|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
22.11.2010 10:24:28   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: jacki
kaki mimojedoči znanci...

user posted image user posted image si me nasmejala s tem mimoJEdoči. user posted image user posted image si mela u mislih mimoidoči ane.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
22.11.2010 10:35:50   
wessna
jutro souser posted image

spala 13 ur...še kar bi vlekla...pa me že hrbet boli..

brcike komaj čakam...niso se še pojavile...vem pa da pridejo...saj me bo pol tok več brcal..mam pa občutek rahlih user posted image ko glasbo poslušam...ampak nevem...

počasi so res začetki za M, želim vam vso srečo, pa le naglejte se user posted image ..jaz tudi komaj čakam da se mesec obrne in grem na pregled..

emina83 dobrodošla...kdaj maš pa rok..

user posted image me je bivši presenetil, pa mi email poslal...na kratko: a si res noseča? je moj? user posted image

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
22.11.2010 10:36:58   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

user posted image user posted image si me nasmejala s tem mimoJEdoči. user posted image user posted image si mela u mislih mimoidoči ane.user posted image

sem še jaz malo bolj podrobno pogledala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
22.11.2010 10:39:25   
jacki

Itak Tinči...mi smo še tista generacija...piši što govoriš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
22.11.2010 10:41:03   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: wessna

jutro souser posted image

user posted image me je bivši presenetil, pa mi email poslal...na kratko: a si res noseča? je moj? user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
22.11.2010 10:55:35   
Tincy90

A daj no, ka pa ta...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
22.11.2010 10:56:17   
Tincy90

Itak Tinči...mi smo še tista generacija...piši što govoriš user posted image user posted image user posted image user posted image

Edino pravilno!user posted image user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
22.11.2010 11:09:38   
Peli

Nej kr začne za preživnino šparat user posted image user posted image user posted image , sam ne vem kako boš razložila k bo otrok temn user posted image .

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
22.11.2010 11:23:37   
wessna
hehe..hmm..mogoče bi pa lahk že mal služla na njemuser posted image ...sam se mu res vidi da mu matematika ne gre...a misli da nosimo ženske user posted image tko o slonice 22 mesecev..oh joj..hehe

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
22.11.2010 12:02:25   
pižmovka
Wesna ful so lep teli vozički!
lep dan vsem! In čimveč brcik! user posted image  

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
22.11.2010 12:52:24   
rolkica
hEEEELLLOOO vsemuser posted image !
Ta vikend sem pa tudi jaz začutila brcike, res je kot pokanje balončkov v trebuhu!!Prej me je na enem sestanku brcnil/a in sem se prow morala nasmejat:)

Jupi jupi jupi, komaj čakam na morfologijo!

Voziček mi bo prijateljca posodila, ampak ko sem videla tale link od wesne me je zamikalo da bi imela svojega...user posted image
Vsem želim en lep teden, pa da nam hitro mine do naslednjega pregleda.

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
22.11.2010 13:17:50   
emina83
OJ!

Evo, otroci so že v posteljah, tavečja sicer še ne spi, ampak vseeno, je moj šel danes pred službo kr po njih, ker mi mal predaleč, da bi s tole svojo nogo šepala do vrtca in nazaj. Bi rabla menda glih 2 uri, drugače smo pa ene 10 min stran-peš seveda.

Rok imam 20.4 po UZ in ta je tudi uraden, po M pa 17.4, ampak, če bo tudi tauser posted image radoveden kot do sedaj sestrica in bratec, po itak prišel ven malo prejuser posted image .

Morfologijo imam 14.12, sicer v 22t, mogoče malo pozno, ali pa se samo meni tako zdi, ker sem do sedanje vedno mela v 20t, in komaj že vsi čakamo da bomo spet ugledali tega malega škrata in da vidimo kaj bouser posted image ali user posted image .

Gibe tudi že čutim, od 17t in se mi zdi da so vsak dan malenkost močnejše.

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
22.11.2010 13:31:15   
iskrca
Hoj, hoj souser posted image
Pa se vam po dolgem času spet mal oglašam. Me je zadnje čase tale rr ob živce spravljal, upam, da bo zdaj šlo.
Pregled je za mano, user posted image je super, vse ok. Komaj čakam na morfologijo, ampak kakor mi zadnji mesec čas mineva bosta dva tedna prav hitro naokoluser posted image  Za koledarčkek, MZ 6.12.user posted image in posvet. 15.12. 

