|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
11.11.2010 12:37:45   
Patrisha
ijeeeeeee cestitke! user posted image user posted image user posted image  sam da ste ok! no meni tole sranje tut ni blo za pit :S se sreca da sem bla zejna ko osa, da sem vlila v sebe.. mi je pa potem tak gor dvignilo da joj :S en reva zraven mene, ker sva sle 2 noter isto casno, je pa pila se mi zdi pou ure, sluk za sluk in je govorla da bo kozlala. valda topla voda pa cuker, ma kje so to vidli.. user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
   [Brisano sporočilo]
11.11.2010 12:43:21   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1077
11.11.2010 12:59:54   
maurica
Hvala za odgovore punce. Ste me potolažile user posted image

Jaz tudi čutim gibe, ampak tistih močnih brcih, ko se mi je zdelo, da bo kr nogica ven pogledala, ni več. No, samo da vem, da je vse ok.

lil; super za pregled!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
11.11.2010 13:16:34   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Meni pa tisti cuker cocktail sploh ni navgravžen. user posted image

A SE ZAJEBAVAS? user posted image no z 10 kockami leda bi se blo nekak ja ... joj danes sem pa taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak zaspana, da bom pocasi zadremala za mizo :)user posted image , nasa pikica pa me samo boza odspodaj :) ehehe ker cudni filing user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1079
11.11.2010 14:10:37   
Teyla
Jaz sem dobila hladno vodo, tako da tudi meni ni bilo nagravžno.   Če je pa toplo pa verjamem, da je .

Punce a ve imate samo bodije na preklop ali imate tudi kakšne navadne majčke? Ima otroček pri majčkah potem gol hrbet? Si sploh ne znam predstavljat..

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
11.11.2010 14:18:45   
Patrisha
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Jaz sem dobila hladno vodo, tako da tudi meni ni bilo nagravžno.   Če je pa toplo pa verjamem, da je .

Punce a ve imate samo bodije na preklop ali imate tudi kakšne navadne majčke? Ima otroček pri majčkah potem gol hrbet? Si sploh ne znam predstavljat..

kaki je zdaj ta na preklop?? :/ meni to vec ni nic jasno user posted image user posted image  jaz mam vse one ko se spodaj na une gumbeke zaprejo.. sicer bo treba cez glavo vlect ampak jebi ga user posted image  se bomo malo pomatrali pa bo. Jaz morem se ene al pa dvojne zabe kupit pa ne kupim vec ama nista! potem pa sproti bolj poletno/ pomladno..

user posted image take evo...

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
11.11.2010 14:21:20   
Patrisha
aaaaaaaa sem poguglala :D ko se se ob strani zapre.. no 2 pa res mam :)
teyla, te si mela ze v naprej cuker stoplen vrjetno... ker jaz sem vidla da se je not plaval, al pa si mela v tekocini

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
11.11.2010 14:21:24   
tamy82
Brce so pri nas zdej tudi malo bolj umirjene, ne več tako na enem mestu pa na več tako močne včeraj ko sem šla spat me je pa prav žgečkalo nekaj časa, res prav smešno 

Kakšno lepo vreme danes! Sem že izkoristila za sprehod pa še na obisku pri mami sem bila, ki se je raztegnil od 10h skoraj do zdej tako da sem morala še kosilo pri njej pojest in valda mam spet zalogo sadja in zelenjave

Cuker: še dobro, da meni ni blo treba tega pit, ker mi je slabo že zdej, ko samo pomislim na to kakšen je ta "napitek"

d3lfink4 super, da si ok tako da drži se in javi se kej na forumu, če boš lahko

aktak s kje pa si? Z naših konec očitno, jaz sem iz Ajdovščine

li_ super za rezultat od cukra! Pa za zdrava

Neposredna povezava do sporočila: 1083
11.11.2010 14:46:20   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
aaaaaaaa sem poguglala :D ko se se ob strani zapre.. no 2 pa res mam :)
teyla, te si mela ze v naprej cuker stoplen vrjetno... ker jaz sem vidla da se je not plaval, al pa si mela v tekocini

Stric google vse najde, ane.  user posted image   Jaz imam 2 taka in pa nekaj sposojenih. Moram še mal nakupit, ampak je problem se nazaj držat. Še kakšne nogavičke, kapice, pajacek, pa seveda žabice.

ja, je že prej raztopila, ker nisem bila edina. Je pa res, da sem zamudila ene 10 min, tako da možno, da je bila prej topla. Sem pa imela raztopljen sladkor, se ni nič videlo. Če bom še kdaj imela ta test, je dobro vedet, da zamudim. user posted image

tamy82 sadje in zelenjava je fajn. Hudič je, če ti dajo vse kuhano, pol morš pa 5 dni zapored jest oz si narest urnik, da se kaj ne bi pokvarilo. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 11.11.2010 14:49:35 >

