Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 22:41:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Evo jih pridem do konca, pa spet ful lahko nočev! Da bi se še jaz znala spravit počasi, ne gre, bo mi pa zjutraj ziher spet žal. Samo toti lahko noči so že kako uro stari,me je že pajčevina prerastla tu... RES?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 22:41:51
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Popravila dispozicijo, upam, da mi jo mentor jutri potrdi. pA . . . PRIDNA SI.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 22:42:20
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Evo jih pridem do konca, pa spet ful lahko nočev! Da bi se še jaz znala spravit počasi, ne gre, bo mi pa zjutraj ziher spet žal. Samo toti lahko noči so že kako uro stari,me je že pajčevina prerastla tu... RES?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 22:42:38
|
|
|
|
majakla
|
Ste vidle Dubrovnik pod vodo?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 22:44:05
|
|
|
|
katy83
|
BB - upam da gre Maki ven, ampak ne vem So ljudje zadnje čase full spremenili mnenje o Sandri. Urška - vau, full mi je bla lepa na oni poročni sliki Mercatorova reklama - aja, ono z avtizmom Mater kak me to razp... Zdaj že vsako tele lahko diagnozo postavlja. Pa ko včasih čujem, da starš reče za svojega otroka da je hiperaktiven...najraje bi ga prebutala. Hiperaktivnost je bolezen in ni izgovor za živahnega otroka!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 22:44:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Popravila dispozicijo, upam, da mi jo mentor jutri potrdi. pA . . . PRIDNA SI. tnx
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 22:48:53
|
|
|
|
katy83
|
aja, kaj menite o tem podatku, da je vsaka 2. ženska v Slo deležna nasilja? Meni se zdi ta podatek full pretiran. Se že vnaprej opravičujem, če bi na kakršenkoli način katero s to izjavo prizadela. Menim, da so to malo mimo raziskave...ker na vprašanje (predvidevam): Ali vaš partner kdaj dvigne svoj glas ob prepiru? lahko vsaka odgovori z da, ampak to še ni neki pokazatelj nasilja. no, se vidi da sem v raziskavah zadnje čase in bluzim. Odkar delam diplomo, vidim na 24ur toliko napak, da aleluja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 22:49:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mercatorova reklama - Ti,ti...ma naj ti bo,ker si še taki froc ...mene muzika čisto odnese...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 22:50:58
|
|
|
|
Lenči_
|
pa kambodža? večer, pa kr lahko noč. Sem crkjena. Katy pridna si Jaz sem tud brala temo o tem, da bi naj bil tisti otročiček avtist. Mislim, da ti dohtori ful to much pretiravajo. Samo iščejo nekaj. Brezveze. Samo da je malo drugače od povprečja je že nekaj bolano! Naj grejo lepo v rit! Noč!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 22:53:22
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ pa kambodža? večer, pa kr lahko noč. Sem crkjena. Katy pridna si Jaz sem tud brala temo o tem, da bi naj bil tisti otročiček avtist. Mislim, da ti dohtori ful to much pretiravajo. Samo iščejo nekaj. Brezveze. Samo da je malo drugače od povprečja je že nekaj bolano! Naj grejo lepo v rit! Noč! joj, ja, Kambodža
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 22:53:57
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mercatorova reklama - Ti,ti...ma naj ti bo,ker si še taki froc ...mene muzika čisto odnese... Meni tudi ni všeč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 22:54:00
|
|
|
|
katy83
|
Lenči lahko noč. Sweet dreams.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 22:56:24
