Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 6:35:03
|
|
|
|
Čebel@
|
že pijem mojo kavico in glodam kruhek-mi je bilo rahlo slabo od lakote .....mala še spi,ati v službi...sva mela govorilne-je vidu da mi ni več do heca....sicer nisem čist ziher da sva prišla do enega pametnega zaključka,ampak zdej definitivno ve kako bom za na prej reagirala....pol sem mu pa usput rekla,da se sploh ne spomnim kdaj mi je nazadnje rekel da me ima rad-je rekel,da to itak vem-no pa sem snela poročni prstna in rekla da on tudi ve,da sva poročena-no to pa ni bilo več smešno ....uglavnem se je pol neki hotel ckljat in biti ljubezniva,mene je pa v sekundi zmanjkalo no tok
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 6:59:05
|
|
|
|
Čebel@
|
verjetno veste,da se moja pupa nikoli ni hotela crkljat in stiskat....zdej je pa že 3 večere zaporedoma sama prišla k meni in me skos lupčka in se stiska ...pa full mi je smešna,ko jo ati zvečer lupčkne na lička za lahko noč se obriše-mala pubertetnica
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 7:01:20
|
|
|
|
Urša08
|
jutro Čebela hvala za kavico pa upam, da govorilne obrodijo sadove Sjmm kako je bilo pa pri vama? Mi smo že vsi pokonci, tamaledva že v igračah, jaz pri kavici, moj na poti v službo, no prej pelje še avto na servis. Me je ta teden avto opozarjal da se morem dogovorit za servis . No sej še to zrihtava, pa drug teden registracijo /zavarovanje pa smo za eno leto rešeni. Sem se včeraj zvečer spomnila da še kar nisem vloge za znižano plačilo vrtca oddala . Kr ni konec z vsemi opravki.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 7:02:10
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ verjetno veste,da se moja pupa nikoli ni hotela crkljat in stiskat....zdej je pa že 3 večere zaporedoma sama prišla k meni in me skos lupčka in se stiska ...pa full mi je smešna,ko jo ati zvečer lupčkne na lička za lahko noč se obriše-mala pubertetnica a ni to lep občutek
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 7:02:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Čebela hvala za kavico pa upam, da govorilne obrodijo sadove Sjmm kako je bilo pa pri vama? Mi smo že vsi pokonci, tamaledva že v igračah, jaz pri kavici, moj na poti v službo, no prej pelje še avto na servis. Me je ta teden avto opozarjal da se morem dogovorit za servis . No sej še to zrihtava, pa drug teden registracijo /zavarovanje pa smo za eno leto rešeni. Sem se včeraj zvečer spomnila da še kar nisem vloge za znižano plačilo vrtca oddala . Kr ni konec z vsemi opravki. urša zakaj pa ne pošlješ na občino? jaz sem priporočeno poslala že 2x
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 7:03:28
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ verjetno veste,da se moja pupa nikoli ni hotela crkljat in stiskat....zdej je pa že 3 večere zaporedoma sama prišla k meni in me skos lupčka in se stiska ...pa full mi je smešna,ko jo ati zvečer lupčkne na lička za lahko noč se obriše-mala pubertetnica a ni to lep občutek ja fulllllll .....se mi zdi kot da čuti,da me bo kmalu mogla deliti
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 7:04:09
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk pri nas za kašelj ne vem če kaj dobiš, ponavadi kupiš sirup v lekarni. Ajvy si mela pa naporen dan v službi ni kej. Upam, da maš ta teden kak dan frej, da si mal energije nabereš. Tisa je tud orenk bejba A mam samo jaz take piške doma
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 7:05:46
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Čebela hvala za kavico pa upam, da govorilne obrodijo sadove Sjmm kako je bilo pa pri vama? Mi smo že vsi pokonci, tamaledva že v igračah, jaz pri kavici, moj na poti v službo, no prej pelje še avto na servis. Me je ta teden avto opozarjal da se morem dogovorit za servis . No sej še to zrihtava, pa drug teden registracijo /zavarovanje pa smo za eno leto rešeni. Sem se včeraj zvečer spomnila da še kar nisem vloge za znižano plačilo vrtca oddala . Kr ni konec z vsemi opravki. urša zakaj pa ne pošlješ na občino? jaz sem priporočeno poslala že 2x Saj najbrž bom, sam morm do pošte pridt kar mi ta teden ni uspelo k mam oba doma, moj je pa vedno prepozno prišel - pri nas je pošta kjuzo ob 5. Bom dons popoldan letela k morm itak še par stvari poslat.
