Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 12:22:17
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka @ majakla kak se je pa N. navadil na vrtec, glede na to da je bil prej buban in je bil nekaj časa doma? V pon. in danes je malo zajokcal, ko sem šla, ker je vzgojiteljica iz druge skupine (ne vem kje naši 2 hodita), včeraj je bila naša in je šel z veseljem not. Ko sem šla (pon., tor.) po njega, je bila naša in je bil super in še cel dan dobre volje. Ko zajokca je meni taaak hudo. Sem pa zunaj počakala par min. in spet not poškilila, pa je že bil ok, lepo pri mizi čičal in čakal zajtrk (doma pa je že 220 ml Čokolino zmazal). suuuper za N. .... ma naš pa neustavljivo joka ko ga dam tja saj se umiri baje sam dolgo nuca, pa vmes pol joka ker bi se noso (zahteva bližino in pozornost-skoz bi se noso in cartal) ko pa pridem po njega pa joka in se kr trese ko me zagleda, ko ga dvignem k sebi pa me celo preboža in prelupčka- (češ si se le spomnila prit pome) tak da mi ga je ful hudo tja pelat (ker vem da pri 14 otrokih ne more moj skoz bit v središču in na rokah)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 12:24:29
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka @ majakla kak se je pa N. navadil na vrtec, glede na to da je bil prej buban in je bil nekaj časa doma? V pon. in danes je malo zajokcal, ko sem šla, ker je vzgojiteljica iz druge skupine (ne vem kje naši 2 hodita), včeraj je bila naša in je šel z veseljem not. Ko sem šla (pon., tor.) po njega, je bila naša in je bil super in še cel dan dobre volje. Ko zajokca je meni taaak hudo. Sem pa zunaj počakala par min. in spet not poškilila, pa je že bil ok, lepo pri mizi čičal in čakal zajtrk (doma pa je že 220 ml Čokolino zmazal). suuuper za N. .... ma naš pa neustavljivo joka ko ga dam tja saj se umiri baje sam dolgo nuca, pa vmes pol joka ker bi se noso (zahteva bližino in pozornost-skoz bi se noso in cartal) ko pa pridem po njega pa joka in se kr trese ko me zagleda, ko ga dvignem k sebi pa me celo preboža in prelupčka- (češ si se le spomnila prit pome) tak da mi ga je ful hudo tja pelat (ker vem da pri 14 otrokih ne more moj skoz bit v središču in na rokah) bošček
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 12:28:49
|
|
|
|
majakla
|
Boščka. Res ne vem kaj bi v takem primeru naredila. Verjetno je tvoj tudi doma taka carta, pa mu pol to tam fali. Saj se bo navadil sčasoma. Držim pesti. Nik se šele zadnje čase več carta, nosli pa se nikoli nismo, so pa ga morali v vrtcu, ker je od takrat tudi doma tako želel, pa sem raje k njemu "dol prišla". Danes jih je pri Niku v skupinici le 5, malo ne? Upam, da ne bo prehitro spet zbolel. Če bi šlo, bi ga z veseljem imela do 3 leta doma. Pa ne znese.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 12:36:05
|
|
|
|
elevitka
|
tak kot si napisala ja... že doma je vedno iskal pozornost (to pa je to ker so ga babice skoz vlačle po rokah in bog vari da si reko da to ni dobro) tud ko je spal al pa bil umirjen v vozičku, so ga skoz vlačli ven-zdaj pa jaz trpim, drugim se pa fučka (ker so ga pač mogli v eno cartat
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 12:40:25
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tak kot si napisala ja... že doma je vedno iskal pozornost (to pa je to ker so ga babice skoz vlačle po rokah in bog vari da si reko da to ni dobro) tud ko je spal al pa bil umirjen v vozičku, so ga skoz vlačli ven-zdaj pa jaz trpim, drugim se pa fučka (ker so ga pač mogli v eno cartat Jaz nisem dovolila, pač me imajo za tečno in da kompliciram, pa mi dol visi. Bom jih morala seznanit še s tem, da če pridemo k njim, to ne pomeni, da Nik doma ni nič jedel in da mu morajo vse kar pride pod roko v usteca poronit, se že komaj zadržujem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 12:42:18
|
|
|
|
majakla
|
poroni = porinit oz. tiščat (pa da si ne bi katera narobe mislila, beri še za nazaj!!! )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 12:45:01
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tak kot si napisala ja... že doma je vedno iskal pozornost (to pa je to ker so ga babice skoz vlačle po rokah in bog vari da si reko da to ni dobro) tud ko je spal al pa bil umirjen v vozičku, so ga skoz vlačli ven-zdaj pa jaz trpim, drugim se pa fučka (ker so ga pač mogli v eno cartat Jaz nisem dovolila, pač me imajo za tečno in da kompliciram, pa mi dol visi. Bom jih morala seznanit še s tem, da če pridemo k njim, to ne pomeni, da Nik doma ni nič jedel in da mu morajo vse kar pride pod roko v usteca poronit, se že komaj zadržujem. Ja, samo moreš vedet da itak bo tam kamor koli boste šli dosti bolj dobro. Jaz sem se full jezla zarad tega, zdaj pa vidim da brezveze. Vprašaj elevitko al pa Rino, kako Lija dela ko prideve na obisk
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 12:48:24
