Rubin.
|
Hvala punce moje, jaz vas ima res rada, vaša pozitivna energija in to da mi/nam stojite ob strani mi daje moč. Težko je to opisati, kakšno moč imajo besede. Dokler nisem tega sama doživela, sem težko verjela, da nekomu res pomagaš z lepo besedo in vzpodbuno besedo. Ko se mi je kdo zahvalil, da sem ga poslušala in bodrila, sem zamahnila z roko in rekla saj ni nič takega. Pa res mi ni bilo, prišlo je samo od sebe, ali pa topel objem, stisk roke. Resnično ne moreš vedeti, koliko to pomeni nekomu, ki je v stiski, dokler sam ne doživiš. Že vedenje, da nisi sam, je ogromno. Zato hvala vam, res delate veliko delo, čeprav se mogoče tega ne zavedate. Danes je bil en tak čudovit dan, zunaj je bil sonček, že to je razlog za dobro voljo a ne? Ne vem že od jutra sem sem imela dober občutek, kar tako. Gaja je bila kar dobre volje, med nego sva se s sestro pogovarjali in naenkrat se je Gaja pričela oglašat. Ja kaj pa to? A ti bi tudi rada kaj povedala? Sej se je že pred epileptičnimi napadi oglašala - je pogruntala kako mora narediti, da se sliši glas - ampak odkar pa so se začeli napadi pa nič več, pa smejala se tudi ni več nič. Sedaj pa kar naenkrat, vauuuuu. Ful mi je dobro, ker se sedaj "pogovarjava", ona meni eeee, jaz pa odgovorim, pa spet ona aaee, .... Mama srečna, presrečna, pa še nasmeh sem dobila . Na eeg-ju pa jo je sestra ful razjezila z "kapico". Gaja namreč ni navajena imeti karkoli na glavi, saj nikoli nima. In potem si ni in ni pomirila, dokler je nisem vzela v naročje in smo kar tako naredili eeg. Tako, da sva sedaj obe na posnetku . Svašata, kaj si je le dr. mislil, ko je gledal posnetke. Upam, da bom jutri izvedela rezultate, ker bom čez vikend brez računalnika, je začel nekaj nagajat, dela kot v Smolarjevi pesmi poooooočaaaaaasiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . Punce hvala vam, da mislite na nas, jaz imam res dober občutek za drug teden, ne bom preveč hvalila, da si spet ne premisli .
|