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 7:10:46
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 jutro Čebela hvala za kavico pa upam, da govorilne obrodijo sadove Sjmm kako je bilo pa pri vama? Mi smo že vsi pokonci, tamaledva že v igračah, jaz pri kavici, moj na poti v službo, no prej pelje še avto na servis. Me je ta teden avto opozarjal da se morem dogovorit za servis . No sej še to zrihtava, pa drug teden registracijo /zavarovanje pa smo za eno leto rešeni. Sem se včeraj zvečer spomnila da še kar nisem vloge za znižano plačilo vrtca oddala . Kr ni konec z vsemi opravki. urša zakaj pa ne pošlješ na občino? jaz sem priporočeno poslala že 2x Saj najbrž bom, sam morm do pošte pridt kar mi ta teden ni uspelo k mam oba doma, moj je pa vedno prepozno prišel - pri nas je pošta kjuzo ob 5. Bom dons popoldan letela k morm itak še par stvari poslat. no edino če lažje stojiš na občini? .....fajn vse uštimaj
< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 12.11.2010 7:11:11 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 7:26:01
|
|
|
|
Pikica_82
|
Jutro. Malček spet gleda Nodija, počasi greva v vrtec. Greva raje bolj pozno, da pride v svojo skupino, do 8h so v skupni. Ajvy mamo 100 delov Nodija Po moje so to vsi Nodiji skor, kar obstajajo. Petrusk v trgovini dobis Apifit 2- zmes medu, matičnega mlečka in timijana. Jaz ga dajem Aleksu pogosto v čaj kr. Čebela ti pa si huda žena ej Pa saj prav, mormo si povedat, ko nam kdaj kaj ni prav. Opa, ritka kliče po sveži plenički...
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 7:37:11
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ že pijem mojo kavico in glodam kruhek-mi je bilo rahlo slabo od lakote .....mala še spi,ati v službi...sva mela govorilne-je vidu da mi ni več do heca....sicer nisem čist ziher da sva prišla do enega pametnega zaključka,ampak zdej definitivno ve kako bom za na prej reagirala....pol sem mu pa usput rekla,da se sploh ne spomnim kdaj mi je nazadnje rekel da me ima rad-je rekel,da to itak vem-no pa sem snela poročni prstna in rekla da on tudi ve,da sva poročena-no to pa ni bilo več smešno ....uglavnem se je pol neki hotel ckljat in biti ljubezniva,mene je pa v sekundi zmanjkalo no tok super res super, da si na šorf zastavlja in da je pogruntal, da se gre zares...hehe....tale s prstani vedno deluje...jst tud vedno vse dol poberem ko je kak hud fajt...hihihihi hanči pa stiskat, a....ja to je res lepo....pr nas je tud po novem tko odkar je ful bolana.....pa tud če pade....prijoka k men reče "mamici glem"....se stisne ful fejst za ene 2 sekunde pol pa reče "doblo je" in šiba dalje
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 8:09:34
|
|
|
|
Katjusa
|
Jutro..... Čebela če nista prišla do pametnega zaključka se bo treba še mal pomenit.... Okol financ pa mi2 imama skupaj jst sem pooblaščena nanj ob name večina nabavljama itak z dinersom in imama tam skupen račun.... kako bo ko bom imela tud jst plačo ne vem nekak sma se menla da bi moj račun ostal varčevalen torej bi ne vem polovico plače puščala gor polovico bi prenesela na njegov račun in bi iz njegovega zapravljala..... ampak itak morma najprej minus na njegovi kartci pokrit..... Ko kej nabavljama se zmenima in al grema skupi al pa en vedno se pokličema (no če gre za kako večjo stvar) kar se prehrane tiče se itak ve, da more bit tak da o tem ne debatirama o kakih večjih zadevah se pa pogovorima....... Poznam pare k imajo vsak svoj denar in potem se kregajo že v trgovini kdo bo plačal pol pa še doma sponašanje..... in poznam 2 para, ki sta se zaradi tega tok kregala, da sta se razšla....... Petrušk mi ne dobimo od P nič za kašelj kvečjemu mi napiše na listek kaj nej kupim (konkretno za kašelj sinecod).... naša P vidim, da so tok neresni so rekli da bomo imel v oktopru posvetovalnico0 za benija pa še kr niso nič javli, pa sme vprašala če pokličem pa je rekla ne sej vam bomo mi poslali vabilo moja roka je ful boljše sam moči še ni..... lep pozdrav
