|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
23.11.2010 18:40:42   
gigi1
Mausi, pa sem ti rekla, da me obvesti ko se bo RD bližal, ker imam nekaj prav posebnega zate user posted image

user posted image

Vse najboljše draga moja user posted image

Super, da si bolje in da ste lepo praznovali RD od tamale user posted image . Čestitke tudi njej, če sem zadnjič pozabila.

In... tudi jaz imam slabo vest user posted image , ker sem v vsej gužvi pozabila komentirati Naskin zadnji post.
Srce mislim nate in upam, da se vama izide user posted image

Aquica kako si?  Upam, da se je umirilo.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
23.11.2010 18:45:04   
aqua77
Hej, hej pupe.

Sem vam prišla pojamrat. sem imela danes zjutraj temno rjav izcedek. user posted image  Panika. Poklicala Ata in se zmenla da se pridem pokazat v četrtek ob 11.

Takole je, če je vse ok bomo verjetno vidli srčka ker bo v četrtek 6t in 3dni - približno, dan gor al dol.
Če ga ne bo, verjetno nekaj ne štima in ti izcedki to nakazujejo.

Vsekakor pa nočem lažno upat, počivat in v sebi nosit nekaj kar ni ok. Hočem vedet pri čem smo.

Mausi in Zarči, skos vaja mam v mislih in ne morem verjet, kaj se to dogaja... Sam sej vesta kako pravjo posvojene mame, ni konc, dokler ni dober konc. To velja za vse...

Ljubčka, grem naprej kavčat.

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
23.11.2010 18:54:38   
gigi1
Aqui srce user posted image  vem, da je hudo vendar ti moram napisati tudi to, da je čisto možno, da še ni srčka in da je vse v redu. Sploh glede na to, da je naravno ratalo. Ne ve se točen datum oploditve in kar je tudi zelo pomembno vgnezditve. So imele nekatere punce pozno vgnezditev, pa se je srček šele kasneje pojavil in je bilo vse OK. Prosim ne prehitevaj z zaključki. user posted image user posted image user posted image  RTI

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3853
23.11.2010 18:56:40   
sonya1
Aquica, draga, upajmo, da je vse v redu. Ravno danes mi je Vogler razložil, da ima 40% žensk v nosečnosti rjavkaste izcedke. Upam, srčno upam, da je tudi pri tebi samo to in da je s pikico vse v redu. Ne more in ne sem se sedaj zgoditi kaj slabega, ko pa se že tako veselimo, da je končno uspelo. Mislim nate in ti pošiljam milijon dobrih misli in željauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
23.11.2010 18:58:50   
mismis
Akvič, četudi v četrtek ne bo srčka, še ni panike. Pri teh tednih je važno, da je plod, pa še to poznamo primere, ko se je vse skupaj pokazalo veliko kasneje. Hočem povedati to, dokler GV ne preseže velikosti 22 mm je še vedno upanje.

Malo si poglej tole Reševo stran: http://noseca.com/6teden.html

Vsekakor pa jaz držim pestke, da bo v četrtek že vse tako kot mora biti, torej plodek, srček in rumenjakov mehurček user posted image user posted image user posted image

Maussi, vse naj naj pa še boljše za tvoj rojstni dan. Me pa veseli, da si boljše, a napotnico za MB si dobila? Kdaj imaš sedaj posvet?

Zarja, me veseli, da ti folikli ne bodo popokali, vsaj ne boš imela takšnih bolečin user posted image user posted image user posted image

Naska, kako gre?

Fida, si danes kaj manj žalostna?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
23.11.2010 19:10:01   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Akvič,
Vsekakor pa jaz držim pestke, da bo v četrtek že vse tako kot mora biti, torej plodek, srček in rumenjakov mehurček user posted image user posted image user posted image

se kr pod tole podpišem še enkrat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
23.11.2010 19:13:05   
zarja1
Mausi, sorry sem spregledala.....
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3857
23.11.2010 19:13:12   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Akvič,

se kr pod tole podpišem še enkrat...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz,vse bo ok user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
23.11.2010 19:19:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mausikaa
kakšno kombinacijo si pa imela??

Diphereline in Gonal (4 dni po 150, ostalo po 75). Znižana doza glede na običajen postopek, ker sem že v prvem postopku fasala hudo hiperco.

