|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
9.11.2010 8:14:43   
biba007
Danes časti LBjček
user posted image

Semper, a ti tudi malce okrog šnofašuser posted image . Sicer pa ... itak si bo morala Mismis vsak trenutek zic pri nas rezervirat, ni resuser posted image ?
Lučka, tale manjko šarmiranja bomo pa morali hitro odpraviti, ni kajuser posted image . Sicer pa ... če se ne motim, sta se enkrat že uzrla ... pa če se tole ne sliši romantišes. Že kar cukrastouser posted image . Pa pikepoke za vse alergijice. Naj hitro minejo.
Goldy, a te RR heca? Te je šefica v zadnjih dneh premalo, pa moraš doseči normouser posted image ?
Rebiček, tale vaš P je pa od sileuser posted image . Bibon ne bi bil hepiuser posted image .

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
9.11.2010 8:30:11   
Reby
bibon - čestitke lepotcu LB-jčku za polovičko - mini six user posted image  Prekrasna tortica. Vi ste itak cela family vsa v presežkih.
Semper - sem vesela, da gre K rad v vrtec, no vidiš, zaman sva se presekirali in prejokcali. Bi pa rabl že mal cukra, že dolg nismo vidl nobene slikce. A že hodite, sem pozabla vprašat...
lučka - ajejej, še kr te alergije, boga N. Dobr, da ni na pršice in prah alergična, tega je največ. A misliš, da se bo to pozdravilo, so kaj rekli?

No, in mi2 sva se odločila za nov postopek pri atu. Čakam še termin, ampak pridem na vrsto še novembra, punkcija v decembru user posted image  (vsaj tako je sine rekel)

Kje pa se kimsy potepa?

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
9.11.2010 8:53:09   
biba007

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

bibon - čestitke lepotcu LB-jčku za polovičko - mini six user posted image  Prekrasna tortica. Vi ste itak cela family vsa v presežkih.
Bejži no bejžiuser posted image . Smo pa imeli nocoj presežno vročinico. In je naš mladiček dobill svojo prvo svečkico. Ah ja, todi to je del odraščanjauser posted image .

No, in mi2 sva se odločila za nov postopek pri atu. Čakam še termin, ampak pridem na vrsto še novembra, punkcija v decembru user posted image  (vsaj tako je sine rekel)
Iiiiiiiiiiii Sem vedelauser posted image user posted image user posted image . Pujsika Pepika je simbolna. Navijam za punčkouser posted image . No, al' pa fantolinauser posted image . Al' pa duetekuser posted image .
Si bom privoščila še malce nasvetovanja: takoj skini svojo šlank ritko z diete - to deci samo škodiuser posted image .

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
9.11.2010 9:29:05   
mismis

super, to je tak termin kt pri Tomiju a ne, ma da je uspešno. Že sedaj navijam user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
9.11.2010 9:31:38   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

itak si bo morala Mismis vsak trenutek zic pri nas rezervirat, ni resuser posted image ?

jaz vas itak skoz čekiram, tako sem vsaj na tekočem kaj dogaja user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
9.11.2010 12:28:19   
Reby
bibon - ja, dieta je mimo, saj je šlo samo 2,5 kg dol v 14 dneh, od zdej naprej zdravo jem user posted image
mismis - ja, mas prav, malo bo zamika. Predlani sem imela 29.11. punkcijo, zdej se bo pa nekje po mojem za 3 tedne zamaknilo. Pa če je naš škrat zamujal 10 dni in če ta malo pohiti, bosta res blizu. Ah, kje smo še to. Najprej mormo pridit do celilc in še do pozitivnega testa user posted image
Aja, datum je pa 22.11. Tole bo hitro.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
9.11.2010 12:31:37   
Reby
ah, neki sem zaštrikala user posted image

bibon - malo vročince miniju ne škodi. Naš jo je imel prvič, ko je imel 6. bolezen, pa potem še samo 1x.
Se bomo tokrat pri postopku spet odločili samo za single izvedbo, ne duetek.

< Sporočilo je popravil Reby -- 9.11.2010 12:32:17 >

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
9.11.2010 13:02:30   
biba007

bibon - ja, dieta je mimo, saj je šlo samo 2,5 kg dol v 14 dneh, od zdej naprej zdravo jem user posted image
mismis - ja, mas prav, malo bo zamika. Predlani sem imela 29.11. punkcijo, zdej se bo pa nekje po mojem za 3 tedne zamaknilo. Pa če je naš škrat zamujal 10 dni in če ta malo pohiti, bosta res blizu. Ah, kje smo še to. Najprej mormo pridit do celilc in še do pozitivnega testa user posted image
Aja, datum je pa 22.11. Tole bo hitro.

