|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
22.11.2010 21:00:15   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Sonjaaaa....dej povej da mi ne zameriš, da bom lahko mirno spala user posted image . Ma, pa saj ni važno moje spanje, ampak tvoje zdravje - dej povej user posted image .

Fidi, sej bo user posted image , včasih se človeku stvari naberejo in potem se zgodi, da nas kakšna stvar zaboli, ki nas sicer ne bi. Jaz sem razumela sonyo kaj je mislila, mal v evforiji je bilo vse skupaj, ko je pa bilo zadnje dni toliko prekrasnih novičk. Verjamem, da ni nič slabega mislila, verjamem pa tudi, da je marsikatero zabolelo, predvsem tisto, ki ima za seboj neuspešen postopek, ss, abrazijo in še marsikaj, česar človek ne bi nikomur privoščil. Ma težke so te teme, pa občutljive tudi. Saj bo. user posted image user posted image  Jutri bo že nov dan.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
22.11.2010 21:02:10   
miklarom
AQUA - super da so se izcedki umiriliuser posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
22.11.2010 21:04:34   
lana70
O miklca, ku ku, berem, da greš v nov postopek! Upam, da se boš znala zgovarjat, ker me kar strese, ko pomislim na tvoja angelčka. Glej, da bodo res, res tokrat poskrbeli zate! Pa uspešen postopek ti želim draga user posted image .

Kje je pa naša žižetka danes? Čist bizi na novem projektu al kako?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3803
22.11.2010 21:11:44   
miklarom
lana70 - ja smo že danes začeli nov postopek in upam da ga tokrat izpeljemo do koca, in da nam tudi rata, seveda se bo zagovarjala , z vsemi kremplji če bo treba samo da pridemo srečno do konca , in hvala za lepe želj RTI, pa poljubčke pošiljam vajini Živiuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
22.11.2010 21:35:00   
miska73
Oh kaj berem...
Zarči lubek, tudi od mene en velik objem.
Te lubčkam fejst fejst in sem žalosten.

Akvič bravo za konec izcedkov. Naj tako tudi ostane.

Roži super super.

Pa sej sonya ni nič hudga mislila... sam pohecat se je hotla v evforiji, ko se spet obetajo dvojčki.
Ne ji zamerit. Se je samo nerodno izrazila.

Zarči na zdaj pa še jokam, ko tole berem. Lubika.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
22.11.2010 21:37:32   
hermy1
Miklarom že močno stiskam pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse do srečnega konca!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Hermy...ja sej je res pridna B sonček mali, pa ko se jokca ma tolk nežen glasek iiiiiiiii v veselje mi je bilo spoznati tebe in B, ejga pa ti moram reči, da zgledaš ene -10  če ne še več minusa...oprosti sem zgrešila...kaj pa je s tvojimi rokami? nimaš moči v rokah, al te sklepi mučijo?

Tam je še bil nežen glasek, ko še ni blo tko hudo...bi mogla doma slišat user posted image !
Hvala za -10...sej za pijačo sva pa že tako zmenjeni, a ne user posted image !
Roke...vnetje kite palca obeh rok...posledično nimam moči v rokah, mam pa bolečine user posted image ! AMpak enkrat bo minilo...če ne prej, ko bo v šoli user posted image !

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3806
22.11.2010 21:41:07   
miklarom
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Miklarom že močno stiskam pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vse do srečnega konca!!!!

hvala tiuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3807
22.11.2010 21:56:26   
miska73
Zdejle sem na FB pokapirala kdo je Roži user posted image .
Super super super... ful vesela zate.

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
22.11.2010 22:16:25   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Sem mislila bit tiho, pa to enostavno ni v moji naravi;

Ali je bolje postopek prekinit, če je tveganje preveliko - da, ampak razočaranje ni nič manjše.
Vem kaj pomeni hiperca, vem kaj pomeni ko ti zalije pljuča in ne moreš dihat, vem kako je če čez noč dobiš 10 kg in vem kako je ko po vseh mukah ne pride do ET. Vem kaj bi lahko riskirala, pa po taki izkušnji več ne upam.

Vem kako je, ko nalulaš že samo plus in srce zaigra, vidiš pikico, ki bo zrasla v tvojega otroka...potem pa gre čez nekaj tednov vse v PM user posted image .

Vse to že vem in le predvidevam lahko, kaj vse me še čaka. Slabega in lepega.

In ja, to ni tekmovanje med pari; kdaj bo komu prej ratalo in koliko otrok bo komu uspelo narihtat. Je tekmovanje s svojo voljo in časom. In nič na svetu mi ne bo ubilo te volje, tud neprimerne opazke, vprašanja in pogledi drugih. To ste mi vlile v srce MOJE SRČICE.user posted image user posted image user posted image

tAK ZDAJ PA GREM SPET user posted image user posted image user posted image MALO....

