Grethy
|
ALORA; POZDRAVLJENE, GIGI moja, HVALA TI KER SI !!!! lepo si napisala in VSE BRALKE in PISALKE drage, lepo je napisala da ste dobrodošle, nihče ni napaden, le tole Nismo še obupale kljub 40+ III. del tole je hotla poudarit, tematika te teme ... vsekakor smo vesele vseh, ki se pojavljate, pa če vas poznamo ali ne, jaz kot otvoriteljica te teme, sem se tolko oddaljila v strenutkih krize ki sem jo imela, da je Gigi peljala celo zadevo naprej in zelo zelo se strinjam s tistim kar je napisala ... NEIZMERNO sem vesela vseh uspehov, naših konzerv, mladih konzerv in navijačic in brez vseke foušarije in zavisti se z vsakim veseljem priplazi tisti mali črviček ki vpraša zakaj pa ne tudi jaz, pa ga sunem v rit in se grem naprej veselit z vami, ker drage moje, kot sem že rekla, če že meni ne rata, naj vsaj vam .... to je iskrena želja čist iz najglobljega dela mojega širokega srca za VSE brez izjem ... ja in danes ko mi je nova sodelavka rekla, da ne verjame kolko let, da imam, da bi mi jih dala 39 al 40, danes sem se odločila, ker se niti ne počutim tolk staro kot sem, da sem še kar v boju, da moj čas še ni potekel in da bom mela drugo leto dete !!!!!!!!!! ... Pa sej če tko mlada zgledam bi lohk še ene dva postopka skoz dala, sam ne vem kako bi prelisičla zavarvalnco ... hmmmm ... težko ... no prav, pa greemo po naravni poti zadet na loteriji in dokazat da še nismo za v kontejne ... VSE MOJE: NOSEČKE pobožajte bušije v mojem imenu in tako pozdravite male rastoče zemljančeke (nečake in nečakinje moje) MAMICE polubčkajte vaše sončke in jim povejte da jim to pošilja tetka Gretka KONZERVANS lubčka vsem tvojim pupam in tudi tebi enga ... itak KONZERVIKE tako lepo se je borit z vami ramco ob ramci, ritko ob ritki, jajčnik ob jajčniku, ranjena duša ob ranjeni duši, pa ne zato, ker vem, da tudi še kdo drug trpi v duši, ne samo jaz, temveč zato, ker vem, da se borimo VSE KONZERVE z istim ciljem in da smo skupaj dinamit, ne bomba ... HVALA MLADE KONZERVE za vas velja isto kot za nas "tazarjavele" na istem smo, le vam ostaja še kako leto več kot nam za koristit zavarovalniške ugodnosti, le v tem je razlika ( ne nam zamerit če smo mal starejše) NAVIJAČKE ... lubice zlate ... brez vas smo kot dobro uigrana ekipa, ki igra pred praznimi tribunami, enostavno vas potrebujemo, za vspodbudo, za tople besede, včasih grajanje in kako brco v rit da se pomaknemo naprej, ko nam zmanjka volje in resnično smo za vse to tudi hvaležne in vas imamo rade ... lepo nam bo, če boste navijale še naprej, še vedno potrebujemo navijaško skupino RADA VAS IMAM ZEEELLLLLOOOOOOOO !!!!!!!!!!! Verjetno sem še taužnt stvari pozabila napisat, bom pa kasnej al pa kdaj drugič .... SREČNO BEJBE MOJE !!!!!!!!!!