Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:31:22
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa aja prišla bom kr zjutraj okol 8 bom šla od tle, da bome imele dost časa sej veš da vse na RR obereme pol pa kr še k meni pridite...se bom za vaju tud z vročo čokolado pregrešila a jo morva s sabo prinest?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:31:34
|
|
|
|
sjmm
|
zdej grem pa res neki pojest...k se mi želodec oglaša k da mam orkester not
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:32:02
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm zdej grem pa res neki pojest...k se mi želodec oglaša k da mam orkester not .....dober tek
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:32:10
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa aja prišla bom kr zjutraj okol 8 bom šla od tle, da bome imele dost časa sej veš da vse na RR obereme pol pa kr še k meni pridite...se bom za vaju tud z vročo čokolado pregrešila a jo morva s sabo prinest? ne, ne...mamo vse na zalogi ...sej sam jz hujšam...drugi se bašejo z vsem po vrsti
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:32:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm kje je pa kej mama kolumbo???? gospa spijo do 11.00
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:32:42
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa aja prišla bom kr zjutraj okol 8 bom šla od tle, da bome imele dost časa sej veš da vse na RR obereme pol pa kr še k meni pridite...se bom za vaju tud z vročo čokolado pregrešila a jo morva s sabo prinest? mislim da ima sjmm kako zalogo doma, razn če ni pred dijeto vse porabla
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:33:24
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa aja prišla bom kr zjutraj okol 8 bom šla od tle, da bome imele dost časa sej veš da vse na RR obereme pol pa kr še k meni pridite...se bom za vaju tud z vročo čokolado pregrešila a jo morva s sabo prinest? ne, ne...mamo vse na zalogi ...sej sam jz hujšam...drugi se bašejo z vsem po vrsti ....ti pa nisi mobilna dopoldan?
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:33:36
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm kje je pa kej mama kolumbo???? gospa spijo do 11.00 upam, da res.... boščika ziher je na turbo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:35:24
|
|
|
|
Katjusa
|
tako Miki se je umil in šiba v spalnico ajat... grem za njim mi fino noge greje, pa ful rad spi tud čez dat al v Florjanovi postelji al pa v moji
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:37:27
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa aja prišla bom kr zjutraj okol 8 bom šla od tle, da bome imele dost časa sej veš da vse na RR obereme pol pa kr še k meni pridite...se bom za vaju tud z vročo čokolado pregrešila a jo morva s sabo prinest? ne, ne...mamo vse na zalogi ...sej sam jz hujšam...drugi se bašejo z vsem po vrsti ....ti pa nisi mobilna dopoldan? Kokr jst vem ni... Še en tak primer k jst
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:39:09
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa aja prišla bom kr zjutraj okol 8 bom šla od tle, da bome imele dost časa sej veš da vse na RR obereme pol pa kr še k meni pridite...se bom za vaju tud z vročo čokolado pregrešila a jo morva s sabo prinest? ne, ne...mamo vse na zalogi ...sej sam jz hujšam...drugi se bašejo z vsem po vrsti ....ti pa nisi mobilna dopoldan? neeee, jz ne vozm...mojga pa itak nikol ni...sej vi2 kr uživejte...pa se zmenmo drugič pa pr men
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:40:36
