dnevi, na pregledu pri 6-ih mesecih vprasala pediatrinjo, koliko mleka mora se popiti na dan. Ker ga tudi veliko futramo z GH in je dobil le se flaso, dve mleka na dan. Pa je P rekla, da morajo dojenci v tem obdobju se vedno dobit cca 500 ml mleka. Torej nekje dve flasi in pol, ce je en obrok 210 ml. Jaz mislim, da ce mu mleko mesas v -lino obroke, potem dobi mleko pac na ta nacin. Je pa verjetno fino, da mu ga das. Pa naj bo "cisto", ali pa v "lino kasici". user posted image

Tudi jaz tako razmišljam. Mleko je mleko pa če tudi v špinači in pireju!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
25.11.2010 21:09:11   
K_a_t_i

še to bom podpisala, če lahko user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
25.11.2010 21:12:24   
m_o_i
cujte...zaj si bojo Eliasove crevike opomogle in mu bo mati zacela resno uvajat gosto hranouser posted image
a mi boste pomagale al se naj na divansine poste zanesem?! user posted image

evo-jutri dobi dunajskega pa pomfri (tak sem si zamislila). a bo ok?! user posted image user posted image

(jebelacestauglajena, sem zleht user posted image )

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
25.11.2010 21:20:36   
Lunanai8

IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i

še to bom podpisala, če lahko user posted image

Absolutno! user posted image Zdaj pa mi, Kati, prosim lepo zaupaj, preko katere spletne strani si narocila Bugabooja. Sem svojega unicila, potrebujem (samo) nov okvir, pa se ga v Baby Centru (seveda!) ne da narocit. Iz US pa seveda nihce ne posilja... user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
25.11.2010 21:23:18   
Lunanai8

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

evo-jutri dobi dunajskega pa pomfri (tak sem si zamislila). a bo ok?! user posted image user posted image

Ma, odlicno! Komot das, dunajc je zakon!!! user posted image user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
25.11.2010 21:33:22   
nusi
itak da dunajca lahko daš, pa ne pozabi na hmeljev napitek, se ful prileže zraven user posted image user posted image

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
25.11.2010 21:33:57   
m_o_i
glede tiste s-strani-pediatra-predpisane kolicine mleka :
v knjigah sem prebrala, da otrok do prvega leta nekak potroji svojo porodno tezo. bemtis, nas mulc jo je v pol leta pocetveril, pa se mi zdi kr normaln otrok user posted image user posted image

ce bo pojedel (in ne spil) deci pa pol mleka na dan-ga bo pa tolko. vazno, da raste in deluje zadovoljn otrokuser posted image
drugace pa: tudi jaz bi stela vse tako ali drugace uporabljeno mleko-kot mleko user posted image

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
25.11.2010 21:34:55   
m_o_i
uuuuuuuuu, nusi-kofe sem ti dolzna! na pijaco sploh nisem pomislila!!!

skor sem lastnega otroka zafuralauser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
25.11.2010 21:35:09   
klupko
Čer..

Nusi, me veseli da je vse ok.user posted image
Pri nas pa niti ni...mali je zdaj že ves pikast in so takooo ogabni tej mehurčki, da o hrastah sploh ne govorim.user posted image
Upam da čim hitreje mine.. Se je pa danes nekaj začel za desno uho vlečt in sem mu malo potipala in se mi začne jokat kot zmešan. No, za ušesom je pa vse natečeno in noter v tisti oteklini sem čutila kakor neke kroglice, kaj pa vem. Vglavnem skoraj me je kapuser posted image Potem se obesim na telefon in klicarim ambulanto pa se noben ne javi..in sem že hotela klicat mojega naj pride iz službe, da peljeva malega na urgenco al kajjsvemkam, pa sem se spomnila še na našo drago patronažno sestro (ta ženska je angeluser posted image ) in se mi oglasi in ji razložim kaj je pa to pa mi pove, da so najbrž povečane bezgavke, ker se telo bori proti tem noricam. In jaz še kar tupim svoje da zakaj to boli oz. zakaj joka, ko potipam, če je to normalna stvar in je rekla, da se slišiva jutri, da bo prišla ga pogledat, čeprav se takim kužnim raje izogiba, da ne bi nehote postala prenašalec virusa.. No, jo bomo pa fajn razkužili pa bo.user posted image
Dete zdaj spi. Obseg prsnega koša se mi je verjetno za kak cm povečal zadnjih par dni, ker mu moram cel čas ta nos čistit.user posted image Kar na jok mi gre, ko mu to na silo delam..revež kar jokat začne, ko samo vidi pumpico..groza..user posted image Upam, da jutri pride ta pumpica za sesalec, da bo vsaj malo več razmika med pumpanji, če tisto res vse ven potegne. Danes sem dobila mail, da je bilo odposlano, tako da verjetno jutri pride..
Skratka upam, da so to za ušesom res bezgavke in da nima slučajno kakega vnetja ušeska ali kaj podobnega.