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
11.11.2010 15:15:01   
vipercat
evo mene. bila na pregledu - samo hitro poslušale srčka in čao. 25.11 imam cuker test, potem pa 2.12. pridem po rezultate in po inekcijo ker sem rh- tko če bo katera dajala v tabelico podatke.

jutri peljem malega z vlakom v lj - gre na vikend počitnice k babici - je ati rekel da bova imela malo vikend zase user posted image  - petek terokiranje, sobota pakino ali kakšen kuhan vinček - čeprav se tukaj na dolenjskem bol nič ne dogaja user posted image

registrirana - evo poslala sem ti pošto- zraven je nekaj za tvojo imalo princesko in seveda zate...pa še enkrat hvala. če boš imela še kaj dobrega pa se seveda priporočam user posted image

glede dude - mi smo jo malemu kar vsilili v usta. ja grozno se sliši, vendar je sesal prstka, pa nam je rekla sestra da je duda dosti boljša ker jo lahko nekje "pozabiš", prstov pa ne moreš. in res smo lansko leto dudo kao pozabili na morju. mogoče je kakšen dan spraševal kje je, potem pa na njo čisto pozabil

biljana - nikoli ne reci nikoli... mislim da nama ne bi nič manjkallo če bi se tam srečale user posted image

lil - čestitke za uspešen pregled user posted image

joj moram jet po malega v vrtec... jaz pa kar tukja visim user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1085
11.11.2010 15:27:18   
tamy82
Sem pa prav vesela, ker sej zdej izvedela, da bomo imeli še enega user posted image v sorodstvu naslednje leto user posted image
In sicer bo imel še enga user posted image brat od mojega, torej svak. Sem res vesela, ker je imela njegova žena zelo slabo izkušnjo s prvim porodom in potem tudi probleme z zanositvijo zaradi tega (je celo rekla, da noče nobenega več) ...
Tako da bo še nekaj Slovencev user posted image

(odgovor članu vipercat)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
11.11.2010 15:40:01   
tamy82
Sem ravno dobila katalog BC in sem celo videla par zanimivah stvari user posted image
Zanima me mnenje o igralnem centru, če se splača za 29.90 € (prej 50 €)
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=208660

Kaj pa tale ležalnik za 31.99 € (prej 60 €)? A ma katera slučajno izkušnje z njim?
http://www.mali-vragci.si/lezalnik-hauck-bungee-deluxe-playpark-2010-p-309.html

Hvala za vse info user posted image
Majo pa zdej od 12. do 17. novembra akcijo 3 za 2 pri oblačilih. Pa še nekaj drugih stvari je kar zanimivih in ugodnih.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
11.11.2010 15:41:07   
Tisia
ojla
 lil super za pregled
jaz imam jutri ob 7h pregled in cuker test,
 patrisha sem pa ravno danes kupila tele bodije na preklop bom potem dala v album drugače pa takole zgledajo
user posted image http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=177334

duda mi smo imeli pri obeh pupah in je zakon zadeva ker otroka pomiri,druga je ni hotela pa smo ji od začetka večkrat ponujali in je na koncu sprejela...odvadili smo se pa pri 2 letih in tako da sem dudo pomočila celo v senf da niso mogle vzeti v roko in rekla da je muca kakala,pustila sem jo pa na pultu da jim je bila vidna ...trajalo je en teden da so se sprijaznile ampak tako je bilo najbolj,saj sem enkrat vrgla v kanto in je bilo huje...mora jim biti na očeh da vidijo kako je bljak duda in jim je lažje saj jo tako ne bodo vzeli v rokeuser posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
11.11.2010 16:03:12   
cukica
lil_ super za pregled sem mislila,da te bom kaj videla pa nič.
Jaz mam poleg bodijev tudi neki majčk,bom pa dobila še full cotk tko,da se bomo lahko preoblačil vsake pol ure,...Brcike so pri nas tko močne že in to direkt v rebra,da mi je namomente kr slabo,...Smo videli pa tud nogico že,ko jo je držal direkt pod prsmi,...se je nardila sam ena izboklina in sem pol mal požgačkala in je zginila.

