|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI 2.del
3.11.2010 13:46:05   
Reby
biba, obi - nč ni za brat med vrsticami, ravno danes me je razveselila user posted image
obi - te čist razumem, v kakšni situaciji si, zaradi tega tudi jaz nisem šla nazaj v firmo delat. Otrok in jaz oz. družina smo na prvem mestu, v pol leta se bo pa že kaj našlo.
bibon - še vedno sanjam o Baileys user posted image
Skutka - jaz sem mu začela dajati tamalo MU (navadno, marelica, borovnica), pa včasih kupim tut Junior skutko.
Nč, grem kašljajoč po tamalga...

< Sporočilo je popravil Reby -- 3.11.2010 13:47:01 >

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
3.11.2010 14:47:32   
lučka 25
kajsi, ah te borbe s hrano. Mi smo jih imeli, dokler nismo prešli na gosto hrano. Jaz sem ji naredila manjšo dozo hrane, pa potem še enkrat eno dozo, da je bilo skoz toplo, ....ma ni da ni enih načinov. No, pa se je potem vse uredilo in upam da se bo tudi pri vas.

ajsi, vse tanartaoljš user posted image

biba, jaz sem ji in ji še kar domačo polnomastno skuto zamešano s sadjem in to največkrat z banano in jabolkom skupaj (itak skoraj nobenega drugega sadja ni smela zaradi alergij). Če pa ni blo domače pa kar navdno MU od Ljubljanskih mlekarn.

obi, nič sekirat glede šefou. Odklopi to, naj se oni po svoje sekirajo. Otrok je na prvem mestu.

reby, a veš da sem se jaz tudi spomnila, ko si dala v avatar nazaj pujso pepo, da si ga mela ko nosečka. user posted image

Midve greva pa v ponedeljek spet na alergološke teste. Saj ne vem, a sem pravila, da bi jih mogle imeti že junija, pa so na naju pozabili. Jaz sem pa mislila, da zardi dopustov,...pa sem klicala septembra pa sem dobila prvi prosti termin "šele" novembra. Me prav zanma kako bo. Vem, da bo veliko joka (ker starejši ko so otroci, več je težav), kaj bodo pa testi pokazali pa tudi ne vem. Ker jaz opažam, da je na beljak še vedno alergična, na rumenjak malo manj. Najhuje pa je pri sojinem lecetinu (oz. konzervansi). Bom te dni probala kako je s pomarančo, hruške pa še kar ne upam dati, ker je bilo v šatru najhujše prav pri tem.

(odgovor članu obayifo)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
3.11.2010 14:56:41   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

biba, obi - nč ni za brat med vrsticami, ravno danes me je razveselila user posted image
sanjat ni greh user posted image

obi - te čist razumem, v kakšni situaciji si, zaradi tega tudi jaz nisem šla nazaj v firmo delat. Otrok in jaz oz. družina smo na prvem mestu, v pol leta se bo pa že kaj našlo.
Jaz imam tu srečo, da se je mnenje sodelavk spremenilo in je družina na prvem mestu, če ne si pa sama tako naredim. Zadnjič sem pač med sestankom vstala (ki je trajal že 3 ure!), ker je bila ura že skoraj 19 in lepo povedala, da imam doma otroka. Mi ni noben zameril, če pa je pa........me ne gane.

bibon - še vedno sanjam o Baileys user posted image
Skutka - jaz sem mu začela dajati tamalo MU (navadno, marelica, borovnica), pa včasih kupim tut Junior skutko.
Ja, jaz sem ji tud MU marelica dajala, je še vedno njena najljubša. Vidiš sem čisto pozabila

Nč, grem kašljajoč po tamalga...
Kmalu se pozdravi. Pa kako kaj T v vrtcu?
.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
3.11.2010 20:37:12   
Goldy
Bolnišnica v bloku se javlja!!!user posted image  Šla v Srbijo bolna, dol bla ok (s podporo zdravil), prišla nazaj bolna - no szdej smrkam oz. nič ne smrkam, ker imam zabito eno ali pa kar obe nosnici, pa glavobol...pa že mojga je pokuhal, A se pa drži...user posted image

bibon - ja, projekt čepavpičiči bi skor uspel, če jih ne bi pojedli.user posted image  So bli tako polnjeni, njami.... Samo ti si pa mojstrica... A ste se vi kaj po naših koncih vozili? (ker ima naš idejo, da vaju je videluser posted image ) Tudi naša je MU, pa še kakšno, pa obvezno polnomastno.

