hel32
|
Takole, imam 5 min. časa Cuker, moj je kr ok., se držim diete, pa gre, nisme pa za zdaj nič lačna, dobra stver vsega je da se manje rediš . Mene pa zanima nekaj, zakaj imam zjutraj 6, po zajtrku pa recimo 5, 6 a je to normalno a ne bi mogla imet zjutraj manj , glede izulina sem jaz tudi panična, ravno zato sem se odločila, da grem v SG, ker ti ga v MB kr hitro poturijo, Cukica, meni ni nič rekla, da bi mogla po 3 dneh na 6, 6 na izulin, sam, je neo, ti si že malj dlje časa na cuker dieti, ne, jaz sem šele dober teden. Honeybeemaja da ste malčka v redu, ti se pa kr drži diete, se splača veš, sicer pa se telo po nekaj dneh kr navadi na spermenjen način hranjenja, in nisi več tolk lačna, pa veliko pij. majčke, bodiji, mako na prklop,...mi imamo na preklop neki bodijev, neki majčk na preklop, pa največ navadnih bodijev, vse se naučiš najboljši so mi bili veedno navadni bodiji, sicer pa tudi majčke za prve 3 mesece, ko se povija široko, no, vsaj pri nas se še. Lil, super za pregled Cuker test, a nekatere greste pa šele tako pozno, hmmmm jaz pa že na dieti,ma saj gre Ne vem, kaj naj kuham, neki mesnega pa govejo juho, za mamo, točno , čakam, da mali zaspi, potem pa napadem tla ker so že lepjliva