obayifo
|
evo še mene mal.. ta teden je bil 'dizaster'. naš mali je bil dva dni v vrtcu, tretji dan smo bli pa že pr P in je bil očka do konc tedna na bolniški. sta bla prvič mal več sama in sta ratala tabolš prjatla . so bli pa vneti učki, vneto grlo, z enga ušeska na drugo, nos pa itak...tko da smo v petek šli na ORL in smo SPET na antibiotikih. je pa reku, da nej ga kr iz vrtca izpišemo... ekhm... in kaj pol??? no, jutr gre pa prvič k moji mami v varstvo.. bomo vidl, kako se bo obneslo. bo treba zgooooodaj vstat in eno uro se bo z mano vozu do tja, upam, da bo v avtu nazaj zaspal. Reby, vi ste se pozdravli? tut pr nas je blo zdaj prvič malo bolj 'zeleno' iz noska. pa vidm, da sta se fanta zmenila, kako bosta zobke kazala, osem na hitr, pol pa na bremzo . pa decembra bomo spet nohte v pesti tiščal.. superca! pr nas pa zgleda ne bo tko simpl.. lana, zobek zunaj? naš E ma zdej že cel mesec dve bunki spodaj, štirk pa še kar od nikjer.. biba, super za zaljubljenost v P! dokler jo mi sam od daleč gledamo, še gre, ko je pa stetoskop na vrsti, se pa že kremžmo, če je še kej več, je pa itak dretje. tale navtična ti je pa res prou fino uspela, ni kej. kajsi, kako je s kašicami, pridno jeste? tut mi smo mel ADC, če bi blo treba dodajat, sam smo 'zgural' sam z mamino mlekarno. ampak smrdi pa res. sem bla pa jaz na dieti brez mleka, jajc, pol pa še pšenice.. pa tut niso nč našl, sam sum. je pa super, da so bli tko prijazni in ustrežljivi. goldy, ste ok? lučka, testiranje mimo. jajca na stran, spomladi pa na sprehod v asfaltno džunglo, namesto na travnike. naslednjo pomlad bo pa že mimo, če se ne motim, si se tako odločila, a ne? semper*, že kaj bolš spite? naš mali se še zdej ni odloču, da bi celo noč prespal... kako jaz težko to čakam . pa superca za koracanje, mi več kot en korak še vedno ne spravmo vkup. ampak stat brez opore je pa zakon . tako da smo mi tisti, ki 'zaostajamo' in nas prehitevate . no, pa sej mamo še čas. anci, čestitke!!! sej zdej se lahko že naglas, a ne seren*, kako je luštna, mala damica!!! urshy, čestitke, T je pa res maneken . jaz sem po dobrem mescu začela spuščat eno rundo previjanja ponoč, razen, če je bil pokakan in smo počas pršli do tega, da ga ponoč nisem previjala, sploh pa mamo 'srečo', da v glavnem kaka podnevi, pa se mi zdi, da ponoči tut lula manj kot čez dan. samo 1x se nam je zgodilo, da je blo mokro čez.. pa res kot pravi S*, lulka damo vedno 'na dol'. S*, res gre hitro, boš vidla, 'v luft' bo šlo leto naokol.. uživaj in fino, da lepo napredujete. grem lovit spanec in upat, da ne bo treba že čez 1 uro vstat vsem en lep pozdravček!
|