< Sporočilo je popravil Katjusa -- 12.11.2010 8:11:18 >
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 8:10:58
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm ćer! mat kurja...kok smo se dons uspaval...jao, jao...je prej mojmu u avtu mau zadremau in zdej je bil k turbo na kubik...jz pa ne več tolk...sm bla na konc kr mau že huda...pa mulo je pogruntal d ga duda uspava in jo noče čist do konca k je že skor koma evo...zdej so šli končno vsi spat...govorilne time...sej sva že neki govorla tko usput...on nč ne ve d bi blo kej ..sam je mau oddaljen..joj, zdele bo gorel...tko al pa tko bye...pa lepo, mirno in sladko nočko vsem!!!! mama kolumbo...dej se kej javi!!! eeej sjmm tole men ful sliči na naše spanje ko smo začel z vrtcem....izkorišča te dokler si zraven...k je tolk luštn k smo mamice zraven....pr nas je blo isto - norela k norc do konca, da sm že čist vn padala pol sm pa en dan jo dala v pojstlo, pokrila, dala lupčka in rekla nej lepo pančka, da gre mami še kuhno pospravt pa zobke umit pol pride pa k njej spančkat....in me je ene parkrat z jokom nazaj poklicala, pa sm rekla da nč jokat, da gre mami sam kuhno pospravt in nej bo pridna.....pa tko naprej....in zj jo zvečer dava v pojstlo čez 2 minutke pa že spi..... mogoče pa rata tud vam....se mi zdi da si ne upajo zaspat da ne bojo kej zamudil k je pr mamici tolk luštn...zj k me pa ni zraven je pa itak dolgcajt in ni panike zaspat.... pa prej nism smela niti mim sobe pri zaprtih vratih se je že zbudila, zj pa ropotam, pa glavo sušim, pa cunje šlihtam vse pri odprtih vratih pa spi dalje..... probaj...mogoče pa ???!!!
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 8:14:24
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa Jutro..... Čebela če nista prišla do pametnega zaključka se bo treba še mal pomenit.... Okol financ pa mi2 imama skupaj jst sem pooblaščena nanj ob name večina nabavljama itak z dinersom in imama tam skupen račun.... kako bo ko bom imela tud jst plačo ne vem nekak sma se menla da bi moj račun ostal varčevalen torej bi ne vem polovico plače puščala gor polovico bi prenesela na njegov račun in bi iz njegovega zapravljala..... ampak itak morma najprej minus na njegovi kartci pokrit..... Ko kej nabavljama se zmenima in al grema skupi al pa en vedno se pokličema (no če gre za kako večjo stvar) kar se prehrane tiče se itak ve, da more bit tak da o tem ne debatirama o kakih večjih zadevah se pa pogovorima....... Poznam pare k imajo vsak svoj denar in potem se kregajo že v trgovini kdo bo plačal pol pa še doma sponašanje..... in poznam 2 para, ki sta se zaradi tega tok kregala, da sta se razšla....... Petrušk mi ne dobimo od P nič za kašelj kvečjemu mi napiše na listek kaj nej kupim (konkretno za kašelj sinecod).... naša P vidim, da so tok neresni so rekli da bomo imel v oktopru posvetovalnico0 za benija pa še kr niso nič javli, pa sme vprašala če pokličem pa je rekla ne sej vam bomo mi poslali vabilo moja roka je ful boljše sam moči še ni..... lep pozdrav ja katjuša...res je fajn met skupej dnar, čene je skoz en kreg.... hvala za info o P, pr nas tud čist neresno...pa dj poklič vseen v posvetovalnico...haloooooo no comment... roka boljš sam da se še moč vrne pa bo zakoooooooonnnnnnnnn
