klupko
|
Čer.. Nusi, me veseli da je vse ok. Pri nas pa niti ni...mali je zdaj že ves pikast in so takooo ogabni tej mehurčki, da o hrastah sploh ne govorim. Upam da čim hitreje mine.. Se je pa danes nekaj začel za desno uho vlečt in sem mu malo potipala in se mi začne jokat kot zmešan. No, za ušesom je pa vse natečeno in noter v tisti oteklini sem čutila kakor neke kroglice, kaj pa vem. Vglavnem skoraj me je kap Potem se obesim na telefon in klicarim ambulanto pa se noben ne javi..in sem že hotela klicat mojega naj pride iz službe, da peljeva malega na urgenco al kajjsvemkam, pa sem se spomnila še na našo drago patronažno sestro (ta ženska je angel ) in se mi oglasi in ji razložim kaj je pa to pa mi pove, da so najbrž povečane bezgavke, ker se telo bori proti tem noricam. In jaz še kar tupim svoje da zakaj to boli oz. zakaj joka, ko potipam, če je to normalna stvar in je rekla, da se slišiva jutri, da bo prišla ga pogledat, čeprav se takim kužnim raje izogiba, da ne bi nehote postala prenašalec virusa.. No, jo bomo pa fajn razkužili pa bo. Dete zdaj spi. Obseg prsnega koša se mi je verjetno za kak cm povečal zadnjih par dni, ker mu moram cel čas ta nos čistit. Kar na jok mi gre, ko mu to na silo delam..revež kar jokat začne, ko samo vidi pumpico..groza.. Upam, da jutri pride ta pumpica za sesalec, da bo vsaj malo več razmika med pumpanji, če tisto res vse ven potegne. Danes sem dobila mail, da je bilo odposlano, tako da verjetno jutri pride.. Skratka upam, da so to za ušesom res bezgavke in da nima slučajno kakega vnetja ušeska ali kaj podobnega. Joj, samo jamram.. No, moram malega pohvalit, da zdaj že zavedno dela "bravo, bravo" in ploska na veliko in se smeji. Kobaca in vstaja še ne, se pa plazi po komolcih Pa dviguje se na vse štiri in tako stoji kar nekaj časa...ne vem kako ga ne zabolijo tisti prstki miceni Sedi tudi bolj tako...kakšen krat sedi čisto vzravnano tudi po dve-tri minute, potem se pa naenkrat zruši..al na stran al nazaj Ah, cukr mamin nestabilen Jedilnik: M: jabolko, kaki, piškot (ena žlička) K: brokoli, korenček, melancan, kus kus (dve žlički) M: naribano jabolko (7-8 žličk) V: gres v hruškinem kompotu (5 žličk) GH mi poje res zelo zelo malo, tako da sva praktično nazaj na polnem dojenju..no, bo že..mogoče je tako tudi bolje, glede na to, da noče nobene druge tekočine, zdaj pa jo rabi. Naj ima pa mlekeca. Pa še pocrklja se malo pri meni.. Nočko vsem! PS: Lunanai8...lahko bi nam slikice poslala s srečanja... Joj, še dobro, da sem kopirala, ker mi je spet vrglo tisto sr ven!! Evo še smajlije!
< Sporočilo je popravil klupko -- 25.11.2010 21:39:45 >
|