Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:05:53
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, ono z avtizmom Mater kak me to razp... Zdaj že vsako tele lahko diagnozo postavlja. Pa ko včasih čujem, da starš reče za svojega otroka da je hiperaktiven...najraje bi ga prebutala. Hiperaktivnost je bolezen in ni izgovor za živahnega otroka!!! Priznam,kriva.... ....samo če imaš doma take živahne malčke kot jaz,ti take oznake kar zbežijo z jezika-je pa res,da ima moj Mitja dejansko težave s koncentracijo in se težko umiri,ima določene simptome hiperaktivnosti,čeprav v šoli funcionira v redu,zaenkrat ti si kdaj to rekla? Ni na tebe letelo. Me ne moti, če so kake diagnoze povezane s hiperaktivnostjo s strani zdravnikov, psihologov,...če pa starši kr sami nekaj pa sem jezna Verjamem pa tudi, da včasih kateri starš to reče, pa se ne zaveda kaj hiperaktivnost pomeni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:06:36
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, kaj menite o tem podatku, da je vsaka 2. ženska v Slo deležna nasilja? Meni se zdi ta podatek full pretiran. Se že vnaprej opravičujem, če bi na kakršenkoli način katero s to izjavo prizadela. Menim, da so to malo mimo raziskave...ker na vprašanje (predvidevam): Ali vaš partner kdaj dvigne svoj glas ob prepiru? lahko vsaka odgovori z da, ampak to še ni neki pokazatelj nasilja. no, se vidi da sem v raziskavah zadnje čase in bluzim. Odkar delam diplomo, vidim na 24ur toliko napak, da aleluja. Mislim,da delajo preiskave isto tako,kot z lahkoto pripopajo tudi različne diagnoze-konkretno pri otrocih... verjetno je isti šmorn pri tem nasilju...če gledaš podrobno,smo skoraj vsi kdaj pa kdaj žrtve verbalnega nasilja-saj v končni fazi,ko se skregaš,v tisti nemoči iščeš besede,s katerimi boš partnerja čimbolj"zabil",to je po eni strani verbalno nasilje za moje pojme,ni pa nekaj takega,po čem bi potem imel travme... Se strinjam. Priznam, da me je tudi že tak razp...., da sem mu prvo stvar, ki sem jo v roke primla, v glavo zabrisala. ... Joj, posoda že kliče. upsi... Jaz sem pa bolj taka, da treskam z vrati, se derem, ponavadi pa se zaprem v kopalnico, ko več nimam kaj povedat samo do tja bolj dolgo traja,ali ne?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:07:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, kaj menite o tem podatku, da je vsaka 2. ženska v Slo deležna nasilja? Meni se zdi ta podatek full pretiran. Se že vnaprej opravičujem, če bi na kakršenkoli način katero s to izjavo prizadela. Menim, da so to malo mimo raziskave...ker na vprašanje (predvidevam): Ali vaš partner kdaj dvigne svoj glas ob prepiru? lahko vsaka odgovori z da, ampak to še ni neki pokazatelj nasilja. no, se vidi da sem v raziskavah zadnje čase in bluzim. Odkar delam diplomo, vidim na 24ur toliko napak, da aleluja. Mislim,da delajo preiskave isto tako,kot z lahkoto pripopajo tudi različne diagnoze-konkretno pri otrocih... verjetno je isti šmorn pri tem nasilju...če gledaš podrobno,smo skoraj vsi kdaj pa kdaj žrtve verbalnega nasilja-saj v končni fazi,ko se skregaš,v tisti nemoči iščeš besede,s katerimi boš partnerja čimbolj"zabil",to je po eni strani verbalno nasilje za moje pojme,ni pa nekaj takega,po čem bi potem imel travme... Se strinjam. Priznam, da me je tudi že tak razp...., da sem mu prvo stvar, ki sem jo v roke primla, v glavo zabrisala. ... Joj, posoda že kliče. upsi... Jaz sem pa bolj taka, da treskam z vrati, se derem, ponavadi pa se zaprem v kopalnico, ko več nimam kaj povedat samo do tja bolj dolgo traja,ali ne? kak si vedla???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:07:57
|
|
|
|
katy83
|
