|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčki 2010
16.11.2010 22:24:15   
sabri
Oj oj, hvala za odgovore za plazma, mah ko včasih tako površno berem. Ji pa itak niso všeč tako da...
gh: z: kuhano jabolko, hruška in potem pol banane, k: krompir, bučka, koren, v: frutek breskev in riž, kar ji je bilo noro všeč, je hotela pojesti celega 190g, a je to mal preveč? Ker nobene stvari ne merim, kolik poje in sploh nimam občutka, kdaj je preveč, no vmes pa dojenje seveda,
moi:kaki mali cortek no, si mi naredila lušte, da sem šla gledat kaka mala je bila, joj.
Ja danes zvečer mi je zaenkrat prav všeč, so obe zaspale pridne po skupnem kopanju z mano, mi je bilo všeč, njima pa še bolj. Potem sem v miru mojemu naredila pramene in ga ostrigla, zdaj pa Housa gledat, pa potem mojega malo izkoristituser posted image . Mirno nočko vsem.

(odgovor članu klupko)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
17.11.2010 10:23:00   
izalina
Ojla,

nam se kaže naporen dan. Sva bile na pregledu in je dobila še tretjo pikico pa je kar tečka. Prej je ful jokala, pojedla je polovično porcijo, sedaj pa pančka. Eno vprašanje Sem v lekarni vprašala za sirup, ker mi svečke niso nekako všeč. Ni mi ji nekaj v rito tiščat in so mi dali Lekadol sirup. Samo to je za vročino in proti bolečinami. Ampak saj te vročine, ki se pojavi po cepljenju nima smisla zbijat? Jaz bi ji raje dala en sirup samo proti bolečinami. Ali katera ve kako se imenuje tak sirup? Ali je OK če ji dam pač lekadol?
Smo bili kar pridni in tehta 8,6kg pa 67cm, OG se pa ne spomnim, ker je jokala. Ji ni všeč, če jo kdo prime, ki ga ne pozna. Pri cepljenju je pa malo zajokala. Aja pa krompirja ji ni potrebno jest, če ga ne mara oz. naj ji pripravljam tisto hrano, ki jo midva jeva. Ni potrebno, da ji dajema hrano, ki jo načeloma midva nimava na jedilniku. Meso pa lahko samo 2x na teden.
Grem nekaj pojest, ker potem ko se zbudi ne bom imela več časa.

Čau bau

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
17.11.2010 10:23:52   
izalina
Pa spet brez smeškotov.user posted image user posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
17.11.2010 10:33:24   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: izalina

Samo to je za vročino in proti bolečinami. Ampak saj te vročine, ki se pojavi po cepljenju nima smisla zbijat? Jaz bi ji raje dala en sirup samo proti bolečinami. Ali katera ve kako se imenuje tak sirup? Ali je OK če ji dam pač lekadol?
Smo bili kar pridni in tehta 8,6kg pa 67cm, OG se pa ne spomnim, ker je jokala. Ji ni všeč, če jo kdo prime, ki ga ne pozna. Pri cepljenju je pa malo zajokala. Aja pa krompirja ji ni potrebno jest, če ga ne mara oz. naj ji pripravljam tisto hrano, ki jo midva jeva. Ni potrebno, da ji dajema hrano, ki jo načeloma midva nimava na jedilniku. Meso pa lahko samo 2x na teden.

Takega sirupa ni user posted image . Običajno dajo dohtarji Calpol, no, zgleda da tudi lekadol. Tko da - če jo boli, ji kar mirno daj lekadol.
Mate pa konkretno pupo user posted image .

Ja, men tud ne pade na pamet, da bi uvajala nekaj česar pri nas sploh ne jemo - no, razen, če je to nekaj kar sploh še nismo pokusili in naredim, probam če je dobro in če je, dodam še na naš jedilnik :) Ampak - svinjskih zrezkov pa se pri nas gotovo ne bo uvajalo user posted image (ja svinjina v mletem mesu, recimo, amapak zrezkov pa zih ne).
A meso samo 2krat tedensko? user posted image No, tega pa nisem vedla... Pa tko boljša je zelenjavca, če je noter še mali košček meska...