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 9:41:05
|
|
|
|
sjmm
|
nočka.... pijem drugi kofe čez vikend bova spala v dnevni d vidva,če bo kej bol miren..pol bomo pa ukrepal u tej smeri, če bo lepo spal
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 9:43:14
|
|
|
|
sjmm
|
petrušk...men se po uri inpol tud že fuzla...in mi je kr težko k kr mau jezna ratam in si ful ne elim d bi to čutu in zaspal z mislijo d je bla mamica jezna....tko d neki bomo mogl ukrent....včeri je blo še hujš zato k je mojmu okol 6h mau u autu kinknu...drgač bomo pa sprobal tale vaš uspešen sistem...tenx
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 9:51:58
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm petrušk...men se po uri inpol tud že fuzla...in mi je kr težko k kr mau jezna ratam in si ful ne elim d bi to čutu in zaspal z mislijo d je bla mamica jezna....tko d neki bomo mogl ukrent....včeri je blo še hujš zato k je mojmu okol 6h mau u autu kinknu...drgač bomo pa sprobal tale vaš uspešen sistem...tenx ja sj ti pravim...čist štekam in vem kako ti je...pr nas je blo točno tko...pol pa kot bi odrezal...ni mela nobene igrače zraven v pojstli (beri mamice) in je bla primorana zaspat....pr nas je res pomagal...sicer prvih par dni me je nazaj klicala pa sm šla tja in rekla, da še pospravlam kuhno...pa peglam pa tko naprej...pa sm šla vn.... zj pa že sama, ko se vleže in jo pokrijem reče "mami uhno pavt" eva pat se obrne, zapre očke in zaspi kot angelček pa mal je tud pomagal, k se je ene parkrat pol hotla neki puntat pa sva ji rekla, da muca gleda in če ne bo pridna bo dudo odnesla....to pa itak sploh pali.....enkrat je pa probala če res...sm ji jo pa vzela tko na skrivaj...je ful protestirala...sm rekla če vprašava muco če jo da prosim nazaj in da bo eva pridna....no pa jo je prijazna muca vrnila in zj mamo mir....kakor kej nagaja kr sama reče...."muca dudo zela", pa zajčka tud pol reče....pa jo potolažim, da zajčka ji pa noben ne more vzet, ker ta je pa samo njen in ga bo vedno lahko imela tko da včasih kakšna taka nedolžna fora tud uspe pri naših ultra prebrihtnih mulčkih...ne podcenjuj majčija....kljub temu da je najmlajši piščanček je že velik fantek in vse šteka...še najbl ma pa mamico naštudirano.... držim pesti da vam rataaaaaaaa mi bomo zj počas probal da bi podnev spet v svoji pojstli zaspala....pa bomo vidl....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 9:52:01
|
|
|
|
sjmm
|
čebel@...sej sm vedla d maš ti gut tehniko...upam d seše dobri rezultati pokažejo .......pa za crkljanje s Hano no, mi2......kot vedno je moj bluzilo tem, da pač ga posel spravi iz tira in potem pozabi živet družinski lajf.....sm mu predlagala d mu pomagam d bo bol vključen v naše življenje...je sam neki kimal...sej, sej....v glavnem je blo bol na programu...jz, jz,jz...ni mogu nehat o sebi govorit.....sm bla kr tiho, čeprav je blo mau moteče....sm mu sam povedala d jz ne morm z enomevžico živet, da je cajt d se sprjazni z lajfom in ga sprejme...pa odraste.......pa da bi blo ful lepo k bi se oba potrudila d sva spet drug drugemu na prvem mestu, ker mene ful pogreje k ga skoz kličejo eni delavčki k jih včas ponuca za kako pomoč in pol kr z nimi živi...k ga kličejo noč in dan, pa ga fehtajo za mau dnarja, pa za kak nasvet, pa za na kofe....v glavnem za biznis in privat lajf...moj pa še sam ne zna privat lajfa v red spravt...in pol me je vprašu...k sm rekla d ne morm tko živet...d je samotno....in da ne bom več...pa pravi...u, a kam greš...a maš koga v rezervi.....to je mau zbilo podn posodi...in sem ga sam grdo pogledala.....rajš sm bla tiho...no, tko nekak se je končal...k je Maj alarm navil...sam zju3 je bil moj osladno prijazn...tko d je možn d je kej dojel...malce in kofetka mu nism prpravla....je mau čudn gledu in se lotu zadeve kr sam....bomo vidl kam bomo čez vikend prlezl
