|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011 II.del
11.11.2010 19:29:13   
aktak
Tamy moja malenkost je s Kobarida

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
11.11.2010 19:34:56   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: tamy82

Sem ravno dobila katalog BC in sem celo videla par zanimivah stvari user posted image
Zanima me mnenje o igralnem centru, če se splača za 29.90 € (prej 50 €)
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=208660

Kaj pa tale ležalnik za 31.99 € (prej 60 €)? A ma katera slučajno izkušnje z njim?
http://www.mali-vragci.si/lezalnik-hauck-bungee-deluxe-playpark-2010-p-309.html

Hvala za vse info user posted image
Majo pa zdej od 12. do 17. novembra akcijo 3 za 2 pri oblačilih. Pa še nekaj drugih stvari je kar zanimivih in ugodnih.

Meni oboje zgleda super. Mi imamo pri centru v enem kotu še ploščo, ki igra ob brcanju vanjo in v drugem kotu ogledalo ampak tistih glasbenih hudičev lahko potem notri še cel kup navesiš. Ležalnik pa zgleda preprost in uporaben-mogoče malo kratek pri nogah-preveri.

Drugače pa imajo v Leclercu noro znižanje igrač in mislim, da imajo tudi igralne centre (niem bila pozorna, ker ga že imamo) ampak popolnoma identična hoduljica, ki jo imajo v BC za 37 eur je v Leclercu 20 eur. Jaz sem jih že ful kupila za darilo, ker je uporabna od parih mesecev pa do 2 leta.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
11.11.2010 20:01:10   
Anonimen
Majčne, da so spredaj na preklop dobite v kiku zelo poceni. Jaz sem vzela 6 komadov. Pa bodije imam tudi vse na preklop, ker vem da bom štorasta, pa se bala kako oblačit, da ne bom tisto malo štručko pomečkala. Ko bo pa 2 meseca se bom pa upala tudi, kaj čez glavico vlečt user posted image

Jaz sem na sposojo dobila tale ležalnik, ki ga tudi prodajajo v baby centru user posted image

< Sporočilo je popravil PilotGirl7 -- 11.11.2010 20:07:40 >

(odgovor članu aktak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1103
11.11.2010 21:33:58   
valek
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Valek, ne vidim tvojega albuma z uhančki user posted image . Samo une lušne cotke.

Nina33,....žal so mi že drugič skenslali moj album z uhančki....izgleda da imajo kaka posebnapravila in ne dovolijo da se dajejo stvari gor ki niso v povezavi z otroci, nosečnicami....
,,,,,če želiš ,ti jih lahko pošljem na mail-osebno,...pa mi na z.s. pošlji mail naslov...
lp