Dramica, daj reči kako.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:10:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, ono z avtizmom Mater kak me to razp... Zdaj že vsako tele lahko diagnozo postavlja. Pa ko včasih čujem, da starš reče za svojega otroka da je hiperaktiven...najraje bi ga prebutala. Hiperaktivnost je bolezen in ni izgovor za živahnega otroka!!! Priznam,kriva.... ....samo če imaš doma take živahne malčke kot jaz,ti take oznake kar zbežijo z jezika-je pa res,da ima moj Mitja dejansko težave s koncentracijo in se težko umiri,ima določene simptome hiperaktivnosti,čeprav v šoli funcionira v redu,zaenkrat ti si kdaj to rekla? Ni na tebe letelo. Me ne moti, če so kake diagnoze povezane s hiperaktivnostjo s strani zdravnikov, psihologov,...če pa starši kr sami nekaj pa sem jezna Verjamem pa tudi, da včasih kateri starš to reče, pa se ne zaveda kaj hiperaktivnost pomeni. Nisem to dojela kot napad na sebe Verjamem,da te take stvari dvignejo,hotela sem napisat samo v zagovor staršem podobnih meni-to,kar si napisala,da bleknemo,pa ne mislimo tak resno
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:11:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, ono z avtizmom Mater kak me to razp... Zdaj že vsako tele lahko diagnozo postavlja. Pa ko včasih čujem, da starš reče za svojega otroka da je hiperaktiven...najraje bi ga prebutala. Hiperaktivnost je bolezen in ni izgovor za živahnega otroka!!! Priznam,kriva.... ....samo če imaš doma take živahne malčke kot jaz,ti take oznake kar zbežijo z jezika-je pa res,da ima moj Mitja dejansko težave s koncentracijo in se težko umiri,ima določene simptome hiperaktivnosti,čeprav v šoli funcionira v redu,zaenkrat ti si kdaj to rekla? Ni na tebe letelo. Me ne moti, če so kake diagnoze povezane s hiperaktivnostjo s strani zdravnikov, psihologov,...če pa starši kr sami nekaj pa sem jezna Verjamem pa tudi, da včasih kateri starš to reče, pa se ne zaveda kaj hiperaktivnost pomeni. Nisem to dojela kot napad na sebe Verjamem,da te take stvari dvignejo,hotela sem napisat samo v zagovor staršem podobnih meni-to,kar si napisala,da bleknemo,pa ne mislimo tak resno oki doki smoki
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:12:27
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Dramica, daj reči kako. si me prehitela... ti, čveka pa mene v objavah
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:13:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Se strinjam. Priznam, da me je tudi že tak razp...., da sem mu prvo stvar, ki sem jo v roke primla, v glavo zabrisala. ... Joj, posoda že kliče. upsi... Jaz sem pa bolj taka, da treskam z vrati, se derem, ponavadi pa se zaprem v kopalnico, ko več nimam kaj povedat samo do tja bolj dolgo traja,ali ne? kak si vedla??? Ker sem ti podobna...kar se jezika tiče
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:14:34
|
|
|
|
majakla
|
evo me, kje smo ostale
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:15:19
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Dramica, daj reči kako. si me prehitela... ti, čveka pa mene v objavah ma ne morem verjamet bravo jaz...se že dovolj dolgo trudim čakaj, da jaz končam z diplomo, pa da gre T v vrtec...te dobim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:15:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla evo me, kje smo ostale to pa ni blo dosti posode al pa si ti tak hitra
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:16:28