ajsi - še tu čestitke!

kajsi - tudi naša je tak malo jedla, ves čas, ko je bila na flaši, pa tudi GH, zdej pa je da ji komaj filaš...Temperatura mleka je bila tudi pri nas bisvena, ja...

lučka - ja, otrok je na prvem mestu. Sem glih danes šefici rekla, ko sva se neki menili in se strinja.  Pikepoke, da bo vse ok na testih.

obi - lej, ti vztrajaj pri šefu in svojih odločitvah. Ni druge. Mene včasih vznejevoli, da me kdo čudno pogleda, pa nič ne reče. Občutljiva mamica sem, priznam. user posted image  Sam tak je.

Reby - no, jaz HB ne kašljam. Pozdravček!!!

Grem spat.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
3.11.2010 20:37:58   
Goldy
Abra - long no see, too long.....user posted image helooo

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
4.11.2010 7:39:47   
Reby
Dobro jutro. Evo ene kavice, men jo je doma zmanjkal user posted image

user posted image

Goldy - ojoj, upam, da se pozdraviš/ta. Jaz vročine HB nimam, samo kašljam, ampak je zoprno kot ne vem kaj. Pri nas je tudi T zdrav. Trkam.
lučka - T je ful rad v vrtcu in je ratu pravi pobalinček. Zjutraj se samo malo nakremži, ko ga oddamo, včasih pade kakšna solzica, potem ko zaprem vrata, je že ok. Zvečer ima svoje fore, kot bi ga navil. Leta iz enga konca stanovanja na drug in se zraven dere, haha, prava faca. In najnovejša beseda je papagaj.
Držim pesti za N in da bojo tile alergološki testi šli ok mimo, da ne bo preveč stresno zate in za N.
Dej mi še povej, ali v vrtcu v jaslih dajejo meso na manjše koščke? Včeraj se je po 1 uri spanja zvečer T zbudil čisto moker, jokal kot ne vem kaj, sem ga ven vzela in je začel bruhat in zbruhal ogromne kose mesa, ki jih seveda s sprednjimi zobki še ne more prežvečit, tako da bom danes v varstvu rekla, naj mu vsaj na polovico prerežejo meska.

mleko - katero mleko dajete svojim otročkom? Jaz mu kupujem Planika, včasih tut kr alpinca 3.5, če mi navadnega zmanjka. Kot berem, večina še dajete kar mleko v prahu?

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
4.11.2010 16:53:54   
biba007
Skutka pribavljena, jutri gre na testno vožnjo. Hvala, pupike moje zlate.

Goldy, pikepoke v bb. Viš, kaj ga pa lumpaš po inozemstvu z vročinicouser posted image . Btw, a je vaš videl dva lepa pa pametnauser posted image user posted image ? Eh, nisva bila midva...

Rebiček, se bo treba zmenit za en randevu z Bejlijem. Ni druge. Zihr deluje blagodejno tudi zoper kašeljuser posted image . Vizavi mleka pa nimam pojma, mi smo še na mml.

Lučka, a bosta morali ostati v B? Držim pesti....

