Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:05:05
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm.... petrušk je tok lepo napisala upam da ti bo v vzpodbudo in da bosta z Majem uredila željeno bodi močna mislim, da te me mamice najbolj razumemo kako ti je tak, da ti stojimo 100% ob strani in ti res želimo da to čim hitreje uredite Kako se ima pa kej Jan v Fiesi? Kaj kej počnejo? Upam, da imajo lepše vreme kot mi. Čebela če je tole vroča čokolada s smetano pridem kuj zdle tja:)))) Birdy a si pozabla da si nosečka... pa dej punca malo si spočij tik pred koncem. Urša za spanje Petruška mi2 tud gledama Dr. Housa ampak ga vsak večer... sma si potegnla iz neta par sezon Florjan se že na veliko hvali da je dobil vlakeca ker je dal dudo stran, včeraj ni nič spraševal po njej Sem mu pa že rekla da Miklavž ponavadi ne nosi igrač tak da je reku, da pol bo pa Miklavžu napisal za čokolado in liziko Božičku pa za letališče Danes se je benjamin zbudil prvi in je potem Florjana klicala tako dolgo, da ga je zbudil. Potem je pa Florjan dal Benjamina iz postelje pa lučko v sobi prižgal in sta se igrala frajerja moja. Mi2 z pa itak čist zaspana sma imela en tok lep večer včeraj da sam dol padeš... po dolgem času je blo res nekaj posebnega... aja spat sma šle pa ob 2 zjutraj
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:07:06
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Birdy kaj če bi mal počivala Pa svaka čast za , čeprav sem jaz mnenja da ko otroček hoče pridt na svet bo prišel al kej al pa nč res je urša...mi pr evi nismo smel nč zadnja 2 mesca ker sm bla pozitivna na streptokok in so me pozdravl z AB, pa da se nebi spet ookužla so mi prepovedal.... Petrušk, brez zamere, ampak mal so te nategnil... Če maš streptokok bi mogla Eva po porodu dobit AB... Ker ko streptokok enkrat maš ga maš za zmeraj, zdravljen ali nezdravljen, otrok se pri porodu lahko okuži in AB zato dobi preventivno med porodom, al mal po porodu, ne vem čist točno... In tud tokrat bO OTROČEK MOGU DOBIT (joj sori črke) AB. Mal pobrskej, sej dost piše o tem. nč me niso nategnil sm dobila tud pred porodom ....sam tle so pa tebe...hehehe....če je porodni kanal nezdravljen....k jst sm mela celo nosečnost glivice....je večja verjetnost, da se otrok okuži med porodom....učke se lahko okužijo in tako naprej..zato so rekl, ko smo enkrat pozdravl porodni kanal, naj ga ponovno ne okuživa....sj lahko da ga nebi...ampak za reskirat pa vseen ni...tko so men rekl....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:07:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čebel@ ti maš pa zadnje čase take ubitačne jedilnike da ne vem kam to daješ ko si taka suhica... bravo za pizzo....pri nas je bla pa včeraj s krompirjeva solata in pohan oslič, danes pa kar zelenjavna juhica in palačinke.... evi morm rečt da je mesek pol pa je....če rečem da je pa ribica pa ona tega ne mara ma sej sem se že 6kg zredila od te junk food,ampak se ne mislim za nič prikrajšat-hujšali bomo po porodu
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:08:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Čebela če je tole vroča čokolada s smetano pridem kuj zdle tja:)))) kapučino
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:09:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Čebela če je tole vroča čokolada s smetano pridem kuj zdle tja:)))) kapučino eh za kapučino mi pa ni tok...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:10:04
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čebel@ ti maš pa zadnje čase take ubitačne jedilnike da ne vem kam to daješ ko si taka suhica... bravo za pizzo....pri nas je bla pa včeraj s krompirjeva solata in pohan oslič, danes pa kar zelenjavna juhica in palačinke.... evi morm rečt da je mesek pol pa je....če rečem da je pa ribica pa ona tega ne mara ma sej sem se že 6kg zredila od te junk food,ampak se ne mislim za nič prikrajšat-hujšali bomo po porodu čebela prav imaš privošči si
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:10:29
|
|
|
|
Čebel@
|
katjuša.....vav super da romantikuš večer
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:10:52
|
|
|
|
sjmm
|
