|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
26.11.2010 7:02:14   
m_o_i
Je rekla P, da naj ne prestavljam.... sploh ne na babylove in hipp

evo, ze mam izpuscaje!! ja SEVEDA je rekla, da ne menjaj-si ze vidla kak babylove kuli al pa belezko pri njej?!?
na ZS mi TAKOJ napisi naslov, da ti posljem mleko za probouser posted image
spufala se bos pa z aptamilom in ne babylove-omuser posted image  
BL te stane 4,65€ za 600!! g (kar pomeni piksno pa pol aptamila)

tole z vozicki-ostajam brez besed, kaj se dogaja... moj PP vozi ze tretjega otroka (pa smo do pred tednom meli gradbisce pred blokom in ga je ornk pretreslo), pa mu nic ne fali(ajd, profili na gumah so sli v malorouser posted image )

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
26.11.2010 8:31:49   
izalina
Adio mio kolko sem imela za prebratuser posted image user posted image . Danes bo pa snežilouser posted image .

Aninchy mene je tudi P prepričevala, naj ji dajem Aptamil. Pa sva se kmalu zmenile, da NE. babylove je zakon pa še cena jeuser posted image . Jaz ti tudi lahko pošljem en paketek, če želiš. Mi danes pihamo pol svečke user posted image pa ji lahko dam že BL2, 1 imam pa še eno zapakirano pakungo.

Joj voziček vlečt v prvi štuk....dobra si. JAz ga samo po tistih 6 stopnicah potem ga pa pustim pri nabiralnikih. V 4. štuk brez dvigala.....misija nemogoče.

Mi pa čakoamo snegec pa ga še niuser posted image . Sem mislila, da se bomo zbudili v zasneženo jutro pa nič user posted image .

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
26.11.2010 9:31:39   
bubolin
Ojlaaa čveke.

Uuuuu ste se pa razpisale - sej prov, sem imela vsaj kaj za brat user posted image RR itak men tako šteka da pop***** user posted image Se sploh ne morem pripravit da kaj napišem, ker to traja in traja user posted image

Vse ki imate bolančkane tamale al pa kakršnekoli druge probleme pošiljam par user posted image user posted image user posted image da bo čim prej vse tako kot mora biti.

Mi tudi prav pričakujemo že ta prvi sneg - bomo vidli kolk ga bo res naneslo - upam da ne prav preveč. Me pa prav zanima, če bo Marku zanimivo ven gledat ko bodo padale bele "muhe" user posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
26.11.2010 10:38:49   
nusi
jutro zaspanke user posted image user posted image

midva čakava sneg in ništa user posted image , a bo šele popoldne začelo padat al kaj? Skratka ob 11 bo žiga dobil še kaki in potem greva ven ne glede na vreme. Sem ga pa že dala v kombinezončka in mu ful paše, je topel edino rokce ima pa totalno ledene. A jim boste ve dale rokavićke gor, sej jaz bi tudi, samo jo bo cuzal in bo čisto premočena user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
26.11.2010 10:40:09   
Meemee
user posted image user posted image user posted image končno nekaj za prebrat user posted image user posted image user posted image

Klupko - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa fino se stiskajta. To, da spet več mlekca hoče je pa dobro, ker še vedno veliko dobrega dobi iz njega in se njegovo telo lažje bori priti tem user posted image noricam user posted image

Lunanai8 - user posted image user posted image user posted image upam, da ti voziček hitro zrihtajo (itak boš pa sanke zdaj bolj rabila, kot je že Kati napisala) user posted image

Aninchy - jaz se na razne mlečne nadomestke sicer ne spoznam, ampak bo moi že imela prav user posted image Itak, da P rečejo, da dražjega v lekarni kupi, ker je to za njih in za farmacijo boljš. Mislim, da BL ni prav nič slabši user posted image

Jaz sem pa AD3 kapljice nekam založila in že 1 mesec ni dobila nobene kapljice. Mislite, da je lahko kaj narobe? user posted image

(odgovor članu bubolin)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
26.11.2010 10:50:23   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: nusi
Sem ga pa že dala v kombinezončka in mu ful paše, je topel edino rokce ima pa totalno ledene. A jim boste ve dale rokavićke gor, sej jaz bi tudi, samo jo bo cuzal in bo čisto premočena