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
11.11.2010 23:42:51   
Nina33
Čer čveke!
Tolk naklofate, de ste še mene (skor) zguble user posted image . Pa sem mislila, de "obvladam" user posted image .
D3lfink4, navijamo za vas tri! Čimdlje 3v1, csak dan v "all inclusive" hotelu je zlata vreden, čeprav ste že na varmen takorekoč. user posted image user posted image user posted image
Lil_, super za dober cuker test user posted image user posted image user posted image . In da tako lepo napredujeta tvoja dva user posted image user posted image . Injekcija za razvoj pljuč pa baje zelo hitro prime - tudi, če voda odteče imajo še vedno čas zanje (verjetno kakšen dan, dva lahko zadržijo porod user posted image ).
HoneybeeMaja, fajn te je "slišat" po dolgmu času. Drži se! In tvoja dva tudi user posted image .
Valek, sej pomoje mi lohk na E-mail, ki je v profilu "skrit" pošlješ. Sicer sem z darili že +/- "podelala" (pridna, a ne? Moja denarnica je dons čist bleda user posted image , ji je slabo user posted image user posted image ), kaj bi pa še kam lahko "stisnla" user posted image .
Bodiji na preklop: naš je imel 38 cm obsega glavice ob rojstvu (zdej jo ima 54 user posted image , baje povprečje za 4-5 let stare otroke user posted image ), tale drugi bo po UZ tut en "big giant head" in sem res totalen navdušenec nad njimi user posted image . Na štartu si štorast in se loviš, una velika glava pa kr opleta neki user posted image . Mene je bilo groza preoblačenja kar neki cajta user posted image (se pa navadiš na vse user posted image ). Tko de, Čukica - cunjic je blo +/- vedno dost, al ga ne bi preoblačla nikol, če ne bi blo treba user posted image . Z glavo imava pa še zdej probleme: morm samo zaradi tega večje cunje kupovat, sigurno ni fletn, de ti en neki na tesno čez bučo vleče user posted image . Je pa brihten zato kt 100 user posted image user posted image .
Ležalno podlogo imamo mi tako kot Meta zgleda user posted image , tut men tale v linku prav nič švoh ne zgleda. Ležalnik imam en že sposojen (enak kot za Šimna, je v albumu, če kero zanima), mi je pa svakinja tut še enga "obljubila" - se bom lohk afnala in zbirala, ker mi je bl kul user posted image . Sem pa na drgačne "nogice" navajena, zato unga z linka ne bom komentirala, ker nimam pojma. "Hoduljice" so pa zakon, ja user posted image .
A sem že zaželela dobrodošlico vsem novim user posted image Res dobr, jaz nisem nobene več "pričakovala" user posted image .
PilotGirl - to so zdej novodobni moški user posted image . So na vajeni na pametne ženske in imajo veliko cajta možgane na off. In večina jih itak deluje po principu "Ko vse ostalo odpove, preberi navodilo!" user posted image No, moj ima vmesno stopnjo, zaradi katere ne pride (skoraj) nikoli do navodil: "Ko vse ostalo odpove, pejt vprašat Nino" user posted image Ker Nina bere navodila. Sej posvoje je lepo to, a ni? Pa upam, de te ne boli več - NE PRETEGUJ SE TKOLE! user posted image user posted image user posted image Aja: šoping - super user posted image user posted image . Pa niti niso slabe kvalitete (sem bila dolgo časa sumničava, pa zdej vidim, de cena ni vedno vezana na kvaliteto), naš jih je veliko imel s Kika, pa vsaj še dva sta jih od takrat nosila pa še čist OK zgledajo (kakšne mal obšlesajo pa drukar je ker preč padu - ampak ne samo pri teh "ta pocenskih", tem še oprostim kakšno malenkost).
Tamy, čestitke za bodočega nečaka/injo user posted image .
Gibi: pr našmu je pa mešano - večinoma je res kt eno "božanje" - res hecn občutek, se ga s 1.user posted image ne spomnim user posted image Zbrcat me pa tut še zna user posted image . Mi pa (zaenkrat user posted image user posted image ) ni prav nič neprijetno ali (Boh ne dej) clo boleče. Tko de jaz kr uživam user posted image .
Eko, zihr sem hotla še kej dodat user posted image . Če mi bo spomin dal, še kej napišem. Drgač pa:
lepo, mirno noč in najlepše sanje!

P.S. Sem se sprašvala, kje ste vse, poj sem pa le na uro pogledala user posted image . Kaj čem, najlaži tkole zvečer/ponoč do miru (in prostega računalnika) pridem.
Lep petek vsem!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 11.11.2010 23:45:52 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu valek)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
12.11.2010 1:08:00   
Nina33
Helou user posted image !
En mal sem nespečna user posted image . In presrečna, de že imam voziček, čeprav sem "našla" enga, ki mi je res všeč (je pa res skor tak kt ga imam - ta se ne da čisto vodoravno dat pomoje user posted image , pa druga firma), samo barvo bi drugo - sej je lepa, samo ne bi bila dolgo user posted image . Pa sem mogla z vami delit user posted image . Cene pa rajš nisem iskala, čeprav bi se mi moj predlanski nakup pomoje poj še boljši zdel user posted image .
Zdej grem pa cunje obest.
Lahko noč!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 12.11.2010 1:10:26 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
   [Brisano sporočilo]
12.11.2010 7:52:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 1107
   [Brisano sporočilo]
12.11.2010 7:54:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu vipercat)
  Neposredna povezava do sporočila: 1108
   [Brisano sporočilo]
12.11.2010 7:59:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
12.11.2010 8:09:37   
Patrisha
Dobro jutro :)
user posted image
tu pa je skoraj za vse nekaj :) se dobro, da je petek zametek... juhej, danes skocim v pikapolonico po pojslico, lupinico zamenjat ( je firma ugotovila nek feler in so prosli, da nazaj prnesemo, da nam bodo zamenjali - fulll korektno od njih in mi je pikapoka se bolj usec ), pol v leklerk po tuno za home made sushi mnjam :) ( za mene sicer pecena ribica, ampak je tut ok ) user posted image

user posted image pa ena taprava starbucks kavica mnjaaaaam! skoda da jih nimamo v slo :/ ( meno osebno velika bela z vanilijem in cimetom!!! )

Lep dan! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1110
12.11.2010 8:19:05   
Mišyka
Spet napisala cel spis, pa se mi je vse zbrisal... Jezna!

