|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
22.11.2010 13:20:34   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Roži ima beto 1864 user posted image user posted image user posted image . Bravo mami, želim ti lepo in mirno nosečnost brez slabosti.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj bodo še eni dvojčki...sem zgrešila, kolk jih je dobila v varstvo user posted image user posted image user posted image ??

Pa Fidi je očitno tud še živa user posted image user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3751
22.11.2010 13:25:45   
gigi1

Imam dobro novičko user posted image

Roži ima beto 1864 user posted image user posted image user posted image . Bravo mami, želim ti lepo in mirno nosečnost brez slabosti.

Kdaj imaš UZ?

JUPIIIIIIII user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . ČESTITKE BODOČIMA MAMICI IN ATEJU user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3752
22.11.2010 13:25:47   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kaj bodo še eni dvojčki...sem zgrešila, kolk jih je dobila v varstvo user posted image user posted image user posted image ??

Dva je dobila v varstvo user posted image user posted image , tako da je čisto možno, da bodo še eni dvojčki user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3753
22.11.2010 13:26:46   
Reby

Jeeeee, super novička. Čestitke nosečkica, lepa beta user posted image  user posted image  user posted image

teddy - user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3754
22.11.2010 13:31:08   
hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

Dva je dobila v varstvo user posted image user posted image , tako da je čisto možno, da bodo še eni dvojčki user posted image

Vauuuuuuuuuuuu, to pa je pravi november...tud našo so dal noter novembra user posted image user posted image user posted image !!! Kmal bo obletnica!!!

Tamal, vsak ma nekaj...naša je pa zlata, kar se zaspanja tiče - kadar jo krčki ne mučijo ...jo dam v posteljico, se še mal pogovarja in zaspi. Danes pa je komaj dočakala, da sem jo dala v voziček, še brez dude je zaspala user posted image !

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3755
22.11.2010 13:33:51   
lana70

Kdaj imaš UZ?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarja user posted image , grozno. Žal mi je za prekinitev in za vse skupaj.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3756
22.11.2010 13:37:26   
gigi1
Zarči iskreno povedano ne upam nič trditi user posted image . Kaj pa, če pokličeš V. in ga vprašaš kaj lahko pričakuješ? Meni se nekako zdi, da glede na to, da stopke nisi dobila bi mogla biti bolj mila oblika. Koliko bolj mila glede na višino estradiola pa ne vem user posted image  Preventivno bi bilo mogoče dobro, da že sedaj veliko piješ in počivaš in preverjaš kilažo. Nič težke hrane. Bolj juhice. Če imaš čaj od koprive ga pij, ker čisti telo in odvaja vodo. Pri vsaki spremembi, ki vodi v hiperco pa bi bilo dobro, da se greš pokazat. Upam na čimbolj milo obliko user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3757
22.11.2010 13:39:03   
sonya1

Kdaj imaš UZ?

Roži, zakon !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Očitno spet user posted image user posted image . Zdaj bo pa počasi tukaj postalo tako, da kdor pridela samo user posted image , da mu je lahko že malo nerodno user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3758
22.11.2010 13:52:42   
loremi
RR user posted image , se vsakič prepozno spomnim na ctrl/c in vse gre v ....user posted image
Roži super, čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarja user posted image  user posted image  sploh ne vem, kaj naj rečem, ma sr@nje no. Upam, da en bo prehudo, ko bojo pokali folikli. Hiperca ni fajn stvar, ne privoščim ti je in upam, da ti prizanese! Res počivaj, pridno pij. Sem v mislih s tabo.
Zdej ne vem, kako je to ... ti dajo preveliko dozo zdravil al tko burno reagiraš nanje? user posted image  Ma naj za naslednjič poštudirajo eno tapravo kombinacijo.
Te toplo objemčkam!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikovit pa da bi se roka posušila tistemu, ki si je drznil vlomit vama user posted image . Pa kaj je potem to pri tistem Rutarju (btw v kterem kraju pa je to?), da je tak privlak za dolgoprstneže? Sej ne moreš verjet, a zdej že v prtljažniku shranjene stvari niso varne user posted image . Evo še dober mesec, pa začneva upat v leto 2011, naj bo dosti lepše!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3759
22.11.2010 14:10:56   
Fidolina
Roži user posted image user posted image user posted image , res lepa beta. Čestitkeuser posted image user posted image user posted image .
Za vse, ki me pogrešale ste user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3760
22.11.2010 14:21:01   
Anonimen
hermy, hvala za pestke!!!user posted image

pikovit,
ojej, tole pa res ni vajino leto. user posted image user posted image

aqua, super, da ni več izcedkov!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zarja, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   res škoda.. Kolikšno dozo si pa imela? Drži se!!!!

roži, čestitke za beto!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem ti rekla, da bo!! Pa lepo te je blo spoznat! user posted image user posted image

Mi2 imava pa 6 celic!

(odgovor članu pika.po)
  Neposredna povezava do sporočila: 3761
22.11.2010 14:27:41   
lana08
Dan,

Zarči lubica pa ne že spet noooo user posted image . Pazi nase da ne boš pristala v bolnici, potem pa v nove boje res raje še kam drugam.
Moja prijateljica je v soboto izvedela, da že tretjič ne bo ET, vsi zarodki po nekaj dneh odmrejo. Sem jokala ko noč z njo in vsaka taka stvar me še bolj razžalosti.

Pikovit sploh ne misli da je še en mesec, poizkusi ga čimhitreje spraviti mimo, potem pa čas za lepe stvari!

Aqua super da ni več izcedkov, naj ostane tako.

Roži super betauser posted image . To bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kmalu.