Jaz ji v tako mrzlem vremenu dam rokavičke gor user posted image . Kombinezonček je pa itak 80 ali 74 številka, tako da so ji rokavi predolgi, pridejo čez rokavičke in jih tako ne more v usta dat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
26.11.2010 10:52:12   
Meemee
Aja, a lahko katera link na _Divans1 (tema vrtec) pošlje, ker ne najdem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
26.11.2010 10:53:38   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Punce, jst sm pa mal "zabredla".... šla sm gledat majčice 2010 user posted image user posted image user posted image   sem vmes kr solzne učke dobivalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
26.11.2010 11:22:12   
K_a_t_i
AVOKADO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tamal ga je vseen dol spravu. Sej vem, da ni po "propisima", ampak sem mu ga z jabko zmešala, da sem prikrila tist user posted image user posted image user posted image okus. Pa še vodo sem morala zram dat, da ni blo kt maslo...

Zdej grem pa prebrat. Tamal je lih na tem, da zaspi. Upam, da bo tadolga. Moram mal pospravt pa skuhat...

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 26.11.2010 11:27:21 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
26.11.2010 11:27:45   
nusi
jaz sem kosilo že vrgla v pečico - krompir, bučke, telečji zrezki, solata je oprana, zdej greva pa ven na sneg user posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
26.11.2010 12:07:17   
ozzi
joj, pop********** bom!!!!!!!!!!!!! vse napišem pa me vrže!!!!!!!!

no, skratka hotla sem postavit vprašanje doječim mamam. naš sonček danes praznuje 6 RD. Za kosilo dobi GH vendar potem se še podojimo. zvečer pa mu dajem riž od milupe. zdaj pa me zanima kaj mu še lahko zvečer dam, ker sem gledala da razni keksolini itd se vsi mešajo z mlekom midva se pa še dojiva.

hvala

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
26.11.2010 12:15:55   
m_o_i
malo ctiva za meemee user posted image
http://www.ringaraja.net/forum/V_vrtec%25%25%25%25%3F/m_5482407/tm.htm

a-a s stricem guglom pac nista neka huda frenda...

grem se jaz mal majcice pogledat

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
26.11.2010 12:45:28   
Aninchy
Hej hoj hojladri!user posted image

Po najnovejših informacijah v Ljubljani sneži na ful, tak da jst vsakih par minutk gledam čez okno, če je že prineslo do nasuser posted image no, zaenkrat še ne duha ne sluhauser posted image , nekaj slane je še od zjutraj, tak da mal belo jeuser posted image je ktera bliz Trojan, da mi ve povedat, če je že sneg čez Trojane?user posted image

moi - user posted image user posted image user posted image madoniš sm se nasmejala! Hvala za ponudbo, ampak ne vem če je varno iz Velenja nek čuden "prah" pošiljat po poštiuser posted image user posted image user posted image user posted image Me bojo še zaprli!user posted image No, po teh hvalospevih sem se odločla, da bom kr kupla eno škatlo.... pa upam, da bo rataluser posted image Mam pa še eno celo AM in eno par dni odprto, pa mi je nekak škoda, da bi to kr podarila naprej, glede na to kaka cena je.... Aja, kupujem ga pa v milerju v ful priročni škatli po 800g za dobrih 12 ojrekov.... ma ta mesec nisem nič kupla, ker sta mi dve škatle še od prejšnjega mesca ostaleuser posted image

voziček - sm mela najprej baby boom pa sm prodala naprej kr kmal ko smo začeli športni del uporabljat... namreč je mel kr neki pomanjkljivosti (vsaj zame) pa sm rekla, da bom druzga vzela (ciljala sm na PP switch, ker se proti men obrne), no pa sem na koncu ta ves dnar obdržala, ker je mami za 30€ kupla eno marelo-voz za drugo leto za na morje, pa smo dali tamalga notr, pa je tok užival da bv... pa udobno mu je FUL, tak da smo kr na tem ostaliuser posted image

nusi - jst mu rokavičke dam bombažne in ne tiste "zimske". No, zdej bom verjetno tud tiste dalauser posted image So pa bombažne kr prevelike in mu palca ne tiščim v tisto lukno zanj nareto, ampak kr vse prstke skupi pa rokavico čez rokav, da lepo skup drži, drugač mu kr dol padejouser posted image ampak v usta jih pa ne daje, zanimivo, to sem šele zdej opazlauser posted image

