|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
23.11.2010 13:49:28   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

kam pa nja mleko izvažam (mogla bi sčrpat, sicer bom mastitis spet fasala) sam to ne morem v službi delat user posted image
ja saj vem. glej da kaj ne fašeš user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
23.11.2010 13:50:54   
majakla

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

[Porkafiks! pa kdo mi je JE  vkradel!

priznam.... jaz sem bila user posted image

Ti, ti, ti! user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
23.11.2010 13:55:29   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

eni se že za to eno leto zgražajo - češ da je to podpiranje lenobe user posted image  
tisti kateri to reče, nima otrok!

tasa preberi komentarje na linku ki sem ga prilepila ... al pa tiste ki sem jih direktno kopirala na RR....

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
23.11.2010 13:56:29   
tasa_m

eni se že za to eno leto zgražajo - češ da je to podpiranje lenobe user posted image  
tisti kateri to reče, nima otrok!

tasa preberi komentarje na linku ki sem ga prilepila ... al pa tiste ki sem jih direktno kopirala na RR....
sem prebrala ja user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
23.11.2010 14:27:19   
sami0804

[Porkafiks! pa kdo mi je JE  vkradel!

priznam.... jaz sem bila user posted image

Ti, ti, ti! user posted image

uzela ga magla...user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
23.11.2010 14:35:05   
sami0804

Sem ravno prišla iz Šentilja,pa moram malo reklame naretuser posted image
Sem šla kupit dvoranske copate za nogomet za mojga mulca,sem jih dobila za 15€(upam,da ne bojo razpadli v enem mesecuuser posted image )
Pa polno zimskih čeveljčkov majo za tamale,sem gledla ene za Saro,škorenjčke,za 14€user posted image .
Dosti robe majo noter,pa poceni...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
23.11.2010 14:58:18   
tasa_m
Sami kje to? A kaka trgovina al ki na štantu (ker če ja pol mu zdaj v mrzlih dneh ni glih toplo) user posted image  user posted image  

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 23.11.2010 15:02:36 >

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
23.11.2010 15:03:37   
tasa_m
Evo, jaz pa kašnice pečem, kislo zelje pa sem že nardila. Zdaj pa ne vem ali še naj polento skuham cuj user posted image Po mojem nebom rabla, bo to dovolj. Upam, samo da T pride vsak čas ker sem že tak lačna da joj. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
23.11.2010 15:09:20   
Sacherca
Midva z malim pa zdaj malo ven se prelufat...Za kosilo bomo pa imeli ocvrte krokete (kupljene) pa piscancje rezance v smetanovi omaki z lisickami user posted image

Kava - ta teden brez mene

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
23.11.2010 15:21:51   
sami0804

Sami kje to? A kaka trgovina al ki na štantu (ker če ja pol mu zdaj v mrzlih dneh ni glih toplo) user posted image  user posted image  

Ne,tasa,ni štant-trgovina Šuhek jeuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
23.11.2010 16:11:16   
majakla
Katy: ti nisi na FB?  user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
23.11.2010 16:17:47   
majakla
Našla.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
23.11.2010 16:21:19   
katy83
evo mene.
Dispozicija oddanauser posted image , v bistvu je sploh pregledal niuser posted image , ampak naj mu bo, ker mi je zrihtal da sem jo v času ko ni uradnih ur oddala, tako da ne rabim jutri še 1x tja. user posted image
S Timotejem sva spet en sprehod okoli faksa in štuka vdarla, je pasalo 100/uro. user posted image
Zdaj pa grem pohane perutničke od včeraj pojest, ker se mi že pajčevina dela. Smo na vezi. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
23.11.2010 16:31:01   
katy83
še moje mnenje o 1 letu porodniške - menim da je dovolj, z manj se ne strinjam, da bi bilo več pa...ja proti ne bi nič imela.
Res pa je, da ponekod gredo ženske dosti prej nazaj na šiht, tak da po eni strani smo lahko kar zadovoljne. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
23.11.2010 16:42:50   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

