lil_
|
ok k sm prebrala, da ste pile tisto cukrano vodo toplo...bljah...ne pr ns ni bla topla. in tut sladkor ni biv stopljen do konca, tko da kar ga je ostal v kozarcu, so se mal vode nalil, se mal pomesal in si mogu spit se tist. ma men je blo najhujs to, ker mors bit na tesce k mi je blo ze tko mal slabo, pol se tisto jemanje krvi, pol ti je ze tko slabo, pol pa se ta sladka voda, se je men tut pol dvigat zacel, pol pa se miska cist ozivita, tko da mi je se trebuh plesov zravn...ampak sm uspela vse zdrzat v sebi cukica ja sm jst tut misnla da se bova vidle, sam sm bla v 4 nadstropju, v prtlicje sm prsla samo na UZ, pol pa hitr nazaj gor. bodiji/majcke jst mam nekej podedovanih tetra majck, k jih sama sigurno nebi kupovala, ker so mi grozne. ostalo pa mam bodije na preklop in pa nekej tistih k se jih da cez glavo-ni lih navaden ovratnik, da mors vlect cez glavo, ampak je tko narjen, da se mal razsir...mislm da so podobne slikce ze visje gor. mam tut neki navadnih majck, k so tut podedovane, sam sej bos spodej itak oblekla bodi in otrocek ne bo mev golega hrbta. delfinka glede na to, da mata puncke ze kilo, oz. ze cez in da si ze pr ne tako kriticnih tednih, jst mislm, da ni nic slabega ce te sprejmejo v bolnico. al pa se men ne zdi nc tazga, ker mi ze od zacetka probajo vbit v glavo, da se to lahko nardi. men so skos govoril, da ce pride do razlik v velikosti/tezi vlecejo kakor se le da, potem k je pa taka razlika, da oni dolocjo da je dovolj, pol pa rodis. sej vem, da se slis zelo hmal, pa da te najbrz ful skrbi. sam jst tut pricakujem neki tazga, sam sm po tednih za tabo. tko da cez 14 dni injekcija za plucka, pol nevem kok casa je potrebnega da se plucka razvijejo, pol bomo pa ze skor prstimani jst jim zaupam in ze vejo kaj delajo, tko da tut ce bojo rekl da morta vn v 29 tednu, ja bosta pa sla. ce pa kak tedn potegnemo pa se tok bols. ceprov nam zaenkrat velikost/teza kazeta super. bols da te v bolnici kontrolirajo in bo vse ok, kot pa da bi bla doma in bi slo kej narobe.
|