Meemee - ti jst podarim AD3, če hočšuser posted image Sm jih obakrat šla iskat v lekarno, uporabila še nisem pa niti ene flaške do konca, ker ga še vedno začne matrat, če mu jih dam... največ sem prišla do štirih kapljic naenkrat, pa je bil ful bogiuser posted image tak da zdaj dobiva po eno ali dve (če pač kapne zraven), ravn tolk da neki pa damuser posted image
Torej: mam tri škatlce še diht zapakiraneuser posted image pa po moje nima bit kaj narobe.... mam dve kolegici z eno leto starima sončkoma, pa nobena od njiju ne daje kapljic... tamala dva sta oba čist superuser posted image

buahahahauser posted image user posted image user posted image tist sm jst našla pod "nove teme", ne vem točno kje je blouser posted image

no zdej grem pa poskust, če bo zagrabl poslat...user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
26.11.2010 12:47:17   
Aninchy
evo, ratal je v prvem!user posted image user posted image user posted image in to sam zato, ker sm kopirala prej, ZIHER!user posted image

moi - uživaj!user posted image user posted image

Meemee - ti tud!user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
26.11.2010 12:59:30   
Meemee
Moi - hvala za link user posted image

Aninchy - Mi imamo še vedno 2x po 2 kapljici. In na srečo je nič ne matra user posted image user posted image

Sneeeeeežiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image Ful user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
26.11.2010 13:25:58   
izalina
SNEEEEEEEEEEEEEEŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽŽIIIIIIIIIIIIII user posted image user posted image user posted image Vse mamo že belo user posted image user posted image user posted image . samo čakam da se mala zbudi, da šibava ven. Sem jo pa včeraj poskusila dat v kombinezonček in sem jo komaj stlačila notruser posted image . Bo treba kje novega staknit, ker tega smo dobili v posojo. Imam pa št. 68 iz HM. Ima katera kakšen pameten nasvet, kje imajo ql in po dokaj normalni ceni kombinezončke. Bi pa takega s stopalčki in rokavičkami, da je vse skupaj.

Ta RR mi šteka, sedaj mi še ta copy paste več ne dela. Kopiram lahko, potem pa ko odprem novo okno pa ne morem notr kopiratuser posted image . Tako sta mi šla že dva posta v maloro. Vse se mi pa ne da še enkrat pisat.

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
26.11.2010 13:31:16   
Aninchy
izalina - ma fuuuuul majo probleme s temi kombinezončki, ker baje se jih nikjer ne da dobit....user posted image mam zgleda kr srečo, sem dobila 3 rabljene, pa še fuuul lepi in zelo ohranjeni so!user posted image naš je velik 70cm pa mu je 68 kombinezon ravn prav!

Kok jih pa ve oblečete spodi??? jst s mu dala sam bodi na dolge rokave in žabe pa zokne povrh k ma zmeri mrzle nogice drgač......

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
26.11.2010 13:31:44   
Aninchy
aja... pr nas še nič niti podobnga sneguuser posted image user posted image user posted image user posted image sej bo, sej booo! po kosilu kuj ven!user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
26.11.2010 13:39:10   
m_o_i
moj taprvi post :

ponosno se javljam kot majčica2010user posted image
vceraj smo ze poslusali srcek in pogledali, kolko smo ze veliki (1,53 cm user posted image )

slabosti vsako-in-celodnevne(bomo preziveli), s tahudim apetitomuser posted image  in v bolniski (dolgcaaas)

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
26.11.2010 14:00:06   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: ozzi

zvečer pa mu dajem riž od milupe. zdaj pa me zanima kaj mu še lahko zvečer dam, ker sem gledala da razni keksolini itd se vsi mešajo z mlekom midva se pa še dojiva.