Pri nas pa kuhalniška vnema ne pojenjuje - je danes ponoči Bibon naumil štrudeltortouser posted image . Sploh ni slabauser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
4.11.2010 16:56:41   
lučka 25
Reby, v vrtcu nam narežejo meso na majhne koščke že v kuhinji, tistim z manj zobki jim pa zgojiteljici narežeta še na čisto tini mini koščke.
Vidim, da je T tudi veseljak. Pri nas tudi teče po stanovanju se dere, smeji,....user posted image  
Je pa N prehlajena, smrka, kašlja. Upam, da bova do ponedeljka vsaj malo boljši, da ne bodo kaj težili. Danes ponoči sva z mojim spala samo 3 ure user posted image , ker se je N jokala, smrkala, kašljala, se premetavala,.....Upam, da bo danes bolj mirna noč.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
6.11.2010 13:36:10   
obayifo
dan
je spet malo zamrlo tole tukaj..
Reby, kje pa dobiš borovnico in marelico? zadnje čase po trgovinah najdem samo še navadno Mu, sadnih pa kar ni... tako da mu dam tiste podobne Obstgarten, včasih pa kar to, jih ma tut ful rad. Fruchtzwerge pa pr nas še nismo probal, menda je zadeva čist umetna... Jaz že 2 leti spremljam oglase na vseh portalih za zaposlitev, pa so ble v tem času samo 3 za to, kar delam.. Jaz bi si težko rekla, da se bo v pol leta našlo, moram potrpet in iskat.. Naš E je isti zjutraj, ko ga oddamo, se skremži, morda malo zacmiha, pa pogledam čez 10sekund skoz okno, pa je že v redu in že gleda, kaj vse mora 'počekirat'. Jaz ponavadi kupim Mu 3,5 v plastenki (mikrofiltrirano), če ga ni, pa Planiko, če še tega ni, pa pač Alpskega. Malo gledam, da ni ravno UHT, ker je baje tam 'vse mrtvo'. Pr nas nobena 'prašna' varianta ni šla skos, pa smo sprobal vse sorte. Edina varianta je bla, če sem mu ga z Vanilinom zmešala (Lino, ne sladkor).
Lučka, upam, da bojo šli testi lepo mimo, da ne bo prehudo in da alergij tut ne bo, beljak bo pa tut 'prerastla'. Pr nas se tu pa tam pojavijo kakšne pikice, pa niti ne vem, na kaj. Naslednji dan pa jih ni več. Pa fino, da imaš take sodelavke. Glede na to, da ma moj šef 6m starga sinka, bi tut lahko bil bolj razumen, kar se družinskih zadev tiče, pa mu ne potegne.. Ste se pozdravili in boš spali?
Goldy, ste bolje? Nekaj razsaja.. Tut pr nas smo bolj podrti, glava, grlo.. Obiske in lumparijo ste pa lepo dal skoz?
Biba, štrudeltorta se pa res sliš njami, zadnje čase, ko te berem, še mene nekaj kuhalna vnema grabi user posted image .
Grem kar prec user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
7.11.2010 9:34:55   
lana70
Kot ponavadi "upadam" na hitrico..jaz nimam pojma, zakaj meni kronično primanjkuje časa. Sploh nimam časa za nič. Zjutraj sem vstala ob 7.00, nafutrala familijo, tamalo, se lotila kuhanja, zmetala cunje v sušilca, sedaj se lotim rundo likanja, pojemo kosilo in šibamo v Ljubljano na tekmo...toliko o mojem prostem času.....aja, vsa ta pisarija pa z enim namenom: tavečja žaba ima tekmo v Tivoliju okrog 1h. Če ne bo dežja in če bo katera pri volji, gremo lahko malo po Tivoliju?

Pa še "usput" en kveščen...Mislim, da nimam več mleka, ponoči je jok, ker ne priteče več toliko, kot bi si nekdo želel, kar pomeni, da bomo morali dajat stekleničko user posted image . Kakšno mleko, kako obdržati toploto, kdaj dati????? Kriza...najraje bi dojila.

Aja, pa šele včeraj sem zvedela super duper krasno novičko od mismis user posted image user posted image user posted image user posted image , verjetno ve že cela RR.......ja in uboga Kajši in njena E sta pristali pa v bolnici...ni nič pomagal Krucetov nasvet user posted image . Šibam, objemčke vsem.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
7.11.2010 10:48:50   
biba007
Dobro jutro. Štrudltorto, anyone? Čisto eko, bio, domače (P.S. ob dolcegusto vse zgleda lepšeuser posted image )

user posted image

Včeraj spedenali navtično fešto za našo mini šestko, danes pa mami z grandioznim glavobolom ... kot bi ga žingali do jutrauser posted image . Pa ga nismo. Ajme ajme.

Rebiček, kašelj pojenjal? Hvala za skutni namig - je šla za meduser posted image
Obi, user posted image za sitne šefe in user posted image za luštne družinice.
Kajši, pa ne no...user posted image Ah, so boščki tile naši mladički...
Lanči, navijam za žabe ... akhem, v kateri kateri kategoriji že? Da vem, al' tulit gooooooool al' kooooošuser posted image user posted image . Ja, Mišmiš je pa tole imenitno spedenala ... sem se že nekaj ponujala, da zrihtam tematske kapkejke za njen babyshoweruser posted image .

