|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
11.11.2010 7:51:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu sara1986)
  Neposredna povezava do sporočila: 1051
   RE: Februarke 2011 II.del
11.11.2010 8:06:17   
Patrisha
Doro jutro in dober tek ... joj, kje se je ura 10 da pade moj zatrk... sem lacna ko pes! :)

user posted image

Sicer nasa MS se je uspesno zacela, zvedli nic novega, dolgcas... upam, da bo naslednjic bolse :)

registrirana vse najbolse tvoji pikici!
cukica user posted image  pridna, le tako naprej!

vsem novim februarcicam dobrodosle... ( tole sem pisala ze 5x in upam, da mi zdaj uspe tale post..)

uzivajte v soncku!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
11.11.2010 8:08:33   
Patrisha
user posted image pa se en kufe z cokolado, za vse, ki imate cuker na minusu :)

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
   [Brisano sporočilo]
11.11.2010 8:09:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1054
11.11.2010 8:57:10   
tamy82
Spet mi je zbirisalo!!!!! user posted image user posted image user posted image

cukica in trsica super za fajn preglede! user posted image

nina33 se popolnoma strinjam kar si napisala o dudah! user posted image

patrisha hvala za zajtak, kavico user posted image

Končno danes malo lepše vreme, bo res treba na sprehod. user posted image Mi je pa prav čudno, da sem danes spet sama, ker je moj končal z dopustom. Mi nihče ne gleda čez ramo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1055
11.11.2010 9:02:11   
cukica
Pri nas pa je tko mraz,da ne govorim,da je vreme ravno tako kot,da bo vsak čas začelo snežit,...Brrr
Drgač sem šla ob 6 nazaj ležat in sem še mal mižkala do 8,...zdaj pa nevem kaj naj kuham danes,...bom še vidla kaj bi,...

17.01.2011 Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 1056
11.11.2010 9:10:56   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Spet mi je zbirisalo!!!!! user posted image user posted image user posted image

cukica in trsica super za fajn preglede! user posted image

nina33 se popolnoma strinjam kar si napisala o dudah! user posted image

patrisha hvala za zajtak, kavico user posted image

Končno danes malo lepše vreme, bo res treba na sprehod. user posted image Mi je pa prav čudno, da sem danes spet sama, ker je moj končal z dopustom. Mi nihče ne gleda čez ramo user posted image

hehehe, ej druga kot pa ctr+c prej ko stisnes potrdi, nam ne preostane :)

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
11.11.2010 9:30:28   
FoxyLady

Dan!

Čukica-Sej vm,da sm sitna,user posted image sam me res zanima ,glede patološke,ker men ni nihče reku,,da bi kam mogla it.A tebe je kdo napotil tja? Ali si šla sama?

Ker me rahlo skrbi!A nehj kej rečem G?

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
   [Brisano sporočilo]
11.11.2010 9:42:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu FoxyLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 1059
11.11.2010 9:47:45   
FoxyLady

Registrirana- Hvala za informacijo o Delfinki,upam,da bo vse oki z njo. Pa zahvali se ji za pozdrave in velikouser posted image user posted image user posted image user posted image teruser posted image user posted image user posted image za njo

Neposredna povezava do sporočila: 1060
11.11.2010 9:49:19   
cukica
Foxylady ne mene je napotila ginekologinja v leonišču in me bo tudi vodila tam,ker bo tako lažje spremljala rast otročka in me imela bolj pod nadzorom,čeprav sem dobila vse pohvale.Ne mislim,da če bi bilo kaj narobe ali da bi jih skrbelo bi te že poslali tja,...Tko,da sej bo,....
D3ifin4a drži se punce smo s teboj in ti pošiljamo same lepe misli zate in tvoji dve punčki,....

