|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
22.11.2010 17:11:37   
Tanja_Jes
IZVIRNO SPOROČILO: hermy1

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Mi2 imava pa 6 celic!

Haaaaaalooooooooo, jest bi skalala do nebes, če bi se kaj takega kdaj zgodilo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Bravo Skuštranka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...saj rabiš samo eno in to ZMAGOVALNO !!!!!! Rezultat je superička user posted image user posted image user posted image user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
22.11.2010 17:30:59   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1
Zdaj bo pa počasi tukaj postalo tako, da kdor pridela samo user posted image , da mu je lahko že malo nerodno user posted image

Za vedno bo moja želja imeti dvojčke, ampak če še kdaj zanosim, si želim enega, pa še s tistim ne bom prišla do konca nosečnosti.
Vem, da nisi slabo mislila, ampak vsaka ivf nosečnost je čarobnost zase, če je dvojna, toliko bolj, v kakem primeru pa tudi bolj rizična.

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
Mi2 imava pa 6 celic!

ja wwiiiiiiiii supercaaa! navijam za lepe pikice! user posted image user posted image user posted image

ooo Reby boš spet v đanki klubu user posted image user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
22.11.2010 17:31:29   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Imam dobro novičko user posted image

Roži ima beto 1864 user posted image user posted image user posted image . Bravo mami, želim ti lepo in mirno nosečnost brez slabosti.

Kdaj imaš UZ?

JUHUHU!!!!! JUHUHUUUUUUUUUUU!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
22.11.2010 17:53:39   
Tanja_Jes
Teddy...ful mi je hudo zate   Sr@nje  

Roži.... srečka nosečka iiiiiiiiiiiiiiii kakšna lepa beta

Rebi.... aaaa staraš se pa boš spet narkomanka uspešni postopek ti želim...kako kaj mali T? Priden? Mah, sej vem da je Lubčka

Lana 08...lepo da je že boljše...jah teli virusi, tudi nas so obiskali...mož dobil temperaturo, sem mu dala dva lekadola..pa je čist zmešan in je šel delat , pravi da bo boljš če se bo malo prešvical na šihtu

Hermy...ja sej je res pridna B sonček mali, pa ko se jokca ma tolk nežen glasek iiiiiiiii v veselje mi je bilo spoznati tebe in B, ejga pa ti moram reči, da zgledaš ene -10  če ne še več minusa...oprosti sem zgrešila...kaj pa je s tvojimi rokami? nimaš moči v rokah, al te sklepi mučijo?

Sonya...ah no...nisi kura sem razumela, kaj si hotela povedati..In kako se kaj počutiš?

Ledenka...si me potolažila....mah, problem je, ker mi na zizi zaspi...postala sem ena velika duda

Eh, zmanjkalo časa....grem

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
22.11.2010 17:55:24   
Tanja_Jes
aha...zdej me je pa še ven vrglo...pa sem dala crtl + c....pa ni smajlijev user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
22.11.2010 18:20:47   
Roži_
Ciaouser posted image

Najprej vsem hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem bila presenečena nad cifro, če povem po resniciuser posted image Najprej je samo potrdil nosečnost, pa mi je bilo že malo sumljivo ker je Dr. Vlasiljevič malo to čudno izgovoril, pol pa sem ga vprašala za beto kakšna je in mi je povedal 1864user posted image , sem računala tam nekje okrog 900user posted image Rekel je , da so verjetno dvojčki, ampak se bo še videlo na UZ, ki ga imam 07.12user posted image
Skratka, se opravičujem vsem, ki niso dobili sms, ker nas je doletela neka okvara na avtu lih pri Trojanah in smo mogli poklicat šlep službouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , črpalka za gorivo je crkavalauser posted image Tako da smo sedaj komaj prišli domov, sem tako utrujena, da bežim v postljouser posted image

Zarjica, ojoooj, zelo mi je žal zate, da so ti postopek prekinili, mogoče pa je le boljše, ker je ta stvar lahko zelo nevarna. Vzami si čas, da se ščistiš teh hormonov, pol pa hodi spet v postopek, ampak seveda z minimalno dozouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image DRŽI SE!!!