Joj, samo jamram..
No, moram malega pohvalit, da zdaj že zavedno dela "bravo, bravo" in ploska na veliko in se smeji.user posted image user posted image
Kobaca in vstaja še ne, se pa plazi po komolcihuser posted image Pa dviguje se na vse štiri in tako stoji kar nekaj časa...ne vem kako ga ne zabolijo tisti prstki miceniuser posted image
Sedi tudi bolj tako...kakšen krat sedi čisto vzravnano tudi po dve-tri minute, potem se pa naenkrat zruši..al na stran al nazajuser posted image Ah, cukr mamin nestabilenuser posted image

Jedilnik:
M: jabolko, kaki, piškot (ena žlička)
K: brokoli, korenček, melancan, kus kus (dve žlički)
M: naribano jabolko (7-8 žličk)
V: gres v hruškinem kompotu (5 žličk)

GH mi poje res zelo zelo malo, tako da sva praktično nazaj na polnem dojenju..no, bo že..mogoče je tako tudi bolje, glede na to, da noče nobene druge tekočine, zdaj pa jo rabi. Naj ima pa mlekeca. Pa še pocrklja se malo pri meni..user posted image
Nočko vsem!

PS: Lunanai8...lahko bi nam slikice poslala s srečanja...user posted image

Joj, še dobro, da sem kopirala, ker mi je spet vrglo tisto sruser posted image ven!!user posted image

Evo še smajlije!

< Sporočilo je popravil klupko -- 25.11.2010 21:39:45 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
25.11.2010 21:39:11   
K_a_t_i

dunajskega pa pomfri (tak sem si zamislila). a bo ok?! user posted image user posted image

Ne pozabi še 4dl Coca COle za čez!

Lunani8 - kako to misleš uničila?! Kaj si pa delala? user posted image Kwa pa 2 letna garancija?
Moj je sicer od kle: http://www.babytrader.eu/shop/
Je pa še ena stran na kateri so kupovali komplete z lupinco. Lahko vprašam, če želiš. Sicer pa probaj v Kiki v Avstriji (zdi se mi, da Kiki - tko so men svetovali, ko so mi v Busiju naročilo skenslali, ker so že vedeli, da bojo zaprli).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
25.11.2010 21:49:58   
Aninchy
hejla!

no, me veseli, da se strinjamo glede mlekauser posted image user posted image res mi je blo krneki, da bi delala paniko iz tega, sej dobi mleko, ampak pač malo drugačeuser posted image
Še imate kako idejo, na kak način bi mu ga še ponudla? Razen teh kupljenih kašic..?

moi in vse, ki ste sodelovale - user posted image user posted image user posted image (dunajc pa to) ampak da ne boš pozabla! obvezno morš najprej s svinjskim mesom začet!!user posted image Če te bo pa še kaj zanimal, pa kr divans1 ZS pošljiuser posted image danes je bla njena tema vrtec...user posted image

klupko
- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še roj pikalonic za vasuser posted image

Lunanai8 - če prov razumem si uničla voziček?? ja kok ti je pa to uspel???user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
25.11.2010 21:50:31   
nusi
klupko - jaz sem imela norice že kot odrasla (očitno otroške niso bile dovolj) -  je vseeno bolje tole preboleti kot otrok. Sem imela take bule za ušesi, na vratu, grlu, pod pazduho...ma povsod kjer se da. Že ko sem bila kao zdrava, sem imela še kr dolgo zatečene bezgavke. Sej v ustkih pa nima pikic ane? To zna bit res nadležno - vem iz prve roke.
Vse so mi ratale krvave in hrastaste, ker se odraslemu koža ne celi tako lepo imam še sedaj par teh lepotnih pikic user posted image . Je pa res kot si rekla, se jih ne sme močit, kr če ne se še bolj množijo. no pri meni potem ko so taprve ratale krvave nove niso več nastajale, upam, da je tudi pri vas bolezen že bolj v zadnjih izdihljajih.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
25.11.2010 21:52:07   
Lunanai8
IZVIRNO SPOROČILO: klupko