17.01.2011 Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 1061
11.11.2010 9:54:39   
aktak
Dobro jutro.
Pri nas smo v ponedeljek začeli MŠ. Midva hodiva v NG. Na prvem predavanju je prišla ena gospa s CSD in nam razložila kaj vse je potrebo pred in po porodu uredit. OK priznam, da sem veliko večino že zvedela od vas klepetulj, vendar mi je bilo vseeno cool, ker verjetno ravno vse mamice niso prisotne na raznih forumih. Včeraj na drugem predavanju smo govorili o porodu in premagovanju porodne bolečine. Povedali so nam kakšne so možnosti glede poroda v Šempeterski porodnišnici - moja malenkost bo šla namreč kar tja, že tako mi je to več kot dovolj daleč. V glavnem v Šempetru nimaš možnosti EA, sicer na veliko zagovarjajo dianatal gel, ampak ta ki nam predava ni vedela kaj dosti povedat o njem. tako da moram naslednjič vprašat mojo G. Očetje so lahko pri porodu ,tudi brez MŠ, klisitiranje je baje po želji - ni več obvezno. Prodnica ima na voljo žoge in pa vodno kad (če seveda ni zasedena, ker imajo samo eno) vendar v njej ne moreš rodit. rojevanje je v polsedečem položaju, aja pa prenosni CTG, da se lahko sprehajaš če ti seveda tio ustreza. Mislim da je to vse kar smo izvedele. Kako bo bom pa videla februarja v živo user posted image

Registrirana vse najboljše tvoji pupiki pa čeprav z enodnevno zamudo

Neposredna povezava do sporočila: 1062
11.11.2010 9:57:01   
maurica
patrisha; hvala za zajtrk user posted image

cukica; super, da je pri tebi vse OK user posted image

Pa user posted image za vse preglede!!

registrirana; fajn, da smo z delfinko na vezi in da vemo, da je vse ok. Tudi me jo imamo rade user posted image

Dude; hmm, verjetno jo bova uporabljala, se pa strinjam, da ni potrebe, da jo ima user posted image skozi po ustih. Čim prej se bomo probali navaditi, da bo duda samo pred spanjem. No, to je teorija, kako bo delovalo pa bomo še vidli user posted image

teyla; umetni popadki res niso fajn, ampak včasih so enostavno nujno potrebni, da ne pride do zapletov. Že tako se rado potem konča s CR, ker se bojijo, da ne bi otrok zašel v težave. Se pa strinjam, da jih včasih zelo hitro sprožijo, še posebej če je bolj gužva v P in se te hočejo "čim prej rešit"

mene pa neki zanima; a ima katera od vas tudi občutek, da je otroček ne brca več tako močno? meni se zdi, da sem brce do pred kratkim ful bolj intenzivno čutila. pa zdej ne vem, ali se mi samo zdi, ali pa je to normalno. sem razmišljala, da mogoče otrok nima več tolko placa in se ne more več tako raztegniti user posted image sej jutri imam pregled, pa bom vprašala, ampak me zanima, če katera tudi podobno čuti ...

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
11.11.2010 10:04:04   
Teyla
Dobro jutro punce

Vidim, da ste pridno čvekale, bom probala komentirat, če me ne bo ven vrglo.

cukica čestitke da se tako pridno držiš, da sladkor ne raste in celo 2kg manj! Meni se to zdi enkraten rezultat. Verjetno jaz tvoje kg pobiram.

meta21 ne me narobe razumet; nisem proti umetnim popadkom zaradi bolečine ampak zaradi včasih nerazumnega razloga zakaj jih dobiš. Če ti voda odteče oz je tako stanje kot je bilo pri tebi, je nekaj popolnoma drugega, kot če se ne odpiraš, popadki pa so. Ženske smo različne, ene se odpirajo počasi in postopoma, ene pa proti koncu vse naenkrat. Jaz bi samo počakala, da vidim, če se lahko sama odprem, seveda, če bi bilo z otročkom (in mano) takrat vse ok, oz ne bi bilo nevarnosti.

valek tudi jaz ne vidim albuma

Patrisha hvala za fin zajtrk bom vzela eno banano in rogljiček.

Jaz sem pa včeraj zvečer dala prat in naštimala program tako, da počaka, da bo začel ob ene pol sedmih zjutraj in bo ob osmih oprano. No, se je izkazalo, da ima stroj drugačno računico. Jaz sem štela zamik vklopa, on je pa vse skupaj jemal kdaj bo konec programa. In potem je ob 5h zjutraj piskal za oprano perilo.

Registirana, hvala za info. Super, da je vse ok in upam, da jo bomo "videle" tu gor in ji tako krajšale čas.