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tak kot si napisala ja... že doma je vedno iskal pozornost (to pa je to ker so ga babice skoz vlačle po rokah in bog vari da si reko da to ni dobro) tud ko je spal al pa bil umirjen v vozičku, so ga skoz vlačli ven-zdaj pa jaz trpim, drugim se pa fučka (ker so ga pač mogli v eno cartat Jaz nisem dovolila, pač me imajo za tečno in da kompliciram, pa mi dol visi. Bom jih morala seznanit še s tem, da če pridemo k njim, to ne pomeni, da Nik doma ni nič jedel in da mu morajo vse kar pride pod roko v usteca poronit, se že komaj zadržujem. joj ne govori-pri nas je isto sploh kar se tiče sladkarij (ker pač nebi rada da jih ogromno poje) doma dobi eno kinder jajčko in to je za moje pojme dovolj za 16. mesečnika, pa pridemo do tašče pa mu da v roko darilno vrečkico not pa jih je še vsaj 5. in valjda se mu zmeša ko jih vidi in pograbi dve in zdrobi ona ju vsuje v skodelico in mali papa (kljub temu da jaz rečem že ko mu tišči darilno vrečko -T. je danes že pojedel svojo dozo sladkega, pa reče eh pa naj še to, in še bol me dvigne če to naredi tik pred kosilom, ker to pomeni da se bo napokal čokolade, ostalo pa nebo htel (tud to ji povem, če že .... potem po kosilu) ****IS LAHKO FAŠEM kot da me ni pazi to... drugi se menijo kdaj bodo šli kam z njim (torej delajo plane brez mene) recimo če je to meni prav oz. če se strinjam
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 12:50:25
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tak kot si napisala ja... že doma je vedno iskal pozornost (to pa je to ker so ga babice skoz vlačle po rokah in bog vari da si reko da to ni dobro) tud ko je spal al pa bil umirjen v vozičku, so ga skoz vlačli ven-zdaj pa jaz trpim, drugim se pa fučka (ker so ga pač mogli v eno cartat Jaz nisem dovolila, pač me imajo za tečno in da kompliciram, pa mi dol visi. Bom jih morala seznanit še s tem, da če pridemo k njim, to ne pomeni, da Nik doma ni nič jedel in da mu morajo vse kar pride pod roko v usteca poronit, se že komaj zadržujem. Ja, samo moreš vedet da itak bo tam kamor koli boste šli dosti bolj dobro. Jaz sem se full jezla zarad tega, zdaj pa vidim da brezveze. Vprašaj elevitko al pa Rino, kako Lija dela ko prideve na obisk ja samo Lija sama vzame če želi, če bi mi ti rekla ne devaj ji tega -nebi meni pa delajo to kljub temu da rečem da tega ne želim -otrok itak sam nebo reko ne ker mama ne dovoli, normalno da navali na material ko mutavi.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 12:51:43
|
|
|
|
elevitka
|
joj sem nerodno napisala tasa....upam da razumeš kaj sem htela napisat če ti nebi dovolila ji jaz nebi ponudila (bistvo)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 13:00:58
|
|
|
|
majakla
|
Torej niso samo naši (beri: moževa familija) tak tečni. Finta je v tem, da Nik pa najlepše je doma, pri meni, drugje je vse drugo bolj zanimivo - kaj češ lepšega, ampak ne, tudi če je direkt s kosila, bi moral jest babičino potico, krofe, vloženo papriko, ... halooo!?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 13:06:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kot da me ni pazi to... drugi se menijo kdaj bodo šli kam z njim (torej delajo plane brez mene) recimo če je to meni prav oz. če se strinjam Groza, ko jaz kaj takega čujem (ala: boš prišel na počitnice, bla, bla, bla) si mislim: jaaa po moje tuji, na nikolovo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 13:11:15
|
|
|
|
botrca
|
Glede sladkarij in ponujanja ostalih dobrot gre meni tudi na živce da mu vsepovsod nekaj tiščijo, pa ni važno ali je že jedel ali ni. In ja jaz tudi kompliciram, ker ne pustim da se tako dela. En red mora bit. Se bo otrok navadil tega in mu bo kasneje to nekaj čisto normalnega.
< Sporočilo je popravil botrca -- 24.11.2010 13:12:28 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 13:12:58
|
|
|
|
botrca
|
Jeeeeeeee pa imam 10.000 objav....
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 13:15:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kot da me ni pazi to... drugi se menijo kdaj bodo šli kam z njim (torej delajo plane brez mene) recimo če je to meni prav oz. če se strinjam Groza, ko jaz kaj takega čujem (ala: boš prišel na počitnice, bla, bla, bla) si mislim: jaaa po moje tuji, na nikolovo ja to mi tudi dvigne
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 13:15:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jeeeeeeee pa imam 10.000 objav.... Klepetulja na kubik
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 13:17:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jeeeeeeee pa imam 10.000 objav.... Klepetulja na kubik
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 13:18:10
|
|
|
|
majakla
|
O Sami, ki te hodiš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 13:19:02
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jeeeeeeee pa imam 10.000 objav.... Klepetulja na kubik Evo, glej jo 10005!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 13:20:25
|
|
|
|
botrca
|
Tako kosilo je kuhano. Danes imamo rižoto pa še krompir sem zraven narezala pa motovilec. Greva jest, ati pa ne bo zdaj jedel ker je imel kosilo pri stricu. Pol pa počitek.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 13:22:40
|
|
|
|
majakla
|
DOBER TEK Ati si je sam kriv
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 13:27:08
|
|
|
|
majakla
|
Zdaj pa rečite če to ni cart: Genau za mojega Nikca za krst. Upam, da imajo pri nas (H&M).
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 13:28:00
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla O Sami, ki te hodiš? Dober dan... Mi ravnokar iz Jakoba...smo peljali avto na popravilo,se nekam čudno obnaša-ne vem,če ne bo mogo moj brat generalko delat na motorju Ampak,ker ima vsaka slaba novica še eno dobro poleg,sem dobila nadomestni avto in tako ostajam še naprej mobilna (hvala,bratec )
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?