mismis
|
Dan, po vsem tem sploh ne upam napisati "dober". Zarja, sem ti že napisala na sms, ma to je res eno prekleto sr@anje, kako spet hiperca pa še dozo so ti zmanjšali Žalosten, žalosten mismis. Pikovit, bpo vsem tem sr@nju, ki se ti dogaja, bom rekla samo še HB da je še dober mesec do konca leta Žižek, upam da ta slabost ne pomeni, kaj hujšega Ne skrbi, jaz sem v redu, samo malo več kiham. Roži, čakamo rezultate Akvič, superca da so se izcedki umirili Abra, priznam da si tudi jaz ne morem predstavljati scene pred vrtcem, ma kaj je tem ljudem, a so vsi čisto zblazneli . Kako sta vidve? Loremi, me veseli, da je tvoj prehlad bolje, sedaj pa čuvaj zdravje. Za duševno stanje ti pa ne morem prav dosti svetovati, razen tega da se poglobiš vase in ugotoviš kaj splohc zares želiš. pika.po, tudi tebe je bilo super videti v petek. Itak pa tako blizu mene delaš, se lahko oglasiš na kavici kadarkoli, ti obljubim da ti ne bo treba iti mimo kužona Lana70, a sta z Liziko kaj bolje? Fida, pogrešamo te Hermy, kako je bilo včeraj na kosilu? Tamalu, poznam tole navajanje, je prav hudo ko se otrok joka (izsiljuje) in noče zaspati, ti bi ga takoj vzela iz posteljice, po drugi strani pa si lahko s tem narediš še eno večje sr@nje, s tem mislim da jo boš v prihodnje morala vedno tako uspavati . Držim pestke, da se mala princeska čimprej navadi na samostojno spanje. lep dan tudi vsem ostalim...