|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberke 2010 III. del
24.11.2010 19:51:57   
Eruvande
Jst vas že dva dni berem, tak ste fajne, ko čakate na pot v Rim user posted image Bi kej napisala, pa nočem motit user posted image

Držim pesti za vas, da bote šle takrat, ko ste si zamislile, in da bo izgledalo tudi tako, kot ste si zamislile. user posted image

Škorpijonček...kdaj greš spet na akupunkturo? Zdej bi ti lahk dala kr kako iglico za domov, pa si jo daš v mezinc hehe user posted image

P.S. Jaz sem v porodni šlukala malinov čaj. Ni imel noben kake pripombe. Je pa res, da sem delala čist mini šlukce...sam tolk, da sem si navlažila usta.

(odgovor članu škorpijonček_)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
24.11.2010 19:54:19   
philadelphia
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_

A so še kteri rekli, da imam beba že čist spodaj glavo in kdaj?
Pušenjak piše, da je lahk to od par ur do par tednov, da pride do poroda. Revežu mojmu, bom glavco zdrobila tam med kostem.

Library...ne no, boš mogla še kidat prejuser posted image

Naš otrok ima glavco že dober mesec čist dol. Zato me je tako bolelo, če sem bila dolg pokonci.

Če bom kidala, bo vsaj otrok hitrej ven priletel. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1377
24.11.2010 19:55:41   
škorpijonček_
Eruvande...sem dala skozi, četrto in peto seanso mi je dala v mezinček, včeraj pa sem šla na sprožitev, ko da v križ...pa še kr nč. Sem mal obupala. Pa čaj že tud jst pijem dva meseca...pa ni haskauser posted image .

Tko, da se je mali očitn zataknu al pa mu je tko fajn not.

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
24.11.2010 19:56:04   
ječi12
Nadinne čestitkeuser posted image  

library če greš srečno...med popadki ni časa za razmišljat,samo za dihat.itak bo šlo super user posted image

naš čriček spi. dons je bil kr veliko pokonc,pol smo šli pa ven na sončka je pa ful lepo aju v vozičku. no zdele mava za atijem svoje urce,pol pa predenj greva spat če malija previjemo pa podojimo pa spat.

aja Lukec je ful lepi majchiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image punce a ste šle že kej po trgovskih centrih s maliji? kolk so bli stari? po eni strani me ful vleče da bi en dopoldan šla mal okol,al pa popoldan vsi skupej,po drugi mi je pa tko mali da ne vem če bi ga peljala tja. ampak prej al slej bo treba kej it,pa z vsakim dnevom v decembru bojo večje gužve? pa pol k bojo stojnice v LJ bomo tut šli...samo da mraz ne bo preveč..

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
24.11.2010 19:57:11   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: library

A so še kteri rekli, da imam beba že čist spodaj glavo in kdaj?
Pušenjak piše, da je lahk to od par ur do par tednov, da pride do poroda. Revežu mojmu, bom glavco zdrobila tam med kostem.

Library...ne no, boš mogla še kidat prejuser posted image

Naš otrok ima glavco že dober mesec čist dol. Zato me je tako bolelo, če sem bila dolg pokonci.

Če bom kidala, bo vsaj otrok hitrej ven priletel. user posted image

Aha...pol je to čist normaln...se mi zdi, d alahk kr naenkrat ven padeuser posted image .

A čep je normaln, da ga prestrežeš, kaj pa če greš lulat in ne vidiš?

(odgovor članu philadelphia)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
24.11.2010 19:57:12   
ječi12

Eruvande...sem dala skozi, četrto in peto seanso mi je dala v mezinček, včeraj pa sem šla na sprožitev, ko da v križ...pa še kr nč. Sem mal obupala. Pa čaj že tud jst pijem dva meseca...pa ni haskauser posted image .

sj loh da bo pa pol k se začne čis simpl pimpl pa boš rekla na konc k boš rodila-a to je to al kaj user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1381
24.11.2010 19:57:25   
nejka000
ojla babnce

kaj še ve ne mislite it v Rim? se koz tri strani ena in iste čveke ponavlate user posted image user posted image user posted image user posted image Pejte rodit!

Tejci kaj 4 plenice za široko povijanje? Jaz sem tudi iz štajerskega konca pa Zoji sam eno plenico čez dam. Pa so mi rekli da do 1ga mesca pol pa lahko stran dam še to. Madona sej če bi ji 4 plenice povila ji sploh pajaca ne zapnem.

No mi smo dans uživali na sončku. Kok je blo fajn, je pol mala drnjohala cel popoldan zej bo pa cela galama spet do polnoči.

user posted image Upam da že grete še zadnje rodit, pa da vam bo čimlažje minilo....

ŽAN VITO 11.3.2005
ZOJA 2.11.2010

(odgovor članu Eruvande)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
24.11.2010 19:59:12   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

sj loh da bo pa pol k se začne čis simpl pimpl pa boš rekla na konc k boš rodila-a to je to al kaj user posted image  

Ječi, iz tvojih besed v uhlje tistga, ki bo takrat orgiral z menoj. Ti prnesem kr pizzo in pivo, če bo tkouser posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
24.11.2010 20:01:34   
Majchi
Ej Majchi...ti si hodla na akupunkturo...in je kaj med porodm pomagalo?

Mislim, da je. To je kao za odpiranje. V P sem prišla 5 cm odprta, do klistirja je bilo že 6 cm, do porodne pa že 9 cm. Od prvega popadka do konca so minile manj kot 4 ure.
Mislim, da je deloval, samo je pa to drugi porod, tko da spet ne veš, kako bi blo brez akupunkture.