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, kaj menite o tem podatku, da je vsaka 2. ženska v Slo deležna nasilja? Meni se zdi ta podatek full pretiran. Se že vnaprej opravičujem, če bi na kakršenkoli način katero s to izjavo prizadela. Menim, da so to malo mimo raziskave...ker na vprašanje (predvidevam): Ali vaš partner kdaj dvigne svoj glas ob prepiru? lahko vsaka odgovori z da, ampak to še ni neki pokazatelj nasilja. no, se vidi da sem v raziskavah zadnje čase in bluzim. Odkar delam diplomo, vidim na 24ur toliko napak, da aleluja. Mislim,da delajo preiskave isto tako,kot z lahkoto pripopajo tudi različne diagnoze-konkretno pri otrocih... verjetno je isti šmorn pri tem nasilju...če gledaš podrobno,smo skoraj vsi kdaj pa kdaj žrtve verbalnega nasilja-saj v končni fazi,ko se skregaš,v tisti nemoči iščeš besede,s katerimi boš partnerja čimbolj"zabil",to je po eni strani verbalno nasilje za moje pojme,ni pa nekaj takega,po čem bi potem imel travme... Se strinjam. Priznam, da me je tudi že tak razp...., da sem mu prvo stvar, ki sem jo v roke primla, v glavo zabrisala. ... Joj, posoda že kliče. In prosim,da se zabeleži za statistiko,da je tvoj preljubi mož žrtev fizičnega nasilja Alo, saj nismo pri Oprah, no.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:17:18
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Dramica, daj reči kako. si me prehitela... ti, čveka pa mene v objavah ma ne morem verjamet bravo jaz...se že dovolj dolgo trudim čakaj, da jaz končam z diplomo, pa da gre T v vrtec...te dobim komaj čakam
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:17:59
|
|
|
|
katy83
|
nič, jaz grem počasi pod tuš pa ajči bajči. Se jutri pišemo. lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:18:11
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 aja, kaj menite o tem podatku, da je vsaka 2. ženska v Slo deležna nasilja? Meni se zdi ta podatek full pretiran. Se že vnaprej opravičujem, če bi na kakršenkoli način katero s to izjavo prizadela. Menim, da so to malo mimo raziskave...ker na vprašanje (predvidevam): Ali vaš partner kdaj dvigne svoj glas ob prepiru? lahko vsaka odgovori z da, ampak to še ni neki pokazatelj nasilja. no, se vidi da sem v raziskavah zadnje čase in bluzim. Odkar delam diplomo, vidim na 24ur toliko napak, da aleluja. Mislim,da delajo preiskave isto tako,kot z lahkoto pripopajo tudi različne diagnoze-konkretno pri otrocih... verjetno je isti šmorn pri tem nasilju...če gledaš podrobno,smo skoraj vsi kdaj pa kdaj žrtve verbalnega nasilja-saj v končni fazi,ko se skregaš,v tisti nemoči iščeš besede,s katerimi boš partnerja čimbolj"zabil",to je po eni strani verbalno nasilje za moje pojme,ni pa nekaj takega,po čem bi potem imel travme... Se strinjam. Priznam, da me je tudi že tak razp...., da sem mu prvo stvar, ki sem jo v roke primla, v glavo zabrisala. ... Joj, posoda že kliče. In prosim,da se zabeleži za statistiko,da je tvoj preljubi mož žrtev fizičnega nasilja Alo, saj nismo pri Oprah, no. dobro bo za statistiko
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:19:35
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla evo me, kje smo ostale to pa ni blo dosti posode al pa si ti tak hitra Nisem hitra. Še kafe sem si naredila. Te veš, ena šalčka, dve žlički, flaška, đezva, kozarec in fertig, se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:20:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla evo me, kje smo ostale pri ugotovitvi,da je tvoj mož žrtev fizičnega nasilja...da ne bo imel kakih travm zaradi tega Nič več ne bom rekla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:21:42
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 nič, jaz grem počasi pod tuš pa ajči bajči. Se jutri pišemo. lahko noč Lahko noč Katy
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:26:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Dramica, daj reči kako. si me prehitela... Tak ste mene doble
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 22.11.2010 23:30:02
|
|
|
|
majakla
|
in zaj samevam tu AAALOOOOOO!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?