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa aja prišla bom kr zjutraj okol 8 bom šla od tle, da bome imele dost časa sej veš da vse na RR obereme pol pa kr še k meni pridite...se bom za vaju tud z vročo čokolado pregrešila a jo morva s sabo prinest? ne, ne...mamo vse na zalogi ...sej sam jz hujšam...drugi se bašejo z vsem po vrsti ....ti pa nisi mobilna dopoldan? neeee, jz ne vozm...mojga pa itak nikol ni...sej vi2 kr uživejte...pa se zmenmo drugič pa pr men meni je drugače vseeno,tko da se s katjušo zmenita
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:42:33
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa aja prišla bom kr zjutraj okol 8 bom šla od tle, da bome imele dost časa sej veš da vse na RR obereme pol pa kr še k meni pridite...se bom za vaju tud z vročo čokolado pregrešila a jo morva s sabo prinest? ne, ne...mamo vse na zalogi ...sej sam jz hujšam...drugi se bašejo z vsem po vrsti ....ti pa nisi mobilna dopoldan? neeee, jz ne vozm...mojga pa itak nikol ni...sej vi2 kr uživejte...pa se zmenmo drugič pa pr men meni je drugače vseeno,tko da se s katjušo zmenita ej komot sam povejte kake so vaše želje
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:42:52
|
|
|
|
sjmm
|
dons mamo še šoping...je včeri odpadu...se vivi d ni jana in smo imel še kr neki zalog ..pa še jz hujšam....je glih Saška včeri neki izjavljala...uuu, kok mamo še kruha...se vivi d mami hujša...k drgač ga itak glih 1x na 3 dni jem...pol sm pa jz kriva ...sicer je pa užaljena k hujšam...ker o pomeni d bo imela on več kg kt jz...pa pravi d se to ne spodobi, moj itak pravi d je brez veze...sm včeri rekla d se morm mau polepšat, če me slučajno prime d dam njemu kej za podpisat...k pol bom šla na frišn v obtok.....je ostal brez besed...a so vsi deci tok....sej ne najdem besede
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:43:06
|
|
|
|
Katjusa
|
še kr strašim tuki sem se na položnice spomnla
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 8:47:14
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm dons mamo še šoping...je včeri odpadu...se vivi d ni jana in smo imel še kr neki zalog ..pa še jz hujšam....je glih Saška včeri neki izjavljala...uuu, kok mamo še kruha...se vivi d mami hujša...k drgač ga itak glih 1x na 3 dni jem...pol sm pa jz kriva ...sicer je pa užaljena k hujšam...ker o pomeni d bo imela on več kg kt jz...pa pravi d se to ne spodobi, moj itak pravi d je brez veze...sm včeri rekla d se morm mau polepšat, če me slučajno prime d dam njemu kej za podpisat...k pol bom šla na frišn v obtok.....je ostal brez besed...a so vsi deci tok....sej ne najdem besede sem gledala slikice in je Saška čisto tebi podobna ....vidim da doma nnimaš ene hude podpore za hujšanje-me smo tukaj ko/če te zvije .....ej dober si rekla tvojmu
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 9:47:29
|
|
|
|
tanci29
|
JUTRO nosečke vidim da ste še vse tukile.... sem vas čist na brzino preletela...ful ste čvekuljice hvala vsem za pikepoke..zdej jih pa res nucamo..sicer ni hude krize, sam mormo pa spet bit notr zaprti vsaj še par dni ...ab je cela znanost. nisem še vidla nekoga da se tok upira. sej tega me je bilo najbolj strah ker vem kakšen je erik in hvalabogu ga do zdaj ni imel...mislim da ga je imel 1x..pa tista njegova ta huda k ga je pa itak u žilo dobival hana je pridkana se mal igračka tukile erik pa še drnjoha sjmm-uf ti si pa čist naspidirana navsezgodi...jest sem mogla zjutri srajco peglat pa sm bla čist zalimana čebela-uf dober tek...super da ti gredo stvari v slast kapučinček prva liga urša-se vidi da imaš pomoč doma, zato mulči dalj spijo, zakaj bi moral ati zgodaj vstajat ...kako kej kaže petrušk-kako evica? katjuša-a je roka kaj bolje? kako kej sosedje? tamika-tristan je ful priden s planičko..uau tud ko greste na sprehoda ...naša hana je včeraj hotla sama zlit ven iz kahlice u školjko haha je blo smeha
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 9:58:53
|