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 1089
11.11.2010 17:34:23   
lil_
ok k sm prebrala, da ste pile tisto cukrano vodo toplo...bljah...ne pr ns ni bla topla. in tut sladkor ni biv stopljen do konca, tko da kar ga je ostal v kozarcu, so se mal vode nalil, se mal pomesal in si mogu spit se tist. ma men je blo najhujs to, ker mors bit na tesce k mi je blo ze tko mal slabo, pol se tisto jemanje krvi, pol ti je ze tko slabo, pol pa se ta sladka voda, se je men tut pol dvigat zacel, pol pa se miska cist ozivita, tko da mi je se trebuh plesov zravn...ampak sm uspela vse zdrzat v sebiuser posted image

cukica ja sm jst tut misnla da se bova vidle, sam sm bla v 4 nadstropju, v prtlicje sm prsla samo na UZ, pol pa hitr nazaj gor.

bodiji/majcke jst mam nekej podedovanih tetra majck, k jih sama sigurno nebi kupovala, ker so mi grozne. ostalo pa mam bodije na preklop in pa nekej tistih k se jih da cez glavo-ni lih navaden ovratnik, da mors vlect cez glavo, ampak je tko narjen, da se mal razsir...mislm da so podobne slikce ze visje gor. mam tut neki navadnih majck, k so tut podedovane, sam sej bos spodej itak oblekla bodi in otrocek ne bo mev golega hrbta.

delfinka glede na to, da mata puncke ze kilo, oz. ze cez in da si ze pr ne tako kriticnih tednih, jst mislm, da ni nic slabega ce te sprejmejo v bolnico. al pa se men ne zdi nc tazga, ker mi ze od zacetka probajo vbit v glavo, da se to lahko nardi. men so skos govoril, da ce pride do razlik v velikosti/tezi vlecejo kakor se le da, potem k je pa taka razlika, da oni dolocjo da je dovolj, pol pa rodis. sej vem, da se slis zelo hmal, pa da te najbrz ful skrbi. sam jst tut pricakujem neki tazga, sam sm po tednih za tabo. tko da cez 14 dni injekcija za plucka, pol nevem kok casa je potrebnega da se plucka razvijejo, pol bomo pa ze skor prstimaniuser posted image jst jim zaupam in ze vejo kaj delajo, tko da tut ce bojo rekl da morta vn v 29 tednu, ja bosta pa sla. ce pa kak tedn potegnemo pa se tok bols. ceprov nam zaenkrat velikost/teza kazeta super.
bols da te v bolnici kontrolirajo in bo vse ok, kot pa da bi bla doma in bi slo kej narobe.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
11.11.2010 17:38:41   
HoneybeeMaja

Najprej hvala vsem za skrb in lepe želje,glede sladkorne user posted image .Zadnje tri dni se pridno držim diete,pa moram priznati,da sem večino časa lačna user posted image ,pa se bom že privadila,ni druge,vas pa občudujem vse,ki ste pridne in se držite tega strogega načina prehranjevanja,sploh tiste,ki se že dalj časa. user posted image

Delfinkina novička je tudi mene pretresla,tako da vse dobro,pa veliko sreče  user posted image user posted image ,tudi z moje strani,pa res upam,da se nam še kaj javi.

No,mi smo imeli 3D,vse je super,smo tudi že precej veliki,punčka 1088g in fantek 1140g,punčka v glavični vstavi (pomeni z glavico navzol) fantek v medenični (pomeni z ritko navzdol).Drug teden nas pa čaka še UZ materničnega vratu.

Sicer so pa tudi pri nas brce postale prerivanje user posted image ,zlasti zvečer je divje.

Lepo bodite,pa PAZITE prosim nase!!! user posted image

Sometimes when you hope for a miracle,you get two...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
11.11.2010 18:00:27   
tamy82
user posted image

To sem pa morala deliti z vami user posted image Tako, za lepši večer user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
11.11.2010 18:01:05   
Anonimen
No še jaz pristavim piskrček. Učeraj sem imela predavanje do 19h in ko sem prišla domov me je samo zmanjkalo. Napisale ste pa toliko, da sploh nisem mogla vsega prebrati! user posted image

No danes smo dobili novi pralni stroj in moj dragi je pozabil odblokirti, tako, da sem lovila pralni stroj po kopalnici. Še dobro, da mi ni polomil police in pult z lijakom. Me od lovljenja ful spodaj v trebuhu boli, upam, da to meni,če ne bom zaradi ziher šla do G. Me kar malo skrbi. Sva se še sporekla, ker po novem morjo ženske navodila prebrati in povedati močnejšemu spolu kako se kaj zmontira.... user posted image sem tako jezna, da bi ga kar nekam poslala.