SS, ja končno smo se spoznaleuser posted image , vidiš, da je vse šlo lepo mimo in v soboto te bojo pričakaliuser posted image user posted image , pa še kakšen za v skrinjouser posted image

Mikla, jeeeeeeej, si me prav danes lepo presenetila, lepo lepouser posted image user posted image to ti bom vrnilauser posted image

Mateja_Goljev, lepo opravi na punkciji in naj te pričakajo lepe in zrele celiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aqua, suuuuuuuper, da so se nehali izcedkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Obljubi, da nas ne boš več strašila! Počivaj in uživajuser posted image

Nič punce šibam pod odejo, bodite v user posted image
Nočko

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
22.11.2010 18:33:43   
Fidolina

Zdaj bo pa počasi tukaj postalo tako, da kdor pridela samo user posted image , da mu je lahko že malo nerodno user posted image

OK, kaj pa tisti, ki nobenega srčka ne pridela ?  Ali naj mu bo nerodno¨2x, ali zelo, ali mega zelo  ?!!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
22.11.2010 18:38:17   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

OK, kaj pa tisti, ki nobenega srčka ne pridela ?  Ali naj mu bo nerodno¨2x, ali zelo, ali mega zelo  ?!!

Fidolina user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
22.11.2010 18:45:19   
pikovit
Roži user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za beto juhuuuuuu

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
22.11.2010 18:50:55   
mismis

Ooo Fidi, saj bo, ko bosta doma pošlihtala zadeve, bo tudi pri vas srček, jaz sploh ne dvomim v to.

Si pa zenkrat pridelala veliko user posted image  tukaj gor, ki bijejo s tabo. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mismis -- 22.11.2010 18:52:48 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
22.11.2010 18:52:03   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Rekel je , da so verjetno dvojčki, ampak se bo še videlo na UZ, ki ga imam 07.12user posted image

itak, da bodo dvojčki user posted image user posted image user posted image  si bova lahko izmenjevali izkušnje user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
22.11.2010 18:54:21   
pikovit
Zarja te čisto razumem kako izgleda,ko ti rečejo prekinjen postopek.Tole sem jaz doživela ravno 14 dni nazaj.Kar se pa tiče hiperce in posledic,ti pa iz prve roke lahko povem,da je sama štala.Bog ne daj,da greš čez to kar sem šla jaz.Hiperca,tromboza.In v končni fazi je tudi plod ogrožen.Veš kolk je bilo moje življenje ogroženo.Ko se tega enkrat zaveš,te mine vse tudi razni postopki.Tako da lubica moja vedi,da gre vse to na račun tvojega zdravja in DR. vedo kdaj je prav in kdaj ne.Jaz sem si od lanskoletne hiperce in nosečnosti prislužila 2 skoraj simetrični stiji user posted image .Da ne govorim,da sem bila v bolnici zaradi hiperce 2 dni dalj.Hodiš lulat na kahljo in potem in ti merijo koliko polulaš in koliko te je manj čez trebuh.Potem pa če jih lepo prosiš in jim obljubiš vse na tem svetu,se lahko zmaniš da greš domov.

Tako da lubica ti lepo sedaj počivaj,cool down in bo še vse OK

user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
22.11.2010 18:56:29   
mismis
Skuštranka, ni nujno, da te bodo klicala v četrtek, lahko da se bo teh 6. celic drugače razvijalo kot v LJ, še sploh ker sta jemala tudi dodatke. Saj bodo tebi delali ICSI, a ne?

Miklarom, kaj ste potem danes štartali? Držim pestke

Teddy moj, še kar mi ne greš iz glave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Še naš te pozdravlja, pravi da mu je full hudo za vaju.