No sem se odločila, da je zdaj res zadnj čas, da napišem diplomo,ker bo pol ob dveh user posted image  to še toliko bolj težko oz. skoraj nemogoče. (vsa čast, tistim mamam,ki jim to vendarle uspe! Jst na žalost nimam nobene babice, dedka blizu, da bi mi malo user posted image  popazila...) Tako da imam čas le zvečer in res moram izkoristit še teh par mesecev, da potem po porodniški mogoče najdem tudi kako drugo službo, ker ta me psihično ubijauser posted image . Zdaj sem za en teden dobila bolniško,da se malo spočijem, ker me je zadnje čase, večinoma v službi, skoz bolel trebuhuser posted image  Štiri dni sem že doma in niti en dan me ne boli trebuhuser posted image  tako,da ne vem, nekaj je verjetno zaradi sedečega dela, mi trebuh že zdaj ful otrdeva, nekaj pa zaradi živčnosti. Porabim ful energije, da se skoz kuliram in ne obremenjujem z živčnimi sodelavkami in sodelavciuser posted image . Se skoz tolažim, da bo zdaj december itak hitr okol, pol pa še dopust koristim, pa bo kmalu marecuser posted image user posted image  

wessna tale tvoj bivši je pa res pojavauser posted image

rižkoo ful ful lepa slikicauser posted image user posted image
Jst toook uživam, ko me mala iz dneva v dan bolj boža pa žgečka po trebuščkuuser posted image  

uh kok je že urauser posted image , moram it kosilo kuhatuser posted image
uživajte v sončku, no vsaj pri nas je zdaj končno pokukaluser posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu rolkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
22.11.2010 14:27:26   
DelCarmen
Ojla babike,

kako ste kaj? Prijetno preživele vikend v družbi najdražjih? Mi smo uživali.... Prehitro minlo...

Spol: mi je res popolnoma vseeno, tako kot v vsaki nosečnosti do zdaj; doma pa imam že fantka in punčko... Pa nekako se mi zdi, da se nam bo pridružil še en fantek...

Hramba popkovnične krvi: da, venadr v javno banko... Na tem linku je super napisano:
http://www.ztm.si/sl/register_darovalcev_kmc/darovanje_popkovnicne_krvi/

Lasje: v nosečnosti krasni, približno 2 meseca po porodu pa so mi obakrat izpadali kar v šopihuser posted image  Katastrofa, res.... Kamorkoli si pogledal, so ležali moji lasje... To je trajalo kakšna 2-3 mesece, ko pa so začeli poganjati novi, pa sem hodila okoli kot naelektrena - vsi mali so štrleli v zrakuser posted image

fragola, za goste imaš namen pripraviti bolj prigrizek ali konkretno kosilo oz. večerjo?? Za prigrizek so meni ful všeč slane štručke s šunko in sirom, ali pa samo gor posipane s sezamom, makom in podobnim... Ali pa kakšni sendviči - gor naložim npr. tuna + koruza + sir; šunka + sir + jajca + kumarice; načo omaka+ fižol+koruza; bazilika+paradižnik+ mozarela; potem pa dam v pečico in zapečem... MLJASK, sem kar postala lačna...

Rižkooo, krasna slika. Kje pa sta se slikala, če ni skrivnost?? Bi si tudi jaz kaj takega omislila, z mojima dvema...

ovčka11, plodovnica se ti je izlila???

pajcica, c&a ima nosečniške kopalke, pa tudi niso predrage...

KlaraMay, jaz bom prvih par mesecev v vsakem primeru uporabljala košaro. Je le ravna, kar je najbolje za dojenčka. PA kombinirala bom s slingom. Drugače pa ti glede teh dveh vozičkov ne morem svetovati. Meni osebno je Mutsy 4Rider zakon... Pa marela Maclaren, kot je že napisala majčica1508...
Tinchy90, user posted image  za brcike. Ga res ni lepšega občutka...

emina83, dobrodošla med nami... A je to tvoj tretji dojenček?? Potem sva na istem...

Današnje kosilo: golaž s hrenovko...

Lp

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
22.11.2010 14:32:11   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Lara28

Pozdravljene punce! Mi ne bomo nabavljali novega vozička, ker imam še od prvega user posted image  Jane slalom, ki je bil meni osebno zakon pa kljub zelo redni in pogosti uporabi je še vedno super ohranjen. . Edino, kar bi mu spremenila je to, da bi se dalo smer vožnje obrnit. No, ti novejši modeli imajo že tudi to rešeno. Moj je namreč star 5 let.

tudi jaz ga mam in sem zelo, zelo zadovoljnaaaaaa!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
22.11.2010 14:35:34   
fragola
joj hvala za nasvete, če bi mela taki žar bi definitivnio naredilauser posted image user posted image , naredila bi bolj prigrizke, ma sej nevemuser posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
22.11.2010 15:10:07   
ovčka11
DelCarmen - vse je ok, samo parkrat se mi je malo izcedila (izgledalo je kot da bi mi ušlo v gate), danes se je pa čisto umirilo. Baje ni nič takega, če se to zgodi. Zato pa so mi naredili še dodaten UZ, ni slučajno ovoj počil.