Lupčka tudi vsem ostalim. Grem zdravit svojega fejk mačkauser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
7.11.2010 20:07:31   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Dobro jutro. Štrudltorto, anyone? Čisto eko, bio, domače (P.S. ob dolcegusto vse zgleda lepšeuser posted image )

user posted image

mmmm, zgleda zeloo njami user posted image

Včeraj spedenali navtično fešto za našo mini šestko, danes pa mami z grandioznim glavobolom ... kot bi ga žingali do jutrauser posted image . Pa ga nismo. Ajme ajme.

kako fejk glavobol user posted image user posted image

Lanči, navijam za žabe ... akhem, v kateri kateri kategoriji že? Da vem, al' tulit gooooooool al' kooooošuser posted image user posted image . Lupčka tudi vsem ostalim. Grem zdravit svojega fejk mačkauser posted image

koš, koš.....so nas ljubljanski kadeti zmahali za 10 pik user posted image ..no ja....

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
8.11.2010 1:36:44   
Reby
"Night hawk" se oglaša. Imamo od sobote vnete - gnojne učke in zabasan nosek. In sva ponovno sesala, spirala učke user posted image  Revček moj. 1 teden vrtca, zdrav, 1 teden nosek, 1 teden zdrav, 1 teden nosek...
lanči - bova mogli najin dejt ta teden prestavt
bibon - zelo imenitno izgleda tale štrudl torta, pa vidim, da bomo mogl nabavt mi tut take fensi steklene kozarce za dolceja user posted image  Kašelj je mimo, samo en mičken še tu pa tam pokašljam in se sprašujem, če se je T mogoče od mene nalezel, ampak v drugi obliki user posted image
obi - marelico in borovnico kupim v Mercatorju (Supernova Rudnik), je pa res, da majo tut tuki vedno nekje drugje zloženo in se jezim user posted image
lučka - mislim na vaju z N. Dobro zrihtajta!

< Sporočilo je popravil Reby -- 8.11.2010 1:37:26 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
8.11.2010 9:29:17   
lana70
Uf, Reby, prvo mi je ura padla v oči user posted image . Pikepoke, pa hitro ozdravite...to je pa vrtec ja, samo nimaš kaj. Nam pa dela težave ta drugi zobek, kar nekam otečeno, pa krvavi vsake toliko, ko si drgne...smo bolj pojokavi te dni.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
8.11.2010 11:06:26   
Reby
lana - učke so že vredu, zdej še samo nos in ima prvič takšen gost, rumeno bel smrkelj. Skoz zlivama fiziološko z brizgo, sesava, sprejava, sam piha skoz ven, mu skoz smrkelj dol visi. Ta teden ne bo šel v vrtec. HB, da sem še doma.
A Ž je pa takole boga z zobki? Mi smo prvih 8 dali tik tak mimo, brez kakršnegakoli joka in problemov. Mu pa celo večnost hodjo štirke zgoraj ven.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
8.11.2010 11:15:39   
biba007
Helouuuuuuuser posted image

Uf, Reby, user posted image user posted image tole je pa resna night hawk kategorija. Pikepokeuser posted image .
Goldy, pri vas že kaj bolje?
Lanči, 10 pik še v profi košarki ni omembe vrednih. Koooooooooooš! Pa jupi za 2. š***ko. Pri nas smo še vedno na zero-groundu.

Nič, moram vzet pot pod noge - šibamo po tretjo pikico. HB da je mulc čisto zaljubljen v pediatrinjouser posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
8.11.2010 13:38:19   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Helouuuuuuuser posted image

Uf, Reby, user posted image user posted image tole je pa resna night hawk kategorija. Pikepokeuser posted image .
Goldy, pri vas že kaj bolje?
Lanči, 10 pik še v profi košarki ni omembe vrednih. Koooooooooooš! Pa jupi za 2. š***ko. Pri nas smo še vedno na zero-groundu.

Nič, moram vzet pot pod noge - šibamo po tretjo pikico. HB da je mulc čisto zaljubljen v pediatrinjouser posted image
Midva greva danes tudi na sistematskega user posted image  

Reby user posted image user posted image user posted image  za T!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
8.11.2010 13:56:22   
kajsica
Pozdravček vsem skupaj!
Ja midve sva šli v bolnico, ker je bilo vse skupaj že nevzdržno in so jo takoj dali na antialergijsko mleko, ki je gravž do konca...malo ga posladkajo, zato da dete to sploh pije. Pa prva dva dni je bila celo na infuziji, ker je tolk malo pojedla.

