miklarom
|
Roži - še enkrat čestitke draga moja, sem ti rekla da nič skrbet in da bo pa še dva bosta boš videla , sem te presenetila a ne, taki smo savinjčani polni presenečenj , sem pa full vesela da smo počvekaliin sem se imela danes prav lepo , pišuka kaj sta imela smolo z avtom, pa to ne morem verjeti, samo da je z vami blo vse o.k. avto boste pa še porihtali mateja_goljev - sem vesela da sva se danes spoznale, si zelo prijetna punca in mi je bilo lepo s tabo pokramljati, super za stopko, zdaj pa da bo na punkciji čim več lepih celic in da se potem lepo oplodijo, držim pestke zate SS - a tudi ti si bila danes v MB , škoda da nisem vedela, bi se tudi midve lahko spoznale , pa še cajt bi nam prej minal, zarja - bemti mast no, spet so ti prekinili, pa sej ne morem verjet, kaj je zdaj to, srce zlato mi je prav hudo zate in te čist razumem kako ti je , pišuka no da nisem vedela da si zjutraj že bila tam, jaz sem tudi bila tam že pred osmo zjutraj z Roži sva bile skupaj in čvekale, mogoče se kaj spomniš, škoda no da smo se falile, bi lahko vse šle skupaj na pijačko Reby- super za štart držim pestke pa se kaj slišima še , poljubčke Tomiju naj se čim prej pozdravi in ti tudi mismis - ja mi smo danes štartali, malo me je skrbelo, če me bodo sploh še vzeli in so me sem tolk vesela, da bom še letos vse skozi in upam da božiček prinese pozitivni test . Smo danes imeli UZ je vse vredu zaenkrat in dobili Estofen tabletke za O , naslednji UZ pa imam spet 30.11., upam da gremo tokrat do konca in da ne bo kaj narobe šlo
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|