|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
23.11.2010 22:59:50   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

SEZNAM STR. 37!!!

sEM SE ŽE VSTRAŠLA, da so ga vkradli.
user posted image    user posted image    user posted image

opica user posted image user posted image user posted image ...samo tačas je pa vse uzela magla in so šle spatuser posted image

ŠPASFERDERBERke  user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
23.11.2010 23:01:20   
majakla

Joj, saj te veš kak je veliki,
je možno malo bolj natančno??? user posted image

Oprostiuser posted image ,v Gingeru se dobimo,v 1. nadstropjuuser posted image
A smo ti lušte naredili...si boš vzela v petek dopust?user posted image

Lass dich uberaschen - bi rekel Rudi user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
23.11.2010 23:04:54   
sami0804

Joj, saj te veš kak je veliki,
je možno malo bolj natančno??? user posted image

Oprostiuser posted image ,v Gingeru se dobimo,v 1. nadstropjuuser posted image
A smo ti lušte naredili...si boš vzela v petek dopust?user posted image

Lass dich uberaschen - bi rekel Rudi user posted image

Jaaa user posted image user posted image user posted image ,pridi,pridi!!

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
23.11.2010 23:44:28   
majakla
Lejko nouč  user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
24.11.2010 5:49:23   
botrca
Dobro jutro user posted image ,

spat ne morem pa sem malo na rač. Saj grem nazaj v pojslo šic, šic...

že grem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
24.11.2010 7:16:58   
rina22
jutro user posted image

spali smo ok, T še vedno spi. Upam, da bo toliko zdržala, da vas pokomentiram user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

aja, sicer pa rina in Majakla, ko sta iz Brezja, bi se me lahko kdaj dobile, sta mi bližje. user posted image
Seveda tudi druge dobrodošle. user posted image

super ideja user posted image user posted image user posted image sem takoj ZA user posted image

majakla, bi prosla za recept user posted image

matcar, super za uspešno opravljen pregled user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za Saša

BB - Sandra RES pretirava, AMPAK.. sem včeraj, ko sem jo gledala, spoznala, da sem enaka user posted image Tak da... hm.. včeraj sem nekaj pametovala o njej, zdaj pa, če dobro premislim, sem res taka, kot ona. Saj veste - edinke user posted image user posted image Mislim, dobro takih res ne delam, ampak ko se npr. z mojim skregava, pol že. Pa čustvena sem tudi prekomerno, kot ona. Ma ja, no, tudi taki moramo živeti, ne? user posted image

blueberry, čestitke za obletnico user posted image Jaz tudi za v MB ne vem svetovat, na žalost, kam bi šla jest user posted image Ker sva lani tudi midva o tem razmišljala user posted image

tejči28, dobrodošla user posted image user posted image user posted image user posted image

tasa, jaz še tudi nimam izkušenj, kak je voziček z malimi kolesu po snegu, samo po moje ne more biti tak slab.. Upam, da se ne motim user posted image

hvala vsem za predloge, kaj speči user posted image sem včeraj se končno spravla in naredila ruske kučme. dela sem mela, da joj, tak da sem jih delala prvič, zadnjič in NIKOLI več, upam, da so vsaj dobre user posted image to pecivo sem nameila delat že, ko sem bla user posted image , pa se nikoli nisem zraven spravila. saj se mi včeraj tudi nekaj ni dalo, samo sem si pol mislila, da bi blo fajn, če bi to neslauser posted image pa sem se spravila delat user posted image

kak ste ble včeraj pridne s čvekanjemuser posted image tak da vsega tak nisem mogla prebratuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rina22 -- 24.11.2010 7:18:56 >

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
24.11.2010 7:26:19   
rina22
Aha, še eno vprašanje.. Za božič sem se odločila, da bomo eni babici podarili čokoladni liker, ker ga obožuje user posted image Pa sem razmišljala, da bi ga sama naredila, zdaj pa me zanima, kje lahko kupim kako lepo flaško, da bi ga zlila not? Kake ideje mogoče?

ja, in še to - rabla bi res veliiiiko pentljo, kje jo dobim? v vsaki papirnici mislite, jo majo????

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
24.11.2010 8:05:29   
elevitka
jutro!

napišem roman pa me ven vrže... ne da se mi še enkrat roman pisat...samo na kratko

napisale ste ogromno preveč da bi vas za nazaj brala
sem zamudila kaj pomembnega

aja pa glede BB-Sandra-totalno bolana oseba potrebna psihiatra, se vidi dda je doma vse po njeno in ne prenese če ne obvelja njena ali ji nekdo pove svoje mnenje. Kaqj je Ines bla tu kriva, ker se ni vmešavala v debato med makijem in sandro ? zato je treba tak tulit in delat dramo da očrni Ines sebe pa naredi za bogico... grozna je no.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
24.11.2010 8:06:35   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Aha, še eno vprašanje.. Za božič sem se odločila, da bomo eni babici podarili čokoladni liker, ker ga obožuje user posted image Pa sem razmišljala, da bi ga sama naredila, zdaj pa me zanima, kje lahko kupim kako lepo flaško, da bi ga zlila not? Kake ideje mogoče?

ja, in še to - rabla bi res veliiiiko pentljo, kje jo dobim? v vsaki papirnici mislite, jo majo????

pentljo v vsaki cvetličarni ti naredijo po želji v kateri barvi želiš in kak veliko in kakem stilu želiš

flaše pa ne vem lih-polne vem, za prazne pa nevem

< Sporočilo je popravil elevitka -- 24.11.2010 8:08:14 >

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
24.11.2010 8:22:51   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

aja pa glede BB-Sandra-totalno bolana oseba potrebna psihiatra, se vidi dda je doma vse po njeno in ne prenese če ne obvelja njena ali ji nekdo pove svoje mnenje. Kaqj je Ines bla tu kriva, ker se ni vmešavala v debato med makijem in sandro ? zato je treba tak tulit in delat dramo da očrni Ines sebe pa naredi za bogico... grozna je no.