Drugače pa dobro jutro user posted image .
Pijem kavico, tamali spi (naj dooooolgo!!!!). Sem bila prepričana, da imava danes ob 10h fizioterapijo, sma se zrihtala, najedla ob 9h namesto 10h kot običajno, pol pa preverim kartonček in ugotovim, da imamo naslednji teden... Ni da bi govoril! No ja, glede na to, da je zaspal lih 20 sekund po tistem, ko sem ga dala v posteljco, bi bla telovadba "zelo učinkovita".

Danes na jedilniku:
hruška
puran+bučka+melancan+korenček+pirina zakuha (tole zadnje bom probala, še nisem jedla)
zvečer bo najbrž kašica za lahko noč 6 al 7 žit,
popoldanska malica pa še ne vem user posted image .
Vmes pa še kaka joška mlekca user posted image

Danes grem po dooooooooooooolgem času (merjeno v letih) na masažo user posted image . Mi je dragi darilni bon v oktobru za rd podaril pa ga moram izkoristit. Komaj čakam teh 80 minut razvajanja. user posted image user posted image

Pozdravček,
K.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
17.11.2010 10:40:17   
bubolin
Jutrooooo

user posted image   user posted image   user posted image Danes nam vreme očitno ne bo prav naklonjeno, pa še taaaak glavobol imam - joooj joooj user posted image Bogi moj otrok, ki me bo moral prenašati cel dan user posted image

Zvečer vas nisem prišla nič brat, sva se user posted image raje malo crkljala user posted image

Tale RR spet očitno šteka - okenček za pisanje čist čuden, tako da se opravičujem če bo čudna oblika posta. 

Kajenje - bila strastna kadilka, januarja pa bo minilo tri leta odkar nisem več prižgala user posted image bravoo bravoo jaz user posted image Je pa tud moj nekadilec, tako da je to super.

Kati - čestitke malemu kolesarju user posted image

Gh - še nisem začela, imam pa namen zelo v kratkem, saj je moj Mark itak mlajši med vami, tako da se nama ni tako mudilo, itak mleka imam dovolj, tako da...bomo pa počasi začeli.

Zobki - nimamo še nobenega, niti se nič ne kaže.

Menstruacija - jo imate že vse?? Pri meni je še ni user posted image

j.b. - čestitke za nakup.

Sirenaaaa, moram it. Paa paa

(odgovor članu sabri)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
17.11.2010 10:47:31   
Anonimen
Oj punce.

moi: iiiiiuser posted image user posted image user posted image

bubolin, te imamuser posted image user posted image Slikc še nisem prečekirala, bom zdajle, ko mali ravno spim. Pa še ena me je dodala, me je kar sram, ker ne vem katerauser posted image user posted image Ima pa eno fuuul lušno pupo z imenom Lija Izabelauser posted image Anincy: ti si tudi zelooo lušna mamika z zelo lušnim fantičem, ki mu sploh ni videt, da je rojen en mesec za Benjaminom, bravouser posted image user posted image

Jaz imam na faxu norijo, norijo imam tudi doma, danes so mi priklapljali kabelsko, avto imava v totalnem k... Sploh ne vem, če sem že vam kaj razlagala, pri aprilčicah sem se že spihala, pa ne bi rada še tu morila. V glavnem: nikoli več Renaulta!! Res, se zaklinjam! Smo sranje, pa 5 let star avto, prej sva imela pa 14 let staro Mazdo pa nobenih problemov grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image user posted image user posted image

Moram it, si grem pripravit vse za plavanje, potem tamecenga zbudim (če se ne bo že sam), ga zrihtam, peljem v varstvo, jaz pa šibam v Mb - s sfu.... avtomobilomuser posted image

Papauser posted image

(odgovor članu klupko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3206
17.11.2010 10:48:01   
izalina
Hvala Kati za hiter odgovor.user posted image recept sem dobila samo za svečke, sirup sem pa mogla kupit.