PS: Lunanai8...lahko bi nam slikice poslala s srečanja...user posted image

Klupko, z veseljem, ce bi jih imela. Ampak jih zgleda se vedno vse cakamo. Mia3 je tista, ki je imela fotoaparat. Jo bom opozorila, naj jih ze enkrat poslje. Je na porodniski, pa nima casa. user posted image user posted image

Pa drzim pesti, da bo tvoj soncek kmalu bolje. To, kar si napisala, se slisi grozno.

< Sporočilo je popravil Lunanai8 -- 25.11.2010 21:54:17 >

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
25.11.2010 21:52:37   
nusi

Še imate kako idejo, na kak način bi mu ga še ponudla? Razen teh kupljenih kašic..?

polenta z mlekom? žganci z mlekom? bananin shake? ne me tepst, smo dons slabo spal user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
25.11.2010 21:58:13   
nusi
Če te bo pa še kaj zanimal, pa kr divans1 ZS pošljiuser posted image danes je bla njena tema vrtec...user posted image

joj moi, si šla takoj firbec past - kot jaz user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
25.11.2010 21:58:14   
K_a_t_i
Evo - Celovec (pokliči in se zmeni, sej ni daleč za it iskat):
http://www.bugaboo.com/retail-locator?p_p_id=retail_WAR_retail_INSTANCE_nKK6&p_p_lifecycle=0&p_p_state=normal&p_p_mode=view&p_p_col_id=column-2&p_p_col_count=2&_retail_WAR_retail_INSTANCE_nKK6_struts_action=%2Fretail%2Fview

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
25.11.2010 21:59:17   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: nusi
polenta z mlekom? žganci z mlekom? bananin shake? ne me tepst, smo dons slabo spal user posted image

user posted image user posted image user posted image ne bom te tepla!user posted image ja polento sm mu že dala, je kr vredu sprejel (jst je sicer ne maramuser posted image ), a veš, da na bananin šejk pa ne bi niti v najbolj norih sanjah pomisla!!user posted image no, vsaj z APTAMILOM ne user posted image user posted image ampak bomo probal, pa vidl, če bo pa Martinu všečuser posted image huala za idejouser posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
25.11.2010 22:00:07   
Aninchy

Če te bo pa še kaj zanimal, pa kr divans1 ZS pošljiuser posted image danes je bla njena tema vrtec...user posted image

joj moi, si šla takoj firbec past - kot jaz user posted image user posted image user posted image

amm... to sm bla jst user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
25.11.2010 22:04:41   
m_o_i
no, vsaj z APTAMILOM ne

daj, kupi otroku mleko in ne tega smrdljivca user posted image  idi v DM po babylove-pa ti obljubim, da bo jedel in pil mleko user posted image

ITAK sem sla gledat, kake skrbi ma divans z vrtcem (ko sem prebrala vprasanje sem sama seb rekla-a celo sluzbo ma?! delodajalec z jako hudo armiranimi jeklenimi zivci mora to bit user posted image )

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
25.11.2010 22:06:22   
nusi

amm... to sm bla jst user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hja, ti si razširla vest, jst pa hop na forum otrok in koga vidim tam, našo MOI user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
25.11.2010 22:12:29   
Lunanai8

Lunani8 - kako to misleš uničila?! Kaj si pa delala? user posted image Kwa pa 2 letna garancija?
Moj je sicer od kle: http://www.babytrader.eu/shop/
Je pa še ena stran na kateri so kupovali komplete z lupinco. Lahko vprašam, če želiš. Sicer pa probaj v Kiki v Avstriji (zdi se mi, da Kiki - tko so men svetovali, ko so mi v Busiju naročilo skenslali, ker so že vedeli, da bojo zaprli).

