|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčki 2010
10.11.2010 4:46:49   
bcljka
Sem Barbara Clemenz Dimnik, študentka 4. letnika Fakultete za šport v Ljubljani. Za raziskovalno nalogo pri predmetu Sociologija športa 2 z naslovom, Športno udejstvovanje mladih mamic (mamice do 1. leta po porodu), bom preučevala povezanost vadbe pred nosečnostjo z vadbo po porodu. O vadbi po porodu namreč obstajajo različna mnenja, hkrati pa ni veliko napisanega.
Lepo Vas prosim za Vaše sodelovanje. Zagotavljam Vam zaupnost podatkov, kajti podatke bom uporabila izključno v namen raziskovalne naloge.
Anketo rešite tako, da dopišete ali pa označite ustrezno polje (polja) pred željenim odgovorom.
ANKETA JE V TREH LOČENIH DELIH. Prosim da rešite vse tri posamezne dele, kajti le tako bodo podatki uporabni.
Za sodelovanje se Vam že v naprej najlepše zahvaljujem!
[color=#800080 size=3]http://polldaddy.com/s/2CD34DC482DBD22F
[color=#800080 size=3]http://polldaddy.com/s/9EA40834C65E7B33
[color=#800080 size=3]http://polldaddy.com/s/50A091EA8AFB13CB

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
10.11.2010 8:01:11   
Zoja83
Jutro!
in ena user posted image  za vse mamice...
bcljka sem izpolnila že na FB user posted image
user posted image  mam že od samega začetka- 1,5meseca po porodu je že lilo iz mene, dobesedno...zdaj drugi in tretji dan samo lije...user posted image  pol se  pa umiri, mam pa kr redno, se mi zdi, itak se ne spomnim na koledarček pisat user posted image
oblačenje notri-žabe, pa dolg bodi, zdej ko je prehlajen še nogavičke in kratki rokavi, zunaj-dam pa čez še jakno, pa hlače in nogavičke-odvisno od vremena...aja, ko sem doma na štajerskem še obvezno kapo, samo zaradi ljubega mira (moja mami) user posted image
kopanje čist "po starem"-komolec v vodo, pa to je to, največkrat ga pa kr stuširam, ga jst al pa moj držima, drug pa umiva, pa zrihta do konca
gh ne mara domače cvetače (tudi s korenčkom ne), pa kupljeno kašico mlada zelenjava, mara: korenček, jabolko, bučke, mlado zelenjavo z rižem, banano...morm še probat krompir, potem pa začnem s sadjem. do zdaj sadje samo iz kupljenih kašic...pri nas je pač tako, da mu iz samega veselja moj kupuje skoz kašice, jst sm pa tista, ki se trudi pa kuha user posted image
pridnost jst mam najbolj pridnega otroka, vi ne? user posted image  pa joka ponoč, pa čez dan, pa na rokah bi čedalje več bil, pa na tri ure se je prejšnji teden zbujal, na uro pa pol pa kr tk zbudil... se strinjam, da pridnost nima nič z jokanjem...čeprav pogovorno pa kakega dojenčka pohvalim, da je priden user posted image

tako, tudi aljaž je bolan user posted image  prejšnji teden je mel cel zaštopan nosek, pa sem mu samo fiziološko not zlivala...pol sem prišla domov (iz štajerske), in sma mu z mojim dvignala vzglavje-od takrat spi! zdaj pa ne vem, če je kriva "magična palčka RR", ker sem zadnjič pojamrala, al je krivo dvignjeno vzglavje ali pa to, da sma prišla domov-me ne briga, sam da spi!!! user posted image user posted image  včeraj je bil kr bogi, sam vročine pa HB nima...sm mu pleničko grela v pečici, pa dajala na pljučka, ko je spal, pa kamilice cel dan kuhala, pa mu delala inhalacije, nato pa jih dala v spalnico, da je dišalo user posted image
ajd, pičim ja k doktoru...me neki koleno heca...

