Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:28:51
|
|
|
|
sami0804
|
Haha,kaj pa tale....Potem pa se čudijo........ Sneguljčica je živela s 7 MOŠKIMI. Jasmina in Aladin sta bila v PREPOVEDANI VEZI. Tarzan se je naokrog sprehajal napol nag in GOVORIL Z OPICAMI. Trnuljčica se je obesila na prvega, ki ga je zagledala TAKOJ, KO SE JE PREBUDILA. Pepelka je PONOČI BEŽALA OD HIŠE, da bi šla na party. Pinokio je bil LAŽNIVEC, Robin Hood pa TAT... ...te pravljice so nam pripovedovali, ko smo bili majhni, zdaj se pa čudijo, kakšna generacija smo...!!!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:30:07
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla REŠITEV, ko RR (spet) zataji: 1. vse označi (Ctrl+a) 2. kopiraj (Ctrl+c) 3. POTRDI ------------------------------------------- če zataji oz. napiše Sorry . . . 4. ODGOVORI (jovo na novo ) 5. prilepi (Ctrl+v) -------------------------------------- Če dosti napišeš se splača, itak.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:32:39
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Haha,kaj pa tale....Potem pa se čudijo........ Sneguljčica je živela s 7 MOŠKIMI. Jasmina in Aladin sta bila v PREPOVEDANI VEZI. Tarzan se je naokrog sprehajal napol nag in GOVORIL Z OPICAMI. Trnuljčica se je obesila na prvega, ki ga je zagledala TAKOJ, KO SE JE PREBUDILA. Pepelka je PONOČI BEŽALA OD HIŠE, da bi šla na party. Pinokio je bil LAŽNIVEC, Robin Hood pa TAT... ...te pravljice so nam pripovedovali, ko smo bili majhni, zdaj se pa čudijo, kakšna generacija smo...!!! adijo, ne ki si te to pobrala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:33:08
|
|
|
|
matcar
|
N A Š I O T R O C I Saraya * A & M Vrtnica79 * L & V Matcar * Lea, *Maks, * Saš Botrca * Jan Koala * A Marta * Tinej tasa_m * Lija Ly117 * Luka Rubin. * Lara * Gaja * Zoja elevitka * Tai Rina22 * Timeja Katy83 * Timotej Lenči_ * M. Sami0804 * Mitja in Sara
< Sporočilo je popravil matcar -- 24.11.2010 9:36:48 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:33:12
|
|
|
|
Lenči_
|
Jutro.. sploh vas ne folgam brat. Grlo mi ga nekaj sračka. M. pa cela smrkava. Vse ji teče, kiha, kašlja... upam, da ne bo kaj hujšega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:37:36
|
|
|
|
rina22
|
Prosila bi, da tista, ki bo naslednjič prilimala seznam gor, naj pri mojem napiše samo začetnico imena prosim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:37:55
|
|
|
|
matcar
|
Evo mene,sem našla seznam,pa malo sem se namantrala cuj. Saš spet dobil AB in pumpico,ima ponovitev laringitisa.Tak,da opet fešta na vidiku.Zaj pa nekaj pojem,pa šibam delat. Lep pozdrav!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:42:56
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saš spet dobil AB in pumpico,ima ponovitev laringitisa.Tak,da opet fešta na vidiku.Zaj pa nekaj pojem,pa šibam delat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:45:22
|
|
|
|
rina22
|
Tak, midve greva na lov za pentljo in papirjem za zavijanje Se tipkamo papa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:47:40
|
|
|
|
koala
|
Saš pocajtaj se!!!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:49:25
|
|
|
|
Blueberry
|
Jutro! Danes pa je full lepo vreme zunaj. Samo je fajn mrzlo.. matcar za Saša. Naj se čimprej pozdravi! Jaz pa zdaj pijem kapučino pa malo po netu gledam. Hvala vsem za predloge gostiln.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:52:56
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Saš spet dobil AB in pumpico,ima ponovitev laringitisa.Tak,da opet fešta na vidiku.Zaj pa nekaj pojem,pa šibam delat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:57:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Haha,kaj pa tale....Potem pa se čudijo........ Sneguljčica je živela s 7 MOŠKIMI. Jasmina in Aladin sta bila v PREPOVEDANI VEZI. Tarzan se je naokrog sprehajal napol nag in GOVORIL Z OPICAMI. Trnuljčica se je obesila na prvega, ki ga je zagledala TAKOJ, KO SE JE PREBUDILA. Pepelka je PONOČI BEŽALA OD HIŠE, da bi šla na party. Pinokio je bil LAŽNIVEC, Robin Hood pa TAT... ...te pravljice so nam pripovedovali, ko smo bili majhni, zdaj se pa čudijo, kakšna generacija smo...!!! ja to je ena na fb objavila (ena mojih prijateljic)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:59:29