Reby, mislim da je ata mislil, da si toliko že stara, ker bi ti  glede na tvoj videz dal manj let. No vsaj jaz bi ti user posted image user posted image . A sta imela mušter sabo?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
22.11.2010 19:01:01   
Fidolina
Oprosti Sonya, mal imam krizo in mi je tvoja izjava dala zagon, da se razpištolim. Oprosti, in uživaj in božaj bušija. Še jaz ti pošiljam cmokce ne njega. Prav res srčno user posted image .
Lubike moje user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
22.11.2010 19:06:32   
zarja1
Sem mislila bit tiho, pa to enostavno ni v moji naravi;

Ali je bolje postopek prekinit, če je tveganje preveliko - da, ampak razočaranje ni nič manjše.
Vem kaj pomeni hiperca, vem kaj pomeni ko ti zalije pljuča in ne moreš dihat, vem kako je če čez noč dobiš 10 kg in vem kako je ko po vseh mukah ne pride do ET. Vem kaj bi lahko riskirala, pa po taki izkušnji več ne upam.

Vem kako je, ko nalulaš že samo plus in srce zaigra, vidiš pikico, ki bo zrasla v tvojega otroka...potem pa gre čez nekaj tednov vse v PM user posted image .

Vse to že vem in le predvidevam lahko, kaj vse me še čaka. Slabega in lepega.

In ja, to ni tekmovanje med pari; kdaj bo komu prej ratalo in koliko otrok bo komu uspelo narihtat. Je tekmovanje s svojo voljo in časom. In nič na svetu mi ne bo ubilo te volje, tud neprimerne opazke, vprašanja in pogledi drugih. To ste mi vlile v srce MOJE SRČICE.user posted image user posted image user posted image

tAK ZDAJ PA GREM SPET user posted image user posted image user posted image MALO....

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
22.11.2010 19:10:09   
zarja1
Teddy moj, še kar mi ne greš iz glave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Še naš te pozdravlja, pravi da mu je full hudo za vaju.

Pozdravi dragega atija to be. Pa bušija pobožaj. Nič skrbet Teddy se bo že pobral. Sam dans mu je dovoljeno jokat.

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
22.11.2010 19:11:32   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Pozdravi dragega atija to be. Pa bušija pobožaj. Nič skrbet Teddy se bo že pobral. Sam dans mu je dovoljeno jokat.

absolutno ti je danes dovoljeno jokati, danes ti je dovoljeno vse kar si želiš

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
22.11.2010 19:32:52   
Anonimen
zarja, user posted image user posted image

mismis, ja, sej vem, da ni nujno, da me pokličejo že prej. Ampak glede na izkušnje imam tak občutek. Bomo videli. Mogoče bo pa tistale DHEA kej pomagala.user posted image Kako si ti?

Roži, upam, da se tvoje besede uresničijo!!! user posted image user posted image user posted image   Pa itak, da bosta user posted image user posted image , k je beta tok visoka.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 3793
22.11.2010 19:38:51   
Fidolina
Sonjaaaa....dej povej da mi ne zameriš, da bom lahko mirno spala user posted image . Ma, pa saj ni važno moje spanje, ampak tvoje zdravje - dej povej user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
22.11.2010 19:41:44   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Sem mislila bit tiho, pa to enostavno ni v moji naravi;

Ali je bolje postopek prekinit, če je tveganje preveliko - da, ampak razočaranje ni nič manjše.
Vem kaj pomeni hiperca, vem kaj pomeni ko ti zalije pljuča in ne moreš dihat, vem kako je če čez noč dobiš 10 kg in vem kako je ko po vseh mukah ne pride do ET. Vem kaj bi lahko riskirala, pa po taki izkušnji več ne upam.

Vem kako je, ko nalulaš že samo plus in srce zaigra, vidiš pikico, ki bo zrasla v tvojega otroka...potem pa gre čez nekaj tednov vse v PM user posted image .

Vse to že vem in le predvidevam lahko, kaj vse me še čaka. Slabega in lepega.

In ja, to ni tekmovanje med pari; kdaj bo komu prej ratalo in koliko otrok bo komu uspelo narihtat. Je tekmovanje s svojo voljo in časom. In nič na svetu mi ne bo ubilo te volje, tud neprimerne opazke, vprašanja in pogledi drugih. To ste mi vlile v srce MOJE SRČICE.user posted image user posted image user posted image

tAK ZDAJ PA GREM SPET user posted image user posted image user posted image MALO....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
22.11.2010 19:44:01   
Fidolina
Gigiiiiiiiii, Gigiiiii , kje je Gigiuser posted image . Plan K???

