Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 20:48:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zakaj? Je pač čustvena oseba in je doživela razočaranje od nekoga,ko je najmanj pričakovala. Zakaj, ker Ines ni hotela nič rečt?? Pa vsi samo kao njo napadajo?? Pa daj naj se pogleda, ni samo ona na svetu in žal se ne vrti vse okoli nje. Se vidi da je edinka in razvajena do amena. Moja full dobra kolegica je bila njena sošolka v srednji šoli in mi je marsikdaj povedala tak da... Glej,vsak ima svoje mnenje o vsakem.Meni je ona ok,še vedno.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 20:53:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zakaj? Je pač čustvena oseba in je doživela razočaranje od nekoga,ko je najmanj pričakovala. Zakaj, ker Ines ni hotela nič rečt?? Pa vsi samo kao njo napadajo?? Pa daj naj se pogleda, ni samo ona na svetu in žal se ne vrti vse okoli nje. Se vidi da je edinka in razvajena do amena. Moja full dobra kolegica je bila njena sošolka v srednji šoli in mi je marsikdaj povedala tak da... Glej,vsak ima svoje mnenje o vsakem.Meni je ona ok,še vedno. Ja saj nisem nič rekla, smo svoje mnenje sem povedala. Meni se je vsrala odkar je z Finske prišla, ker se ma za nekaj več. Je pa res da nas je na Finskem super predstavljala, zato pa vsaka čast da so izrali njo, ker jezik je obvladala v nulo in ni delala nobene sramote
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 20:54:50
|
|
|
|
Sacherca
|
Meni je Sandra tudi cisto anti postala.... Odkar se je vrnila s Finske,kot,da ji je maska padla dol....Pomembno je samo njeno mnenje,kakor ji kdo pove svoje ima to za napadanje in se dela zrtev....Name je sedaj anredila vtis kot vase zagledana razvajena deklina.....Ce bi prej sla ven,ko se takih afn guncala bi bilo za njo boljse...Zdaj pa samo gusi,gusi in gusi Cinc je zaenkrat moj favorit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 20:55:56
|
|
|
|
Sacherca
|
DDDDD Tasa me prehitela za minutko,ko sem jaz klofala crke Ja itak,vsak pove svoje mnenje....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 20:58:26
|
|
|
|
Blueberry
|
Moj favorit je tudi Činč. Maki pa mi gre tak na živce... Kje pa se Saraya skriva danes?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 20:59:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zakaj? Je pač čustvena oseba in je doživela razočaranje od nekoga,ko je najmanj pričakovala. Zakaj, ker Ines ni hotela nič rečt?? Pa vsi samo kao njo napadajo?? Pa daj naj se pogleda, ni samo ona na svetu in žal se ne vrti vse okoli nje. Se vidi da je edinka in razvajena do amena. Moja full dobra kolegica je bila njena sošolka v srednji šoli in mi je marsikdaj povedala tak da... Glej,vsak ima svoje mnenje o vsakem.Meni je ona ok,še vedno. Ja saj nisem nič rekla, smo svoje mnenje sem povedala. Meni se je vsrala odkar je z Finske prišla, ker se ma za nekaj več. Je pa res da nas je na Finskem super predstavljala, zato pa vsaka čast da so izrali njo, ker jezik je obvladala v nulo in ni delala nobene sramote jaz pa nimam tega občutka,da bi ji kaj v glavo stoplo.Ja,predstavljala nas pa je res,pohvale vredno!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 21:01:27
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Moj favorit je tudi Činč. Maki pa mi gre tak na živce... Kje pa se Saraya skriva danes? Ki pa je Saraya,pa pojma nimam.Nič je ni blo danes,kolko se mi zdi. Moja pa sta Činč in Sandra!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 21:05:18
|
|
|
|
matcar
|
Čer,Tejči28!Boš rekla kaj pametnega?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 21:11:28
|
|
|
|
botrca
|
Mene pa noben ne pogreša
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 21:11:42
|
|
|
|
botrca
|
Dober večer
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 21:12:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Čer,Tejči28!Boš rekla kaj pametnega? je že pobegnila
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 21:12:15
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 21:12:31
|
|
|
|
botrca
|
Za Lijo in Saša
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 21:12:58
|
|
|
|
botrca
|
Za Maksa pa
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 21:13:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Kje pa se Saraya skriva danes? lepo da me pogrešaš ma dopoldne sem imela opravke po mestu, popoldne smo pa šli malo v merkator center na igrala....je moj doma.....pa dost kofetkama (hec)
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 21:14:28
|
|
|
|
botrca
|
Kava v petek ne vem še kak bo moj delal ...mi pa ful paše EP da ne rabim v mestu plačevat parkirnine, ura pa ob 10h.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 21:14:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya čer čer,zgublena!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 21:15:32
|
|
|
|
botrca
|
Moj favorit v BB pa ni noben
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 21:15:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Kava v petek ne vem še kak bo moj delal ...mi pa ful paše EP da ne rabim v mestu plačevat parkirnine, ura pa ob 10h. Ura je ob 9-h,Katy pride kasneje.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 21:15:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Čer! Kako ste kaj? Kak je pa zunaj mrzlo.. 4°C so pri nas.. Mislite da bo ju3 sneg? Meni bi pasalo, ker sem tak doma. Ju3 še pokličem za šiht če bojo rabli kaj med vikendom. kka ti sfolgaš i šiht i šolo, ko praviš da imate po cel dan predavanja? res si pridna da ti tak lepo vse uspeva
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 21:15:58
|
|
|
|
botrca
|
Grem tla pomit, pridem nazaj .
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 21:16:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry Kje pa se Saraya skriva danes? lepo da me pogrešaš ma dopoldne sem imela opravke po mestu, popoldne smo pa šli malo v merkator center na igrala....je moj doma.....pa dost kofetkama (hec) Lepo! Si vse porihtala?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 21:17:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ne vem, ker midva greva v takih primerih v Rače na lepinjo midva pa obletnice ne praznujeva...se niti po pravici povedano ne spomnim datuma
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 21:17:04
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 uf, Sandra pa res rabi pomoč. Saj se mi smili , ampak full pretirava. Verjetno res posledice njenega otroštva. boga je. En za Sandro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 21:18:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Lepo! Si vse porihtala? ja kar je bilo treba...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?