Danes bi šla pa sestro od osebne zdravnice najraje vprašati po zdravju, eno uro je bil ali zaseden telefon ali se ni javila, potem pa itak takoj vklopi odzivnik. Sem hotela v laboratorij, da izključimo kakšno angino ampak gre na srečo bolje in ne vem če bi tvegala še več virusov.

Ostanite zdrave!!!!!!!!!!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3762
22.11.2010 14:28:46   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley27.gif[/image] . Zdaj bo pa počasi tukaj postalo tako, da kdor pridela samo user posted image , da mu je lahko že malo nerodno user posted image

NO COMMENT user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3763
22.11.2010 14:44:22   
hermy1
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Mi2 imava pa 6 celic!

Haaaaaalooooooooo, jest bi skalala do nebes, če bi se kaj takega kdaj zgodilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3764
22.11.2010 15:03:23   
mismis

Roži, zakon !!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .  Očitno spet user posted image user posted image . Zdaj bo pa počasi tukaj postalo tako, da kdor pridela samo user posted image , da mu je lahko že malo nerodno user posted image

sonya, ko imaš enkrat za sabo že toliko postopkov, kot jih imamo nekatere med vami, ti je čisto  vseeno ali je  user posted image  ali user posted image user posted image , vse kar je pomembno je, da je nosečnost normalna (v maternici, brez izcedkov) in da srček bije.
Verjemi ni hujšega, da ko ti končno rata zanositi in ugotovijo, da ni srčkov ter te pošljejo na abrazijo, verjemi takšne izkušnje ne želiš imeti user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 3765
22.11.2010 15:04:55   
mismis

Mi2 imava pa 6 celic!

to je super, torej je ET v četrtek user posted image user posted image user posted image  Bomo držale pestke, da bo čimveč zarodkov user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3766
22.11.2010 15:09:50   
sonya1
Joj, ljubice, nisem tako mislila. Zdaj sem pa izpadla kot ena taprava kurauser posted image Saj vem, da je važno samo da je in da je z nosečnostjo vse v redu. Se mi je samo tako super zdelo, da bodo pri Miši dvojčki, pa mogoče pri Roži tudi. Sorry, zadnje kar sem hotela je bilo to, da bi se katera zaradi moje izjave počutila prizadeto ali užaljeno. user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3767
22.11.2010 15:11:02   
sonya1

sonya, ko imaš enkrat za sabo že toliko postopkov, kot jih imamo nekatere med vami, ti je čisto  vseeno ali je  user posted image  ali user posted image user posted image , vse kar je pomembno je, da je nosečnost normalna (v maternici, brez izcedkov) in da srček bije.
Verjemi ni hujšega, da ko ti končno rata zanositi in ugotovijo, da ni srčkov ter te pošljejo na abrazijo, verjemi takšne izkušnje ne želiš imeti user posted image

Ne samo sebi, nobeni tega ne privoščimuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3768
22.11.2010 16:33:52   
Reby

Mi2 imava pa 6 celic!

Super, čestitke user posted image  user posted image  user posted image . Toliko sem jih imela jaz user posted image

No, mi2 bila pri atu, ki je rekel, da sem že stara user posted image oz. v smislu, a tulk ste že stara?
Zdej pa ne vem, ali mi ne bi dal toliko let ali sem res stara user posted image
V glavnem, dobla Diphereline, 2. dan menstre pa začnem z Menopurjem 3 komadiča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3769
22.11.2010 16:38:21   
mateja_goljev
jupi Roži_   se ti kamlu pridružim.....
Zarja, si bila danes tudi ti v Mb na UZ? koliko si imela številko?Mogoče smo se videle tudi me?

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 3770
22.11.2010 16:57:43   
zarja1

super, lepa beta.!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3771
22.11.2010 16:58:36   
zarja1

Mi2 imava pa 6 celic!
user posted image user posted image user posted image user posted image da se še pokompletirajo pa bo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3772
22.11.2010 16:59:37   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mateja_goljev
Zarja, si bila danes tudi ti v Mb na UZ? koliko si imela številko?Mogoče smo se videle tudi me?

18 rumeno, najbolj zaskrbljen in objokan obraz v čakalnici...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mateja_goljev)
Neposredna povezava do sporočila: 3773
22.11.2010 17:05:01   
mateja_goljev
zarja1, jest sm imela rumena 16. veš da se te ne spominjam, kdaj si bila na vrsti?
Joj, tko mi je hudo zate, samo je bolje, da je tako, kot da bi bilo pozneje kaj narobe...

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3774
22.11.2010 17:09:16   
Anonimen
hermy, ja, sej vem.. jaz sem bila po eni strani ful vesela, ker me je blo grozno strah, po drugi strani pa čist en malenkost razočarana, ker je to najmanj do sedaj. Glede na moja leta bi jih mogla met vsekakor več. Ampak, ko potegnem črto, mi je čisto vseeno, ali jih pridelam 100 ali pa 1 celico, če se tista potem razvije v user posted image .

mismis, sem tudi jaz mislila, da bo v četrtek, pa so mi dali v soboto. user posted image No, seveda me lahko prej pokličejo, kar tudi mislim, da me bojo.

reby, super za začetek.. user posted image user posted image user posted image user posted image pa pusti leta, sej veš kako je pri Atu. Kako je T.?

zarja, ne morem povedat, kok mi  je hudo zate.. mene je blo tud tega strah, ker so mi v MBju rekli, da je čisto  možno, da mi glede na prejšnjo hiperco, prekinejo postopek. No, pa k sreči ni bilo tako... kaj boš sedaj? Zamenjala kliniko ali samo vztrajala na manjši terapiji?

(odgovor članu zarja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 3775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  149 150 [151] 152 153   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?