Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:21:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla k - se je nekje izgubil Mi pa pritisk dvigne, ko si kupijo oz. zaželijo ful drage vozeke (meni sploh ne lepe in nič praktične) samo zaradi firme in ker je pač in (trenutno), pol pa celo sorodstvo dnar skup zbira. to pa je res ja. Npr. STOKKE. Meni je full grd voz in ni ga dnara da bi ga mela. Edino kaj je praktično da je visok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:22:04
|
|
|
|
katy83
|
dan, dan, dan Da se vam malo javim, preden grem s tamalim na faks. Ja, T. bom zraven vzela, kaj čem si za tistih 15 minut varstvo rihtat. Upam, da bo priden tako kot zna bit. Majakla, vau, taki voziček jaz iščem, ga nameravam kupit. Kaj to ima sekica vedno v trgovini? lahko naroči? al kak? Sicer sem ga mislila spomladi kupit. Lenči - ja, težka situacija glede službe. Jaz zdaj razmišljam, da bi šla delat, ampak če bi pa do česa takega prišlo, bi pa takrat premislila. Sicer pa če že 6 let delaš za njih, mislim, da bodo razumeli, če rečeš ne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:22:13
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Gledala sem tega, samo ker nima za nogice ne pride v poštev.. Full pa mi je všeč tale od PP ta pa mi je všeč že odkar se je Lija rodila oz. ko je bila stara 6.mesecev in je ven prišel Samo cena Mi je zgornji lepši, pa res čudno, da nima prevlekice - je samo za tople dni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:22:35
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ma našemu res nič ne fali-saj veš d se Tai noče vozit. Prodala pa bi vse skupaj (košara ki je tudi avtosedež, dežnik, prevleka za dež, potovalna torba, športni del in zimsko vrečo) šparaj do junija, mogoče začnemo delat enkrat poleti na 2
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:25:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: majakla k - se je nekje izgubil Mi pa pritisk dvigne, ko si kupijo oz. zaželijo ful drage vozeke (meni sploh ne lepe in nič praktične) samo zaradi firme in ker je pač in (trenutno), pol pa celo sorodstvo dnar skup zbira. to pa je res ja. Npr. STOKKE. Meni je full grd voz in ni ga dnara da bi ga mela. Edino kaj je praktično da je visok Če mislim prave, meni izgledajo, kot da se bodo vsak čas prevrnili, nič lepi. No, kak za koga - dosti jih ima.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:26:03
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka zakaj pa nebi vozičke rabljene kupile? če ga lahko v živo sprobaš ??? naš je res minimalno rabljen -samo košara, športni del pa menda samo 5 x ker se noče vozit gospod Mogoče se še bo Mojadva sta oba hotela hodit,in smo hodili peš okrog,potem pa jim rata spet zanimivo se vozit...moja bo zdaj stara 3 leta,pa smo poleti spet en vozek kupili,taki čist enostavni,pa se prav rada pelje z njim mah ker je voz drag bi ga prodala-itak še mam marelo v rezervi če si premisli te pa tak ni problema...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:26:05
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka ma našemu res nič ne fali-saj veš d se Tai noče vozit. Prodala pa bi vse skupaj (košara ki je tudi avtosedež, dežnik, prevleka za dež, potovalna torba, športni del in zimsko vrečo) šparaj do junija, mogoče začnemo delat enkrat poleti na 2 jaz ne ...če pa peneze nucam
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:28:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Če mislim prave, meni izgledajo, kot da se bodo vsak čas prevrnili, nič lepi. No, kak za koga - dosti jih ima.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:29:20
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan, dan, dan Da se vam malo javim, preden grem s tamalim na faks. Ja, T. bom zraven vzela, kaj čem si za tistih 15 minut varstvo rihtat. Upam, da bo priden tako kot zna bit. Pa valda da bo. Majakla, vau, taki voziček jaz iščem, ga nameravam kupit. Kaj to ima sekica vedno v trgovini? lahko naroči? al kak? Sicer sem ga mislila spomladi kupit. Trenutno še ima. Če se boš odločila (tudi če ga hočeš v živo videt), kar meni povej.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:30:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaz ne ...če pa peneze nucam joj ne pravi mi o € ker mi gre na bruhanje Samo kaj ko pa so vozički tak poceni že... sem na Bolhi glejala PP GT3 al kak je, pa so po 300€ cel komplet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:30:36
|
|
|
|
tasa_m
|
majakla ne gre mi poslat ZSja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:31:43
|
|
|
|
tasa_m
|
Grem dat šefico spat pa bom videla če se vrnem. Mi je nardila bombo v kuhni, ko je sama jedla. Je namreč pr 2 krožniku Twettya hranla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:32:12
|
|
|
|
majakla
|
Te pa daj prek FB.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:34:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Te pa daj prek FB. daj me na klepetu klikni :)
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:35:00