Zdaj pa res komaj čakam naslednji mesec, da bo vse za mano in bom lahko počasi začela nabavljat stvari. Voziček pa bo verjetno Lux4kids - Viper (vsaj mislim, da je ta), samo še v živo ga moramo videt.

Danes me pa moj user posted image  kar fajn brca... prej se je očitno nekaj v mehur stiskal in me je v momentu fullll lulat user posted image .

Wow - danes je pa celo pri nas sonček pokukal - sam škoda, da mi nič ne koristi (ga je pa vsaj lepo videt po doglem cajtu)

Pa dobrodošle vse nove in čestitke za vse preglede in brce!!! Lepo pobožajte svoje bušije

(odgovor članu DelCarmen)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
22.11.2010 17:15:07   
pižmovka
emina dobodošla! user posted image  Iz kje pa si, če ni skrivnost??? Tukaj smo firbci! user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
22.11.2010 19:44:43   
emina83
Čer!

Ja, to bo moj 3user posted image , že imamo parček domauser posted image . Saj ko sem brala za nazaj se mi zdi da ni prav veliko mamic s 3user posted image pri aprilčicah, ne?

Sem pa s Celjskega konca, natančneje iz Žalca pri Celju. Sej je prav, da ste firbci, se vsaj kaj dogaja, vedno je kaj novega za prebratuser posted image .

Voziček- imamo Mutsy 4Rider in ravno zadnjič sm kupila zadnjo košaro na Rudniškem BC, ker je bila stara kolekcija znižana za kar 40%. No, pol je pa moj user posted image reku, kaj pa če še športni del vzameva? In se seveda nisem mogla upretuser posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
22.11.2010 20:03:58   
ajtak
Čeeeeeeeer,

sej ne vem če je možno, prej sem se vozila v avtu in me je začelo full zbadat pr levi rebri... ka me bebica že loh v rebro brcne, ker je bil točno tak filing??

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
22.11.2010 20:14:31   
pajcica
OJla!

emina - dobrodošla (jaz sem tudi nova na forumu)

delcarmen - hvala, sem šla tudi v c&a po kopalke, pa so jih očitno že pospravili...ehhh

klaramay . jaz imam quinny buzz-a in je SUPEEEEER!!! :) Ga z eno roko iz prtljažnika dam in razstavim. Imam samo športen del, od rojstva naprej. Sem ga podložila s pouštrčki in je spal na ravnem. Sicer je bil poleti rojen, tako da bom imela novega dojenčka še v spalni vreči. Moj (1,5l) še vedno uživa v tem vozičku, ga bo treba odvadit Edino kar sem dokupila je bilo večje sprednje kolo, da ga lahko po koreninah vozim.
p.s.: sem opazila, da imava obe na isti dan morfologijo...komaj čakam četrtek!

LP

(odgovor članu emina83)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
22.11.2010 20:16:11   
pajcica
....in zakaj mi vedno zginejo vsi smajliji?

(odgovor članu pajcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
23.11.2010 8:54:44   
maja89
Jutro souser posted image

Upam da preživele mirno noč!Da se malo oglasi naša pupika mala je že zaj pravi razgrajač včeraj skoro celi dan brcala ampak zvečer ob 00.30 do 01,00 pa je tako delala da se mi je celi trebuh premiko prav nasmejala sem se polek!Nevem to je nekaj nepozabnega komaj čakam da še mine teh 20 tedno da prijoka na svetuser posted image !Za senamček imeli bomouser posted image morfologija pa 30.11.2010

Lepo jutro ob kavici vam želim

(odgovor članu pajcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
23.11.2010 10:17:20   
pižmovka
Dobro jutro! Evo zajtrk za user posted imageuser posted image
user posted image

(odgovor članu maja89)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
23.11.2010 10:17:40   
fiona82
Ojla sonosečke!

Mi pa imamo doma ABC DESIGN RODEO in smo ekstra zadovoljni user posted image . Ohranjen je kot nov, zato ga bomo uporabili tudi pri tem dojenčku.
Danes so me spet spraševale mamice v vrtcu, če sem res noseča, ker se mi še nič ne vidi. user posted image  Jaz pa njim, da že čutim en lep cajt brcike! Me tako čudno gledajo. user posted image user posted image user posted image  Komaj čakam, da se kaj zredim, ker mi dvojne nosečniške hlače stojijo v omari in jih ne morem obleči, ker mi dol padajo.user posted image

Nič, uživajte v dnevu, pri nas se je elo pokazal sonček za kratek cajt.

(odgovor članu maja89)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.