Ne bom še enkrat, ker nimam več časa ker sem v službi.

DOBRO JUTRO!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1111
12.11.2010 8:49:29   
FoxyLady

Jutro!

Madonca,kaj pr nas piha ,da kr uli okol voglov!user posted image
Kako ste kej?
Jz se dans odpravlam na csd po papirje,da jih bom drug mesec potem samo oddala.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
12.11.2010 8:53:27   
Juxy
Dobro jutro po dolgem času user posted image

Vidim, da ste zelo pridne s posti. Do zdaj nisem imela časa vas redno spremljat, mogoče bo pa zdaj drugače, ko sem malo
ostala doma na bolniški (ni še sigurno, če bom do konca ostala doma, zaenkrat za dva tedna).

Želim vsem lep petek! user posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
12.11.2010 9:07:59   
Teyla
Dobro jutro čveke

Pilotgirl vau, vse to za 55€? To je pa res ugodno. Daj pazi nase, da ne bo kaj narobe. Upam, da te ne boli več. Izgleda, da so moški res taki, da ne berejo navodil, potem je pa vse narobe.
Včeraj sem tudi mojega zvlekla v Kik, ampak sva samo na hitrico pogledala (5min), ker sva morala šibat na šolo za starše. Res imajo lepe stvari in prav gotovo bom tam še kaj kupila. Če ne drugega pa nogavice zase.   Tolk sem razmišljala o tem šopingu, da se mi je še sanjalo o nogavičkah, bodijih, plišastih jopicah...    Sem pa v baby centru kupila en paket tetra plenic in rokavičke za umivanje, blagajničarka naju je pa včlanila tudi v klub, ampak jaz dvomim, da bom porabila takšen znesek v pol leta.

meta21 ja, mislila sem navadne majčke z rokavi, do pasu kot mako. Se mi zdi, da rado gor lezejo in da ima potem gol hrbet. Ampak sem že pogruntala (z vašo pomočjo), da daš bodi spodaj, pa je problem rešen.

Patrisha  hvala za zajtrk in kofetek. Starbucks je res zakon. Mislim, da jih ne interesira naš trg, ker je bilo že dosti zanimanja, pa niso odobrili trgovine pri nas.

Jaz sem pa danes frej in bi lahko delala za diplomo. Moj gre avto peljat na servis in če bo danes fertik, greva jutri lahko v Avstrijo, če ne pa ne bo nič še dobra dva tedna, ker imam potem dva delovna vikenda. jaz bi pa takooo rada že kakšno opremo nakupila.  

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
12.11.2010 9:27:17   
Tretjedete
Pozdravljene user posted image !

Kavica za vse

user posted image

Kako ste kaj? Kaj martinovale??

Glede poroda: jaz moram povedati, da ima super izkušnje, tako z babicami kot s sestrami, in v porodni in potem na oddelku.... Upam, da bo tudi tokrat tako, ker če ne, jaz ne šparam jezikauser posted image . Rodila pa sem leže oz. polsede, moram pa priznati, da niti nisem imela želje po kakšnem drugem položaju... Moj mož bo prav tako ves porod z mano, ne glede na čas trajanja... Madona če sem jaz lahko tam v bolečinah, je najmanj, kar on lahko stori, da je zraven... Teyla, tista maska pa je mene samo motila, se mi zdi, da sem še težje dihala in sem si jo kar dol dalauser posted image

Se pa strinjam glede poporodnega mačak. Jaz sicer v P nisem jokala, doma pa kot dež. MOj je samo gledal kje in kako mi naj ustreže, da se me slučajno ne poloti poporodna depresija, o kateri je ful braluser posted image . Jaz npr. kar nekaj časa nisem mogla gledati slik, na katerih sem bila noseča; mi je kar šlo na jok, ker nimam več mojega trebuhauser posted image . Potem pa pogledala moja dva škrata, pa spet v jok, kak sta lepa in samo mojauser posted image . Ma hormoni delajo sto na uro...

Prvič so ju porihtale sestre, ti kao pokažejo nego, potem pa sama.... Najbolj pa se itak vsega priučiš, ko prideš domov in imaš svoj ljubi mir...

Duda: bolje duda kot palecuser posted image . Mojima dvema sem jo  ponudila, nekaj časa sta jo sicer imela, nikoli pa nista bila odvisnika in sta tudi pri nekje pol leta ali še prej sama od sebe nehala dudati...