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
10.11.2010 9:44:36   
dvojčica6
evo bcljka...izpolnjeno...ful dobro k ni treba tipkatuser posted image

drgač pa nimam cajta glih romana pisat, bom zvečer al pa jutri k mamo dns posvetovalnico... edino neki moram res napisat - moja mala je najbolj priden otrok na svetuuser posted image user posted image user posted image s tem da vedno joče ko ji kaj ni prav, ko se ne počuti dobro, ko hoče igračko, ko hoče kdovekajuser posted image user posted image user posted image pač priden je samo izraz k pomeni - nam pusti staršem dosti časa zaseuser posted image user posted image user posted image malo za šalo malo zares... moja mala me pač okupira nonstop pa zarad tega ne morem rečt da je lumpa, a neuser posted image Ajde babe, mejte se lepo na ta deževen dan!

(odgovor članu Zoja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
10.11.2010 11:09:21   
ozzi
puince rabim nasvet za stolček za hranjenjeuser posted image

(odgovor članu dvojčica6)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
10.11.2010 11:36:36   
Mala_princeska
mamice, če katera želi luškano oblekico+žabice (Božiček) za punčko (ali fantka-po želji), velikost 62-68 (3-6mesecev), naročeno z Nexta:

jo prodam naprej (ker jo ne potrebujem več)....pišite na ZS

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 10.11.2010 11:38:29 >

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
10.11.2010 12:42:22   
honey*
ozzi- mi smo ga šli ravno danes zjutraj iskat...smo kupili Lemijevega, ki je trenutno v BC znižan iz 110 na 60€. Smo pa uzeli model prejšnje kolekcije, ker mi novi niso preveč ušeč. Hotla sem najprej PP Primma Pappa, pa je precej drag (cca.250€)-pa je prodajalka svetovala, naj rajši kupiva boljši Trip Trap stolček ker so z razvojnega vidika veliko boljši za dojenčke, ker imajo trdo podlago, kot pa ti oblazinjeni. Tko, da je tale čist samo vmesni dokler ne bo popolnoma stabilno sedela...

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
10.11.2010 13:14:57   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: ozzi
puince rabim nasvet za stolček za hranjenjeuser posted image

Tripp-trapp od Stokkeja (ga dobiš nerabljenega na bolhi pol ceneje kot v trgovini, ker jih delajo v Kočevju za Stokke in jih dobijo za božičnico).

(odgovor članu ozzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
10.11.2010 13:36:59   
smotka.dt
bcljka izpolnjeno

Bi pa imela vprašanje za mamice ki že uvajate GH. Sama nameravam naslednji teden pričet s soki iz sadja in zelenjave, konec meseca pa s kašicami. Pa me zanima za recepte npr. Riž+ bučke, a to uporabljate navadni beli riž? Hvala

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
10.11.2010 19:25:32   
dvojčica6
grrr... zbrisalo prejšnji postuser posted image

pogumno prestali pikicouser posted image nove manekenske mere 4 mesece user posted image 6360 g in 63 cm

stolček...mam tut tega k ma honey*... ko ga bo prerasla pa triptrap...ta od Stokkeja je zihr dober...

IZVIRNO SPOROČILO: smotka.dt

bcljka izpolnjenoBi pa imela vprašanje za mamice ki že uvajate GH. Sama nameravam naslednji teden pričet s soki iz sadja in zelenjave, konec meseca pa s kašicami. Pa me zanima za recepte npr. Riž+ bučke, a to uporabljate navadni beli riž? Hvala

js sm kar po občutku in uporabla sm navaden riž k ga mamo za nas...sm pa namočla čez noč, drug dan prekuhala in pol pretlačla... zraven pa lahk pretlačiš še katerokoli zelenjavo če hočeš...

evo - moram gretuser posted image ...banjica čaka!lp

(odgovor članu smotka.dt)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
10.11.2010 19:47:16   
čeb Maja
bcljka - rešla že na fb-ju

riž - jaz ga skuham tega k za nas, od zlato polje men se zdi da ga mam. Sicer ga kuham cca. 20 min (gor piše 12min) in pol dam zraven korenček al pa bučke, kolerabo... Žigata je sicer kombinacija riž+korenček mal zaprla. Sicer zelo hvalijo to sluz, ki rata zraven kuhe, ker mend uravnava prebavo...
Isto mu kuham tudi polento pa ajdovo kašo - grem pa po to res v mlin tuki zraven mene, ni nič instant.

stol - jaz mam en tak ležalnik k ga lahko dam čist v sedeč položaj in zdej ga imam kr tko k jeva, pol bo pa verjetno trip trap ko bo čist samostojno sedel. Če bomo vmes še kej rabil pa pojma nimam...