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: majakla Če mislim prave, meni izgledajo, kot da se bodo vsak čas prevrnili, nič lepi. No, kak za koga - dosti jih ima. Načeloma mi še ni tak napačen,ampak cena Za moja dva otroka sem kupila vse skup 3 vozeke-enega rabljenega in dva nova.Vsi trije so me prišli natanko 240€
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:36:50
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaz ne ...če pa peneze nucam joj ne pravi mi o € ker mi gre na bruhanje Samo kaj ko pa so vozički tak poceni že... sem na Bolhi glejala PP GT3 al kak je, pa so po 300€ cel komplet ko sva midva kupovala novega, je komplet stal 777 eur. tak da je to kar sorazmerno poceni - glede na novega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:39:52
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaz ne ...če pa peneze nucam joj ne pravi mi o € ker mi gre na bruhanje Samo kaj ko pa so vozički tak poceni že... sem na Bolhi glejala PP GT3 al kak je, pa so po 300€ cel komplet ko sva midva kupovala novega, je komplet stal 777 eur. tak da je to kar sorazmerno poceni - glede na novega. jane je stal tud nekaj čez 730 + zimska vreča 70...prodala bi pa za 500 (oz 450 najmanj)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:41:17
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan, dan, dan Da se vam malo javim, preden grem s tamalim na faks. Ja, T. bom zraven vzela, kaj čem si za tistih 15 minut varstvo rihtat. Upam, da bo priden tako kot zna bit. Pa valda da bo. Majakla, vau, taki voziček jaz iščem, ga nameravam kupit. Kaj to ima sekica vedno v trgovini? lahko naroči? al kak? Sicer sem ga mislila spomladi kupit. Trenutno še ima. Če se boš odločila (tudi če ga hočeš v živo videt), kar meni povej. verjetno bom res spomladi iskala to, zdaj sem bolj boga z €. Bom se z dragim zmenla. Fajn mi je, ker je vreča za noge. Moj vrečo ima, samo za tisti del, ko je otrok oroti tebi obrnjem, to pa pri T ne pride v poštev, ker bi rad sedel pa ven gledal. Te kontaktiram, ko se odločim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:41:47
|
|
|
|
katy83
|
Rina imaš ZS.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:41:51
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz sem samo svoje mnenje povedala, da ne bo spet kake pomote Rina..... ŽIVCE MI PARAŠŠŠŠ!!!! Pa daj se že nehaj enkrat za vsak post,ki ga napišeš,že vnaprej opravičevat!!!!!!!!! Poveš svoje mnenje...saj ga nobenemu ne vsiljuješ Ljubica draga,če boš tako nesamozavestna,te čaka težko življenje. Oprosti,ker sem popenila,ampak res te bo treba vzet enkrat v roke-začni cenit sebe in svoje kvalitete in boš videla,da te bodo tudi drugi ljudje gledali čisto drugače,ne čudno,kot si misliš zdaj!! Pa se še enkrat opravičujem,moj namen ni kritika,ampak pomoč Vem, zavedam se tega vem, da marsikdo tega ne razume, ampak ko imaš toliko vsega negativnega okoli sebe in v svojih mislih... eh, ne bom javno o tem. Hvala, sami, vem, da je blo mišljeno kot pomoč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:45:21
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 verjetno bom res spomladi iskala to, zdaj sem bolj boga z €. Bom se z dragim zmenla. Fajn mi je, ker je vreča za noge. Moj vrečo ima, samo za tisti del, ko je otrok oroti tebi obrnjem, to pa pri T ne pride v poštev, ker bi rad sedel pa ven gledal. Te kontaktiram, ko se odločim. nisi edina
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:45:21
|
|
|
|
katy83
|
to še odgovorim, te pa pičim glede vozekov- midva sva full na ceno gledala, sva dala 160€, ampak mi je žal. Ko grem s kolegicami na kafe, one to 1,2,3 zložijo, porihtajo, naslonjalo gor, naslonjalo dol, jaz pa se jeb... Tak da če še bom imela katerega , bom malo boljšega kupla, ampak vsekakor ne dam več kot 500€. Mojega pa bom prodala z lupinico vred za 100€, tak da če katera pozna koga, ki vozek rabi (Pikolo) se priporočam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:46:43
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Rina imaš ZS. odpisala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 12:46:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz sem samo svoje mnenje povedala, da ne bo spet kake pomote Rina..... ŽIVCE MI PARAŠŠŠŠ!!!! Pa daj se že nehaj enkrat za vsak post,ki ga napišeš,že vnaprej opravičevat!!!!!!!!! Poveš svoje mnenje...saj ga nobenemu ne vsiljuješ Ljubica draga,če boš tako nesamozavestna,te čaka težko življenje. Oprosti,ker sem popenila,ampak res te bo treba vzet enkrat v roke-začni cenit sebe in svoje kvalitete in boš videla,da te bodo tudi drugi ljudje gledali čisto drugače,ne čudno,kot si misliš zdaj!! Pa se še enkrat opravičujem,moj namen ni kritika,ampak pomoč Vem, zavedam se tega vem, da marsikdo tega ne razume, ampak ko imaš toliko vsega negativnega okoli sebe in v svojih mislih... eh, ne bom javno o tem. Hvala, sami, vem, da je blo mišljeno kot pomoč Tu bi še jaz dodala: Rina, negatovno energijo probaj dat proč. Vem, da je lahko govorit, ampak samo sebi slabo delaš. No, če bova na telovadbo hodle, bo malo boljše. Tudi meni.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?