Brcike: še vedno enako intenzivne...

tamy82, tale igralni center je super. Imeli smo podobnega, pa sta moja dva bila že tam nekje od 1,5 meseca kar precej časa pod njim, aktualen pa je bil nekje do 4. meseca, ko sta se že ful intenzivno obračala na trebuh in nista več želela ležati na hrbtu, ampak na trebuhu. Sem pa ga dala naprej, tako da super za link, ga bom verjetno kar kupila... Ležanik sem pa sicer imela, ampak je bil ful malo v uporabi, tako da ga tokrat ne bom kupila. Za otroka je itak najbolje, da je čimveč na ravni in trdi podlagi...

Bodyji na preklop so zakon! Tetra in mako majičke mi nikoli niso sedle, čeprav sem jih imela nakupljenih kar precej, ker je pač na vsakem seznamu pisalo, da jih je treba nabaviti...

Pilotgirl7, sem se nasmejala temu lovljenju pralnega stroja; samo tebi verjetno ni bilo nič kaj smešno... Pa super za ugoden nakup.

registrirana, čestitke tvoji pupi, pa čeprav z zamudo... 

Aja, a mogoče katera ima tisti pas za trebuh od da-da (proizvajalec Carriwel); za lajšanje bolečin v križu??? Me zanimajo izkušnje, če kaj pomaga... Imam sicer njihov modrček, ki je suuuuuperca, se nagibam še k nakupu tega pasa, pa me zanima vaše mnenje....

LP

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
12.11.2010 9:43:30   
hel32
Nimam dost cajta, bom kasneje, sam da omenim, da sem dodala nov album s slikicami!
Tretjedete, jaz imam pas za trebuh in hrbtenico, meni ful pomaga, ker imam že zdaj grozen trebuh, in me je bolel križ in noge in žile, zdaj me križ skoraj ne boli, nosim, ga pa že en dober mesec.

Ostale pokomentiram kasneje, ko mali zaspi.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Tretjedete)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
   [Brisano sporočilo]
12.11.2010 9:44:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tretjedete)
  Neposredna povezava do sporočila: 1117
12.11.2010 9:55:31   
cukica
Dobro jutro vsem skupaj.
Kako ste kaj?
Men so poslali danes že vse papirje izpolnjene za porodniško tko,da bom predčasno zgleda nesla na socialno,da vidim al bom mogla še enkrat prinest al bodo vzel.Bom vidla kaj bodo rekle tete.Drgač sem v redu,mali tud že veselo brca.
Nič mejte se vas berem in vam tipkam,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
12.11.2010 10:15:56   
valek
Dobrojutro vsem....
sam sonček še pogrešam, ki nam je bil obljubljen-pa ni ne duha ne sluha o njem...
nina33-sem ti poslala na z.s. sporočilo...drugače pa si me kar nasmejala s temi velikostmi glavice...itd...imaš pa res pravega korenjaka..user posted image

No js sm kupila za začetek nekaj par cotik do 2 meseca-glih toliko da imam za v bolnico in prve dni...če pa bodo premale...pa na srečo dobim malo več zadev jutri od kolegice...pa bomo videli kako in kaj

mene je pa moj mali "brcek" ob petih zjutraj zbudil...je kr nekaj rogovilil, me žgečkal,brcal kr fajn...da sploh nism mogla zaspat....nevem kaj mu je bilo...kr nekam preveč živahn je bil za zjutrajuser posted image user posted image no pol sm si pa v eno malo šalčko naredla redek čokolino za spiti pa je bilo dobro, se je umiril in sm lahko nazaj zaspalauser posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
12.11.2010 10:16:30   
tamy82
Jutro punce!

Sem že prej tipkala, pa mi je potem vse zbrisalo user posted image , ker sem pozabila predhodno kopirat user posted image

Glede igralnega centra in ležalnika se še odločam, sem zdej mojemu kazala, pa pravi naj grem kar sama danes v BC pogledat ... toliko o tem koliko on sodeluje pri pripravah na user posted image user posted image Bomo videli če ga bom uspela prepričat, da gre z mano, ker sami se mi nekako ne da it.

pilotegirl super za take lepe in ugodne nakupe! user posted image Bom šla tudi jaz malo v Kik pogledat, če bom mojga spravla s kavča user posted image

valek sm videla tvoj album par dni nazaj, zdej ga pa res ni več user posted image Si pa res lušne uhančke naredila! Pridna! user posted image Mene sicer že svakinja s takimi stvarmi zalaga user posted image

patrisha hvala za zajtrk in starbucks!! Res škoda, da ga ni v Slo ...