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ pa kambodža? večer, pa kr lahko noč. Sem crkjena. Katy pridna si Jaz sem tud brala temo o tem, da bi naj bil tisti otročiček avtist. Mislim, da ti dohtori ful to much pretiravajo. Samo iščejo nekaj. Brezveze. Samo da je malo drugače od povprečja je že nekaj bolano! Naj grejo lepo v rit! Noč! Ja! res naj grejo! Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 22:57:25
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, kaj menite o tem podatku, da je vsaka 2. ženska v Slo deležna nasilja? Meni se zdi ta podatek full pretiran. Se že vnaprej opravičujem, če bi na kakršenkoli način katero s to izjavo prizadela. Menim, da so to malo mimo raziskave...ker na vprašanje (predvidevam): Ali vaš partner kdaj dvigne svoj glas ob prepiru? lahko vsaka odgovori z da, ampak to še ni neki pokazatelj nasilja. no, se vidi da sem v raziskavah zadnje čase in bluzim. Odkar delam diplomo, vidim na 24ur toliko napak, da aleluja. Mislim,da delajo preiskave isto tako,kot z lahkoto pripopajo tudi različne diagnoze-konkretno pri otrocih... verjetno je isti šmorn pri tem nasilju...če gledaš podrobno,smo skoraj vsi kdaj pa kdaj žrtve verbalnega nasilja-saj v končni fazi,ko se skregaš,v tisti nemoči iščeš besede,s katerimi boš partnerja čimbolj"zabil",to je po eni strani verbalno nasilje za moje pojme,ni pa nekaj takega,po čem bi potem imel travme...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 22:57:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Samo da je malo drugače od povprečja je že nekaj bolano! Naj grejo lepo v rit! Noč! Ja! res naj grejo! Lahko noč. Oni v rit, jaz pa posodo umit. Pridem nazaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 22:58:49
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, kaj menite o tem podatku, da je vsaka 2. ženska v Slo deležna nasilja? Meni se zdi ta podatek full pretiran. Se že vnaprej opravičujem, če bi na kakršenkoli način katero s to izjavo prizadela. Menim, da so to malo mimo raziskave...ker na vprašanje (predvidevam): Ali vaš partner kdaj dvigne svoj glas ob prepiru? lahko vsaka odgovori z da, ampak to še ni neki pokazatelj nasilja. no, se vidi da sem v raziskavah zadnje čase in bluzim. Odkar delam diplomo, vidim na 24ur toliko napak, da aleluja. Mislim,da delajo preiskave isto tako,kot z lahkoto pripopajo tudi različne diagnoze-konkretno pri otrocih... verjetno je isti šmorn pri tem nasilju...če gledaš podrobno,smo skoraj vsi kdaj pa kdaj žrtve verbalnega nasilja-saj v končni fazi,ko se skregaš,v tisti nemoči iščeš besede,s katerimi boš partnerja čimbolj"zabil",to je po eni strani verbalno nasilje za moje pojme,ni pa nekaj takega,po čem bi potem imel travme... se strinjam z vsem do zadnjih 3 pikic
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 22:59:23
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Mercatorova reklama - Ti,ti...ma naj ti bo,ker si še taki froc ...mene muzika čisto odnese... Meni tudi ni všeč. ok sem že tiho
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:00:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, kaj menite o tem podatku, da je vsaka 2. ženska v Slo deležna nasilja? Meni se zdi ta podatek full pretiran. Se že vnaprej opravičujem, če bi na kakršenkoli način katero s to izjavo prizadela. Menim, da so to malo mimo raziskave...ker na vprašanje (predvidevam): Ali vaš partner kdaj dvigne svoj glas ob prepiru? lahko vsaka odgovori z da, ampak to še ni neki pokazatelj nasilja. no, se vidi da sem v raziskavah zadnje čase in bluzim. Odkar delam diplomo, vidim na 24ur toliko napak, da aleluja. Mislim,da delajo preiskave isto tako,kot z lahkoto pripopajo tudi različne diagnoze-konkretno pri otrocih... verjetno je isti šmorn pri tem nasilju...če gledaš podrobno,smo skoraj vsi kdaj pa kdaj žrtve verbalnega nasilja-saj v končni fazi,ko se skregaš,v tisti nemoči iščeš besede,s katerimi boš partnerja čimbolj"zabil",to je po eni strani verbalno nasilje za moje pojme,ni pa nekaj takega,po čem bi potem imel travme... Se strinjam. Priznam, da me je tudi že tak razp...., da sem mu prvo stvar, ki sem jo v roke primla, v glavo zabrisala. ... Joj, posoda že kliče.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:01:53