Žiga je pa zelo prehlajen user posted image Ful ma nosek zabasan, pa kašlja - sicer se pridno odkašljuje. Sesam mu nos - babyvac je zakon!; pa toplo pleničko na prsni koš pa namažem ga z enim mazilom po prsih pa vrem vodo s timijanom da ma paro...
Prav bošček je!
Največja ironija je pa to, da je ponoči spal 11 ur v kosu in sem hodila gledat če še diha user posted image Ker je bil čez dan nos non stop poln, čez noč se je pa vse umiril.
Je pa res, da sem mu pred spanjem dala pol ta male žličke calpola in ga je ful umiril... Sicer ne vem če je prov, da sem kr dala user posted image user posted image user posted image ampak smo probal in se mi zdi da je blo takoj boljš...

Neposredna povezava do sporočila: 1785
10.11.2010 21:43:32   
ninkica
mi je post zbrisalouser posted image user posted image user posted image tko da samo Gajko vprašam:

Nekaj strani nazaj si napisala,da si prek spletne strani naročila avtosedež in da je bil cenejši kot pri nas.A veš katera spletna stran je bila?
Katera firma je avtosedež?
Mi se odločamo med Romerjem in Recarotom?

vas jutri še pokomentiramuser posted image

lep večer

Očkov in mamin največji zakladek:
Leja 15.6.2010

(odgovor članu čeb Maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
10.11.2010 21:57:49   
smotka.dt
čer!

dvojčica6 in čeb Maja hvala za pojasnila glede riža.

Sem pa danes za svojega sončka naročila tole http://www.facebook.com/album.php?aid=36190&id=151733128179269, se mi zdi primerno za čaj, ko bomo na poti. Sploh sedaj, ko je tako povpraševanje po njem.
Pri nas mali tud malo smrka in je gretje pleničke pred kaloriferjem spet aktualno user posted image

Ja zadnje dni RR veliko zafrkava, zato jaz vsak post preden ga potrdim označim in kopiram, potem v slučaju da mi ga zbriše, pa ga le prilepim. Če bo kateri morda pomagalo.

Zgleda, da ta prihajajoča luna v soboto deluje na user posted image uspavalno. Ker je skor celi dan prespal.

Nočko

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
10.11.2010 22:14:51   
nikcaa
Oi.
jst mam ze ta drug dan grozne glavobole... zjutraj kr nism in nism mogla s postelje... se sreca da je bil moj user posted image doma.. da je on porihtal Arneta... ne vem kaj bi bilo to, oz.od koga?user posted image pol pa se je pocasi umirilo.. in zdej je ok...
ne vem.. jutri upam da bo ok, ker sm sama doma...

uciraj smo imeli alergologinjo, so ga mal popikcali.. in ni pokazalo nic... pol so mu pa se kri uzeli... tako da dobim izvide u roku 14 dneh.. upam da bo use OK.. kri so mu uzeli iz glave, ker baje da ima zile tanke kot laske.. joj, groznooooo.. s kako grozno..debelo inekcijo.........

jst stolcek za hranjenje imam lesenega, tak k se pol v mizico in stolcek premontira.. sm hotla takega, ker ga ima tud sestra in mali njen se vedno uporabla (ima 6let) prvo je za hranjenje.. pol ko mal zrastejo pa za igranje... je pa res da mora ze sedet fanj, tako da za enkrat se ni v uporabi. mu dajam papcat al v vozicku, al v lezalniku...

uh... grem se mal dat stvari na mesto.. pol pa spatuser posted image ...
moj user posted image je sel na festo od kolega, k je uceraj punko dobil.. jst pa sama....

< Sporočilo je popravil nikcaa -- 10.11.2010 22:15:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 1788
10.11.2010 22:40:04   
smotka.dt
IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa

Oi.
jst mam ze ta drug dan grozne glavobole... zjutraj kr nism in nism mogla s postelje... se sreca da je bil moj user posted image doma.. da je on porihtal Arneta... ne vem kaj bi bilo to, oz.od koga?

