Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 19:51:57
|
|
|
|
Eruvande
|
Jst vas že dva dni berem, tak ste fajne, ko čakate na pot v Rim Bi kej napisala, pa nočem motit Držim pesti za vas, da bote šle takrat, ko ste si zamislile, in da bo izgledalo tudi tako, kot ste si zamislile. Škorpijonček...kdaj greš spet na akupunkturo? Zdej bi ti lahk dala kr kako iglico za domov, pa si jo daš v mezinc hehe P.S. Jaz sem v porodni šlukala malinov čaj. Ni imel noben kake pripombe. Je pa res, da sem delala čist mini šlukce...sam tolk, da sem si navlažila usta.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 19:54:19
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ A so še kteri rekli, da imam beba že čist spodaj glavo in kdaj? Pušenjak piše, da je lahk to od par ur do par tednov, da pride do poroda. Revežu mojmu, bom glavco zdrobila tam med kostem. Library...ne no, boš mogla še kidat prej Naš otrok ima glavco že dober mesec čist dol. Zato me je tako bolelo, če sem bila dolg pokonci. Če bom kidala, bo vsaj otrok hitrej ven priletel.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 19:55:41
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Eruvande...sem dala skozi, četrto in peto seanso mi je dala v mezinček, včeraj pa sem šla na sprožitev, ko da v križ...pa še kr nč. Sem mal obupala. Pa čaj že tud jst pijem dva meseca...pa ni haska . Tko, da se je mali očitn zataknu al pa mu je tko fajn not.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 19:56:04
|
|
|
|
ječi12
|
Nadinne čestitke library če greš srečno...med popadki ni časa za razmišljat,samo za dihat.itak bo šlo super naš čriček spi. dons je bil kr veliko pokonc,pol smo šli pa ven na sončka je pa ful lepo aju v vozičku. no zdele mava za atijem svoje urce,pol pa predenj greva spat če malija previjemo pa podojimo pa spat. aja Lukec je ful lepi majchi punce a ste šle že kej po trgovskih centrih s maliji? kolk so bli stari? po eni strani me ful vleče da bi en dopoldan šla mal okol,al pa popoldan vsi skupej,po drugi mi je pa tko mali da ne vem če bi ga peljala tja. ampak prej al slej bo treba kej it,pa z vsakim dnevom v decembru bojo večje gužve? pa pol k bojo stojnice v LJ bomo tut šli...samo da mraz ne bo preveč..
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 19:57:11
|
|
|
|
škorpijonček_
|
IZVIRNO SPOROČILO: library IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ A so še kteri rekli, da imam beba že čist spodaj glavo in kdaj? Pušenjak piše, da je lahk to od par ur do par tednov, da pride do poroda. Revežu mojmu, bom glavco zdrobila tam med kostem. Library...ne no, boš mogla še kidat prej Naš otrok ima glavco že dober mesec čist dol. Zato me je tako bolelo, če sem bila dolg pokonci. Če bom kidala, bo vsaj otrok hitrej ven priletel. Aha...pol je to čist normaln...se mi zdi, d alahk kr naenkrat ven pade . A čep je normaln, da ga prestrežeš, kaj pa če greš lulat in ne vidiš?
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 19:57:12
|
|
|
|
ječi12
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Eruvande...sem dala skozi, četrto in peto seanso mi je dala v mezinček, včeraj pa sem šla na sprožitev, ko da v križ...pa še kr nč. Sem mal obupala. Pa čaj že tud jst pijem dva meseca...pa ni haska . Tko, da se je mali očitn zataknu al pa mu je tko fajn not. sj loh da bo pa pol k se začne čis simpl pimpl pa boš rekla na konc k boš rodila-a to je to al kaj
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 19:57:25
|
|
|
|
nejka000
|
ojla babnce kaj še ve ne mislite it v Rim? se koz tri strani ena in iste čveke ponavlate Pejte rodit! Tejci kaj 4 plenice za široko povijanje? Jaz sem tudi iz štajerskega konca pa Zoji sam eno plenico čez dam. Pa so mi rekli da do 1ga mesca pol pa lahko stran dam še to. Madona sej če bi ji 4 plenice povila ji sploh pajaca ne zapnem. No mi smo dans uživali na sončku. Kok je blo fajn, je pol mala drnjohala cel popoldan zej bo pa cela galama spet do polnoči. Upam da že grete še zadnje rodit, pa da vam bo čimlažje minilo....