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, ono z avtizmom Mater kak me to razp... Zdaj že vsako tele lahko diagnozo postavlja. Pa ko včasih čujem, da starš reče za svojega otroka da je hiperaktiven...najraje bi ga prebutala. Hiperaktivnost je bolezen in ni izgovor za živahnega otroka!!! Priznam,kriva.... ....samo če imaš doma take živahne malčke kot jaz,ti take oznake kar zbežijo z jezika-je pa res,da ima moj Mitja dejansko težave s koncentracijo in se težko umiri,ima določene simptome hiperaktivnosti,čeprav v šoli funcionira v redu,zaenkrat
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:02:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, kaj menite o tem podatku, da je vsaka 2. ženska v Slo deležna nasilja? Meni se zdi ta podatek full pretiran. Se že vnaprej opravičujem, če bi na kakršenkoli način katero s to izjavo prizadela. Menim, da so to malo mimo raziskave...ker na vprašanje (predvidevam): Ali vaš partner kdaj dvigne svoj glas ob prepiru? lahko vsaka odgovori z da, ampak to še ni neki pokazatelj nasilja. no, se vidi da sem v raziskavah zadnje čase in bluzim. Odkar delam diplomo, vidim na 24ur toliko napak, da aleluja. Mislim,da delajo preiskave isto tako,kot z lahkoto pripopajo tudi različne diagnoze-konkretno pri otrocih... verjetno je isti šmorn pri tem nasilju...če gledaš podrobno,smo skoraj vsi kdaj pa kdaj žrtve verbalnega nasilja-saj v končni fazi,ko se skregaš,v tisti nemoči iščeš besede,s katerimi boš partnerja čimbolj"zabil",to je po eni strani verbalno nasilje za moje pojme,ni pa nekaj takega,po čem bi potem imel travme... Se strinjam. Priznam, da me je tudi že tak razp...., da sem mu prvo stvar, ki sem jo v roke primla, v glavo zabrisala. ... Joj, posoda že kliče. upsi... Jaz sem pa bolj taka, da treskam z vrati, se derem, ponavadi pa se zaprem v kopalnico, ko več nimam kaj povedat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:05:39
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, kaj menite o tem podatku, da je vsaka 2. ženska v Slo deležna nasilja? Meni se zdi ta podatek full pretiran. Se že vnaprej opravičujem, če bi na kakršenkoli način katero s to izjavo prizadela. Menim, da so to malo mimo raziskave...ker na vprašanje (predvidevam): Ali vaš partner kdaj dvigne svoj glas ob prepiru? lahko vsaka odgovori z da, ampak to še ni neki pokazatelj nasilja. no, se vidi da sem v raziskavah zadnje čase in bluzim. Odkar delam diplomo, vidim na 24ur toliko napak, da aleluja. Mislim,da delajo preiskave isto tako,kot z lahkoto pripopajo tudi različne diagnoze-konkretno pri otrocih... verjetno je isti šmorn pri tem nasilju...če gledaš podrobno,smo skoraj vsi kdaj pa kdaj žrtve verbalnega nasilja-saj v končni fazi,ko se skregaš,v tisti nemoči iščeš besede,s katerimi boš partnerja čimbolj"zabil",to je po eni strani verbalno nasilje za moje pojme,ni pa nekaj takega,po čem bi potem imel travme... Se strinjam. Priznam, da me je tudi že tak razp...., da sem mu prvo stvar, ki sem jo v roke primla, v glavo zabrisala. ... Joj, posoda že kliče. In prosim,da se zabeleži za statistiko,da je tvoj preljubi mož žrtev fizičnega nasilja
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?