Midva sva pa z mojim včeraj kupila prvo oblačilce. Sicer sva se zaljubila v marsikaj, ampak na koncu sva ven odšla s parom dveh navadnih belih bodijev iz H&M. Skoz jih gledam, pa ne morem verjet kolk je to majhno in kako luštno bitjece ga bo zapolnilo. user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
11.11.2010 10:08:01   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: maurica

teyla; umetni popadki res niso fajn, ampak včasih so enostavno nujno potrebni, da ne pride do zapletov. Že tako se rado potem konča s CR, ker se bojijo, da ne bi otrok zašel v težave. Se pa strinjam, da jih včasih zelo hitro sprožijo, še posebej če je bolj gužva v P in se te hočejo "čim prej rešit"

mene pa neki zanima; a ima katera od vas tudi občutek, da je otroček ne brca več tako močno? meni se zdi, da sem brce do pred kratkim ful bolj intenzivno čutila. pa zdej ne vem, ali se mi samo zdi, ali pa je to normalno. sem razmišljala, da mogoče otrok nima več tolko placa in se ne more več tako raztegniti user posted image sej jutri imam pregled, pa bom vprašala, ampak me zanima, če katera tudi podobno čuti ...

No, saj to me "skrbi", da bi se me želeli prej rešit. Kot sem pa že napisala, so včasih res nujno potrebni in takrat tudi jaz ne bi oporekala. user posted image

Glede brcik pa- jaz jih definitvno čutim manj. Včeraj sem se že spraševala kje je, ker me niti na hrbtu ni nič brcala. Čutim pa izrazito premikanje oz ne vem kaj dela, ampak kot da me čoha od znotraj. user posted image   Tega prej ni bilo. Po moje ima res manj prostora, pa ni več tiste kungfu akcije.user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
11.11.2010 10:20:16   
sara1986
Jaz pa se že veselim snega, je tako lepo ko zapade, vse belo ...  Seveda če si notri na toplem in opazuješ skozi okno. Ni lepšega. Naš mali korenjak se premika, brca, sva oba z očkom vesela da ga tako lepo čutiva. 
Patrisha, hvala za zajtrk, dans sm mela pečena jajčka + monte za desert Pridne bodite punce, pobožajte svoje trebuščke

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
11.11.2010 10:22:30   
sara1986
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Glede brcik pa- jaz jih definitvno čutim manj. Včeraj sem se že spraševala kje je, ker me niti na hrbtu ni nič brcala. Čutim pa izrazito premikanje oz ne vem kaj dela, ampak kot da me čoha od znotraj. user posted image   Tega prej ni bilo. Po moje ima res manj prostora, pa ni več tiste kungfu akcije.user posted image

Tudi jaz čutim, tako izrazito premikanje, zanimiv občutek...

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
11.11.2010 10:34:33   
hel32
mENE TA rr JEBE ŽE 2 DNI, NE VEM, A BO OBJAVILO, ALI NE, KLJUB CTRL+C NE GREuser posted image user posted image user posted image user posted image
POSKUS

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
11.11.2010 10:42:38   
hel32
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Uspelo
Skratka, mi smo zdravi in veseli, cuker pod kontrolouser posted image , tam od 5-6 se mi giblje, sem kr zadovoljna, naj tako ostane,
Cukica,user posted image da se dobro držiš, le tako naj ostane
Delfinko tudi jaz prav lepo pozdravljam, in naj lepo pazi na svoji dve punčici.
Maurica, ja, res je naši otročki imajo vedno manj prostora v maternici se pa naj bi na dan premaknili po 500x, sam res vsakega giba ne čutimo, ali pa de se je malo na drugo stran zasukal, naš se kr fajn raztegujeuser posted image user posted image , kot opisuje Teyla in Sara, to bo pravi mali razbojnik/ica

Teyla, naj te ne preveč skrbi, tudi pravi naravni popadki bolijo, s razliko od umetnih ki so bolj intenzivni, sem skusila oboje, pa prej si rešena z umetnimi, se pa da preživet, ni sileuser posted image user posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
11.11.2010 10:51:18   
meta21

Meni tole bitje itak čisto drugače brca kot prvo. Jaz sem do pred kratkim čutila samo nežne brcike zdaj pa včasih čutim kot da dela prevale. PO celem trebuhu čutim tak močen poteg kot da bi se po toboganu zapeljaluser posted image . Prav hecno in niti ne prijetno. Je pa normalno, da začnejo zdaj manj brcat, ker ne morjo več "zaleta" jemat. Kar prisloni si 40 cm dolgo štruco k trebuhu pa pomisli kolk placa ima revež-pa najbrž še na glavi stoji, v vodi in po možnosti se mu še kolcauser posted image . Kar klavstrofobijo dobim!

