Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 18:06:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, sicer pa rina in Majakla, ko sta iz Brezja, bi se me lahko kdaj dobile, sta mi bližje. Seveda tudi druge dobrodošle. Samo res. Glede petka ... dopoldan ne morem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 19:00:07
|
|
|
|
Blueberry
|
Čer! Kako ste kaj? Kak je pa zunaj mrzlo.. 4°C so pri nas.. Mislite da bo ju3 sneg? Meni bi pasalo, ker sem tak doma. Ju3 še pokličem za šiht če bojo rabli kaj med vikendom. Naslednji petek pa z mojim praznujema obletnico 7 let . Boma šla na kako kosilo al pa večerjo. Pozna katera kako vredu gostilno v MB-ju al pa v okolici?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 19:04:42
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, sicer pa rina in Majakla, ko sta iz Brezja, bi se me lahko kdaj dobile, sta mi bližje. Seveda tudi druge dobrodošle. Sicer pa: jaz se lahko pripeljem tudi do Brezja,če se že vozim do MB
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 19:05:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Čer! Kako ste kaj? Kak je pa zunaj mrzlo.. 4°C so pri nas.. Mislite da bo ju3 sneg? Meni bi pasalo, ker sem tak doma. Ju3 še pokličem za šiht če bojo rabli kaj med vikendom. Naslednji petek pa z mojim praznujema obletnico 7 let . Boma šla na kako kosilo al pa večerjo. Pozna katera kako vredu gostilno v MB-ju al pa v okolici? ne vem, ker midva greva v takih primerih v Rače na lepinjo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 19:22:31
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Čer! Kako ste kaj? Kak je pa zunaj mrzlo.. 4°C so pri nas.. Mislite da bo ju3 sneg? Meni bi pasalo, ker sem tak doma. Ju3 še pokličem za šiht če bojo rabli kaj med vikendom. Naslednji petek pa z mojim praznujema obletnico 7 let . Boma šla na kako kosilo al pa večerjo. Pozna katera kako vredu gostilno v MB-ju al pa v okolici? za obletnico! Trenutno mi na misel prihaja samo Siva čaplja,samo je kar daleč izven Maribora...ne vem,kak se reče kraju,je pa na cesti od Lenarta proti Ptuju
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 19:28:04
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 to še odgovorim, te pa pičim glede vozekov- midva sva full na ceno gledala, sva dala 160€, ampak mi je žal. Ko grem s kolegicami na kafe, one to 1,2,3 zložijo, porihtajo, naslonjalo gor, naslonjalo dol, jaz pa se jeb... Tak da če še bom imela katerega , bom malo boljšega kupla, ampak vsekakor ne dam več kot 500€. Mojega pa bom prodala z lupinico vred za 100€, tak da če katera pozna koga, ki vozek rabi (Pikolo) se priporočam. Jaz poznam eno,pa Matcar ji je ime!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 19:35:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo mene. Dispozicija oddana , v bistvu je sploh pregledal ni , ampak naj mu bo, ker mi je zrihtal da sem jo v času ko ni uradnih ur oddala, tako da ne rabim jutri še 1x tja. S Timotejem sva spet en sprehod okoli faksa in štuka vdarla, je pasalo 100/uro. Zdaj pa grem pohane perutničke od včeraj pojest, ker se mi že pajčevina dela. Smo na vezi. super Dober tek Podpis hvala, sem se že najedla, zdaj bi pa še nekaj sladkega Pridi k meni na trojanske krofe,sem jih preveč kupla.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 19:37:38
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kdaj bo kava ta teden? Ne bo je...zgleda Če ste vse za to,da se dobimo v PETEK,26.11.2010 OB 9-H!LOKACIJO PA VE IZBERITE. petek mi sicer paše, ampa ura mi je prezgodaj Ja,saj lahko kasneje prideš,jaz imam ob 11-h G,končno!zato sem napisala ob 9-h.Bi pa nekje v mestu,če ste ZA!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 19:38:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Povej, če želiš recept, je pa fuuuuuuuuuuul enostavno naredit. mnjami no bejbe če ste pri tortah moj ima v začetku decembra roj.dan pa bi mu nekaj full simpl naredla čokoladnega ampak mejte v mislih da sem anti kuharca Švedsko torto naredi,simpl ko pasulj.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 19:38:59