Ah, boljse, da ne povem... user posted image 3x na dan ga vlecem gor in dol po stopnicah v 1. nadstropje (nimamo dvigala, je nizek blok). Notri otrok, cez rocaj previjalna torba, v kosari pa vedno polno nekih zadev. Ene 25 kg. Sem si sama kriva, ker ga ne puscam pri nabiralnikih, ampak ga vlecem gor. V glavnem, v maloro je sel notranji spoj rocaj-spodnji del, crn krog, tam, kjer se " prepogne", ko ga zlozis, oziroma obrnes rocaj. Sicer se ga da se vedno normalno vozit, ampak na plocnik ga pa tezko "dvignem", ker desna stran ne drzi vec dobro. user posted image
Tole ne bo zdrzalo se eno leto. Je pa vozicek podarjen od kolegov in zal ni vec v garanciji.
V SLO ima zdaj Bugabooje BC, ampak prodajajo samo komplete, ne pa tudi rezervih delov. Ja, v Kiki Graz bi ziher dobila, ampak sem ze za nova sprednja kolesa cakala 5 tednov. Malo dolgo... No, sem se zmenila v BC, da v ponedeljek pripeljem vozicek in ga bodo dali na popravilo k svojemu serviserju. Ce bo znal popravituser posted image
Drugace pa v Kiko po nov okvir. Matr mam sreco. Se dobro, da mi moja draga mati ni prejsnji teden rekla, da naj ne vlecem gor vozicka, ker ga bom uniclauser posted image user posted image

Uf, sem se razpisala. user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
25.11.2010 22:25:39   
K_a_t_i

Se dobro, da mi moja draga mati ni prejsnji teden rekla, da naj ne vlecem gor vozicka, ker ga bom uniclauser posted image user posted image

Ta del je zmagovalni. Sori, sam hahhahahhahha user posted image user posted image user posted image .
Drgač pa user posted image . No, jst sem tud v 3. štuku brez lifta pa mi še ni padlo na pamet, da bi voziček gor vlekla. Ga imam v prtljažniku na parkplacu. Smo kot cigani - odpreš avto in not polno krame - stolčki, voziček, plastika za na igrišče, žoge, kolo, rolerji,... user posted image .

Mah, teh spletnih trgovin je pa n. Sam vprašanje kok res oni sploh majo rezervne dele. Pomojem tud kar cel voziček zamenjajo in je. Vprašanje, če sploh majo cene za rezervne dele. Ni pa greh vprašat. Na bugaboojevi spletni strani imaš cel seznam teh trgovin. Pa malo pošiljaj maile - sej maš cajt, ko si na porodniški user posted image . Sicer pa - zdej boš itak sanke rabla.
Ma ne, sej sploh ni smešno user posted image . Mene kap, da se mi to nardi... Upam, da zrihtaš in to čimprej!

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Lunanai8)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
25.11.2010 22:38:46   
Lunanai8

Sicer pa - zdej boš itak sanke rabla. Ma ne, sej sploh ni smešno user posted image . Mene kap, da se mi to nardi... Upam, da zrihtaš in to čimprej!

Hehe, pa sej v resnici je se kar smesno. user posted image Zdaj tko nimam kej, ce se bom sekirala, se mi vozicek ne bo popravil. user posted image Bom drugic (upam) bolj pazljiva. Hvala za vso pomoc. Neki bo ze. V najslabsem primeru mi bo pac brat posodil njihov predpotopni vozicek, pa bo necakinja tacas v mareli. Drugace grem pa v nabavo po sanke! user posted image

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
25.11.2010 22:54:39   
Aninchy

no, vsaj z APTAMILOM ne

daj, kupi otroku mleko in ne tega smrdljivca user posted image  idi v DM po babylove-pa ti obljubim, da bo jedel in pil mleko user posted image

ITAK sem sla gledat, kake skrbi ma divans z vrtcem (ko sem prebrala vprasanje sem sama seb rekla-a celo sluzbo ma?! delodajalec z jako hudo armiranimi jeklenimi zivci mora to bit user posted image )

Je rekla P, da naj ne prestavljam.... sploh ne na babylove in hippuser posted image user posted image user posted image ma kaj vem, nič ne bom heblala, ker se lohk direkt spufam, da mu vse mleke kupim, pa pol tri četrt stran fliknemuser posted image bom rajš okol težila, naj mi posodjo eno merco, da mu dam za probatuser posted image user posted image user posted image

za drug del pa zmaga LOL user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nusi - aijaaaa!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lunanai8 - jst voziček peljem 2x na dan čez 5 (!!) stopnic, pa se mi ravn tko zdi, da se bo prelomuuser posted image

Punce, jst sm pa mal "zabredla".... šla sm gledat majčice 2010 user posted image user posted image user posted image   sem vmes kr solzne učke dobivalauser posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.