|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
22.11.2010 8:24:10   
pika.po
Dobro jutro!

Ena taka lenivska nedelja je za mano, ampak je prav pasalo! Smo sam kavčali in dobro jedli.user posted image

Vas moram pa vsaj pozdravit, preden padem v ponedeljkov nizki štart. Pa ne smem pozabit povedat, da vas je bilo lepo videt petkove srečevalke in srečevalca  user posted image , kolikor sem vas še uspela ujet. Prav škoda, da sem bebike zamudila, ampak to mi zgleda pripada drugič.  Je blo zdaj bolj pomembno, da nosečke vidim. Po moje je virus preskočil user posted image

Danes pa pestkam, da

- so Zarjini folikli pridno zrastli in je čas za stopko

- nas  Roži razveseli z visoko beto

- da Akvico nehajo izcedki hecat

- pa zih sem kaj pozabla... drzim pestke prav za vse, da grejo stvari tak kot treba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3726
22.11.2010 8:33:59   
zarja1
Dobro jutro zaspanke......user posted image

evo, kri smo oddali, ob 11ih pa še na UZ.

Loremi
kavica je njami.....Ti si taka pridna pupauser posted image . Kako zdravje?
Mikli super za štart!!!!!user posted image user posted image user posted image

Tanja
ziz je pač ziz...user posted image

Gigi še verjetno spi in nabira moči za projekt.....user posted image

Mismisu user posted image , si uspela podaljšat stalež?

Aqua se je umirilo stanje?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roži navijam za super cifro!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kje je naša Fidi????? Missamo te. Javi se. user posted image

Mausi, Naska, Lančici, teta Grethy, Skuštranka, Sapi, Tassi,
.... lep začetek tedna...

Horny Teddy

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3727
22.11.2010 8:36:48   
zarja1
Roži a sva se midve dans slučajno srečali pri oddaji krvi? Ma jaz sem čist pozabla, da ga imaš v MB....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3728
22.11.2010 8:58:03   
gigi1
Jutrčka

Roži naj bo danes lepa beta user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarči po mojem bo za stopko še prekmalu, držim pesti, da lepo enakomerno rastejo in bo E ravno pravi user posted image user posted image user posted image user posted image

SS dobro opravi danes. Meni se zdi, da je tole dober rezultat. Jih bo manj, ampak kvalitetnih user posted image user posted image user posted image user posted image

Aquicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Teli izcedki naj se čimprej nehajo.

Mikla user posted image  user posted image  user posted image  za M in nizki štart

Miša prehlajena? Ufff! Mormo res začet mirkat na to. Nič več sedenja zunaj! Upam, da si že boljšauser posted image user posted image user posted image user posted image Meni je včeraj proti večeru hotlo bit slabo user posted image

Mausi napisala si, da ni samo za učke počivat. Zato sem sklepala, da je tudi kaj za učke past user posted image  Kako si mi?

Fidek upam, da je vikend lepo minil in te niso nič prstki zasrbeli user posted image

Lanici in čmrlja čimprej se pocajtajte user posted image user posted image user posted image user posted image

Loremi kako si?

Nosečke božajte bušije

Love you all user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3729
22.11.2010 9:19:40   
loremi
Jaz sem dans zaspana, prepozno sem šla spat, sem gledala včeraj oddajo od živali in posledično dans čist zalimana.
No sobota mi je mal preprečevala plane o pospravljanju zaradi migrene, ampak sem se s tabletami spravla skup, da sem šla popoldan lahko na eno srečanje, ki je bilo v planu, tam sem se imela pa lepo.
Včeraj pa malo kuhanja in poležavanja, je prav pasalo. Prehlad se je spokal, aleluja, nos pa bo menda tudi počasi ok. Rcnije pa še kar bolj ali manj pridno papam.

Dans pa nobene posebne delovne motivacije user posted image .

Sem pa v enem takem čustvenem obdobju, da niti ne vem, kaj naj s sabo in kaj bo prinesla želja po otroku in kaj lahko pričakujem, čepravje želja ogromna.