Ja glede mesa me je pa najprej vprašala, če sva vegetarjanca. In sem ji rekla, da ga jeva 1-2krat na teden in še to predvsem ribe, mogoče kdaj piščanec. No in potem mi je to odgovorila, da je 2x na teden meso zadosti. NAj ji enkrad dam belo meso, enkrat pa pusto rdeče. Razen, ko bom uvajala meso, naj ga je cel teden, da se navadi na okus. Ona zagovarja uvajanje vsake nove stvari 7-10dni. Vendar se nisem tega držala. Samo na začetku pri korenčku, potem pa ne.

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
17.11.2010 11:23:32   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10
Pa še ena me je dodala, me je kar sram, ker ne vem katerauser posted image user posted image Ima pa eno fuuul lušno pupo z imenom Lija Izabelauser posted image  

Jaz jaz user posted image
Pa hvala. Res je lušna tale moja žaba, a ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vaš Benjamin je pa pravi frajer user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
17.11.2010 11:37:42   
Aninchy
Aloha! user posted image   - jah, sanjaj! user posted image

Včeri nisem poročala, pa bom danes...
ZAJTRK: mleko
MALICA: keksolino
KOSILO: zelenjavna juha + sladica: skutica z borovnico
MALICA: jabolko + banana
VEČERJA: keksolino po flaši (in spal je celo noč!user posted image )

deveta, izalina
- ma, v postu je zgledlo, kot da sem res skor znorela zarad meduuser posted image , ampak ni blo tok hudouser posted image Sem mu dala še zvečer pol za jest, ker mu je blo tok všeč - in po doooolgem času je prespal celo noč!user posted image

moi - kolk prehitro se je pa Elias rodil? Jst sm misla, da ni veliko prehiteval, ampak tle je pa tok miiiičkanuser posted image

skutica in "sadni palček"user posted image - men je mami zadnič prinesla, pa najprej je ful grimase zraven delau, pa sem rekla nič hudga, itak je še mal hitro za te stvari, no, pa sem drug dan jst enga vzela, se je začel pa tok bunit zravenuser posted image no in pol je pojedu 3 fruhcverge naenkratuser posted image Za one, ki majo jagodo not sem bla pa ful skeptična, no, pa sem mu na koncu vseen dala - rezultat: veelke očke, ker je blo took dobr, pik pa nobenihuser posted image no, v treh dneh še ne....user posted image
Aja, naš ni nič bruhal ali imel kakršnih koli drugih težav...

gluten - če midva jeva, ga lahko utišam samo s skorjo od kruha!user posted image včeri je celo dobil rob od pice in bil naravnost navdušen! sploh ker je blo še tini mini pelatov na vogaluuser posted image

Sapin - naš spije fuuul več, odkar je gosto hrano. ok. 150ml na dan, včasih več, včasih manjuser posted image

bom pol do konca........... I'LL BE BACK!user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
17.11.2010 11:42:43   
Meemee
Letiva malo ven. Se javim kasneje. user posted image

Sicer pa so zadnje dni popularni prsti na nogah. Med previjanjem jih da v usta in žveči user posted image user posted image user posted image Še dobro, da nima zob, ker bi si jih drugače čisto zgrizla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
17.11.2010 11:51:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: Aprilčica10
Pa še ena me je dodala, me je kar sram, ker ne vem katerauser posted image user posted image Ima pa eno fuuul lušno pupo z imenom Lija Izabelauser posted image  

Jaz jaz user posted image
Pa hvala. Res je lušna tale moja žaba, a ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vaš Benjamin je pa pravi frajer user posted image user posted image user posted image

Hehheheuser posted image Lušna je tvoja žabicauser posted image user posted image user posted image

Zdaj pa šibam na fax, lepo boditeuser posted image

(odgovor članu Meemee)
  Neposredna povezava do sporočila: 3211
17.11.2010 12:07:11   
Aninchy
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Mi smo pa včeraj uspešno uvedli gluten user posted image

Hmm... to se mi čuje, k da ste mel prov kak posebn postopekuser posted image user posted image Jst sm mu pač dala skorjo kruha v roke in si je sam pršu gor, da je užitno in ni več spustil - na tak način smo mi uvedliuser posted image