No preiskave so pokazale, da ni kislega refluksa, niti alergije......ma ni mi jasno zakaj ni hotela jest.....mogoče, ker jo toliko napenja, da ji prejšnje mleko res ni odgovarjalo.

V glavnem, še naslednje 3 mesece, sva na tem mleku Aptamil ADC, čez 1 mesec moreva začet z uvajanjem goste hrane......tamala se je v 5 dneh v bolnišnici zredila za 120g, poje vsake 3 ure nekako okol 100ml, zdaj je že sitna, ko pride ura hranjenja in je lačna...v glavnem tako kot je bilo pred 1 mesecem. Je pa šarmirala na veliko....kakor je prišel moški v sobo in jo gledal se je tolk sladko smejala, do žensk pa je bila malo bolj zadržana.

Vam pa povem, da osebje na tem gastro oddelku pa tako prijazno, da res ne morem prehvalit. Prve dni, ko sem bila tudi sama popolnoma izmučena, so jo one hranile ponoči na 3 ure, samo se jim je malika upirala in ni hotela jest ponoči. Potem smo jo pa pustili in ko se je sama zbudila in cmokala je pa jedla. Prava navihanka mala. Res so prijazni tudi do mamic.

V glavnem...naša malika je zdrava, zakaj je prišlo do tega upiranja hrani ni jasno, važno pa je, da malika pije mleko zdaj.

Me pa neki zanima zdaj.....mamice, tiste, ki imate alergike in sicer glede kašic.....Katere kašice so sedaj primerne zanjo? Ker sem gledala, da je ta riževa kašica vse z mlekom in se pripravlja na vodi. S čim potem začet? Saj mleko in mlečni izdelki se uvajajo potem šele okoli 6 meseca če kaj prav vem?

Hvala vam vsem za spodbudo, za nasvete.....

Živiš lahko na 2 načina. Lahko se pretvarjaš, da ni nič čudežno. Lahko pa imaš vse za čudež. (Albert Einstein)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
8.11.2010 14:15:23   
Abra
Kajši, me veseli, da je pupika ok. Neki jo je mučilo, kdo ve kaj. Kapljice biogaia si poskusila?
Riževe kašice se pa dobijo tudi take, ki se mešajo z AM ali pa svojim. Od teh riževih je bila meni novalac iz lekarne najbolj ok. Je mal dražja, a tega itak tako malo poje.

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
8.11.2010 19:11:13   
biba007
Kajši, super, da sta ok. A potem je bila alergija ... ah jauser posted image .. HB zna biti tole menda pogosto prehodne naraveuser posted image
Ajsi, je šlo?
Mi smo bili partizansko junaški, pa Jasna mu je bila silno všeč ... se ji je toliko nasmihal, da je še Pjino famozno kuro gladko spregledal. Smotkouser posted image (mama si misli: ljubimec po srcu, nimaš kaj). Eh, jaz pa pozabila vprašat, če nas pri 9m čaka še kakšno cepljenje...
Gapi? Pogrešana...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
8.11.2010 19:27:29   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Abra

Od teh riževih je bila meni novalac iz lekarne najbolj ok. Je mal dražja, a tega itak tako malo poje.

Te smo tudi mi mel in ko sem dodajala, sem vedno dodajala Novalac.

kajši - samo, da ni nič hudega, mala šarmerka se je očitno odločla, da bo manekenka user posted image
bibon - vaš LB-jček itak šarmira vse po vrsti, kaj češ, je po mamici. Bravo za pikico. Naslednje cepljenje bosta imela pri 1 letu, tako da si zdej lahko od pikic malo odpočijete.
lučka - kako je šlo? 

Jaz sem prej klicala P, če bi se prišla s T-jem pokazat, da malo pogleda tele učke, še kr mu ven teče in je rekla sestra, naj prideva kar ob šestih. In se prikaževa točno na uro tam in v čakalnici za bolne točno 10 otrok. Sem stopla do sestre in sem se prenaročila za jutri dopoldan. Mislim... user posted image  Upam, da vredu preživimo tole noč. Vročine pa HB nimamo.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
8.11.2010 19:29:39   
Reby
Semper, Se*, gapii  - pogrešane!!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
8.11.2010 21:24:54   
Goldy
Tolk sem napisala, pa me je ven vrglo. user posted image  Zdaj pa na hitrico. Smo bolje. Zdaj malo kašljam, ampak je kr ok.