Zarja moja....nimam besed. Samo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ahko s tabo.

Pikovitka, a ti si šla pa spet čez vso kalvarijo skoz, pa razočranje user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . No to me pa razžalosti.

Še dobro, da je zadnje čase tu tudi veliko lepih novic. In ja, borimo se same s sabo........

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
22.11.2010 23:20:47   
sonya1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Sonjaaaa....dej povej da mi ne zameriš, da bom lahko mirno spala user posted image . Ma, pa saj ni važno moje spanje, ampak tvoje zdravje - dej povej user posted image .

Fidika moja dragauser posted image , ko bi ti vedela, kako jaz čisto vsaki od tu želim, da bi ji uspelo imeti točno toliko otrok, kot si jih želi. Kako si želim, da bi vsem dekletom, ki so že prestala tolikšna razočaranja, odpihnila vso bolečina, da bi bil svet za njih samo še lep in topel kraj, kjer se želje izpolnejo in se dobrim in prijaznim ljudem vrača z dobrim. Ko pomislim nate, pa na Gigi, pa na Loremi, pa na Nasko, pa Tassi, pa Miklarom, pa na Pika.po, pa danes na našo Zarči, kjer smo že vsi upali, da sedaj pa bo...Pa vam ne morem nič pomagati. In gotovo ni v moji izjavi nobene zle misli, samo malo nerodno sem se izrazila. Ker to, da pri Roži pa je uspelo in to mogoče celo 2x, je pa res čudovita novica. Da bi se v naslednjem letu za vsa dekletu tu gor veselile enakouser posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
23.11.2010 7:38:08   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3811
23.11.2010 8:54:34   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Sem odprla RR, pa že 10 minut buljim v prazen kvadratekuser posted image , ker enostavno ne vem kaj naj vam poročam. Katastrofa na celi črti. Foliklov full preveč, vsi veliki, endometrij 16 in predebel, e 14...preveliko tveganje za hiperco. Postopek se prekinja.user posted image user posted image user posted image

V glavnem prebledela od slišanega, od strahu od presedanja te borbe...Zdaj sledi strogo mirovanje in čez teden dni spet UZ (vmes pa čakaj in trpi, da to vse popoka, da jih telo absorbira, da se jajčniki povrnejo nazaj v prvotno stanje...). Čist na tleh je Teddy.......user posted image user posted image user posted image

Gigi daj mi povej še to.....a je možno, da kljub prekinitvi in da ne bo hcg injekcije, a je še možno da nastopi hiperca ali je ta zdaj čist izključena? Vem, da HCG potencira, ne vem pa če je to edino.

Hvala vam za vso podporo, rada vas mam to itak veste.user posted image user posted image user posted image

Zarči srce, nimam besed user posted image upoštevaj nasvete glede počivanja, meni so pri bolečinah pomagali topli obkladki in pritisk na trebuh...seveda v mejah normale...očitno nama to rundo res ni bilo namenjeno....

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
23.11.2010 8:56:14   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Mi2
imava pa 6 celic!

superca, držim pestke da te na transferju pričakajo lepe pikice

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3813
23.11.2010 8:57:14   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Imam dobro novičko user posted image

Roži ima beto 1864 user posted image user posted image user posted image . Bravo mami, želim ti lepo in mirno nosečnost brez slabosti.

Kdaj imaš UZ?

JUHUHU!!!!! JUHUHUUUUUUUUUUU!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se bom kar pod tale juhuhu podpisala, itak sem ti pa dva napovedala....me prav zanima, če bo tudi tokrat moja napoved držala

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
23.11.2010 9:00:59   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

ekola mi smo se danes naročili na nuhalno user posted image , zdaj bo šlo pa zares.

Sonya, saj vem, da nisi mislila nič slabega...ampak ko imaš enkrat za sabo slabe izkušnje je strah takoj večji. Lej, mi smo videli srčke, pa me je kljub temu straj, da bo vse ok, da bodo na naslednjem pregledu še srčki, da bo nuhalna v redu, ma ti povem to je ogromno skrbi in strahov do samega poroda, še sploh pa ker so nosečnosti z dvojčki veliko bolj rizične. Ampak pustimo zdaj to.

Miklarom, bom držala pestke zate, da bo tokrat šlo vse po načrtih user posted image user posted image

Žižek moj, kako si ti, projekt gre?

Zarja, srce moje teddyasto, a je danes že kaj bolj sončen dan. Drži se srce, mislim nate.

lučka25, kako si ti in mala N., kdaj boste šli vi po bratca ali sestrico?

Fidi revček, kaj pa tebe tako žalosti zadnje čase? Povej ti tetki mismis, mogoče pa lohka pomaga user posted image

miška73, kdaj imate vi nov datum?