jutro! dons že bizi jutro...sm ob 5h dvignla mojga, ob 6h sašo, pol ob 7h pa Mihca...evo zdele sm pa le do kofetka pršla.... ....v glavnem vsak bi neki drugega za zajtrk, pa spet neki drugega za malico to go...ma pejto no...jz bi tud kejjjjjj no, Majki še spi...je bil kr priden ponoč...se je zbudil okol pol5h in prišel k nama.....se me je tiščal kot d bom kam ušla....je ful jokal k sm šla malce pa to nardit, tko d sm mu hitr mlekca prnesla...pa ga je celo oči mau pocrkljal medtem....kdaj je moj pršu spat itak ne vem...k sm zvečer do pol1h pisala račune, pa 2 ponudbi...pa ene par obvestil pred izvržbo....tko d bomo vsaj kaka denar dobili...moj pa je pršu okol 10h in direkt...še preden sta se srečala s kavčem je že spal ...pol sm ga pa kr tm pustila...in sm bla še zju3 slika brez tona...čeprav me je čudn gledu....kr nej mau proba kako je biti ON
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:11:09
|
|
|
|
Katjusa
|
razmišljam al nej grem kej pospravljat al nej grem še mal spat....
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:11:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Čebela če je tole vroča čokolada s smetano pridem kuj zdle tja:)))) kapučino eh za kapučino mi pa ni tok... imam pa doma vročo čokolado in tudi smetano,tko da vseeno lahko prideš
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:11:59
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ čebel@ ti maš pa zadnje čase take ubitačne jedilnike da ne vem kam to daješ ko si taka suhica... bravo za pizzo....pri nas je bla pa včeraj s krompirjeva solata in pohan oslič, danes pa kar zelenjavna juhica in palačinke.... evi morm rečt da je mesek pol pa je....če rečem da je pa ribica pa ona tega ne mara ma sej sem se že 6kg zredila od te junk food,ampak se ne mislim za nič prikrajšat-hujšali bomo po porodu čebela prav imaš privošči si sej gre vse v rit in trebuh
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:12:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa razmišljam al nej grem kej pospravljat al nej grem še mal spat.... točka za spanje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:13:11
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa razmišljam al nej grem kej pospravljat al nej grem še mal spat.... točka za spanje hmmm al pa pridem do tebe
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:13:45
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm jutro! dons že bizi jutro...sm ob 5h dvignla mojga, ob 6h sašo, pol ob 7h pa Mihca...evo zdele sm pa le do kofetka pršla.... ....v glavnem vsak bi neki drugega za zajtrk, pa spet neki drugega za malico to go...ma pejto no...jz bi tud kejjjjjj no, Majki še spi...je bil kr priden ponoč...se je zbudil okol pol5h in prišel k nama.....se me je tiščal kot d bom kam ušla....je ful jokal k sm šla malce pa to nardit, tko d sm mu hitr mlekca prnesla...pa ga je celo oči mau pocrkljal medtem....kdaj je moj pršu spat itak ne vem...k sm zvečer do pol1h pisala račune, pa 2 ponudbi...pa ene par obvestil pred izvržbo....tko d bomo vsaj kaka denar dobili...moj pa je pršu okol 10h in direkt...še preden sta se srečala s kavčem je že spal ...pol sm ga pa kr tm pustila...in sm bla še zju3 slika brez tona...čeprav me je čudn gledu....kr nej mau proba kako je biti ON o madona imate divje že na vse zgodi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:13:55
|
|
|
|
birdy
|
Sam Petrušk, to kar si ti dobila med porodom je prek posteljice prešlo na Evo. Če je dobila AB se nima kej okužit, to je tako kot bi rekel da se cepiš proti rdečkam pa da vseen lahko dobiš rdečke... Sicer men je vseeno, jst se še pregledat nisem dala za tegale hudiča, pri Neli se še o tem ni nič govorilo, pri Kristi in zdej sem pa rekla da se pa tud ne bom dala... Menda je itak nevaren bolj nedonošenčkom, donošenim pa večinoma ne. Sej vem, mal tvegam ampak trenutno tud ni buđeta še za tole, ta otrok je bil res čist nenačrtovan...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:14:31
|
|
|
|
Katjusa
|
sjmm... bosta mogla s tvojmu spet ene govorilne nardit ..... drgač pa super za spanje. Priden Maj. Kdaj je pa drugače prišel k vama?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:14:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa razmišljam al nej grem kej pospravljat al nej grem še mal spat.... točka za spanje hmmm al pa pridem do tebe kar pridi-te bom vesela .....zdele še kolegica pride(katera mi dela tudi nohte) in ji bom model za ličenje(mora trenirat),pa bo še tebe
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:15:49
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Čebela če je tole vroča čokolada s smetano pridem kuj zdle tja:)))) kapučino eh za kapučino mi pa ni tok... imam pa doma vročo čokolado in tudi smetano,tko da vseeno lahko prideš Dej ti to men mal ekspres pošlji...
