Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:53:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla in zaj samevam tu AAALOOOOOO!!!!!!!!!!!!! Se opravičujem,se mi je ona reva tam tak zasmilila,da sem ji šla en odgovor napisat. http://www.ringaraja.net/forum/Kaj_je_narobe%3F%3F%3F!!!/m_5474628/tm.htm Lepo si napisala. Upam, da jo to vsaj malo umiri. Jaz tudi...čeprav dvomim-ko se spomnim svoje živčne vojne letos Glavno, da je zdaj vse ok oz. se vidi, da je super duper.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:57:23
|
|
|
|
majakla
|
Grem Nikec nekaj jamra, pa mora vstat ob 5ih, da bo lahko spal. Kak pa sem to napisala - upam, da veš kaj mislim. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ LAHKO NOČ in TRDNi SPANEC DO JUTRA ti želim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:58:53
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla in zaj samevam tu AAALOOOOOO!!!!!!!!!!!!! Se opravičujem,se mi je ona reva tam tak zasmilila,da sem ji šla en odgovor napisat. http://www.ringaraja.net/forum/Kaj_je_narobe%3F%3F%3F!!!/m_5474628/tm.htm Lepo si napisala. Upam, da jo to vsaj malo umiri. Jaz tudi...čeprav dvomim-ko se spomnim svoje živčne vojne letos Glavno, da je zdaj vse ok oz. se vidi, da je super duper. To pa res...sta oba tak pridna,da se mi kar smeji-in mi spet špeh raste Ja, ob otrocih "rastemo" in se staramo Zaj pa res pičim, ČAo. Pa IDI SPAT!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 7:16:29
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, ono z avtizmom Mater kak me to razp... Zdaj že vsako tele lahko diagnozo postavlja. Pa ko včasih čujem, da starš reče za svojega otroka da je hiperaktiven...najraje bi ga prebutala. Hiperaktivnost je bolezen in ni izgovor za živahnega otroka!!! Ja,in to meni hočejo vcepit sorodniki glede Maksa.Pa sem za foro njegovo P vprašala o tem,pa se je smejat začela.Je rekla,če bi bil,bi vam jaz to prva povedala.On je samo zelo živahen in radoveden otrok.Kar pa je res.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 7:16:41
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 7:18:55
|
|
|
|
majakla
|
DOBRO JUTRO
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 7:21:04
|
|
|
|
elevitka
|
morgen! mene bo kap... zaspali smo šele ob 3 zjutraj...vendar le za kako urco pa spet jok in stok do 4...in je bila ura 6 T. je samo jokal in se premetaval po celi postelji meni v glavo -zobki ga matrajo, kljub mazanju z gelom in 2 svečkama nismo uspeli ublažiti bolečin...me zanima kak bo deda danes zvozil z njim jaz pa bom tak zaspala za računalnikom tu ....
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 7:26:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka morgen! mene bo kap... zaspali smo šele ob 3 zjutraj...vendar le za kako urco pa spet jok in stok do 4...in je bila ura 6 T. je samo jokal in se premetaval po celi postelji meni v glavo -zobki ga matrajo, kljub mazanju z gelom in 2 svečkama nismo uspeli ublažiti bolečin...me zanima kak bo deda danes zvozil z njim jaz pa bom tak zaspala za računalnikom tu ....
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 7:27:45
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka morgen! mene bo kap... zaspali smo šele ob 3 zjutraj...vendar le za kako urco pa spet jok in stok do 4...in je bila ura 6 T. je samo jokal in se premetaval po celi postelji meni v glavo -zobki ga matrajo, kljub mazanju z gelom in 2 svečkama nismo uspeli ublažiti bolečin...me zanima kak bo deda danes zvozil z njim jaz pa bom tak zaspala za računalnikom tu ....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 7:28:57
|
|
|
|
majakla
|
Grem Nikeca zbudit. BOGiii, pa tak lepo spi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 7:49:11
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Grem Nikeca zbudit. BOGiii, pa tak lepo spi. ni jih fajn budit ko tak lepo pančajo...men je tud muka to
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 7:49:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer. Popravila dispozicijo, upam, da mi jo mentor jutri potrdi. držim pesti
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 7:51:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Urška - vau, full mi je bla lepa na oni poročni sliki Mercatorova reklama - aja, ono z avtizmom Mater kak me to razp... Zdaj že vsako tele lahko diagnozo postavlja. Pa ko včasih čujem, da starš reče za svojega otroka da je hiperaktiven...najraje bi ga prebutala. Hiperaktivnost je bolezen in ni izgovor za živahnega otroka!!! daj sliko od Urške gor, da vidim kakšna je bila O kateri mercatorjevi reklami je govora Z zadnjim stavkom se pa popolnoma strinjam.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 7:53:45
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, kaj menite o tem podatku, da je vsaka 2. ženska v Slo deležna nasilja? Meni se zdi ta podatek full pretiran. Se že vnaprej opravičujem, če bi na kakršenkoli način katero s to izjavo prizadela. Menim, da so to malo mimo raziskave...ker na vprašanje (predvidevam): Ali vaš partner kdaj dvigne svoj glas ob prepiru? lahko vsaka odgovori z da, ampak to še ni neki pokazatelj nasilja. no, se vidi da sem v raziskavah zadnje čase in bluzim. Odkar delam diplomo, vidim na 24ur toliko napak, da aleluja. zopet se strinjam...vprašanje ni glih pravo za raziskavo "naslije nad ženskami" pol bi tudi moški lahko enako odgovorili pa dobimo enak rezultat.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 7:54:17
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ste vidle Dubrovnik pod vodo? jap
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 7:55:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ pa kambodža? sem tudi vidla ja, groza
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 7:56:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 In prosim,da se zabeleži za statistiko,da je tvoj preljubi mož žrtev fizičnega nasilja kako so si bogi ti naši "možje"
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 7:58:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Jaz sem pa bolj taka, da treskam z vrati, se derem... ponavadi pa se zaprem v kopalnico, ko več nimam kaj povedat enako, samo da se jaz začnem sprehajat iz sobe v sobo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 8:04:20
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla in zaj samevam tu AAALOOOOOO!!!!!!!!!!!!! Se opravičujem,se mi je ona reva tam tak zasmilila,da sem ji šla en odgovor napisat. http://www.ringaraja.net/forum/Kaj_je_narobe%3F%3F%3F!!!/m_5474628/tm.htm Lepo si napisala. Upam, da jo to vsaj malo umiri. podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 23.11.2010 8:06:14
|
|
|
|
botrca
|
Pa dobro jutro vsem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?