Akvič, super da ni več izcedkov, še malo pa bo 2.12. user posted image user posted image , ko boste šli srčka gledat user posted image

Lani, a ste se kaj pocajtali?

Loremi, kako si ti, kako mala psička?

Roži, a si dojela, da si nosečka?

tudi vsem ostalim želim prav lep dan...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
23.11.2010 9:29:29   
miska73
Miši mene je bilo pred vsakim UZ-jem strah, če je vse vredu z miškecema. Predvsem do nuhalne. Po nuhalni sem pa kar malo lažje zadihala.

Nov datum je pa 21.12.

Zarja kako si lubek?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
23.11.2010 9:32:56   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Nov datum je pa 21.12.

super, ravno na r.d. od našega user posted image user posted image user posted image , sicer pa škoda, ker boste čez praznike notri user posted image user posted image

kam ste šli pa vi nuhalno, saj ti jo imela tudi zastonj?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
23.11.2010 9:41:11   
lana70
Uf, mismis, nuhalna že user posted image user posted image user posted image . Sploh ne dojemam...pa za Roži tut ne....kot da bi bila jaz noseča. Jaz sem tudi šla na nuhalno, sicer sem si jo morala plačati, ker sem imela AC na napotnico. Nuhalna je pa itak statistika (moja je bila porazna), ma jaz sem šla izključno zato, da sem videla in še enkrat potrdilo svojo nejevero, da v mojem trebuščku res nastaja novo življenje.

Uf podganca, a vam so pa zopet dali nov datum...a R. ni v redu al zakaj?No, to je tudi hudo user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3818
23.11.2010 9:42:24   
gigi1
Jutro

Fidi in Zarči srčici moji dragi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tako rada vaju imam user posted image  in ko sem prebrala kako vama je bilo včeraj hudo sem se res počutila, kot da bi me nevidna roka za srce stisnila user posted image  user posted image  user posted image

Sonya vem, da nisi mislila nič slabega in si se hotela pohecati (nekako na svoj račun), vendar mislim da si dojela, da se kljub temu da smo tukaj zelo duhovite ženske o nekaterih stvareh nikoli ne hecamo. Sedaj pa dosti o tem! Vse smo v skrbeh zate, ker vemo, da si se sama že preveč presekirala in je skrajni čas, da to pustimo za sabo.

Kot nekakšen "moderator" te teme se počutim dolžno napisati naslednje besede:
Drage moje bivše soborke iz sosednje teme. Kolikor sem vesela, da se oglašate v večjem številu zadnje čase, vam moram nekaj napisati o tej temi. Tema ni "Stari IVF" tema je 40+!
Približno 2 leti nazaj na srečanju pri Mišmiš nas je 5 ugotovilo, da smo 40+ in da verjetno obstajajo tudi drugi, ki si v teh poznih letih želijo user posted image , pa se dobesedno nimajo komu zaupati. Greta je takoj naslednji dan odprla to temo. Takoj se nam je pridružilo nekaj sotrpink, navijačic, ki so naša generacija in tudi nekaj mlajših, ki so nas vseskozi podpirale, navijale, nas objemale in jokale z nami. Te mlajše so nam ves čas stale ob strani in smo tudi mi njim, ko so bile v postopkih in preživljale težke čase. Ljubkovalno smo jih poimenovale "mlajše konzervice". Mlajše konzervice imajo hude preizkušnje za sabo in so tako kot "tastare" doživele mnogo porazov in težkih trenutkov. Pridružile so se nam tudi mamice angelčkov, ki so pri nas našle toplo zavetje in tudi one so postale del naše precej žalosne ekipe. Ja, drage moje...tole je v bistvu zelo žalosna tema. HB smo se tukaj nabrale ženske, ki z veliko dozo humorja premagujemo vsakodnevne notranje borbe in žalost. Ravno zaradi tega humorja se zdi na prvi pogled naša tema sproščena in fajn. Še nikoli ni bilo toliko veselja na tej temi, kot je zadnje čase. In zaradi tega sem sama verjetno najbolj srečen človek na tem svetu. Približno pred enim letom je bilo tukaj veliko veselja, potem pa...do sedaj...nobeni ni uspelo. Čas smo si krajšale z debatami o vsakodnevnih stvareh, včasih tudi potožile o težavah, ki nas tarejo, se malo postimulirale in vedele, da nekam spadamo. Kot navijačice so se nam pridružile tudi nekatere IVF mamice, ki so nas stimulirale s slikami otrok, navijale za vse nas in nas tolažile. Sedaj pa... opažam nek trend.. Tukaj je "kao" tako fino, da kar pogosto sem hodite tudi druge uporabnice "stare IVF" teme in večinoma pišete o sebi, svojih postopkih in se "pogovarjate" le s tistimi, ki jih poznate iz "stare teme".
Drage moje ne me narobe zastopiti. Večino vas poznam tudi osebno in vse veste, da s srcem navijam za vsako izmed vas...vendar "če prideš v Rim, se obnašaj kor Rimljan!". Torej, če pridete sem vprašajte konzerve kako se počutimo. Vprašajte Mausi, če je hiperca popustila, Nasko kako se počuti, Loremi če je zdrava, Fidi kako ji je pri srčku... ne se ukvarjat samo z nami, ki nas osebno poznate. Da se zastopimo! Vse ste dobrodošle, vendar kot navijačice. Predvsem zaradi vas. Res si ne želimo, da bi bila katera med vami +40 in se še borila za user posted image , res si ne želimo, da bi bila katera med vami "mlajša konzerva", ker bi to pomenilo, da se že dolgo časa trudi in dela na user posted image  in Bog ali vesolje ali kdroralikarkoli že ne daj, da bi se še kdaj kateri zgodilo, da bi bila mamica user posted image
Tole sem morala napisati, ker čutim, kako se nekatere konzerve čutijo zapostavljene zadnje čase in mi je hudo. Ta tema je namenjena konzervam in si res ne želim, da bi se ravno nosilke teme začele umikati, ker je naenkrat poplava punc, ki se poznamo in imamo neko svojo zgodovino in neke stare debate.
Za vas drage moje bivše soborke pa še naprej navijam z vsem srcem user posted image user posted image user posted image  in ker ste vse srčne ženske vem, da boste to razlago sprejele z razumevanjem.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3819
23.11.2010 10:13:37   
Roži_
Dan punce, imam en problem, včeraj sem pozabila dvignit utrogestan, maaaadonaaaa, vse gre narobeuser posted image , imam samo še do petka, pa vas bi prosila, če je katera iz MB ali okolice, da mi pošlje, jaz bom poslala recept na naslov in na trr bi vam poslala vse stroške za zdravila in pošto. PROOOSIM, ker nimam avta, včeraj mi je crkniluser posted image