Uf, s temi papriji ste pa res pridne user posted image Jaz moram najprej kupit novo kartušo, da sprintam in izpolnim te obrazce, potem bomo pa videli kako naprej user posted image
Vreme je pa danes pri nas tako zelo nagravžno ... megla, piha in prši ... res super kombinacija user posted image

Vseeno lep dan vsem!

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
12.11.2010 10:21:07   
hel32
Takole, imam 5 min. časa

Cuker, moj je kr ok., se držim diete, pa gre, nisme pa za zdaj nič lačna, dobra stver vsega je da se manje redišuser posted image .
Mene pa zanima nekaj, zakaj imam zjutraj 6, po zajtrku pa recimo 5, 6 a je to normalnouser posted image a ne bi mogla imet zjutraj manjuser posted image , glede izulina sem jaz tudi panična, ravno zato sem se odločila, da grem v SG, ker ti ga v MB kr hitro poturijo,
Cukica, meni ni nič rekla, da bi mogla po 3 dneh na 6, 6 na izulin, sam, je neo, ti si že malj dlje časa na cuker dieti, ne, jaz sem šele dober teden.
Honeybeemajauser posted image da ste malčka v redu, ti se pa kr drži diete, se splača veš, sicer pa se telo po nekaj dneh kr navadi na spermenjen način hranjenja, in nisi več tolk lačna, pa veliko pij.

majčke, bodiji, mako na prklop,...mi imamo na preklop neki bodijev, neki majčk na preklop, pa največ navadnih bodijev, vse se naučiš najboljši so mi bili veedno navadni bodiji, sicer pa tudi majčke za prve 3 mesece, ko se povija široko, no, vsaj pri nas se še.

Lil, super za pregleduser posted image

Cuker test, a nekatere greste pa šele tako pozno, hmmmm jaz pa že na dieti,ma saj greuser posted image user posted image
Ne vem, kaj naj kuham, neki mesnega pa govejo juho, za mamo, točnouser posted image , čakam, da mali zaspi, potem pa napadem tla ker so že lepjlivauser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
12.11.2010 10:21:47   
tamy82
user posted image

Ne bi blo slabo, a? user posted image

(odgovor članu aktak)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
12.11.2010 10:32:51   
Patrisha
tamy82 ze pakiram! user posted image user posted image user posted image  joj takoj bi nekam sla... letos nisma bla nikjer :/ ni blo casa... baje pa me caka se en izlet pred porodom user posted image , sicer so gospodi zelo skrivnostni, ampak bej v radiusu 500 km :) mađarska ziher ne, hrvaska tut ne.. upam na italijo al pa dunaj + bratislava :)

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
12.11.2010 10:36:38   
Tisia
ojla čvekice,
evo mene opravila cuker test sedaj čakam rezultate,
naslednji pregled 3.12.
dete lepo raste smo pa imele ultr. zato ker zadnje dni sem manj čutila otročka in me je bilo strah,ker sem ene 4 dni nazaj jokala 4 ure ker moj plače ni dobil za nazaj jaz pa itak ne dobivam nič do porodniške in me je čisto pobralo ,no potem mi je bilo hudo zaradi otročka in sem še bolj jokala, pa nisem otročka čutila 12 ur pa še sedaj bolj malo ker prej me je res nabijal tam notri....tako da sem sedaj pomirjenauser posted image ker kaže vse ok ....sam ti hormoni so za znort upam da me ne bo več prijelo do konca noseč.user posted image  
za spol nisem vprašala ker me je vest pekla in sem hotela samo vedeti če je vse okuser posted image
danes se bom samo stiskala kuser posted image  sem čist raznežena zadnje dniuser posted image
pilotgirl mene si tudi nasmejala s tem strojem sem si zamislila kako si ga lovila čeprav tebi najbrž ni bilo prijetno,upam da je vse ok..moški so včasih hecni večinoma nobeden od njih ne prebere navodila zato ker imajo nas tuuser posted image  pa super za nabavo sem tudi sama gledala tele stvari v kiku in nkd in so res super
nina33 tebe je tako zanimivo brati  res si hecnauser posted image user posted image
s teboj ni nikoli dolgčasuser posted image  
grem še malo pogledat kaj ste načvekale pa se javim user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
12.11.2010 10:47:20   
tamy82
patrisha ja jaz bi tudi kar šla nekam ... Z najinim dopustom je blo tudi bolj slabo letos user posted image sva bila samo 5 dni pri kolegih, ki so bili na Pagu na morju. Sva nameravala septembra v Španijo, potem sva pa ugotovila, da boljše, da tale keš za user posted image prišparava ... Tako da pred porodom gotovo ne bo nič z dopustom več user posted image
Upam, da bo drugo leto kej boljše user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?