Uf, 22.!!!! Tole bo pa ekspresno, super! In user posted image za 2,5 in še bolj user posted image user posted image za zdravo prehrano. Nič Bejlijauser posted image

Jaz bi šla pa januarjauser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
9.11.2010 13:19:16   
Reby
bibon - aaa, ne ne, bejli bo mogu past v kratkem user posted image
Sem pa pozabla dodat poročilo T-ja: sva bila pri P, za učke je dobil kapljice, ostalo je ok in ponovi vajo - beri zlivanje fiziološke.
Sem zasledila na drugem forumu, da je anci banci nosečka user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
9.11.2010 18:43:35   
lučka 25
Še dobro da sem na koncu prekopirala post, ker me je ven vrglo user posted image

Čestitke še z naše strani, pa N ml pošarmira nazaj user posted image
Semper - sem vesela, da gre K rad v vrtec, no vidiš, zaman sva se presekirali in prejokcali. Bi pa rabl že mal cukra, že dolg nismo vidl nobene slikce. A že hodite, sem pozabla vprašat...
Ja, res je. Na začetku je jok, ampak potem se pa vse umiri. In ja, mamice imate vso pravico mal pojokcat, bi jaz tudi, pa delam v vrtcu.
lučka - ajejej, še kr te alergije, boga N. Dobr, da ni na pršice in prah alergična, tega je največ. A misliš, da se bo to pozdravilo, so kaj rekli?
Nič bat glede alergij. Do 3 leta ponavadi vse izvenijo in ker nimamo pretirano visokih vrednosti, nam bo uspelo!!! Najtežje se rešiti alergij na prah, pršice, trave, breza,.... Tudi kasneje se rado povrnejo le te alergije. Ampak mi bomo zmagali!user posted image

BRAVOOOOOOO!!!! Navijam že zdaj. user posted image  user posted image  user posted image

bibon, jaz bi šla tudi januarja spet mal do Reša. Bo treba it še prej mal na pogovor, najbolje še novembra, da se dogovorimo za terapijo, a ne bo spet tak kiks kot v zadnjem postopku.

mismis, lepo da si se malo oglasila. Mislim, da bo nam hitro minilo, ko boš tu klepetala kot mamica.user posted image

anci banci super!!!! ČESTITAM!!! user posted image  user posted image  user posted image

Reby, a Tomi pa takle. Učke, pa spet fiziološka v potokih. Čim prej naj spet poka od zdravja.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
9.11.2010 19:07:53   
anci banci
pssst. do nedelje..no bejbe...firbec je naredil svoje, test je sicer pokazal močno črtico

sem pa že hotla prej povedat sam me skoz meče ven iz RR..

v nedeljo pa sporočim uraden rezultat

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
9.11.2010 21:59:25   
Sempervivum
Banci, čist potihem ti čestitam user posted image

Lučka, ti si se pa glede alergij itak že odločila, da bodo prej ali slej izzvenele, ane user posted image  Naj se izteče tako user posted image

Biba, torta je carska! Pikepoke za malega polovičnega LBjčka user posted image

Evo, mismis nas je že začela obiskovat user posted image  Še malo, pa bo jokala, ko bo moral/a mali/mala mišek/miška v vrtec user posted image

Reby, ja, mi smo končno shodili. Pred kratkim. Zdaj mu je maširanje v tako veselje, da se smeji in vriska zraven. To sem pa res pozabila omenit user posted image  Sicer pa tudi pri nas fiziološka teče v potokih, sesalec je pa tudi ves čas priklopljen. HB za babyvac user posted image  Super za nov postopek. Datum ne bi mogel biti lepši user posted image

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
10.11.2010 4:45:25   
bcljka
Sem Barbara Clemenz Dimnik, študentka 4. letnika Fakultete za šport v Ljubljani. Za raziskovalno nalogo pri predmetu Sociologija športa 2 z naslovom, Športno udejstvovanje mladih mamic (mamice do 1. leta po porodu), bom preučevala povezanost vadbe pred nosečnostjo z vadbo po porodu. O vadbi po porodu namreč obstajajo različna mnenja, hkrati pa ni veliko napisanega.
Lepo Vas prosim za Vaše sodelovanje. Zagotavljam Vam zaupnost podatkov, kajti podatke bom uporabila izključno v namen raziskovalne naloge.
Anketo rešite tako, da dopišete ali pa označite ustrezno polje (polja) pred željenim odgovorom.
ANKETA JE V TREH LOČENIH DELIH. Prosim da rešite vse tri posamezne dele, kajti le tako bodo podatki uporabni.
Za sodelovanje se Vam že v naprej najlepše zahvaljujem!
[color=#800080 size=3]http://polldaddy.com/s/2CD34DC482DBD22F
[color=#800080 size=3]http://polldaddy.com/s/9EA40834C65E7B33
[color=#800080 size=3]http://polldaddy.com/s/50A091EA8AFB13CB

Neposredna povezava do sporočila: 1138
10.11.2010 8:59:08   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Evo, mismis nas je že začela obiskovat user posted image  Še malo, pa bo jokala, ko bo moral/a mali/mala mišek/miška v vrtec user posted image

...user posted image user posted image user posted image  morala bi napisati ko bosta morala mala miška/miški v vrtec user posted image user posted image user posted image .

