Jo@n
|
Ojla, morm sproti pisat, ker če čakam do konca, potem res vse pozabim, pa ni kaj napisat... IZVIRNO SPOROČILO: meta21 široko povijanje: menda v LJ več ne slikajo kolkov takoj po rojstvu. A katera pozna katero, ki je rodila v zadnjem času? A pol rečejo, da moraš kar preventivno široko povijat? Govorila sem z babico, ki uči v MŠ v Porodnišnici Lj. Imeli so pokvarjen UZ in otročkom niso več slikali kolkov, pa ni vedela, ali je že popravljen ali ne, drugače pa pediater pri 1M napiše napotnico, pa se gre na slikanje. Široko povijanje pa ni več obvezno. Ninchi , saj bosta stik pa s crkljanjem navezala. Pa bognedaj pumpat po porodu, pustit pri miru, dajat obkladke, pa neka zdravila ti lahko dajo za prenehanje laktacije. Izčrpaš samo toliko, da najhujši pritisk popusti. Vse, ki imate težave z RR, a mogoče uporabljate brskalnik IE? Ker meni je blazno nagajalo, sedaj ko imam pa Google Chrome, je pa ok. PilotGirl7, samo da si zdresirala parlnega. Ja, moški in navodila, saj jih ne potrebujejo, ko pa že vse znajo Registrirana, sporoči delfinki, da mislimo nanjo in držimo pesti za vask dan all inclusive!!! Teyla, kako je potekal šoping, koliko novih cunjc imata? Cukica, jaz sem 16.11. ob 9h pri diabetologu na polikliniki, če si za in nama bo časovno zneslo, se lahko kje dobiva na kofiju... Porodne zgodbe ipd jaz imam tistih 5 dni v P zelo lepo zapisanih v spominu, pa sem imela CR... Res sem takoj po porodu že rekla, da ni nič groznega in da grem takoj še enkrat. Pa ne me narobe razumet, vstajanje, pristavljanje in nega je s prerezanim vampkom izkušnja, a vseeno, da se preživet, samo da je z vse v najlepšem redu. CR sem imela planiran, zaradi medenične vstave, velikega in cukra, analgezijo pa spinalno... Punce, nič bat, še nobeden ni noter ostal, preveč pa tudi ni treba biti nastrojene proti osebju, pa bo. Z lepo besedo se ponavadi zelo daleč pride... in sestre na A oddelku so bile (upam, da so še) zelo pripravljene pomagat. Drugače pa sva midva z ok, pridno brca navzgor (božanski občutek v primerjavi z nabijanjem v mehur našega prvorojenca), komaj čakam 3dUZ, ki ga imam danes teden... Cukr nekako obvladujem, malo me dajejo sledovi ketonov zjutraj (ker povečerek nikakor ni tak, kot bi moral biti), pa malo še eksperimentiram kako in koliko moram pojest (oziroma, kaj vse si lahko upam, da bo ok ). Utrujenost je malo minila, tudi nočno spanje bi bilo že skoraj idealno, če ne bi bilo motenj iz okolice, je naš dveletnik močno prehlajen, potem pa malo kuha, malo kašlja, malo gode in se hoče crkljat, potem spiramo nosek, dajemo sirup, pa je noč okrog. Joj, sem imela zdajle prav težavo, kako ga poimenovat pa sem napisala mali (pa ni bilo v redu, ker kmalu ne bo več), pa veliki (pa bi mislile na MM-mojega moža) hm... tudi jaz se moram počasi privaditi na to, da ne bo več one and only...
< Sporočilo je popravil Jo@n -- 12.11.2010 20:09:26 >
|