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 9:55:24
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm čebel@...sej sm vedla d maš ti gut tehniko...upam d seše dobri rezultati pokažejo .......pa za crkljanje s Hano no, mi2......kot vedno je moj bluzilo tem, da pač ga posel spravi iz tira in potem pozabi živet družinski lajf.....sm mu predlagala d mu pomagam d bo bol vključen v naše življenje...je sam neki kimal...sej, sej....v glavnem je blo bol na programu...jz, jz,jz...ni mogu nehat o sebi govorit.....sm bla kr tiho, čeprav je blo mau moteče....sm mu sam povedala d jz ne morm z enomevžico živet, da je cajt d se sprjazni z lajfom in ga sprejme...pa odraste.......pa da bi blo ful lepo k bi se oba potrudila d sva spet drug drugemu na prvem mestu, ker mene ful pogreje k ga skoz kličejo eni delavčki k jih včas ponuca za kako pomoč in pol kr z nimi živi...k ga kličejo noč in dan, pa ga fehtajo za mau dnarja, pa za kak nasvet, pa za na kofe....v glavnem za biznis in privat lajf...moj pa še sam ne zna privat lajfa v red spravt...in pol me je vprašu...k sm rekla d ne morm tko živet...d je samotno....in da ne bom več...pa pravi...u, a kam greš...a maš koga v rezervi.....to je mau zbilo podn posodi...in sem ga sam grdo pogledala.....rajš sm bla tiho...no, tko nekak se je končal...k je Maj alarm navil...sam zju3 je bil moj osladno prijazn...tko d je možn d je kej dojel...malce in kofetka mu nism prpravla....je mau čudn gledu in se lotu zadeve kr sam....bomo vidl kam bomo čez vikend prlezl prav je da se postaviš za svojo družino in močno upam ter verjamem, da tud vašga sreča pamet in se vzame v roke...sam sej veš, sjmm...pr dedcih je pač tko...vsi ostali prej kt familija.....dokler ne popi.....
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 9:55:45
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: sjmm petrušk...men se po uri inpol tud že fuzla...in mi je kr težko k kr mau jezna ratam in si ful ne elim d bi to čutu in zaspal z mislijo d je bla mamica jezna....tko d neki bomo mogl ukrent....včeri je blo še hujš zato k je mojmu okol 6h mau u autu kinknu...drgač bomo pa sprobal tale vaš uspešen sistem...tenx ja sj ti pravim...čist štekam in vem kako ti je...pr nas je blo točno tko...pol pa kot bi odrezal...ni mela nobene igrače zraven v pojstli (beri mamice) in je bla primorana zaspat....pr nas je res pomagal...sicer prvih par dni me je nazaj klicala pa sm šla tja in rekla, da še pospravlam kuhno...pa peglam pa tko naprej...pa sm šla vn.... zj pa že sama, ko se vleže in jo pokrijem reče "mami uhno pavt" eva pat se obrne, zapre očke in zaspi kot angelček pa mal je tud pomagal, k se je ene parkrat pol hotla neki puntat pa sva ji rekla, da muca gleda in če ne bo pridna bo dudo odnesla....to pa itak sploh pali.....enkrat je pa probala če res...sm ji jo pa vzela tko na skrivaj...je ful protestirala...sm rekla če vprašava muco če jo da prosim nazaj in da bo eva pridna....no pa jo je prijazna muca vrnila in zj mamo mir....kakor kej nagaja kr sama reče...."muca dudo zela", pa zajčka tud pol reče....pa jo potolažim, da zajčka ji pa noben ne more vzet, ker ta je pa samo njen in ga bo vedno lahko imela tko da včasih kakšna taka nedolžna fora tud uspe pri naših ultra prebrihtnih mulčkih...ne podcenjuj majčija....kljub temu da je najmlajši piščanček je že velik fantek in vse šteka...