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:17:19
|
|
|
|
Čebel@
|
moj zajterk
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:17:21
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa razmišljam al nej grem kej pospravljat al nej grem še mal spat.... točka za spanje hmmm al pa pridem do tebe kar pridi-te bom vesela .....zdele še kolegica pride(katera mi dela tudi nohte) in ji bom model za ličenje(mora trenirat),pa bo še tebe ne ne ličla se pa jst nebi...... nisme tak tip tko da:) drgač pa se lahko zmenime za jutri ali petek pa se res pripeljem do tebe zdej k še nisme v službi... smo se zdej zmenli, da začnem kr v ponedeljek nej še moja roka mal počiva
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:17:53
|
|
|
|
Pikica_82
|
Dobro jutro čveke Najina nočka kr solidna, 2 krat je mleko padlo, pa ob 5.30 je blo konc s spanjem. Je gledal Nodija, jaz se pa še drnjohala zravn njega na kavču malo, nisem jaz za take zgodnje ure. Zgleda je bil spet kak enodnevni virus, danes sem že čist ok. Vas grem malo prebrat...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:17:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Čebela če je tole vroča čokolada s smetano pridem kuj zdle tja:)))) kapučino eh za kapučino mi pa ni tok... imam pa doma vročo čokolado in tudi smetano,tko da vseeno lahko prideš Dej ti to men mal ekspres pošlji... a-a...kar k meni pridi
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:18:02
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ moj zajterk to je najtaboljš
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:18:51
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa razmišljam al nej grem kej pospravljat al nej grem še mal spat.... točka za spanje hmmm al pa pridem do tebe kar pridi-te bom vesela .....zdele še kolegica pride(katera mi dela tudi nohte) in ji bom model za ličenje(mora trenirat),pa bo še tebe ne ne ličla se pa jst nebi...... nisme tak tip tko da:) drgač pa se lahko zmenime za jutri ali petek pa se res pripeljem do tebe zdej k še nisme v službi... smo se zdej zmenli, da začnem kr v ponedeljek nej še moja roka mal počiva a že lahko voziš(šaltanje pa to)?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:19:14
|
|
|
|
sjmm
|
naš princ že med avtki...itak...še oči ne odpre...pa že dela brm..brm moj je uletu dam na sekret...jz brez tona...pa prav kva je zdej...jz nič...ma dej povej, pravi...pa jz začnem...pa on umes dobi sms...in hopla skoz vrata...je bil že v avtu...zadavla ga bom zdele en dan...vam povem katjuša... birdy...vau...vidva sta pa zagnana..al pa neučakana za bejbija čebelc@...kam ti z vso o hrano ....jz sem pa komi do 1000kalorij včeri prtekla...sam sm bla kr mau lačna ponoč...no tiste 4 urce k so mi pustil spat... dons bojo spet govorilne...sam dons ne bom več umirjeno govorila...dons bom zjalaaaaa v glavnem se grem zdej mau podpret...d dol ne padem...zdej že 12ti dan moje dietke...sam je velik vlaknin in sadja, zelenjave...tko d se kr da pokonc stat
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?