Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:00:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jutro še enkrat ooo,si že vstala? ja, ja že od pol osme sem pokonci
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:01:12
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla ŠPASFERDERBERke kaj to pomeni
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:02:47
|
|
|
|
botrca
|
Rina22 koliko pa stanejo te prazne steklenice? Se ti splača?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:03:43
|
|
|
|
arabela*
|
morning
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:04:22
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 majakla, saj ni sile elevitka, hvala, da si se potrudila res so lepe Sem pa bolj mela v mislih kaj takega, kot je na tej sliki: http://www.kulinarika.net/recepti/2266/napitki/cokoladni-liker/ Mislim, da so to stekleničke od šnopsa, ki so jih potem uporabili.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:06:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla REŠITEV, ko RR (spet) zataji: 1. vse označi (Ctrl+a) 2. kopiraj (Ctrl+c) 3. POTRDI ------------------------------------------- če zataji oz. napiše Sorry . . . 4. ODGOVORI (jovo na novo ) 5. prilepi (Ctrl+v) -------------------------------------- Če dosti napišeš se splača, itak. Dobra ideja...samo kam pa kopiram Lolek sem,vem ja... Če ti ne napiše Sorry nikamor, če pa ja, pa v naslednji odgovor.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:08:19
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla ŠPASFERDERBERke kaj to pomeni Uničevalke veselja - strogo dobesedno prevedeno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:08:24
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Rina22 koliko pa stanejo te prazne steklenice? Se ti splača? samo eno rabim, tak da po moje to ne bo neki ulala strošek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:08:46
|
|
|
|
koala
|
Jutro! sami, tam ko bi novi post pisala. bluberry jaz predlagam kitajsko v Brezju,njami... Pa čestitke za obletnico. Kofe jaz pridem, imam ob 13-ih G. Tak da se bom jaz tudi zadržala tam preko 10.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:09:00
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 majakla, saj ni sile elevitka, hvala, da si se potrudila res so lepe Sem pa bolj mela v mislih kaj takega, kot je na tej sliki: http://www.kulinarika.net/recepti/2266/napitki/cokoladni-liker/ Mislim, da so to stekleničke od šnopsa, ki so jih potem uporabili. ja, mogoče. vem pa, da so pred leti v ljutomeru take prazne prodajali, samo ni več te trgovine
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:13:03
|
|
|
|
rina22
|
Pozna katera "otrokom prijaznega frizera"? jaz bi mogla T nujno peljat k frizeru pa me je strah, da ne bo pustla, da ji poreže laske
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:15:08
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 majakla, saj ni sile elevitka, hvala, da si se potrudila res so lepe Sem pa bolj mela v mislih kaj takega, kot je na tej sliki: http://www.kulinarika.net/recepti/2266/napitki/cokoladni-liker/ Mislim, da so to stekleničke od šnopsa, ki so jih potem uporabili. ja, mogoče. vem pa, da so pred leti v ljutomeru take prazne prodajali, samo ni več te trgovine Kaj pa kake trgovine z darilnim programom-vem,da sem te flaške nekje videla,samo se ne morem spomnit,kje....sicer imajo v Lenartu eno trgovino,kjer majo čuda stvari-HIŠA DARIL se imenuje ali nekaj takega
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:15:25
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Pozna katera "otrokom prijaznega frizera"? jaz bi mogla T nujno peljat k frizeru pa me je strah, da ne bo pustla, da ji poreže laske Moja sestra oba vozi tu v Brezju k Marici, mi še ne gremo, tak da nimamo lastnih izkušenj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:15:58
|
|
|
|
koala
|
rina v Leclercu je en frizerski salon ko imajo avtoček v katerem dete sedi med striženjem, poskusi.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:16:00
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: rina22 majakla, saj ni sile elevitka, hvala, da si se potrudila res so lepe Sem pa bolj mela v mislih kaj takega, kot je na tej sliki: http://www.kulinarika.net/recepti/2266/napitki/cokoladni-liker/ Mislim, da so to stekleničke od šnopsa, ki so jih potem uporabili. ja, mogoče. vem pa, da so pred leti v ljutomeru take prazne prodajali, samo ni več te trgovine Kaj pa kake trgovine z darilnim programom-vem,da sem te flaške nekje videla,samo se ne morem spomnit,kje....sicer imajo v Lenartu eno trgovino,kjer majo čuda stvari-HIŠA DARIL se imenuje ali nekaj takega hiša daril je tudi v leclercu, sem prejšnjič bla tam, pa nimajo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:16:57
|
|
|
|
rina22
|
majakla in koala, hvala upam, da bo kje pustila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:16:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Pozna katera "otrokom prijaznega frizera"? jaz bi mogla T nujno peljat k frizeru pa me je strah, da ne bo pustla, da ji poreže laske Žal ne,naša si še vedno ne pusti las rezat-ji na silo nekak poreže samo spredaj
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:18:20
|
|
|
|
botrca
|
V Citiju je tudi frizer za otroke
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:19:41
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Pozna katera "otrokom prijaznega frizera"? jaz bi mogla T nujno peljat k frizeru pa me je strah, da ne bo pustla, da ji poreže laske Žal ne,naša si še vedno ne pusti las rezat-ji na silo nekak poreže samo spredaj Meni se zdi, da bo že uspeh, če ji bo vsaj naprej malo porezala..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:20:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Pozna katera "otrokom prijaznega frizera"? moja je takšna, samo mislim da novih strank ne sprejema...vprašam jo pa lahko če želiš
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:22:19
|
|
|
|
majakla
|
Grem po recept . . .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:23:29
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Pozna katera "otrokom prijaznega frizera"? moja je takšna, samo mislim da novih strank ne sprejema...vprašam jo pa lahko če želiš eh, ne, hvala bom jo probala peljat v leclerc, ker tak pogosto gremo tja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 24.11.2010 9:23:54
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Grem po recept . . . ok hvala
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?