evo mene.
Dispozicija oddanauser posted image , v bistvu je sploh pregledal niuser posted image , ampak naj mu bo, ker mi je zrihtal da sem jo v času ko ni uradnih ur oddala, tako da ne rabim jutri še 1x tja. user posted image
S Timotejem sva spet en sprehod okoli faksa in štuka vdarla, je pasalo 100/uro. user posted image
Zdaj pa grem pohane perutničke od včeraj pojest, ker se mi že pajčevina dela. Smo na vezi. user posted image

user posted image  super

Dober tek

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
23.11.2010 16:51:31   
Sacherca

evo mene.

user posted image  super

Dober tek

Podpisuser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
23.11.2010 16:53:30   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

evo mene.

user posted image  super

Dober tek

Podpisuser posted image

hvala, sem se že najedla, zdaj bi pa še nekaj sladkegauser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
23.11.2010 16:56:28   
rina22
Jaz pa iščem ideje, kaj naj spečem tastu za rojstni danuser posted image Neki talent za torte ravno nisem, nekaj tak bolj preprostega biuser posted image Ju3 ima abrahama, pa mu gremo voščit in darilo mu peljemo, pa bi še kaj sladkega se zraven prileglo user posted image

Ima katera kako idejo mogoče user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
23.11.2010 17:43:41   
Sacherca
Jaz glih koncujem torto,jagodno borovnicevo...Brez ticine,samo smetana user posted image Ima ata jutri 53 pa bom peljala user posted image V nedeljo pa ima tast rd,takrat pa tudi moram nekj spect.

Jaz sem tole pekle pred nekaj dnevi,simpl ko pasulj user posted image

http://www.kulinarika.net/recepti/683/sladice/krostata/

Imela pa sem lidlovo listnato testo,ki je ze razvaljano.Sem ga samo fliknila v pekac,z vilico prepikala,dala gor naribane jabolke na rezine....Nisem polila s smetano,ker je nisem imela. Ostalo mi je nekaj skute pomesane s kislo smetano,pa sem malo mleka dolila,malo cimeta in to preko polila ter dala pect...Slastno user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
23.11.2010 17:47:25   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kdaj bo kava ta teden?

Ne bo je...zgledauser posted image

Če ste vse za to,da se dobimo v PETEK,26.11.2010 OB 9-H!LOKACIJO PA VE IZBERITE.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
23.11.2010 17:58:51   
majakla
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Jaz pa iščem ideje, kaj naj spečem tastu za rojstni danuser posted image Neki talent za torte ravno nisem, nekaj tak bolj preprostega biuser posted image Ju3 ima abrahama, pa mu gremo voščit in darilo mu peljemo, pa bi še kaj sladkega se zraven prileglo user posted image

Ima katera kako idejo mogoče user posted image

Če ima rad sirovo oz. skutino pecivo - jaz.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
23.11.2010 18:01:53   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Kdaj bo kava ta teden?

Ne bo je...zgledauser posted image

Če ste vse za to,da se dobimo v PETEK,26.11.2010 OB 9-H!LOKACIJO PA VE IZBERITE.

petek mi sicer paše, ampa ura mi je prezgodajuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
23.11.2010 18:02:49   
majakla

user posted image

Povej, če želiš recept, je pa fuuuuuuuuuuul enostavno naredit.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
23.11.2010 18:03:08   
katy83
aja, sicer pa rina in Majakla, ko sta iz Brezja, bi se me lahko kdaj dobile, sta mi bližje. user posted image
Seveda tudi druge dobrodošle. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
23.11.2010 18:04:29   
katy83

user posted image

Povej, če želiš recept, je pa fuuuuuuuuuuul enostavno naredit.

mnjami

no bejbe če ste pri tortah
moj ima v začetku decembra roj.dan pa bi mu nekaj full simpl naredla čokoladnega ampak mejte v mislih da sem anti kuharcauser posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?