Sapin - hmm...bom slikala copatkeuser posted image ma sej okol so fuul fajn debeli, ampak podplat se mi zdi nekam tanek, pa čist hladne nogice je meu boščkuser posted image tak da zdej ma štumfke pa termo zokne pa copatkeuser posted image k eskimuser posted image sem pa včeri kupla še ene, ki so od zunaj nepremočljive, tak da če bo sneg padal, da ne bojo mokre nogice. Sicer pa pravijo, da nam tale zima ne bo ravno ugodna, ker bo zelooo mrzlo in melo snegauser posted image user posted image user posted image

moi - jst sm se že tok navadla na šute, da mam obraz že utrjen k boksarjiuser posted image

izalina
- lej, sam pomisli na lekadol za odrasle:  je proti vročini in bolečinam... pa če maš hud glavobol ga ravn tko vzameš, ni treba da maš vročino, ne?user posted image Al pa obratno: če maš vročino, ga vzameš, ni treba da čakaš, da te bo šek kaj bolet začelouser posted image

meso 2x na teden - hmm... naš ga je meu šele 2x, ampak tega pa res nism vedla... v čem je pa to forauser posted image Aha, sem prebrala v nadaljevanjuuser posted image amm... a rdeče meso že lahko?? Uuu nuorooouser posted image

kati - FSM na masaži!user posted image

bubolin - ja, saj če je partner nekadilec, je res lažje... Men pa moj še zdej "pod nos smradi" in mi lušte delauser posted image ma saj ni tud takooo hudouser posted image

Aprilčica10 - hvala hvalauser posted image user posted image Pa user posted image user posted image user posted image za avto...

No, sm zdej mnde vse prekomentirala....

Naj še povem, da mi je prejle Martin zaspal na rokah (sede) za računalnikom!!user posted image user posted image user posted image Je bil neki tečen (zaspan), ampak ni hotu zaspat, pa sm naštimala musko na youtube in ga je kuj zmanjkal!! user posted image Skor me je pobral od smeha, k sm ga vidlauser posted image

Nč, lep dan! Pri nas je dež.....

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
17.11.2010 12:12:49   
m_o_i
aninč Eli je bil rojen tocno dva tedna prezgodaj; ni bil nedonosen, ampak zahiran user posted image  ceprav potem so ga kr za nedonoencka dolocli-mi je ena majcica potem razlozla, da zarad njegove kilaze 2070 g (in ne zarad tokintok prehitrega rojstva)

nas mulc pa ne ve, kaj naj pocne s koskom kruha al pa keksom v roki user posted image  vse, ampak prav vse, kar dobi v roke, nese v usta; to, kar pa je za v usta, pa pogleda, se obrne proc in spusti user posted image  tak da kruhek mu dajem kr v usta...

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
17.11.2010 12:22:28   
Aninchy
Grrrrrr vi ar sori šituser posted image

moi - a to da je zahiran, pomeni, da od tebe ni dovolj hrane dobival al kaj?? Jst o tem pojma niamuser posted image , ampak po pravic povedan sm prov vesela, da o tem NIČ ne vemuser posted image
Tak da, če se ti da......user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
17.11.2010 12:23:36   
K_a_t_i
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Mi smo pa včeraj uspešno uvedli gluten user posted image

Hmm... to se mi čuje, k da ste mel prov kak posebn postopekuser posted image user posted image Jst sm mu pač dala skorjo kruha v roke in si je sam pršu gor, da je užitno in ni več spustil - na tak način smo mi uvedliuser posted image

user posted image hotla sem povedat, da ni blo nobene reakcije... Skorje kruha pa naš še nekaj časa ne bo glodal. Tudi pri mlečnih izdelkih bom malo bolj previdna. Kaj pa vem...

Sej res - današnje kosilo zmagovalna kombinacija! Biopirine testenine od Regine z bučkami, melancani, korenčkom in puranom. Ni ga niti motilo, da so bili notri tudi koščki, ker se pač testenine ne zmiksajo povsem user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 17.11.2010 12:24:45 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
17.11.2010 12:25:51   
Aninchy
user posted image hotla sem povedat, da ni blo nobene reakcije...