Anci banci tudi jaz ti čestitam, super si ti to zrihtala, malo tako z levo roko...v stilu prišla videla, zmagala user posted image user posted image user posted image

Reby super za nov postopek, pa sta se le odločila, da šarmerček dobi družbico še enega šarmerčka/šarmerke user posted image . Naj bo uspešno tako kot je bilo prvič. Mi bomo šli po pingote enkrat po marcu.

Lučka, upam, da pri vas alergije izvenijo same od sebe, jaz imam še vedno alergijo na hišni prah, volno, pršico, ampak HB asmatičnih napadov pa ne več, so minili s puberteto...no, tukaj bi lahko debatirali user posted image user posted image user posted image

Bibek, ti si pa strašna s to pekarijo, mi mojega moralnega mačka, ki ga jaz vztrajno dol tlačim, vedno znova vzbudiš...moj se ni mogel prečuditi kakšne dobre ideje, pa koliko truda si vložila za gusarski party..no..spet moj moralni maček user posted image user posted image user posted image . Krasno vse skupaj. Lahko bi prodajala rojstnodnevneparty domislice...mislim, da bi gladko uspela.

Semper..user posted image user posted image user posted image vi pa že shodili, nič se nisi pohvalila, ali pa jaz berem preveč po diagonali user posted image .

Nič punce, imejte se maksimalno v tem usranem dežju, jaz bom mojo sitko, ko se zbudi naložila v nahrbtnik, vzela marelo in šla na en dolg sprehod.

.....in prišla je Živa....

Neposredna povezava do sporočila: 1139
10.11.2010 10:55:45   
anci banci
hja...res tako zgleda da sem zrihtala z levo rokouser posted image user posted image user posted image ....in naj tako tudi ostane

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
10.11.2010 17:32:28   
sonček33
Kako ste babe žabe? Kako so mali škrati?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu anci banci)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
10.11.2010 17:55:49   
Serendipity
ku-ku

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
10.11.2010 20:47:19   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Semper..user posted image user posted image user posted image vi pa že shodili, nič se nisi pohvalila, ali pa jaz berem preveč po diagonali user posted image .

Nič punce, imejte se maksimalno v tem usranem dežju, jaz bom mojo sitko, ko se zbudi naložila v nahrbtnik, vzela marelo in šla na en dolg sprehod.

Nič se nisem hvalila, bereš čist OK, k naš mali je tooooooolko dolgo časa rabil za ta podvig, da ga ostali prehitevajo po levi in po desni user posted image user posted image user posted image  

Sicer se pa zelo strinjam o temle vremenu - meni se zdi ful depresivno zadnje 2 dni. No, danes je vsaj za 15 minut malo sonček posijal user posted image  Sem se kar razcvetela user posted image  user posted image  ... pa pol spet padla dol user posted image

Serendipity (pišem polno ime, ker sem huda), kaj se to pravi, samo kuku user posted image  Hitro slikice male miss pripopat! Saj bom jaz tudi našega frajerja malo na ogled postavila, samo moram kakšno fajn slikco najt/narest. Zdej že nekaj časa nisem nič fotkala.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
10.11.2010 23:47:09   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

Nič se nisem hvalila, bereš čist OK, k naš mali je tooooooolko dolgo časa rabil za ta podvig, da ga ostali prehitevajo po levi in po desni user posted image user posted image user posted image  

Sicer se pa zelo strinjam o temle vremenu - meni se zdi ful depresivno zadnje 2 dni. No, danes je vsaj za 15 minut malo sonček posijal user posted image  Sem se kar razcvetela user posted image  user posted image  ... pa pol spet padla dol user posted image

Serendipity (pišem polno ime, ker sem huda), kaj se to pravi, samo kuku user posted image  Hitro slikice male miss pripopat! Saj bom jaz tudi našega frajerja malo na ogled postavila, samo moram kakšno fajn slikco najt/narest. Zdej že nekaj časa nisem nič fotkala.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma, sem čist preveč vsega zamudila, pa ne vem kje naj začnem s komentiranjem! Čestitke za korakanje Klemen! user posted image user posted image user posted image