še najbl ma pa mamico naštudirano.... držim pesti da vam rataaaaaaaa mi bomo zj počas probal da bi podnev spet v svoji pojstli zaspala....pa bomo vidl.... ful dobr...res pridna tale vaša evica...fajn bejba......ma jz kr vidm našga kok se bo bunil...no, se bom dala presenetit...sam je trmast in vztrajen...uh, le po kom ...moje 2 sta po kolenih iz spalnice hodila k sm bla mejhna...sm hodila spat vedno po 10tiin sm bla pokoncše preden se je zdanil....no, sam ostali 3 so ful zaspančki...evo zdej pa imamo enga čist u drugo smer
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 10:07:01
|
|
|
|
baki
|
jutroooo...midva z nikom bila danes na kontroli...je spet začel kašljat .na pljučkah ni nič slišat,mu pa žnoder zadaj dol teče in ga tisto draži.pač inhalirat morema fiziološko2x na dan pa fajn nosa pucat.če nebo šlo nazaj se morema pokazat čez en teden.sem skor več pr dohterju kot doma ...štrudelj se peče,pol pa še naredim eno zelenjavno juho pa bo kosilo
|
|
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 10:36:23
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki jutroooo...midva z nikom bila danes na kontroli...je spet začel kašljat .na pljučkah ni nič slišat,mu pa žnoder zadaj dol teče in ga tisto draži.pač inhalirat morema fiziološko2x na dan pa fajn nosa pucat.če nebo šlo nazaj se morema pokazat čez en teden.sem skor več pr dohterju kot doma ...štrudelj se peče,pol pa še naredim eno zelenjavno juho pa bo kosilo sam, da ni nič hudega.. vseeno pa ene , da vas mine kašelj..:) mljask dobro kosilo.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 10:39:12
|
|
|
|
boma2
|
jutro... čebela... ti pa si huda... :) sjmm... kako je bilo pa pri tebi? urša... si pa pridna,... full .:) no lepo, da se igrajo.. :)
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 10:52:09
|
|
|
|
sjmm
|
no, mi2 sva kuhno počistla...k včeri zvečer po dolgem uspavanju in govorilnih ni blo več volje...itak, če bi kdo drug mau u roke plunil bi mu pa krona dol padla prjatlčki veselo laufajo, omakca kuhana...tkod dons imamo.....čisto juco(kr iz skrinje) s palačinkami, pire, korenčkovo omakico in ribje fileje na žaru, pa peso moj še nč poklicu...očitno še zmer ni tona ...ga bom kr jz...d bom bolš k on baki....naj gre hitr kašelj stran boma2...a misliš kako sva z mojim poštimala??...sej sm gor že neki dolgovezla...kva pa vem...je treba še kej govorilne na dan prvlečt...pa rečmo d bo za en cajt mau bolš no, jz malega vn vabim...paje padu u Ledeno dobo...mu je tooook včeš...se sam reži zravn...sam zuni je sonček, sam piha pa k sto ...bo treba bol na kratek špancir
|
|
RE: malčki palčki februarčic 09/IV.del 12.11.2010 11:09:05
|
|
|
|
birdy
|
Helov... Jst sem pri kavici iz mcdonalca, en big mac pa tud že v men. Pa to ne moreš verjet kok tale jank fud men paše v tej nosečnosti. Sva šla še mobitele zrihtat, pa v lekarno po hladilno mazilo, pa po wc dilo. Tko da dilo bomo mel zdej dvojno, spodi ta velko, zgori pa tamalo, da ne bomo rabli več nastavka, pa še počasno spuščanje sistem ima, kar je pri nas ful pomembno ker je skret tok majhen da more bit tok nazaj da se pokrov ne more naslonit in pol dol pada. Tko da ko bo padlo dol nas vsaj kap ne bo Zdej smo itak že kako leto sploh brez pokrova, je moj kr dol odšravfav... Pri G vse ok, bejbi je na otip velik, je še visoko visoko k kak ptič... Ni čudn da me skoz zgaga peče
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?