|
|
|
|
botrca
|
Greva z malim na pošto, pa na sprehod. Spotoma še v trgovino pa k atiju, ki nekaj dela s stricem zunaj. Se tipkamo.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:06:56
|
|
|
|
tasa_m
|
N A Š I O T R O C I Saraya * A & M Vrtnica79 * L & V Matcar * Lea, *Maks, * Saš Botrca * Jan Koala * A Marta * Tinej tasa_m * Lija Ly117 * Luka Rubin. * Lara * Gaja * Zoja elevitka * Tai Rina22 * T. Katy83 * Timotej Lenči_ * M. Sami0804 * Mitja in Sara Majakla * Nik
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 24.11.2010 10:13:08 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:12:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Aha, še eno vprašanje.. Za božič sem se odločila, da bomo eni babici podarili čokoladni liker, ker ga obožuje Pa sem razmišljala, da bi ga sama naredila, zdaj pa me zanima, kje lahko kupim kako lepo flaško, da bi ga zlila not? Kake ideje mogoče? ja, in še to - rabla bi res veliiiiko pentljo, kje jo dobim? v vsaki papirnici mislite, jo majo???? Rina jaz tudi obožujem čokoladni liker Kdaj lahko ponj pridem, kdaj ga boš delala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:13:40
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Prosila bi, da tista, ki bo naslednjič prilimala seznam gor, naj pri mojem napiše samo začetnico imena prosim Nardila. Lahko vprašam zakaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:14:49
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Aha, še eno vprašanje.. Za božič sem se odločila, da bomo eni babici podarili čokoladni liker, ker ga obožuje Pa sem razmišljala, da bi ga sama naredila, zdaj pa me zanima, kje lahko kupim kako lepo flaško, da bi ga zlila not? Kake ideje mogoče? ja, in še to - rabla bi res veliiiiko pentljo, kje jo dobim? v vsaki papirnici mislite, jo majo???? Rina jaz tudi obožujem čokoladni liker Kdaj lahko ponj pridem, kdaj ga boš delala? tam okrog 15. decembra ti javim upam, da bo uspel
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:15:07
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Prosila bi, da tista, ki bo naslednjič prilimala seznam gor, naj pri mojem napiše samo začetnico imena prosim Nardila. Lahko vprašam zakaj? hvala pošljem zs
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:15:18
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Evo mene,sem našla seznam,pa malo sem se namantrala cuj. Saš spet dobil AB in pumpico,ima ponovitev laringitisa.Tak,da opet fešta na vidiku.Zaj pa nekaj pojem,pa šibam delat. Lep pozdrav! HVALA TI za seznam, da si ga dala bolj naprej. Mi je majakla povedala na kiri strani je, sem očitno mimo šla včeraj. hvala za trud in iskanje. za Saša.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:15:47
|
|
|
|
rina22
|
joj tale naša pupa ga biksa ji dam jesti, pa se začne dret in mencat oči, zdaj pa je zspala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:15:48
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Prosila bi, da tista, ki bo naslednjič prilimala seznam gor, naj pri mojem napiše samo začetnico imena prosim Nardila. Lahko vprašam zakaj? tasa.... zato ker si tak želi kak si ti radovednaaaaaaa (zarad kake špijunaže verjetno)...saj pametno to
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 10:16:06
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 tam okrog 15. decembra ti javim upam, da bo uspel saj če nebo uspel ga bom vseeno spila. Kaj si nor kako pa mi dela ko slišim o čokoladnem likerju Mljask, mljask.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?