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
22.11.2010 20:26:36   
hermy1

Sonjaaaa....dej povej da mi ne zameriš, da bom lahko mirno spala user posted image . Ma, pa saj ni važno moje spanje, ampak tvoje zdravje - dej povej user posted image .

Fidka, ne sekiraj se še zarad nas ostalih smotk! Maš vso pravico bit tečna!!

Ooo Fidi, saj bo, ko bosta doma pošlihtala zadeve, bo tudi pri vas srček, jaz sploh ne dvomim v to.

Si pa zenkrat pridelala veliko user posted image   tukaj gor, ki bijejo s tabo. user posted image user posted image user posted image

...in z mismis se povsem in tavžent procentov strinjam!!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
22.11.2010 20:29:02   
hermy1

Gigiiiiiiiii, Gigiiiii , kje je Gigiuser posted image . Plan K???

Fidka, saj veš, da imaš nekje v sebi tud ti plan ŽBLJ!? Jutri bo nov dan,... če ne ravno jutri pa pojutrišnjem! Mislim nate user posted image !!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
22.11.2010 20:42:11   
Reby

Reby, mislim da je ata mislil, da si toliko že stara, ker bi ti  glede na tvoj videz dal manj let. No vsaj jaz bi ti user posted image user posted image . A sta imela mušter sabo?

O, hvala, če je pa tako, pa naj govori, kar hoče user posted image
Mušterček je bil doma, ker je bolančkan, prej sva bila pri P in so ugotovili, da ima malo bronhitisa, sva imela inhalacije in zdej morva vpihovat na vsake 4 ure. Torej, noč bo pestra. Jaz antibiotike, mali inhalacije, spet nč ne bom spala user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
22.11.2010 20:45:15   
miklarom
Roži -  še enkrat čestitke draga moja, sem ti rekla da nič skrbet in da bo pa še dva bosta boš videlauser posted image user posted image user posted image user posted image , sem te presenetila a ne, taki smo savinjčani polni presenečenjuser posted image user posted image user posted image , sem pa full vesela da smo počvekaliin sem se imela danes prav lepouser posted image , pišuka kaj sta imela smolo z avtom, pa to ne morem verjeti, samo da je z vami blo vse o.k. avto boste pa še porihtali

mateja_goljev - sem vesela da sva se danes spoznale, si zelo prijetna punca in mi je bilo lepo s tabo pokramljati, user posted image super za stopko, zdaj pa da bo na punkciji čim več lepih celic in da se potem lepo oplodijo, držim pestke zate

SS - a tudi ti si bila danes v MB , škoda da nisem vedela, bi se tudi midve lahko spoznale , pa še cajt bi nam prej minal,

zarja - bemti mast no, spet so ti prekinili, pa sej ne morem verjet, kaj je zdaj to, srce zlato mi je prav hudo zate in te čist razumem kako ti je user posted image user posted image user posted image ,  pišuka no da nisem vedela da si zjutraj že bila tam, jaz sem tudi bila tam že pred osmo zjutraj z Roži sva bile skupaj in čvekale, mogoče se kaj spomniš, škoda no da smo se falile, bi lahko vse šle skupaj na pijačko

Reby- super za štart  držim pestke pa se kaj slišima še , poljubčke Tomiju naj se čim prej pozdravi in ti tudiuser posted image

mismis - ja mi smo danes štartali, malo me je skrbelo, če me bodo sploh še vzeli in so me sem tolk vesela,user posted image user posted image user posted image da bom še letos vse skozi in upam da božiček prinese pozitivni test . Smo danes imeli UZ je vse vredu zaenkrat in dobili Estofen tabletke za O , naslednji UZ pa imam spet 30.11., upam da gremo tokrat do konca in da ne bo kaj narobe šlo

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?