Jaz imam doma sigurno 10 različnih kašic, ki že vsebujejo AM in se mešajo z vodo. Evo, tele:
http://www.hipp.si/gotove_mlecne-in-zitne_kasice

nekatere od teh:
http://www.bebivita.de/produkte/milchbreiegetreidebreie.html

in nekatere od babylove (DM)

pa verjetno še katera.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
26.11.2010 14:07:27   
K_a_t_i
Sneg user posted image user posted image user posted image . Moj prvorojenec bo pa verjetno navdušen...

Kombinezonček - imamo od C&A. V BC jih tudi imajo cel kup. Cen nisem gledala.

Sva pa šla danes z Gašpijem s kengurujčkom na sprehod in sem bla čist presenečena, da sem ga sploh še zbasala not user posted image . Oba v bundah, tamali z 9,5kg... Ko sem ga dala po 3/4 ure ven, sem se počutila kot da bom poletela - kar v luft me je nosil user posted image .

Moram natuhtat taktiko vozičkanja za v snežni metež - a date ve dežne prevleke gor? Mal me matra, ker voziček spravljam v avto - pa če je moker, se ne bo posušil. Da ne govorim o tem, da bom morala najprej avto odkidat, če bom hotla do vozička pridit. NOPE, ni mi všeč ta sneg... Naj bo v hribih user posted image

No ja, vsaj tavelikem so lanski ski buci še prav (men se sicer ne zdijo, ampak če on pravi, da ga ne tišči, mu modro verjamem user posted image ).

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
26.11.2010 14:08:53   
farina
ojla, po moje bo vsak čas v mb tud sneguser posted image kar meni ne sede najbolj,vidim, da ste kar prisno polnile strani
glede avokada in manga, tud zrel kaki sem ji dala,pa je pojedla,kak ste kaj glede sokov, oziroma čajev, bistvo tekočine?dajete kompote,delate same sokove?
naša malecka, ćez dan še vedn kaj dosti ne spi 2 uri mogoče,sicer je hiperaktivc pa si ji mora dogajati,ko bo to shodlo...
še nekaj me zanima, se je katera kaj zredila zdaj kos te na porodniški?

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
26.11.2010 14:35:55   
j.b.
Evo me hribovko, mamo že 15 cm snegauser posted image user posted image user posted image user posted image
Včeraj smo žagali drva - danes mam tak musklfibr da groza ... Sm šla po štengah kt kkšna stara mama ...user posted image
Drgač pa nč nouga ...
Aja, moj je šel zdele na pot (plužt), in so me že začel dajat živčki, že žulm napolitanke kot zmešana.user posted image user posted image Ful me skrbi zanj!user posted image
Farina, jest bi se zredila če nebi dojila, zihr!!! Sam jem skozuser posted image . In to piškote, in vsak dan ruknem en radler.user posted image Kalorij na miljavžnt.user posted image Kako bo zdej ko tamali štrajka joško bomo pa še vidl - al bo mamico razgnal v bedra in trebuh al ne?!user posted image
Glede tekočine mu dajam un instant sladkan čaj od Hippa. Bad mama - sej vemuser posted image

še jedilnik:
M1: kaki s 7žiti
K: korenček, koleraba, nudlni, župa in puran
M": banana s piškotom

hjooooj komi čakam da neha snežit da greva z Maticem na sneeeeg!!! Še sanke morem nabavt user posted image

< Sporočilo je popravil j.b. -- 26.11.2010 14:38:06 >

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
26.11.2010 14:40:34   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: izalina

Ta RR mi šteka, sedaj mi še ta copy paste več ne dela. Kopiram lahko, potem pa ko odprem novo okno pa ne morem notr kopiratuser posted image . Tako sta mi šla že dva posta v maloro. Vse se mi pa ne da še enkrat pisat.

Isto je meni naredl, probej naslednjič ctrl+v pa bo prilimalouser posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
26.11.2010 14:44:28   
j.b.
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy
Kok jih pa ve oblečete spodi??? jst s mu dala sam bodi na dolge rokave in žabe pa zokne povrh k ma zmeri mrzle nogice drgač......

Em isto sem ga prej oblekla ko sva šla gledat "bele muhe" od blizu, pa ni nč jamrov da ga zebe. Ko pa bo kkšne -10, pol bom pa še kkšno plast hlač in puloverja več dala goruser posted image
Uglavnem, moj potomec je bil navdušen nad snegom, se je smejal, pogovarjal, brcal ...user posted image

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.