lučka 25
|
Še dobro da sem na koncu prekopirala post, ker me je ven vrglo IZVIRNO SPOROČILO: Reby bibon - čestitke lepotcu LB-jčku za polovičko - mini six Prekrasna tortica. Vi ste itak cela family vsa v presežkih. Čestitke še z naše strani, pa N ml pošarmira nazaj Semper - sem vesela, da gre K rad v vrtec, no vidiš, zaman sva se presekirali in prejokcali. Bi pa rabl že mal cukra, že dolg nismo vidl nobene slikce. A že hodite, sem pozabla vprašat... Ja, res je. Na začetku je jok, ampak potem se pa vse umiri. In ja, mamice imate vso pravico mal pojokcat, bi jaz tudi, pa delam v vrtcu. lučka - ajejej, še kr te alergije, boga N. Dobr, da ni na pršice in prah alergična, tega je največ. A misliš, da se bo to pozdravilo, so kaj rekli? Nič bat glede alergij. Do 3 leta ponavadi vse izvenijo in ker nimamo pretirano visokih vrednosti, nam bo uspelo!!! Najtežje se rešiti alergij na prah, pršice, trave, breza,.... Tudi kasneje se rado povrnejo le te alergije. Ampak mi bomo zmagali! No, in mi2 sva se odločila za nov postopek pri atu. Čakam še termin, ampak pridem na vrsto še novembra, punkcija v decembru (vsaj tako je sine rekel) BRAVOOOOOOO!!!! Navijam že zdaj. bibon, jaz bi šla tudi januarja spet mal do Reša. Bo treba it še prej mal na pogovor, najbolje še novembra, da se dogovorimo za terapijo, a ne bo spet tak kiks kot v zadnjem postopku. mismis, lepo da si se malo oglasila. Mislim, da bo nam hitro minilo, ko boš tu klepetala kot mamica. anci banci super!!!! ČESTITAM!!! Reby, a Tomi pa takle. Učke, pa spet fiziološka v potokih. Čim prej naj spet poka od zdravja.
|