Vsem bubanim roj pikepok, vsem zdravim pozdravček, zdaj grem pa napisat vlogo za znižano plačilo, ker mi bo drugače rok ušel....user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
8.11.2010 22:12:19   
lučka 25
Evo, najprej poročilo. Sva bili celo popoldne na Jesenicah, ni kaj.

Midve z N sva opravili testiranja. N ima še vedno alergijo na jajca (povdarek je na beljaku), ima alergijo na sojin lecitin, paradižnik in na trave, hruška.. K sreči ni alergij na brezo in druga cvetoča drevesa v bližini našega bloka, ter nima alergije na pršice in prah. Ja nič, dieta še naprej, spomladi nič po cvetočih travnikih hodit,.....pa čez 6-8 mescov kontrola.

Reby, a vi pa takole, T spet bogi. Ja kaj čem rečt, delam v vrtcu, pa priznam, to so radosti vrtca. Ampak vse mine, tudi to bo.

kajši, a pri vas pa takole. Ja, o tem mleku za alergike mi pa ne govori. Vem, je bljak user posted image . Pri nas smo ga N dali kar normalnega in to prve obroke ponoči v polsnu in zjutraj ko je bla najbolj lačna. Edino takrat ga je pila, ostalo pa sem mela pa še jaz mleko. No, po 1 tednu ga je pila brez težav. Ampak meni še sedaj smrdi to mleko. Glede kašic pa, dobijo se tudi zake, ki jih mešaš s svojim mlekom ali adaptiranim mlekom. So punce že povedale kateri so dobri. Pri uvajanju GH pa začni s kakšnimi bučkami, pastinakom, krompirjem, cvetačo. Tako pri naši N in mojimsončkovi Z ki sta imeli alergijo na kravje mleko, se je alergija pokazala tudi pri korenju.

biba, ja tvoj LB pa vrjamem da je šarmer. Samo moja N še ni prišla na vrsto user posted image

Goldy, sam da se stanje izboljšuje. Pikepoke tudi tebi, vam.

ajsi in kako sta opraila vidva?

lana, no ti vpiješ koš pri sinu, jaz pa pri "možu". No, tvoj igra, moj je pa tisti ki dirigira.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
8.11.2010 22:21:26   
Sempervivum
Še dobro, da sem si skopirala post user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Semper, Se*, gapii  - pogrešane!!!!

user posted image

Sori user posted image  

Kaj pa vem, kaj naj napišem .... da ne bom samo o sebi pisala ... hec hec user posted image user posted image user posted image  Se kar strinjam s tabo, da je tisto naše staro debatiranje res kar zamrlo user posted image  Pol pa tudi ni ene prave volje ...

Še nekaj me je spodbodlo, da sem malo začela brat še druge forume - in šla preverjat na Upajmo skupaj, kaj je z mismis ... Saj se sicer ne poznava, samo se je ful spomnim s tega foruma in tudi od takrat, ko se nam je žal za kratek čas pridružila med nosečkami, potem pa žal ni več ostala z nami ... KOK SEM VESELA user posted image user posted image user posted image  Če slučajno bereš tole, mismis, res ti privoščim, da končno pestuješ svoje dete! Uživaj v nosečnosti! Uh, koliko spominov se odpira ...

No, pozabila sem že vse, kar ste napisale.

Reby, tudi mi smo že imeli probleme z učkami, pa se je (verjetno tudi s pomočjo kapljic) zelo hitro uredilo. Upam, da bo pri vas tudi tako user posted image

Mi smo sicer tudi smrkavi, pa kar grozno zakašljamo občasno, kaj hujšega pa ni. Tako da hodimo v vrtec, zdaj že z veseljem user posted image

Goldy, si me spomnila na to smotano vlogo. Sem jo že včeraj izpolnila, zdaj pa ne vem kam sem jo dala user posted image  Pa še naša (ne)sposobna računovodkinja mi mora napisat dohodke (nisem bila vseh 12 mesecev zaposlena). To bo še zanimivo ...

Ajsi in Biba: faj opravite jutri pri P!

Zdaj pa še kakšna urica ali dve dela user posted image user posted image user posted image  O spanju pa rajši ne bi. Zadnji 2 noči sta bili katastrofalni. No, mogoče vam pa tudi jaz še kaj napišem ob kakšni čudni uri user posted image

Lepo se imejte, pa mirno nočko!!!!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.