Aja user posted image user posted image user posted image user posted image

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
17.11.2010 12:27:35   
m_o_i
ja, to pomeni, da prek posteljice ni dobival hrane od mene. so jo dali potem na preiskave-tolko, da dobim povratno info za morebitno naslednjo nosecnost-in je blo BP.
meni se tak zdi, da so bli vzrok zivci (ker mi jih je ena gospa prav pridno pila user posted image )... sej ste me brale, da sem na vsakem pregledu med nosecnostjo mela UZ in vedno je mulca premerla, tak da vem, da je bil do zadnjega meseca OK. no, na zadnjem pregledu je pa ugotovila, da zaostaja za 2 tedna (kar v zadnjem mesecu pomeni VELIKO), v P je pa izmeril, da zaostaja za 4 tedne-in zgodil se je urgentni CR...

konec dober-vse dobro user posted image  je pa res, da ce se kdaj zanosim, bom v krcu "kaj, ce..."

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
17.11.2010 13:07:00   
K_a_t_i
Besna sem!!!! Tamal je že 3krat spal - WAW!!!! - po 10 minut!!!! AGGGGGGGGRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. Zgleda bo treba na sprehod, če ne bo ponoč štala... user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
17.11.2010 13:09:52   
m_o_i
ja, zluftaj mulca user posted image  nasega je danes ze ob enajstih zmanjkalo...

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
17.11.2010 15:10:14   
deveta
ojla!

Joooj, ste se raspisale, pa še včeraj zvečer sem brala, zdaj pa računalnik prižgem in kar 2 strani. Uf, zdaj mam pa delouser posted image user posted image .

Najprej naj vam poročam o današnjem dnevu. Sva šle s taščo v Koper končno vse papirje rešit (o koncu moje pogodbe za delo in reševanje zavarovanja na CSD). Pa mi sredi poti poči gumauser posted image user posted image . In ker je moja tašča tehnični tip mi jo lepo zamenjauser posted image user posted image . Je rekla, naj jaz držim tamalo, da si ne bom rok mazala, ker jo moram pol itak dojit. Pol lepo rešiva vse zadeve in se na poti za nazaj vstaviva pri vulkanizerju in je blo ful za čakat. Pa sva lepo prišli domov in je ona šla spet dol in zdaj mi je sporočila da je vse zrihtala in se vračauser posted image . Smo se pa odločili in dali gor kar zimsko/letne pnevmatike, tako da ne bo potrebno prepogosto menjavatuser posted image . Do zdaj sem imela skozi letne (ja mi primorci si to lahko privoščimo). Sem si pa rekla, da je to prav namerno to ratalo: zdaj imam naš zakladek v avtu in prav je bilo, da smo nove gume daliuser posted image . če se to ne bi zgodilo, pa ne vem kdaj bi se tega domisliliuser posted image . Iz vsake nesreče (samo da ni hujšega) je potrebno kaj dobrega potegnituser posted image .
Moj možek pa je zdaj tako nemočen kar se tega tičeuser posted image . Zdaj je na poskusnem tednu v Trstu (najverjetneje bo le menjal službouser posted image ). Ima pa tak grd urnik, od 8 do 17user posted image . Pol ko domov pride pa itak ni več za nikamor it. Še če bo na banko želel si bo mogu prosto vzetuser posted image .
sapin: lepo da ste spet vsi skupaj. Očka jo najbrž kar pogreša, ko je ne vidi tako dolgo.
M_o_i: joj, bogi Elias. Ti je pa res moglo bit hudi, ko si ga gledala takega. Vendar kakor vidim (oz. berem), ti je že dal vedet, da je zdaj že korenjak in poluser posted image user posted image . Jaz sem se zjokala, ko so mi jo za eno noč odnesli pod lučko (je imela zlatenico), pe še so mi jo vmes prinesli, da jo podojim. Tisto noč nisem mogla niti oči zapret, namesto, da bi to izkoristla in se lepo nasapala.user posted image user posted image

joj, Sabri ko bi katera obgovorila na to vprašanje, bi blo super (mogoče je v nadaljevanju, berem in pišem sprotiuser posted image ). Tudi jaz nimam pojma, koliko naj bi pojedel 5 ali 6 mesečno otrok. Vem pa, da Veronika poje okoli 100 do 130 g in noče več. Vendar če ji je zadosti ji je pač zadosti. Se neki ne obremenjujem, zanima pa me vseeno, koliko vaši pojedo, tako informativno.