Naj ti bo semper*, naša mala miss v jesenskem stilu (boš me še vedno polnoimensko izpisovala ali sem se odkupila? user posted image ):

user posted image

Mami zdaj pa fotkiča v roke pa en fotosešen Klemna, lepo prosim... user posted image

Miši miiiš - KAJ JAZ TO BEEEEEREEEEM? TOOOOO! ČEEESSSTTIIIITKEEEEEE! IN TUDI TEBI ančikabančika!!!!!!!!

goldy - kako pri vas kaže s špikanjem in Uz-ji? Pri nas je šlo vse v... da ne povem kam. user posted image

joj pa LB - hepi pol 12!

Neposredna povezava do sporočila: 1144
11.11.2010 0:26:10   
Sempervivum
Sekica moja zlata, saj ne morem verjet, da vaša misica že takole suvereno koraka user posted image  pa še en user posted image za povrh! Kolk se je spremenila ... zdej je pa res že prava punca user posted image  Ah, sej ne morem verjet, kam gre to čas user posted image

Sicer pa ... a ti si se tudi špikala? Nič ne poveš ... ni ratalo user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
11.11.2010 12:12:25   
Serendipity
semper* - Jap, Zarja je že velka punca. Včasih se še sama začudim, kako je velika in kak hitro raste. Je pa še vedno rdečelaska. Sem prejšnjič omenila možeku, naj se odloči - ali mu pobegnejo vsi lasje z glave, ali si bo pa malce pordečkal lase. Nas včasih folk čudno gleda. Oz mene (kao da ati ni pravi user posted image )
Ah, mi niti do MB-ja nismo prišli. Sum na PCO, PAP nesimpatičnega izgleda in kao neke sence so vidne v maternici user posted image Ah, bomo to porihtali pa potem po naša dva pingoja ...

Neposredna povezava do sporočila: 1146
11.11.2010 12:34:41   
sonček33
Zarja, lepotička. Seren, Lovrek kar virska tuakj zraven. On točno ve, kdo mu je podaril knjigico. Vedno, ko jo vzame v roke, pove, da je to Zaja dala.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
11.11.2010 13:01:13   
ledenka
lepa pupa user posted image  Se* user posted image user posted image user posted image  za tebe!

bi brala za nazaj, pa ni cajta...

sam za tiste, ki ste rekle, da bi vas zanimalo, danes je predstava v Lutkovnem gledališču - poglejte na stran lgl.si, predstava zmajček user posted image  midva imava karte user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
11.11.2010 21:49:45   
Goldy
Ojla!

Bila na UZ, dr. D mi je podaljšal suprefact še do ponedeljka, ker je endometrij še vedno predebel. Sva se pa že mal zmenila za punkcijo....user posted image  

bibon - malo zapoznele čestitke za 6 m malemu lepotkotu. user posted image  Tudi mene spravljaš v "obup" z vsemi svojimi kulinaričnimi in še kakšnimi spretnostmi. Se sprašujem "kakšna" mama sem.user posted image   Vsa ti čast, superca...tako kot sem že napisala, sem brez besed....

seren* - pikepoke. S* No, tudi moj PAP je khm mal nesimpatičnega izgleda. Me je kr mal šokiralo, ampak v Lj jih ni nič motilo. Lubika Zarja. Misam najine pogovore....user posted image

ajsi - kakšna je bila predstava??

semper* - pa tooo za našga K in njegovo hojo (no vašga).user posted image user posted image

lučka - itak, da bodo alergije izzvenele!!user posted image

reby - pocajtajte se!

gapii - kako v novi hiški???

mišek - ti se kaj privajaj! Teh 9 mesecev bo tako hitro minilo. Zdaj si pri nas "pripravnica"!user posted image

lana - moj moralni maček je ratal že tiger....samo res ne gre, ni časa...za take ustvarjalne podvige...user posted image  Super za nahrbtnik in sprehod!user posted image

anci - no, pol pa potihem, čestitke za tole narejeno z levo roko...user posted image

sonček - tak se rodi ljubezen, kaj (med Z in L)? user posted image

Drage moje grem še perilo obesit pa nekaj za službo narest in počakat mojga, da mi prinese čevape....user posted image  Nočko!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
12.11.2010 7:58:19   
anci banci
no bejbe ..ni več dvoma...danes je CB pokazal plus, še preden se je pokazal kontrolna črtica...test sem naredila prej, ker sem zagledala danes čisto rahlo roza sluz in sem se ustrašla, da vodi to h kaki krvavitvi..

ja nič uspelo jeeeeeeeee

25.11 imam UZ pa da vidimo al bosta dva al pa edenuser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.