|
|
|
Čebel@
|
tanci.....ma jaz upam,da še škrlatinko daste čez pol pa zmagate nad temi boleznimi vreme za , ima žurko v bušiju...sem glihkar ugotovila,da mi je že popek ven porinilo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 10:16:40
|
|
|
|
sjmm
|
tanči......naj hitro mine
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 10:27:04
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 JUTRO nosečke vidim da ste še vse tukile.... sem vas čist na brzino preletela...ful ste čvekuljice hvala vsem za pikepoke..zdej jih pa res nucamo..sicer ni hude krize, sam mormo pa spet bit notr zaprti vsaj še par dni ...ab je cela znanost. nisem še vidla nekoga da se tok upira. sej tega me je bilo najbolj strah ker vem kakšen je erik in hvalabogu ga do zdaj ni imel...mislim da ga je imel 1x..pa tista njegova ta huda k ga je pa itak u žilo dobival hana je pridkana se mal igračka tukile erik pa še drnjoha sjmm-uf ti si pa čist naspidirana navsezgodi...jest sem mogla zjutri srajco peglat pa sm bla čist zalimana čebela-uf dober tek...super da ti gredo stvari v slast kapučinček prva liga urša-se vidi da imaš pomoč doma, zato mulči dalj spijo, zakaj bi moral ati zgodaj vstajat ...kako kej kaže petrušk-kako evica? katjuša-a je roka kaj bolje? kako kej sosedje? tamika-tristan je ful priden s planičko..uau tud ko greste na sprehoda ...naša hana je včeraj hotla sama zlit ven iz kahlice u školjko haha je blo smeha tanči...še ena doza, da čimprej mine mate hudo vročino? kako se boriš z vsem tem.... hehe...jo pa dobr navajaš že malo, da je treba za sabo pospravit...hehehhe eva...načeloma je ok...mal še kašlja...ponoči načeloma spimo...če jo mogoče 1 "napad" kašlja na noč zbudi, ampak takoj pridno zaspi nazaj.... uček se je porihtal s tobrexom.... mela je pa en flekec pod kolenčkom in jo je moj peljal danes k P, pa je reku da ni nič tacga...sam eno kremico smo dobili.... izvide od petka je tud pogledal in naj bi bli ok, pljučka pa isto.... tko da načeloma gre v ponedeljek nazaj v vrtec.....pa upam da za kaj dalj časa kot 1 teden
|
|
[Brisano sporočilo] 17.11.2010 10:43:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.11.2010 10:47:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 11:08:48
|
|
|
|
Onasiss
|
dan... MAMA NA BOLNIŠKI.... že spet! tokrat z angino.... po moje se mi bo glih sfudlalo.... V dveh sem shujšala za 3 kile, ker ne morem nič jest, ponoči se 2x preoblečem, ker tok švicam... zdaj pa samo upam, da ne bom okužila otrok... se jih izogibam... če pa se pogovarjamo imam pa pred usti zavezano pleničko da sem taka kot ropar.... brala vas nisem nič, ker tudi slučajno nisem bila sposobna do računalnika pridt... grem vas malo nazaj prebrat..
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 11:20:09
|
|
|
|
TAMIKA3
|
onassis... kolumbo... dobro jutro petrušk... moji jemljejo vitaminčke [img]http://www.lekarnar.com/images/products/453/big/marsovci_mali.jpg?1249660279[/img] in ACTIMEL tanci... ... Tristan bi tudi sam za sabo počistil, potem mu pa pomagam in je zelo ponosen sjmm... za dieto, meni tudi manjka športanje katjuša... lahko noč čebel@... ti se kar razvajaj s hrano ...suhica birdy... mi smo tudi , pri vseh 4 , če hočeš da pomaga, je pa potrebno na polno ... preverjeno ... sem za 2 urci že v porodni dihala urša... pusti se razvajat
Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo. 22.3.2002 MARIN 3510g,51cm 25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm 3.8.2006 MAI 4610g,57cm 15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 17.11.2010 11:20:32
|
|
|
|
Onasiss
|
tanci... [img]smileys/pikapoka1.gif[/img]... vi mate pa res sranje... birdy, urša... še malo kajne? sej sploh ne vem kdaj ma katera rok?? Kje bosta rodili??
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?