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
23.11.2010 19:27:54   
Grethy
ALORA;
POZDRAVLJENE,

GIGI moja, HVALA TI KER SI !!!!
lepo si napisala in VSE BRALKE in PISALKE drage, lepo je napisala da ste dobrodošle, nihče ni napaden, le tole Nismo še obupale kljub 40+ III. del tole je hotla poudarit, tematika te teme ... vsekakor smo vesele vseh, ki se pojavljate, pa če vas poznamo ali ne, jaz kot otvoriteljica te teme, sem se tolko oddaljila v strenutkih krize ki sem jo imela, da je Gigi peljala celo zadevo naprej in zelo zelo se strinjam s tistim kar je napisala ... NEIZMERNO sem vesela vseh uspehov, naših konzerv, mladih konzerv in navijačic in brez vseke foušarije in zavisti se z vsakim veseljem priplazi tisti mali črviček ki vpraša zakaj pa ne tudi jaz, pa ga sunem v rit in se grem naprej veselit z vami, ker drage moje, kot sem že rekla, če že meni ne rata, naj vsaj vam .... to je iskrena želja čist iz najglobljega dela mojega širokega srca za VSE brez izjem ...

ja in danes ko mi je nova sodelavka rekla, da ne verjame kolko let, da imam, da bi mi jih dala 39 al 40, danes sem se odločila, ker se niti ne počutim tolk staro kot sem, da sem še kar v boju, da moj čas še ni potekel in da bom mela drugo leto dete !!!!!!!!!! ... Pa sej če tko mlada zgledam bi lohk še ene dva postopka skoz dala, sam ne vem kako bi prelisičla zavarvalnco ... hmmmm ... težko ... no prav, pa greemo po naravni poti zadet na loteriji in dokazat da še nismo za v kontejne ...

VSE MOJE:
NOSEČKE pobožajte bušije v mojem imenu in tako pozdravite male rastoče zemljančeke (nečake in nečakinje moje)
MAMICE polubčkajte vaše sončke in jim povejte da jim to pošilja tetka Gretka
KONZERVANS lubčka vsem tvojim pupam in tudi tebi enga ... itak
KONZERVIKE tako lepo se je borit z vami ramco ob ramci, ritko ob ritki, jajčnik ob jajčniku, ranjena duša ob ranjeni duši, pa ne zato, ker vem, da tudi še kdo drug trpi v duši, ne samo jaz, temveč zato, ker vem, da se borimo VSE KONZERVE z istim ciljem in da smo skupaj dinamit, ne bomba ... HVALA
MLADE KONZERVE za vas velja isto kot za nas "tazarjavele" na istem smo, le vam ostaja še kako leto več kot nam za koristit zavarovalniške ugodnosti, le v tem je razlika ( ne nam zamerit če smo mal starejše)
NAVIJAČKE ... lubice zlate ... brez vas smo kot dobro uigrana ekipa, ki igra pred praznimi tribunami, enostavno vas potrebujemo, za vspodbudo, za tople besede, včasih grajanje in kako brco v rit da se pomaknemo naprej, ko nam zmanjka volje in resnično smo za vse to tudi hvaležne in vas imamo rade ... lepo nam bo, če boste navijale še naprej, še vedno potrebujemo navijaško skupino user posted image

RADA VAS IMAM ZEEELLLLLOOOOOOOO !!!!!!!!!!!

Verjetno sem še taužnt stvari pozabila napisat, bom pa kasnej al pa kdaj drugič .... SREČNO BEJBE MOJE !!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
23.11.2010 19:35:04   
Grethy

Mausi, sorry sem spregledala.....
user posted image

podpišem podpišem

user posted image user posted image user posted image

tud želim vse d best pa tko naprej , pa vrž user posted image preč tistle tvoj hiper in se zrihtej da boš v MB ceu pušlc k boš štartala v nou boj ... lavju ... nč ti nism fouš, ne tega kar zdej prestajaš, pa ne poj k boš noseča, tko je to, ne izbira ne bolečina ne sreča, enostavno prideta ena za drugo ... sej veš kva zdej pride ane user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
23.11.2010 19:35:24   
miklarom
mausikka - sem vesela da ti je  bolje, pišuka no sploh nisem vedela da si tudi ti imela hiperco, se ti res opravičujem, sej veš sem bolj malo bla zdaj gor ko sem skos delala, no zdej sem pa od jutri naprej na dopustu in bom bolj pridna na RRuser posted image , dušica moja jest ne vem kaj user posted image se zdej to dogaja nam ko je najmanj treba, zdej pa še mene mal panika grabi da ne bo šlo kaj narobe, skratka želim ti da se ti čim prej poštima. Pa lepo da gresta še v MB poskusit, in bo ziher zmagovalno zate kot je bilo sedaj pri mismis in Roži. Res je zdaj jaz že začela štart, pa da vidimo kaj se bo iz tega izcimilo