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 to še odgovorim, te pa pičim glede vozekov- midva sva full na ceno gledala, sva dala 160€, ampak mi je žal. Ko grem s kolegicami na kafe, one to 1,2,3 zložijo, porihtajo, naslonjalo gor, naslonjalo dol, jaz pa se jeb... Tak da če še bom imela katerega , bom malo boljšega kupla, ampak vsekakor ne dam več kot 500€. Mojega pa bom prodala z lupinico vred za 100€, tak da če katera pozna koga, ki vozek rabi (Pikolo) se priporočam. Jaz poznam eno,pa Matcar ji je ime! katera te to je? ja, če ga rabiš, jaz ga bom spomladi prodajala, pa če ga boš imela ti, ti dam popust.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 19:39:28
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Matcar,raport!! Kak je blo v LJ? raport!!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 19:40:49
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo mene. Dispozicija oddana , v bistvu je sploh pregledal ni , ampak naj mu bo, ker mi je zrihtal da sem jo v času ko ni uradnih ur oddala, tako da ne rabim jutri še 1x tja. S Timotejem sva spet en sprehod okoli faksa in štuka vdarla, je pasalo 100/uro. Zdaj pa grem pohane perutničke od včeraj pojest, ker se mi že pajčevina dela. Smo na vezi. super Dober tek Podpis hvala, sem se že najedla, zdaj bi pa še nekaj sladkega Pridi k meni na trojanske krofe,sem jih preveč kupla. kdaj si te prišla domov? Sem se okoli 15.ure tam okoli vozla, sem študirala, da bi nakafe prišla. Ampak se mi je zdelo, da te še ni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 19:41:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Povej, če želiš recept, je pa fuuuuuuuuuuul enostavno naredit. mnjami no bejbe če ste pri tortah moj ima v začetku decembra roj.dan pa bi mu nekaj full simpl naredla čokoladnega ampak mejte v mislih da sem anti kuharca Švedsko torto naredi,simpl ko pasulj. pojma nimam kaj je to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 19:42:07
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kdaj bo kava ta teden? Ne bo je...zgleda Če ste vse za to,da se dobimo v PETEK,26.11.2010 OB 9-H!LOKACIJO PA VE IZBERITE. petek mi sicer paše, ampa ura mi je prezgodaj Ja,saj lahko kasneje prideš,jaz imam ob 11-h G,končno!zato sem napisala ob 9-h.Bi pa nekje v mestu,če ste ZA! Meni bi najbolj pasala Kalvarija ali kaj podobnega-zaradi parkinga-lahko se pa prilagodim.Ura mi pa paše .
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 19:42:21
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Matcar,raport!! Kak je blo v LJ? Evo,sem že v nizkem štartu. Ja,začuda smo porihtali v 1,5 ure,kar je rekord,glede na to,da smo bili tudi že 4 ure tam. Kolko je Z vido,je super,dobila sma še kapljice za očko in čez 1 leto imama spet kontrolo.Ni pa pustil,da bi mu očesni pritisk zmerli.Bo pa drugičPrišli domov ob 5-h,s tem,da smo še šli v BTC nekaj pojest,pa v Trojanah smo se po krofe ustavli.No,za piko na i,pa je Saš zbolel in ga moram ju3 obvezno k P peljat pred šihtom.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 19:43:34
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 to še odgovorim, te pa pičim glede vozekov- midva sva full na ceno gledala, sva dala 160€, ampak mi je žal. Ko grem s kolegicami na kafe, one to 1,2,3 zložijo, porihtajo, naslonjalo gor, naslonjalo dol, jaz pa se jeb... Tak da če še bom imela katerega , bom malo boljšega kupla, ampak vsekakor ne dam več kot 500€. Mojega pa bom prodala z lupinico vred za 100€, tak da če katera pozna koga, ki vozek rabi (Pikolo) se priporočam. Jaz poznam eno,pa Matcar ji je ime! katera te to je? ja, če ga rabiš, jaz ga bom spomladi prodajala, pa če ga boš imela ti, ti dam popust. Ja,saj veš,da imam junija rok,tak da mi bi glih ven šlo spomladi.Računaj na mene.kaj maš mogoče kako slikico za gor pripopat?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 19:44:00