Sabri: mi tudi zmeraj Housa gledamouser posted image user posted image user posted image . Pa lepo tvojemu možeku, ko ga tako lepo porihtašuser posted image

izalina: joj, še dobro da ima naša rada krompiruser posted image user posted image . To je moja naj hrana, ne vem kaj bi če ji ne bi bil doberuser posted image user posted image user posted image

K_a_t_i: ja prav imaš, včasih pa se res splača kaj novega poskusit, jaz sem zadjič (prvič v življenju) proseno kašo kupla za popestritev njenega jedilnika in mi je blo tako dobro, da sem jo drugi dan zase skuhala za kosilouser posted image user posted image . Zdaj bom pa še piro probalauser posted image
Juf, pa vživaj na masaži, dobre ideje za darila ima tvoj dragiuser posted image

Aninchy: ti si pravi primer mame, ki ne komplicirauser posted image . Otroku daš stvari probat in to je to. Mislim, da so se tako obnašale vse mame še kakih 20 let nazaj, ker ni bilo toliko bombardiranja o vsem mogočem iz vseh strani. Čestitam ti za pogum in nobramenjevanje s tisoč in eno informacijo (ki so si itak vse različne)user posted image user posted image user posted image . Jaz tako pogumne še zdaleč nisem, čeprav tudi jaz ne delam neke panike. Moji je itak ena najljubših igrač list od špinače. Dokler jaz kuham, ga ona skoraj celega pogloda (požre secer ga ne, je pa zdrobljen na prafaktorje), pa čeprav je srovuser posted image . Je pa res, da frucverge in podobno ni glih v mojem stiluuser posted image . To bo jedla samo pri kakšni noni če ji bo želela dat. Pri nas doma tega niuser posted image .

No pa sem prišla skozi. Zdaj pa še Copy stisnem preden potrdim, ker me bo sigurno ven vrglo. saj sem ze eno uro tukajuser posted image

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
17.11.2010 15:18:58   
deveta
pa še jedilnik sem pozabla pripisatuser posted image

Danes samo kosilo: brokoli, špinača in krompir. Vse pojedla user posted image (no ja, eno žličko pustila)user posted image
Mogoče še kaka kašice proti večeru.

Včeraj pa ajdova kaša in riž, korenček in cvetača. Sem riž dala zdraven, ker ima ajda ful močen okus in meni ni dobra, pa sem mislila da tudi njej ne bouser posted image . Pa je skoraj vse pojedla.

Zdaj pa neko prepevanje iz sobe slišim. Le kaj bi to bilo?, nič kar pogledat gremuser posted image user posted image

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
17.11.2010 15:28:54   
izalina
Deveta bravo za novo obutev avta. Jah krompir...to naju vsi čudno gledajo. Krompir jem le na regratu in v zelju/repi. Prosena kaša zakon, moj najljubši zajtrk v nosečnosti, samo sem dodala še suhe slive....njamsi. Mala je pa še ni poskusila, ker naj bi proso tudi vseboval gluten, vsaj tako piše na embalaži.

Kati user posted image za masažo. Jaz grem pa drug teden, mi je prav tako user posted image podaril bon za RD. Ampak naša maserka ima kar gužvo in se čaka 3 tedneuser posted image razen če je pod nujno prideš prej na vrsto.

Gluten ja naju je P opozorila, da ga naj čim prej uvedeva. Še mesek bova prej poskusile, potem pa gluten. Aja pa še to mi je rekla, da naj ji testenine dam kar navadne, ne tiste brez jajcuser posted image Samo sem ji rekla, da mi takih ne jemo pa ni nič komplicirala.

Mala se krega, grem k njej. Sem ji obljubila, da jo danes samo crkljamuser posted image .

(odgovor članu deveta)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
17.11.2010 16:03:27   
Meemee

IZVIRNO SPOROČILO: izalina
Prosena kaša zakon, moj najljubši zajtrk v nosečnosti, samo sem dodala še suhe slive....njamsi. Mala je pa še ni poskusila, ker naj bi proso tudi vseboval gluten, vsaj tako piše na embalaži.