Ja, to se je res šla brezveze kregat, ker Ines res nič ni naredila. Samo je pa res tak, da če si že sploh bolj čustven, pa tak dolgo z enimi in istimi ljudmi, pa drugo tak nimaš za delat, kot šinfat cele dneve, se ti lahko hitro film ftrga. kaj se meni pri njej ne vidi fajn, je to, da se je zdaj skregala z ines res za bv, pa prejšnji teden se je res neko šefico šla pri tisti nalogi, včeraj pa je rekla, češ kak se je ona trudila, ostali pa kao ne(tak je zvenelo). ostalo pa, kot sem že povedala, jo razumem

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
24.11.2010 8:23:41   
rina22

pentljo v vsaki cvetličarni ti naredijo po želji v kateri barvi želiš in kak veliko in kakem stilu želiš

flaše pa ne vem lih-polne vem, za prazne pa nevem

hvala za informacije user posted image
flaško pa rabim prazno, ja. pa po možnosti kake lepe oblike user posted image bom probala najt nekje user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
24.11.2010 8:24:34   
majakla
DOBRO JUTRO

Rina: dobiš, grem na kafe,
pa ga poiščem.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
24.11.2010 8:24:55   
elevitka

Ja, to se je res šla brezveze kregat, ker Ines res nič ni naredila. Samo je pa res tak, da če si že sploh bolj čustven, pa tak dolgo z enimi in istimi ljudmi, pa drugo tak nimaš za delat, kot šinfat cele dneve, se ti lahko hitro film ftrga. kaj se meni pri njej ne vidi fajn, je to, da se je zdaj skregala z ines res za bv, pa prejšnji teden se je res neko šefico šla pri tisti nalogi, včeraj pa je rekla, češ kak se je ona trudila, ostali pa kao ne(tak je zvenelo). ostalo pa, kot sem že povedala, jo razumem

rina podpis!!!... meni je tud prej bla ok...čedalje bolj, pa samo  komplicira za brezveze in tam kjer res ni potrebno-njena more bit zadnja in obveljat ker je kao ona nezmotljiva in ima edina  prav????!!!!

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
24.11.2010 8:29:58   
elevitka
rina...tukaj imaš nekaj steklenic... če pa imaš mirno roko  pa lahko gor še kaj napišeš al narišeš z barvami za steklo ( barve dobiš  v obiju in baumaxu tud leclercu)

http://www.vitrum.ws/prodajni-program/druge-steklenice

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
24.11.2010 8:32:11   
majakla
REŠITEV, ko RR (spet) zataji:

1.  vse označi (Ctrl+a)

2.  kopiraj (Ctrl+c)

3.  POTRDI
-------------------------------------------
če zataji oz. napiše Sorry . . .

4.  ODGOVORI (jovo na novo user posted image )

5.  prilepi (Ctrl+v)
--------------------------------------

Če dosti napišeš se splača, itak. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
24.11.2010 8:34:59   
majakla
Elevitka: fajn si to našla, res.

BB: sicer včeraj nisem gledala, ampak
meni je Sandra tudi bila (prej) všeč,
zdaj pa ga malo biksa, mislim, da bi
počasi morala ven oz. domov, ker
drugače se ji bo res spipalo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
24.11.2010 8:45:54   
elevitka
 rina tole sem še našla  http://www.holders.si/darilne_steklenice.html   

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
24.11.2010 8:47:29   
elevitka

1.  vse označi (Ctrl+a)

2.  kopiraj (Ctrl+c)

3.  POTRDI

5.  prilepi (Ctrl+v)

itak je fajn...še bolj fajn je ker jaz pozabim ker me prsti prehitijo in že kliknem enter.... ko vidim napis sorry... klejem pismo spet sem pozabla kopirat

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
24.11.2010 8:50:08   
rina22
majakla, saj ni sile user posted image

elevitka, hvala, da si se potrudilauser posted image res so lepe user posted image Sem pa bolj mela v mislih kaj takega, kot je na tej sliki: http://www.kulinarika.net/recepti/2266/napitki/cokoladni-liker/

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
24.11.2010 8:50:57   
rina22

1.  vse označi (Ctrl+a)

2.  kopiraj (Ctrl+c)

3.  POTRDI

5.  prilepi (Ctrl+v)

itak je fajn...še bolj fajn je ker jaz pozabim ker me prsti prehitijo in že kliknem enter.... ko vidim napis sorry... klejem pismo spet sem pozabla kopirat

to se meni dogaja user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
24.11.2010 8:56:15   
botrca
Jutro še enkrat user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
24.11.2010 8:56:25   
sami0804

Jutro!

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
24.11.2010 8:57:45   
sami0804

1.  vse označi (Ctrl+a)

2.  kopiraj (Ctrl+c)

3.  POTRDI

5.  prilepi (Ctrl+v)

Dobra ideja...samo kam pa kopiramuser posted image
Lolek sem,vem ja...user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
24.11.2010 8:58:32   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jutro še enkrat user posted image

ooo,si že vstala?user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
24.11.2010 9:00:09   
botrca

1.  vse označi (Ctrl+a)

2.  kopiraj (Ctrl+c)

3.  POTRDI

5.  prilepi (Ctrl+v)

koristni podatki...hvala user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?