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Matcar,raport!! Kak je blo v LJ? Evo,sem že v nizkem štartu. Ja,začuda smo porihtali v 1,5 ure,kar je rekord,glede na to,da smo bili tudi že 4 ure tam. Kolko je Z vido,je super,dobila sma še kapljice za očko in čez 1 leto imama spet kontrolo.Ni pa pustil,da bi mu očesni pritisk zmerli.Bo pa drugičPrišli domov ob 5-h,s tem,da smo še šli v BTC nekaj pojest,pa v Trojanah smo se po krofe ustavli.No,za piko na i,pa je Saš zbolel in ga moram ju3 obvezno k P peljat pred šihtom. za Maksa in za Saša.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 19:44:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Matcar,raport!! Kak je blo v LJ? Evo,sem že v nizkem štartu. Ja,začuda smo porihtali v 1,5 ure,kar je rekord,glede na to,da smo bili tudi že 4 ure tam. Kolko je Z vido,je super,dobila sma še kapljice za očko in čez 1 leto imama spet kontrolo.Ni pa pustil,da bi mu očesni pritisk zmerli.Bo pa drugičPrišli domov ob 5-h,s tem,da smo še šli v BTC nekaj pojest,pa v Trojanah smo se po krofe ustavli.No,za piko na i,pa je Saš zbolel in ga moram ju3 obvezno k P peljat pred šihtom. super za Maksa pa za Saša
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 19:44:13
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo mene. Dispozicija oddana , v bistvu je sploh pregledal ni , ampak naj mu bo, ker mi je zrihtal da sem jo v času ko ni uradnih ur oddala, tako da ne rabim jutri še 1x tja. S Timotejem sva spet en sprehod okoli faksa in štuka vdarla, je pasalo 100/uro. Zdaj pa grem pohane perutničke od včeraj pojest, ker se mi že pajčevina dela. Smo na vezi. super Dober tek Podpis hvala, sem se že najedla, zdaj bi pa še nekaj sladkega Pridi k meni na trojanske krofe,sem jih preveč kupla. kdaj si te prišla domov? Sem se okoli 15.ure tam okoli vozla, sem študirala, da bi nakafe prišla. Ampak se mi je zdelo, da te še ni. Ob 5-h smo prišli.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 19:44:51
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Matcar,raport!! Kak je blo v LJ? Evo,sem že v nizkem štartu. Ja,začuda smo porihtali v 1,5 ure,kar je rekord,glede na to,da smo bili tudi že 4 ure tam. Kolko je Z vido,je super,dobila sma še kapljice za očko in čez 1 leto imama spet kontrolo.Ni pa pustil,da bi mu očesni pritisk zmerli.Bo pa drugičPrišli domov ob 5-h,s tem,da smo še šli v BTC nekaj pojest,pa v Trojanah smo se po krofe ustavli.No,za piko na i,pa je Saš zbolel in ga moram ju3 obvezno k P peljat pred šihtom. za Maksa in za Saša. madonca sva usklajeni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 19:46:00
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Matcar,raport!! Kak je blo v LJ? Evo,sem že v nizkem štartu. Ja,začuda smo porihtali v 1,5 ure,kar je rekord,glede na to,da smo bili tudi že 4 ure tam. Kolko je Z vido,je super,dobila sma še kapljice za očko in čez 1 leto imama spet kontrolo.Ni pa pustil,da bi mu očesni pritisk zmerli.Bo pa drugičPrišli domov ob 5-h,s tem,da smo še šli v BTC nekaj pojest,pa v Trojanah smo se po krofe ustavli.No,za piko na i,pa je Saš zbolel in ga moram ju3 obvezno k P peljat pred šihtom. za Maksa in za Saša. madonca sva usklajeni bravo še midve
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 19:48:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Povej, če želiš recept, je pa fuuuuuuuuuuul enostavno naredit. mnjami no bejbe če ste pri tortah moj ima v začetku decembra roj.dan pa bi mu nekaj full simpl naredla čokoladnega ampak mejte v mislih da sem anti kuharca Švedsko torto naredi,simpl ko pasulj. pojma nimam kaj je to Daš v posodo 6 celih jajc,2 vanilij sladkorja,6 žlic sladkorja in to vse zmiksaš v peno.Posebej si daš v posodo 6 žlic ostre moke in en pecilni prašek.To počasi dodajaš v maso in mešaš na roko.Potem si daš v eno posodo 200 g masla ali margarine,jo spustiš na ognju,da je tekoče,noter pa vsipaš 200 g čokolade v prahu in mešaš,da čokolada postane tekoča.Potem to počasi vlivaš v meso,ki si jo prej zmiksala.V namaščen pekač vliješ in pečeš 20-25 min na 180 stopinjah.Ko je pečeno,vzameš iz pečice in pustiš,da se ohladi,potem pa še okrasiš z sladko smetano.Najbolj dobro pa je to,da je v sredini čokolada mehka!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 19:49:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kdaj bo kava ta teden? Ne bo je...zgleda Če ste vse za to,da se dobimo v PETEK,26.11.2010 OB 9-H!LOKACIJO PA VE IZBERITE. petek mi sicer paše, ampa ura mi je prezgodaj Ja,saj lahko kasneje prideš,jaz imam ob 11-h G,končno!zato sem napisala ob 9-h.Bi pa nekje v mestu,če ste ZA! Meni bi najbolj pasala Kalvarija ali kaj podobnega-zaradi parkinga-lahko se pa prilagodim.Ura mi pa paše . Kaj pa EP,tam ko smo se z Katy dobile?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?