Kako ste ostale punce?
Gigi, Zarja, Tassi, Naska, Fidolina, mausikaa, Pikovit in vse ostale?

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3730
22.11.2010 9:20:16   
loremi
pa skuštrana suzi, veš da navijam tudi zate! user posted image user posted image

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3731
22.11.2010 9:46:14   
pikovit
Juhuuuu moje nove nosečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kolk sem vesela,za vse vas.November je res pravi čas user posted image .Kako ste pa drugače,že kakšni znakci user posted image

Roži,naj bo danes visoka beta.user posted image user posted image user posted image
Zarja naj bo veliko in kvalitetno user posted image user posted image user posted image

Midva sva bila čez vikend na morju-delat itak.Je bilo pa fino malček zamenjat klimo user posted image
Aja ker pač letos res ampak ressss ni moje leto,so nama ulomili v avto.Razbili šipe in pokradli kar se da.Računalnik,torbe......Moram povedat,da so bile zadeve lepo pospravljene zadaj v prtljažniku in da imamo zatemnjene šipe.Vse to se pa je zgodilo pred Rutarjem.Nakar gre moj not vprašat,če imajo kamere zunaj.In pazi gospo na blagajni: a so spet v avto vdrl user posted image user posted image user posted image

Skratka kdaj bo že 2011?????

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3732
22.11.2010 9:55:03   
pikovit
Akvič vse bo Ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3733
22.11.2010 10:17:46   
aqua77
Morgen...

Izcedki so se HB umirili!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Upam, da se ne prikažejo več, ker to je pa čisto preveč za moje živce...

Roži navijam za visoko beto!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zarči pestkam ko pr norcih!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Skuštranček, tud nate mislim in pestkam!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikovitek, bemu mast! A taka smola se vaja drži? Mah sranje... Sej bo kmal 2011, pol bo pa to vajino leto, lubica!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem ljubčka in hvala za vso pozitivo in pikepoke, so zgleda res pomagale. Zlate ste!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3734
22.11.2010 10:20:46   
pika.po
Pikovit, ma naj te tale letošnja smola že izpusti!
Sej ne morš verjet... user posted image user posted image  A to so vama sredi belega dneva vlomili? Ima človek občutek, da pred takimi centri, ko je skoz pretok ljudi, lih ne vlamljajo kr tak... Očitno temu ni tako...
Jaz sem včasih še vse živo na sedežih puščala (sej se včasih še pregrešim user posted image ), dokler me ni moj zdresiral, da se na sedežih ne pusti čisto nič. Pa ti evo vseeno vlomjo, kot da bi vohali, da imaš kaj v prtljažniku...

So vlomili zadnjič v avto, parkiran pred vrtcem, ko je mamica not letela otroka oddat. V avtu je pa sedel otrok, ki ga je potem v šolo peljala. In se lopovi nič ne sekirajo... Vlomili notr - razbili šipo, zraven otroka. Si misliš v kakem šoku je bla, boga mala...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3735
22.11.2010 10:25:02   
pika.po
Aqua sem vesela ko radio, da so se ti izcedki umirili. user posted image  Šccccccc, zdej so šli za zmeraj!user posted image
Zdaj pa lepo in umirjeno nosečnost! In vse dobro! user posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3736
22.11.2010 10:39:56   
pikovit
Akvič super,da se je umirilo user posted image user posted image user posted image
Pika.po ni bilo ravno sredi belega dneva,je bilo ob 6 zvečer ampak da noben ni slišu kako sta 2 šipi počili to je pa res neverjetno user posted image
Samo,da so pa tolk predrzni in da vlamljajo takole pred vrtci in da je otrok not,to je pa že višek vsega!!!!!****usunce.Matr jim,bi ga nabila tja v mednožje,da bi imel namesto uhanov jajca.Matr jim suzno ej.