Proso sigurno ne vsebuje glutena. Najbrž pa piše, da lahko vsebuje gluten, ker so proseno kašo pakirali in obdelovali v istem prostoru in na istih strojih kot živila,ki vsebujejo gluten. Tako tudi ajdova moka in koruzni zdrob vsebujeta precej glutena, čeprav sta ti dve živili prav tako brez glutena. Na žalost pa na embalaži to ponavadi ni napisano. user posted image
Uf, kok sem napisala user posted image

(odgovor članu izalina)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
17.11.2010 20:15:46   
katy83
pozdravljene punce.
Evo po dolgem času tudi mene.

Timoteja zadnje dni nekaj matra (no, v bistvu že vidim, da je 2.zobek na pohodu, tak da bo to verjetno), full manj je kot sem vajena, ampak pri njem se ni za sekirat zaenkrat, ker je tam okoli 10 kg, malo manj mogoče. Zdaj se mi že 3 dni okoli 3-eh ponoči zbudi in noče več spat, potem pa okoli 7-ih zaspi, pa ga vleče do 11. user posted image Danes pa je za povrh vsega še mene nekaj dobilo in sem celo noč bruhala. user posted image Zdaj je za silo že boljše, no. Sem pa jezna, ker sem bila dogovorjena s Fiško, pa je spet vse v vodo padlo. user posted image
Drugače pa naš fant tudi čez dan veliko spi, meni se zdi, da večinoma spi, tak da bom začela počasi navajanje na 2x spanje čez dan (zdaj spi 3x). Ga je treba malo navadit, da ne bo prevelike krize aprila v jaslih. Sploh mi ni jasno kak se bo on zbudil okoli 6.30 (niti kak se bom jazuser posted image user posted image user posted image ) in da bo zdržal do 12-ih. Težka bo, ampak saj verjetno če vzgojiteljice vidijo da je otrok zaspan in tečen ga dajo menda spat, ne?

Drugače pa Timotej sicer že kobaca, bolj tak tak, še vedno se bolj plazi, ampak na tisto strehico pa se že full postavlja. Pa če ima kako trdo oporo, bi se kr vstajal, sicer mu ne rata se vstat ampak vaja dela mojstra.
Pri govoru smo mi še vedno na aaaaaaa, eeeeeeee, mmmmmmmm, pa cvili tak da me včasih kr zapeče v ušesih. Le po kom je glasen?
Jutri bo star že 8 mesecev.

Moi
- jaz se tudi vedno, ko pogledam slike od 1.dneva, raznežim, Tudi Timotej je bil takšen malecki (no, malo več ga je blo skupaj). Vedno se spomnim, ko so me klicali v intenzivno, da ga 1. podojim - takrat sem ga prvič držala v rokah. To je bilo tako malo dete, take mičkene rokice, glavica, zdaj pa pravi korenjak.user posted image Sem vesela, da lepo napreduje in bravo tudi za tvojega korenjaka. user posted image

Aninchy - jaz ti tudi samo čestitam, da ne kompliciraš pri GH. user posted image Tudi jaz se trudim ne komplicirat. No, Timotej že itak skoraj vse je, razen tipičnih prepovedanih stvari. Jajca (rumenjak) mu pa vedno pozabljam dat. user posted image

tista, ki gre na masažo - uživajuser posted image Mene je pa na masažo strah it - sem čudna, ne? user posted image Ma če sem full občutljiva, pa se mi zdi, da bi me bolelo.

aja, ena od vas me je dodala na FB, pa nimam pojma katera je. Saj mogoče tudi tista ne ve kdo sem jaz. user posted image

nič, pičim še kuhinjo pospravit, preden dragi pride iz službeuser posted image

(odgovor članu Meemee)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
17.11.2010 20:27:51   
Meemee
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

aja, ena od vas me je dodala na FB, pa nimam pojma katera je. Saj mogoče tudi tista ne ve kdo sem jaz. user posted image

Jaz kriva user posted image Sem vedela, da si ti, ko sem prebrala, da imaš sina Timoteja user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?