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
11.11.2010 11:08:13   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Meni tole bitje itak čisto drugače brca kot prvo. Jaz sem do pred kratkim čutila samo nežne brcike zdaj pa včasih čutim kot da dela prevale. PO celem trebuhu čutim tak močen poteg kot da bi se po toboganu zapeljaluser posted image . Prav hecno in niti ne prijetno. Je pa normalno, da začnejo zdaj manj brcat, ker ne morjo več "zaleta" jemat. Kar prisloni si 40 cm dolgo štruco k trebuhu pa pomisli kolk placa ima revež-pa najbrž še na glavi stoji, v vodi in po možnosti se mu še kolcauser posted image . Kar klavstrofobijo dobim!

ahahahahahahahahahahahhahahahahaha kak sem se pa zdaj nasmejala ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  meta21 :) sicer pri meni miga kr isto... ocitno ma se nekaj prostora..telovadi zjutraj, po mojem zajtrku, popoldne po kosilu, po kufetu in pred spanjem ko se spravim na hrbet, da ji obrazlozim, da je cas za spat! ruka pa kr isto.. ceprav moj pravi, da vedno bol.. meni je sicer isto

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
11.11.2010 11:22:04   
meta21
Me veseli, Patrisha, da sem te nasmejala!user posted image

Jaz pa danes kar med poukom klepetam z vami. Se je začela norija s testi in preverjanji in jim na začetku razložim navodila pol je pa tečno (meni in njim) da jim bulim v test in vmes malo pokukam sem gor. Itak pa max. 2 pišeta naenkrat pri meni in me lahko kadarkoli vprašata, če jima kaj ni jasno. In tud me ...user posted image  Pa včasih kateremu kaj na glas preberem (npr. pri ang), da lažje razume. Joj, vam ne morem povedat, kako komaj čakam, da grem na bolniško! Saj otroci so fajn ampak celoten sistem in klima me pa ubija. Še 10x pridem v službo!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
11.11.2010 12:29:11   
lil_
mogoce pa se danes clo lahko javim, ker mi je rr tok nagaju ze par dni, da res ni slo. vceri zvecer pa sm bla tok utrujena, d anism nc sporocila kako je blo na pregledu.
sm mela pregled za cuker in sm bla v porodnisnici od 7.30 do skor 14. sm se lomila na tistih neudobnih lezalnikih. jst bi rabla postlo, da bi se prestavlala iz enga boka na drug, ne pa tistih stolov, k sta mi miska skos prtiskala na kriz. no nima veze, prezivela sm vsakourno jemanje krvi in tut tist sladek napitek. ceprov sm ugotovila, d aima manj nadlezen okus kokr pa vonj. drugac so rezultati za sladkor super. sem pol zvecer, k sm lezala v postli in se basala z medenjaki, razmisljala, da nevem kako bi prezivela z nosecnisko sladkorno, ker zivim res samo od cukra. zdej v user posted image stanju mi ni do sadja in zelenjave, k ju mam drugac ful rada. no ksna mandarina se, za ostalo mi pa ni. sm se kr mal bala zarad ksne slabokrvnosti, ampak sta izvida za kri in vodo pokazala tut same super rezultate. tko da se bom jst se vedno drzala tistega, da jej kar ti pase in ne tist kar bi blo fajn. ksnih dodatkov se pa tut ne posluzujem, ker ne verjamem v to.
ja mela sem tut ultrazvok in sta oba miska super, lahko napisem se mere:
BPD 64 61
HC 220 215
AC 215 200
FL 46 46
prvi nej bi biv tezek 850g, drug pa 800g, tko da sta takorekoc se vedno enaka...user posted image user posted image user posted image za ns.
sm pa ravno vceri dopolnila 25 tedn
ker pa nm se vedno grozi prezgodnji porod, morem cez 14 dni po injekcijo za plucka. tko da naslednji pregled 24.11..

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
11.11.2010 12:31:06   
lil_
no pa mi je spet komi ratal napisat kej...napisem vse in mi rr napise error. tistim k se tut to dogaja...jst se vrnem nazaj s tipko za brisat...in pol se text spet pokaze...ga skopiram in nalepm v nov okncek. ok mogoce cudna razlaga, pa upam da ste razumela user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
   [Brisano sporočilo]
11.11.2010 12:35:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?