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 19:59:12
|
|
|
|
škorpijonček_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Eruvande...sem dala skozi, četrto in peto seanso mi je dala v mezinček, včeraj pa sem šla na sprožitev, ko da v križ...pa še kr nč. Sem mal obupala. Pa čaj že tud jst pijem dva meseca...pa ni haska . Tko, da se je mali očitn zataknu al pa mu je tko fajn not. sj loh da bo pa pol k se začne čis simpl pimpl pa boš rekla na konc k boš rodila-a to je to al kaj Ječi, iz tvojih besed v uhlje tistga, ki bo takrat orgiral z menoj. Ti prnesem kr pizzo in pivo, če bo tko
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 20:01:34
|
|
|
|
Majchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Ej Majchi...ti si hodla na akupunkturo...in je kaj med porodm pomagalo? Mislim, da je. To je kao za odpiranje. V P sem prišla 5 cm odprta, do klistirja je bilo že 6 cm, do porodne pa že 9 cm. Od prvega popadka do konca so minile manj kot 4 ure. Mislim, da je deloval, samo je pa to drugi porod, tko da spet ne veš, kako bi blo brez akupunkture.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 20:02:59
|
|
|
|
škorpijonček_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Ej Majchi...ti si hodla na akupunkturo...in je kaj med porodm pomagalo? Mislim, da je. To je kao za odpiranje. V P sem prišla 5 cm odprta, do klistirja je bilo že 6 cm, do porodne pa že 9 cm. Od prvega popadka do konca so minile manj kot 4 ure. Mislim, da je deloval, samo je pa to drugi porod, tko da spet ne veš, kako bi blo brez akupunkture. No, vzpodbudne besede. Si me potolažila.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 20:07:09
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ A čep je normaln, da ga prestrežeš, kaj pa če greš lulat in ne vidiš? ja ko se obrišeš vidiš na papirju. Vsaj jaz sem. Pa še vložek sem si dala. Sam mislim, da moj čep ni še čist šel, tak da čakam.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 20:09:09
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Hm, no priznam, da ne gledam ravn vsakič papir, vložke pa uporabljam, sam ne duha ne sluha o kakšni krvi. Pr men sam kot beli tok. Verjetn ga ne morš kr zgrešit. Čist nč znakov nimam, vse kot da ne bi bla noseča...no razen trebuha.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 20:11:34
|
|
|
|
philadelphia
|
Ej men se je prej ful neki vrtelo, potem pa je bla kri. Pa v školjki sem jo tud vidla. Ne vem pa kako je blo pri drugih. Ene so vidle samo sluz, ki je bila krvava. Kar je pri meni prišlo malo kasneje.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 20:13:21
|
|
|
|
naša beba
|
Ja, ja, ja, saj vemo, da smo tečne, sam ka pa si mormo... fajn je bit tk okrogu pa tečn.... oh, sitne smo že, pa fouš smo vam vsem ko že cartate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Široko povijanje... eni ga celo odsvetujejo, ker je po to prisilna drža bebic in njihovih nogic.... sam v naših bušijih tud nimajo enih par plenic, da "bi se jim kolki pravilno razvili". Pa da bolj imajo fraj nogice al pa so še nageci po možnosti, bolj fajn je za njih, ker lahko prosto brcajo.... Zdaj pa naredi prav če moreš.....
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 20:13:26
|
|
|
|
miya84
|
Hemeroidi- za vse tiste ki ste že rodile,a ma katera še te probleme? jst sm teden dni po porodu dans prvič opazila da imam take balončke male okol zadnične odprtine , kar mi sploh ni všeč. kak nasvet? itak bom pa mogla k zdravnici na pregled ane...
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 20:14:18
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Vsekakor je dejstvo po roku bit...eno samo živčno čakanje...če je prej, te vsaj preseneti. Sej full nekam dauč sploh ne upam it in sem doma kot ena stara mamika , ko jo je strah, da si bo v ledenem vremenu zunaj noge polomila .
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 20:16:33
|
|
|
|
naša beba
|
IZVIRNO SPOROČILO: library IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ A čep je normaln, da ga prestrežeš, kaj pa če greš lulat in ne vidiš? ja ko se obrišeš vidiš na papirju. Vsaj jaz sem. Pa še vložek sem si dala. Sam mislim, da moj čep ni še čist šel, tak da čakam. Meni je šel naprej ene 6 cm dolg žele, res v obliki čepa... prav občutla sem ga ko sem šla lulat in sem ga dobla na papir.... pa je v ponedeljek rekel G, da je ja bil čep, ampak samo malo, ker ga še veliko količino vidi, je pa razredčen.... svašta
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 20:17:54
|
|
|
|
ječi12
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ IZVIRNO SPOROČILO: ječi12 IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Eruvande...sem dala skozi, četrto in peto seanso mi je dala v mezinček, včeraj pa sem šla na sprožitev, ko da v križ...pa še kr nč. Sem mal obupala. Pa čaj že tud jst pijem dva meseca...pa ni haska . Tko, da se je mali očitn zataknu al pa mu je tko fajn not. sj loh da bo pa pol k se začne čis simpl pimpl pa boš rekla na konc k boš rodila-a to je to al kaj Ječi, iz tvojih besed v uhlje tistga, ki bo takrat orgiral z menoj. Ti prnesem kr pizzo in pivo, če bo tko ja prosim eno margerito pa grenivkinga radlerja
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 20:19:34
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Če bo tko na easy kot praviš, ti pošljem po hitri pošti, pa tri radlerje, ne sam enga
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 20:21:46
|
|
|
|
ječi12
|
no meni je šel čep v klistirnici in ker sem velik na wcju presedela sm ga vidla. sluz ampak rumeno rjavo pa malenkost krvi.skratka ja,tega res ni za zgrešit.use ostalo k sm js kao misnla da je kšna sluz ni blo nič. tko da js mislim da če je čep pol veš da je čep.sm si še rekla,aaaa tkole zgleda
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 20:23:05
|
|
|
|
ječi12
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Če bo tko na easy kot praviš, ti pošljem po hitri pošti, pa tri radlerje, ne sam enga pol bom pa že nevarna da bi z dojenjem kr celo noč spali k bom malega alkoholizirala
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 20:23:57
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Aja...pol pa brezalkoholnega pošljem, ta pomaga tud za mleko
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 20:25:10
|
|
|
|
škorpijonček_
|
Jst sem še neki pr seb ugotovila...rebre se spet čutjo...očitno se je trebuh še bolj spustil.
|
|
|
|
RE: Novemberke 2010 III. del 24.11.2010 20:35:27
|
|
|
|
philadelphia
|
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček_ Jst sem še neki pr seb ugotovila...rebre se spet čutjo...očitno se je trebuh še bolj spustil. A greš z mano?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?