matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sem bla na oni temi,ko mamico prepričujejo,da je njen 2,5 letni otrok mogoče avtist... mislim...pa kaj je s temi tumastimi zdravniki??? Ne vem,če se sploh zavedajo,v kake skrbi spravijo starša s takimi fintami Kje si to brala? Kak je naslov teme? http://www.ringaraja.net/forum/Kaj_je_narobe%3F%3F%3F!!!/m_5474628/tm.htm Bože mili,kaj pa te naj jaz pol rečem za Saš-a,ko še sploh ne govori,pa je tik pred 20 meseci?Eni pač prej eni pa kasneje.Mislim,sem kr besna postala,ko sem brala to. Sara je tudi začela pri dveh letih govorit še kaj drugega,kot ata,mama,avto teta in to ,pa mi je ravno prejšnjikrat oni stric v ORL ambulanti rekel,da je veliko stvari dednih,tak da je včasih fajn,če se orientiraš malo tudi po sorodstvu Ja,to je res,veliko je v genih,pa se sploh ne zavedamo tega tak.Jaz vem,da sem bla lapasta,kot hudič(kar sem še danes ),tak je bila Lea in Maks,Saš pa je bolj,kot moj brat,on je bil bolj taki,plašni,redko besedni.Je pa drugeče ful živahen,pa brbla skozi nekaj po svoje in se mantra povedat kako besedo.Pa ponovi tudi za mano kaj.