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3737
22.11.2010 11:49:48   
gigi1
Zdaj pa nimam dobrih novic user posted image  

Zarči so prekinili postopek. Prevelika nevarnost hiperce.
Zarči srce,....saj veš user posted image user posted image user posted image . In veš tudi, da je tvoje zdravje na prvem mestu. Resno razmišljam o tem, da bi bilo pametno probat pri Rešu. Nekako se mi zdi, da bi bil naravni postopek ali pa kombinacija 1enote gonadotropinov in 1/2 klomifena zate zmagovalna. Tebi te hormoni res kažin delajo user posted image . RTI user posted image user posted image user posted image  mučo fejst

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 3738
22.11.2010 12:02:05   
pika.po
Zarči srce user posted image user posted image user posted image
Pa kaj je zdaj to en user posted image user posted image user posted image user posted image

Saj nimam kaj pametnega povedat, sem jezna in žalostna obenem. Pa še naprej navijam kot pri norcih, da se le najde prava kombinacija in tudi ti končno zagledaš user posted image user posted image  

Drži se srčica!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3739
22.11.2010 12:04:50   
Abra
Daaaan pupke!
Zarči draga user posted image user posted image user posted image Se strinjam z Gigi, tebi očitno čist preveč hormončkov dajejo. Reš je kar se tega tiče precej bolj previden. Te objemčkam fejst!!!

Pikovit, tebe pa smola kar noče izpustit iz rok. Za parking pred rutarjem sem pa že večkrat slišala ..... jaz tudi v prtljažniku ničesar takega ne puščam, račkota pa sploh ne. Tiste scene pred vrtcem si pa sploh ne morem predstavljat user posted image

Aqua, super, da je konec izcedkov.

Žižek, od česa ti je slabo? Navijam, da je kak lep razlog user posted image

Pozdravček tudi vsem ostalim!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3740
22.11.2010 12:09:57   
gigi1
Aqua user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da je sedaj konec s temi izcedki user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikovit user posted image user posted image user posted image . Zdej je pa že čas, da user posted image  neha sr@t!

Abra nič takega ni. Se user posted image  ravno poslavlja. Kako ste

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3741
22.11.2010 12:18:14   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Abra nič takega ni. Se user posted image  ravno poslavlja. Kako ste

ja user posted image no! mogoče bo pa miklavž kej prinesel, nkol ne veš user posted image

pri nas ... 3x lahko ugibaš ... viroza SPET! tokrat peta. Dr. pravi, da naj bi otrok prebolel 6-8 viroz na leto, očitno bomo do novega leta napolnili kvoto. smo že vsi crknjeni zaradi tega

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3742
22.11.2010 12:20:59   
mismis
Dan, po  vsem tem sploh ne upam napisati "dober".

Zarja, sem ti že napisala na sms, ma to je res eno prekleto sr@anje, kako spet hiperca user posted image user posted image user posted image pa še dozo so ti zmanjšali user posted image  user posted image  Žalosten, žalosten mismis.

Pikovit, bpo vsem tem sr@nju, ki se ti dogaja, bom rekla samo še HB da je še dober mesec do konca leta user posted image

Žižek, upam da ta slabost ne pomeni, kaj hujšega user posted image user posted image  Ne skrbi, jaz sem v redu, samo malo več kiham.

Roži, čakamo rezultate user posted image user posted image user posted image

Akvič, superca da so se izcedki umirili

Abra, priznam da si tudi jaz ne morem predstavljati scene pred vrtcem, ma kaj je tem ljudem, a so vsi čisto zblazneli user posted image user posted image . Kako sta vidve?

Loremi, me veseli, da je tvoj prehlad bolje, sedaj pa čuvaj zdravje. Za duševno stanje ti pa ne morem prav dosti svetovati, razen tega da se poglobiš vase in ugotoviš kaj splohc zares želiš.

pika.po, tudi tebe je bilo super videti v petek. Itak pa tako blizu mene delaš, se lahko oglasiš na kavici kadarkoli, ti obljubim da ti ne bo treba iti mimo kužona user posted image

Lana70, a sta z Liziko kaj bolje?