Gigi - ko sem prebrala tvoj post, sem začela user posted image  tko lepo si vse to napisala kaj vse moramo prestati in ni nam nobeni lahko, sem se kar spomnila na svoja dvauser posted image user posted image  in zraven jokala, in ta dva angelčka in vsi mali angelčkih od vseh tistih ki smo to doživeli lepo čuvajo na nas in nam želijo vso srečo . vsaka ti čast  imam te fulllllllll rada in kako si mi drugače zdravje vredu , meni user posted image  tak teče že tretji dan kot da bi en sod razneslouser posted image , ne vem a je to sploh normalno

fidi - kje se skrivaš, kako si kaj

loremi - a si kaj bolje , ali te še kar zdravje matra ti revica naj bo hiter boljše

miška73 - o joj ste donili drugi datum , upam da bodo takrat vse lepo poštimalo in da bo čimprej bolje držim pestke za vas

zarja - o jezus kolk foliklov, sej ne morem verjet pa kaj vse moraš ti prestajat hudiča no a se bo enkrat to nehalo in nam se že pokazala sreča, čuvaj se in da ti čim prej mine tale hiperca in brez kakršnihkoli bolečinuser posted image

Roži - kaj si zdaj zrihtala za utrogestan nisi mi nič javila, čakam če bo treba da letim v MB ni blema , pa če bi blo treba bi ti še v Koper pripeljala bi vsaj še letos morje videlauser posted image ,

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
23.11.2010 19:37:27   
mausikaa

Akvič,

Akvica jaz se bom kar pod tole podpisala in tko kot je že Žižika rekla: ne obupat, če ne bo še vse vidno, glej je bilo le ata-na-mamo in ne moreš čisto za ziher rečt kolk je pikica stara...

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
23.11.2010 19:38:34   
miklarom
mausikka -ojo, sorry , želim ti vse najboljšeuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
23.11.2010 19:38:48   
sonya1
Greti, kar milo se mi je storilo, ko sem bralatvoj post. Navijamo in držimo pesti in spet navijamo in držimo pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mausi, za tvoj rojstni dan pa ti želim samo, da se vse izide tako, kot si želišuser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
23.11.2010 19:40:19   
mausikaa
Miša 7.1. imamo posvet, bomo videli kaj bomo izvedeli...

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
23.11.2010 19:42:51   
miklarom
aqua - držim pestke da bo v četrek vse vredu , srček pa tudi bo , ti samo lepo doma miruj in počivaj pa bo vse o.k.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
23.11.2010 19:43:17   
zarja1

pri kom sta naročena?

Horny Teddy

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
23.11.2010 19:44:58   
mausikaa
joj punce zdaj mi bo pa nerodnouser posted image   evo dam za virtualno rundo, ko se pa vidimo v živo, pa v živo a velja?
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTy6wN59Q7Qt6qKjL0mYypXFH56rZISwQza3spyxARZVpwfqgiSDA

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
23.11.2010 19:45:56   
mausikaa

pri kom sta naročena?

uf, to pa ne vem, mi ni nič povedala po telefonu, se mi je zdelo čudno, ampak sem bla tolk zmedena, da tudi vprašala nisem...kokoš kot kokoš

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
23.11.2010 19:51:00   
miklarom

super to bo kar hitro user posted image  mislim pa da boš po mojem pri dr. Vilmi Kovač glede na to da je to petek ona pa ima ambulanto ob petkih k njej tudi jaz hodim, bom stiskala pesti zate že zdajuser posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
23.11.2010 19:51:05   
mismis

super, ma saj to bo hitro...
pa ne pozabi vso literaturo vzeti seboj, vsekakor se moramo pa videti preden štartaš s postopkom

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
23.11.2010 20:01:30   
miklarom
mismi - jest bi se tudi rada vidla z vami vsemiuser posted image , pa mi očitno ni usojenouser posted image

kako se drugače počutišuser posted image , božaš bušija

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
23.11.2010 20:05:23   
mausikaa

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

super to bo kar hitro user posted image  mislim pa da boš po mojem pri dr. Vilmi Kovač glede na to da je to petek ona pa ima ambulanto ob petkih k njej tudi jaz hodim, bom stiskala pesti zate že zdajuser posted image

hvala draga moja, ko bova z mojim v MB te prideva pogledat če boš v službi - no boš mi morala točno povedat kje si ok?!

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
23.11.2010 20:06:15   
mausikaa

super, ma saj to bo hitro...
pa ne pozabi vso literaturo vzeti seboj, vsekakor se moramo pa videti preden štartaš s postopkom

na to pa za ziher računam...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?