Drugače sem vredu in ne dojemam da sem user posted image user posted image malo čudno ja, ampak ok, mogoče bom, ko bom videla srčkeuser posted image

HVALA HVALA HVALA

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
23.11.2010 10:15:39   
Anonimen
Roži, jaz grem gor ali v četrtek (če me bodo klicalli), drugače pa v soboto, če ti kaj pomaga.

(odgovor članu Roži_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3821
23.11.2010 10:19:51   
Roži_
Suzi, hvalaaaaaaa reeesuser posted image , problem pa je, ker imam samo do petka, če pa te ne pokličejo v četrtek bo prepozno, sej razumeš, tako da res nevem kaj naredituser posted image
Kdaj pa ti javijo, če imaš v četrtek?

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
23.11.2010 10:20:18   
mismis
Roži, kakor jaz vem se lahko zmeniš, da ti pošljejo utrogestan po pošti. Ti jim samo pošlješ recept gor, on ti pošljejo zdravila in ti jih plačaš po povzetju, seveda plus poštnino.

Daj pokliči gor v Lekarno Tabor, pa se zmeni: http://www.mb-lekarne.si/?p=lek_tabor

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
23.11.2010 10:35:00   
Anonimen
Roži, nimam pojma, kdaj me pokličejo..user posted image Predvidevam, da v sredo, ampak vem pa res ne.

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 3824
23.11.2010 10:37:56   
zarja1
Jutrčka pupe moje....

dans sem ok. No noč je bila čudna, potenje kot bi imela vročinouser posted image in ob 6ih Dipherelin...hmmm čuden filing, da si daš špiko čeprav ne bo postopkauser posted image .
V glavnem to je za nama. Jutranja kava v postelji z mojim vedno pomaga. Le kaj bi jaz brez njega?user posted image user posted image

Gigi moj, ti si moj idol. Res te imam rada.user posted image user posted image user posted image

Mismisu srce super za nuhalno. Bo vse ok, boš vidla.user posted image

Mausi, Pikovitka mogoče pa nam bo 2011 usojeno.user posted image user posted image user posted image

Fidi kako si dans?user posted image

Loremi super, da je prelad mimo.user posted image

Roži še enkrat čestitke za super betouser posted image . Če rabiš imam jaz doma še nekaj utrogestana, ti pošljem.

Naska mislim nate. Upam, da nas tu in tam le prebiraš kaj.user posted image user posted image

Miklica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo estrofem zmagovita kombinacija.

Babike še enkrat hvala vsem za tolažbo. RADA VAS MAM.

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 23.11.2010 10:39:22 >

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?