Fida, pogrešamo te user posted image

Hermy, kako je bilo včeraj na kosilu?

Tamalu, poznam tole navajanje, je prav hudo ko se otrok joka (izsiljuje) in noče zaspati, ti bi ga takoj vzela iz posteljice, po drugi strani pa si lahko s tem narediš še eno večje sr@nje, s tem mislim da jo boš v prihodnje morala vedno tako uspavati user posted image user posted image . Držim pestke, da se mala princeska čimprej navadi na samostojno spanje.

lep dan tudi vsem ostalim...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3743
22.11.2010 12:22:20   
sonya1
Zarči, ljubica, saj ti nimam kaj reči user posted image user posted image user posted image Kot je Gigi rekla, tvoje zdravje prvo. Pa ni vrag, da ne bi tudi tebi enkrat uspelo.Mislim nateuser posted image

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3744
22.11.2010 12:29:14   
ledenka
Zarči user posted image  pa sem mela pestke za navijanje že pripravljene! 

Konzervice, super vas je bilo videt v petek user posted image  škoda, da sem potem tako na hitro šla, vikend sem pol preležala user posted image  

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_Jes

Pri nas se pa učimo v posteljici zaspat....žal zopet neuspešno...po 1 uri in 50 minut petja pesmic, božanja, jokanja in cviljenja, sem jo zopet priklopila na user posted image in je zaspala v 7 minutah user posted image . Jutri spet ponovimo vajo...

Tanja, če te lahko "potolažim", moj M. je sam zaspal šele pri 8 mesecih. Prej ni šlo, na silo pa nisem hotela...

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 3745
22.11.2010 12:53:40   
mismis
Ajsi, upam da si bolje user posted image user posted image user posted image

Roži, čakamo na rezultate user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3746
22.11.2010 12:55:40   
zarja1
Sem odprla RR, pa že 10 minut buljim v prazen kvadratekuser posted image , ker enostavno ne vem kaj naj vam poročam. Katastrofa na celi črti. Foliklov full preveč, vsi veliki, endometrij 16 in predebel, e 14...preveliko tveganje za hiperco. Postopek se prekinja.user posted image user posted image user posted image

V glavnem prebledela od slišanega, od strahu od presedanja te borbe...Zdaj sledi strogo mirovanje in čez teden dni spet UZ (vmes pa čakaj in trpi, da to vse popoka, da jih telo absorbira, da se jajčniki povrnejo nazaj v prvotno stanje...). Čist na tleh je Teddy.......user posted image user posted image user posted image

Gigi daj mi povej še to.....a je možno, da kljub prekinitvi in da ne bo hcg injekcije, a je še možno da nastopi hiperca ali je ta zdaj čist izključena? Vem, da HCG potencira, ne vem pa če je to edino.

Hvala vam za vso podporo, rada vas mam to itak veste.user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3747
22.11.2010 13:11:23   
Fidolina
Tedi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3748
22.11.2010 13:13:40   
hermy1
Zarja, res mi je hudo zate   !! Upam, da se stvari čimprej umirijo. Se pa strinjam z Gigi, ata Reš je bolj skromen s hormončki...in pri meni se je tud vidlo, da je blo manj več.
Vodica !!

Pogrešam mučo Fidico !!

Kje so zdej rezultati Roži???
Gigi
, včeraj sem se mela fino...samo kosilo čist navadno nedeljsko...je blo pa fino, da men ni blo treba kuhat ! Prvič po dolgem času me vsaj leva roka boli manj ! Bo treba še rokice počivat ! Se takoj boljš počutim...

Vsem, ki ste bolančkani tud želim, da se čimprej pozdravte!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3749
22.11.2010 13:18:02   
mismis
Imam dobro novičko user posted image

Roži ima beto 1864 user posted image user posted image user posted image . Bravo mami, želim ti lepo in mirno nosečnost brez slabosti.

Kdaj imaš UZ?

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  148 149 [150] 151 152   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?