Čukica, a sem prav zastopila na 6,6 če boš imela, da boš prijemalo inzulin? Malo mi je čudno ker jih poznam veliko okoli sebe ki imajo toliko in so normalno na dijetni prehrani brez tablet in izulina pa majo 6,6 celo ena ma skos 6,7. Tako, da mi je malo čudno. Roko na srce inzuline radi dajejo zdravniki zato ker je najlažje, jaz ti pa iz prve roke svetujem, ker ima moj dragi 1 tipa sladkorne, da čim kasnej na inzulin! Vse naredi, da si boš s prehrano uredila. Ker tiste nosečke, ki dobivajo inzulin zelo rado potem dobijo cukrčka, ni pa nujno. Sej to se bosta še pogovorili, ko boš rodila, pa te bo po nekaj mesecih pokličala zopet na pregled za cukrčka. Jaz upam najbolje! Drži se prave hrane, inzulin pa tabletke (mislim, da nosečke tabletkne smejo) pa čim kasnej.

No jaz iz porodnišnice KR še nič dobila, tako, da jih jutri pokličem. Upam, da bom kaj bolj uspešna.

(odgovor članu HoneybeeMaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 1093
11.11.2010 18:05:03   
Anonimen
U ja vam moram povedati kaj vse sem dobila za 55€. Mama kar ni mogla vrjeti!
Seznamček:
- 3x body z dolgimi rokavi
- 3x žabice do pasu
- 3x žametne žabice do pasu
- 3x zametne majčke
- 3x pajacki za spanje z dolgimi rokavi
- 3x žametni pajacki z naramnicami
- 1x copatki z medijem
- 3x benkice (majčke na preklop)
2x kapici

Jaz mislim, da bolj ugodno nebi mogla dobiti!!! Tako sem vesela!!!user posted image Ko sem kupovala, sem se tako lepo počutila, da končno tudi jaz kaj kupim za oblečt, ko tako lepe reči kopujete!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1094
11.11.2010 18:14:26   
tanjusi
U ja vam moram povedati kaj vse sem dobila za 55€. Mama kar ni mogla vrjeti!
Seznamček:
- 3x body z dolgimi rokavi
- 3x žabice do pasu
- 3x žametne žabice do pasu
- 3x zametne majčke
- 3x pajacki za spanje z dolgimi rokavi
- 3x žametni pajacki z naramnicami
- 1x copatki z medijem
- 3x benkice (majčke na preklop)
2x kapici

Jaz mislim, da bolj ugodno nebi mogla dobiti!!! Tako sem vesela!!!Ko sem kupovala, sem se tako lepo počutila, da končno tudi jaz kaj kupim za oblečt, ko tako lepe reči kopujete!

kje to ?

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
11.11.2010 18:19:40   
FoxyLady

Pilot Girl- full dober seznamček si nabavla za 55evrov. Jz pa še kr nč nisem kupla,še koj čakam,pa čakam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
11.11.2010 18:56:22   
Anonimen
FoxyLady tudi jaz nisem še planirala. Sem šla zase cunjice pogledat in pač nekaj me je nos potegnil pa sem šla pogledat. Ko sem vidla cene, sem začela samo metati v košaro, Grega me je sam gledal je reku, da so se mi kar oči svetle. Pa še ravno pripeljala je zalogo novo user posted image

tanjusi kik in NKD user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
  Neposredna povezava do sporočila: 1097
11.11.2010 18:57:16   
cukica
Ja men je rekla,če bi mela tri dni tko sladkor nad 6.6. ja zaenkrat je v redu,...Upam,da tko ostane,ker se res nemislim spet špikat.Mam dost špikanja za letos še od inekcij za umetno oploditev.
lil_ kdaj maš pa sedaj zopet pregled??
honeybeemaja drži se sej boš videl,da ni tok hudo na začetku se ti obrača želodec,...pa jedla bi vse kar nesmeš pol se pa kr navadiš,...sam,da je vse o.k. z otročkoma me bomo pa tud kull,...
Pilotgirl super,...to je res velik pa še poceni,...
Men pa vsi nosjo cunce,da bom lahko našega fanta preoblačila 100 na dan,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
11.11.2010 19:09:43   
Anonimen
Tole sem nabavila (vseh slikc nisem našla):
user posted image
user posted image
user posted image
(različne barve)
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1099
11.11.2010 19:24:05   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Hm, kaj pa so navadne majčke? Zakaj bi imel gol hrbet? Če misliš mako (ali tetra ali benkice), ki so na preklop potem pride na hrbtu kvečjemu dvojno (nekatere pa spredaj); ćez sem pa jaz bodi oblekla, da je vse skup ostalo na mestu (majčka in plenica). Pa jaz sem imela skoraj vse bodije za čez glavo pa se ne spomnim, da bi mi kakšne hude težave delalo-no mogoče prve dni, ko mi itak ni blo nič jasno.

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?