Neposredna povezava do sporočila: 1384
24.11.2010 20:02:59   
škorpijonček_

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Ej Majchi...ti si hodla na akupunkturo...in je kaj med porodm pomagalo?

Mislim, da je. To je kao za odpiranje. V P sem prišla 5 cm odprta, do klistirja je bilo že 6 cm, do porodne pa že 9 cm. Od prvega popadka do konca so minile manj kot 4 ure.
Mislim, da je deloval, samo je pa to drugi porod, tko da spet ne veš, kako bi blo brez akupunkture.

No, vzpodbudne besede. Si me potolažila.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
24.11.2010 20:07:09   
philadelphia

ja ko se obrišeš vidiš na papirju. Vsaj jaz sem. Pa še vložek sem si dala. Sam mislim, da moj čep ni še čist šel, tak da čakam.

Neposredna povezava do sporočila: 1386
24.11.2010 20:09:09   
škorpijonček_
Hm, no priznam, da ne gledam ravn vsakič papir, vložke pa uporabljam, sam ne duha ne sluha o kakšni krvi. Pr men sam kot beli tok.

Verjetn ga ne morš kr zgrešit.

Čist nč znakov nimam, vse kot da ne bi bla noseča...no razen trebuha.

Neposredna povezava do sporočila: 1387
24.11.2010 20:11:34   
philadelphia
Ej men se je prej ful neki vrtelo, potem pa je bla kri. Pa v školjki sem jo tud vidla. Ne vem pa kako je blo pri drugih. Ene so vidle samo sluz, ki je bila krvava. Kar je pri meni prišlo malo kasneje.

Neposredna povezava do sporočila: 1388
24.11.2010 20:12:46   
simonmojca
nadine ČESTITKE za punco

user posted image

<3 Matija 16.11.2010 <3
<3 Martin 05.06.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1389
24.11.2010 20:13:21   
naša beba
Ja, ja, ja, saj vemo, da smo tečne, sam ka pa si mormo... fajn je bit tk okrogu pa tečn....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
oh, sitne smo že, pa fouš smo vam vsem ko že cartate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Široko povijanje... eni ga celo odsvetujejo, ker je po to prisilna drža bebic in njihovih nogic.... sam v naših bušijih tud nimajo enih par plenic, da "bi se jim kolki pravilno razvili".
Pa da bolj imajo fraj nogice al pa so še nageci po možnosti, bolj fajn je za njih, ker lahko prosto brcajo....

Zdaj pa naredi prav če moreš.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1390
24.11.2010 20:13:26   
miya84
Hemeroidi- za vse tiste ki ste že rodile,a ma katera še te probleme?
jst sm teden dni po porodu dans prvič opazila da imam take balončke male okol zadnične odprtineuser posted image , kar mi sploh ni všeč.

kak nasvet? itak bom pa mogla k zdravnici na pregled ane...

Neposredna povezava do sporočila: 1391
24.11.2010 20:14:18   
škorpijonček_
Vsekakor je dejstvo po roku bit...eno samo živčno čakanje...če je prej, te vsaj preseneti. Sej full nekam dauč sploh ne upam it in sem doma kot ena stara mamikauser posted image , ko jo je strah, da si bo v ledenem vremenu zunaj noge polomilauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1392
24.11.2010 20:16:33   
naša beba

IZVIRNO SPOROČILO: library

ja ko se obrišeš vidiš na papirju. Vsaj jaz sem. Pa še vložek sem si dala. Sam mislim, da moj čep ni še čist šel, tak da čakam.

Meni je šel naprej ene 6 cm dolg žele, res v obliki čepa... prav občutla sem ga ko sem šla lulat in sem ga dobla na papir.... pa je v ponedeljek rekel G, da je ja bil čep, ampak samo malo, ker ga še veliko količino vidi, je pa razredčen.... svašta

Neposredna povezava do sporočila: 1393
24.11.2010 20:17:54   
ječi12

IZVIRNO SPOROČILO: ječi12

Ječi, iz tvojih besed v uhlje tistga, ki bo takrat orgiral z menoj. Ti prnesem kr pizzo in pivo, če bo tkouser posted image

ja prosim eno margerito pa grenivkinga radlerja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1394
24.11.2010 20:19:34   
škorpijonček_
Če bo tko na easy kot praviš, ti pošljem po hitri pošti, pa tri radlerje, ne sam enga user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
24.11.2010 20:21:46   
ječi12
no meni je šel čep v klistirnici user posted image  in ker sem velik na wcju presedela sm ga vidla. sluz ampak rumeno rjavo pa malenkost krvi.skratka ja,tega res ni za zgrešit.use ostalo k sm js kao misnla da je kšna sluz ni blo nič. tko da js mislim da če je čep pol veš da je čep.sm si še rekla,aaaa tkole zgleda user posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
24.11.2010 20:23:05   
ječi12

Če bo tko na easy kot praviš, ti pošljem po hitri pošti, pa tri radlerje, ne sam enga user posted image

pol bom pa že nevarna da bi z dojenjem kr celo noč spali k bom malega alkoholizirala user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1397
24.11.2010 20:23:57   
škorpijonček_
Aja...pol pa brezalkoholnega pošljem, ta pomaga tud za mlekouser posted image

(odgovor članu ječi12)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
24.11.2010 20:25:10   
škorpijonček_
Jst sem še neki pr seb ugotovila...rebre se spet čutjo...očitno se je trebuh še bolj spustil.

Neposredna povezava do sporočila: 1399
24.11.2010 20:35:27   
philadelphia

Jst sem še neki pr seb ugotovila...rebre se spet čutjo...očitno se je trebuh še bolj spustil.

A greš z mano? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?