Sem brala o tem tvojem glavobolu ene par postov nazaj in ti morm povedat, da tako pri meni zgleda "priprava" na migrenski glavobol. Sploh tole špikanje okrog oči je tak značilen znak. Je pa tako, da včasih se me na obroke  glavobol loteva tudi po en teden in se potem razvije v orng migreno, včasih pa tudi ne. Meni takrat paše, da grem v temo spat za urco ali dve. Sem pa nekje prebrala in lahko rečem, da meni pomaga (trkam), da ob teh znakih začneš ful pit vodo. Upam, da sem ti kaj pomagala.

No jaz sem prve migrenske glavobole začela doživljat v nosečnosti, to je bla pa tud edina "negativna" posledica nosečnosti.

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
10.11.2010 22:46:19   
bcljka
hvala vsem za odgovore... tale spletna anketa je čist zakon... v enem dnevu mam že 150 odgovorov... če bi tala okol papirje jih v enem mescu ne bi tolk nabrala user posted image  pa se analizo ti nrdi sam program user posted image  sam jo bom mogla vseen posebi v sppsu nrdit da bo vse po propisu user posted image  dvojčica6 - zato pa ni skor nč za tipkat k je laži analizirat user posted image

drgač sm bla pa dons čist fertik... k sm ponoč anketo sestavlala, zjutri sm pa pol delala in k nalašč k sm se ob 6ih zjutri ulegla v postlo da za 2 uri zaspim se je mala zbudla da bi ona pa jedla... wtf?! in zakaj lih dons user posted image  no pol sm kumi prežvela dan... sm se odločla da zdej do 24. k mam izpit ne bom dopoldne delala (HB sm dubla zamenjavo) k drgač mi ne bo znesl če se ponoč učim, dopoldne delam, popoldne sm s Piko in pol zmnajka časa za spat user posted image  

stolček - par strani nazaj sm fotko prpopala... TOP of the TOP je tale res... sej baje je dubu nagrado za naj stol 2009... uporaben je pa res od 0mescev pa dokler otrok nima 36kg... sam nastavitve spreminjaš... www.bloombaby.com - fresco classic

zdej grem pa spat k mava zjutri cepljenje...

nočka

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
10.11.2010 22:48:03   
nikcaa
IZVIRNO SPOROČILO: smotka.dt

IZVIRNO SPOROČILO: nikcaa

Oi.
jst mam ze ta drug dan grozne glavobole... zjutraj kr nism in nism mogla s postelje... se sreca da je bil moj user posted image doma.. da je on porihtal Arneta... ne vem kaj bi bilo to, oz.od koga?

Sem brala o tem tvojem glavobolu ene par postov nazaj in ti morm povedat, da tako pri meni zgleda "priprava" na migrenski glavobol. Sploh tole špikanje okrog oči je tak značilen znak. Je pa tako, da včasih se me na obroke  glavobol loteva tudi po en teden in se potem razvije v orng migreno, včasih pa tudi ne. Meni takrat paše, da grem v temo spat za urco ali dve. Sem pa nekje prebrala in lahko rečem, da meni pomaga (trkam), da ob teh znakih začneš ful pit vodo. Upam, da sem ti kaj pomagala.

No jaz sem prve migrenske glavobole začela doživljat v nosečnosti, to je bla pa tud edina "negativna" posledica nosečnosti.

sm glih mal po netu cekirala o migreni... jst v nosecnosti sploh nism mela tezav.. kr na enkrat.. a ti si sla k zdravniku? al kaj naj naredim? joj, si ne predstavljam da je to sele "priprava"?? kako mora to zgledat? a mas kaksne tablete..? kolk casa pa traja ta napad? user posted image to verjetn sploh se ne da pozravit,a?user posted image
bla sm res cist gotova.. cel dan sm prespala... mami pa moj sta pa imela Arneta... nic, nic nism bla sposobna... pol proti veceru pa je posalo.. naslednji dan je blo Ok, danes pa spet...zdej pa je spet ok... bomo vidli kaj bo jutri...
in je res, kot sm na netu prebrala, da te kao boli v eni tocki, pol pa pocasi preide cez uso glavouser posted image
a tebi se pogosto pojavljajo ti napadi?
uh kolk uprasanj...user posted image    hvala

Neposredna povezava do sporočila: 1791
11.11.2010 9:31:20   
mamimo
ojla!

nikcaa: jaz sem imela pred časom ene dva dni take glavobole; začelo se je tako, nič posebnega, malo je bolelo, nato se je razbolelo ko user posted image . Sem bila pa res totalno neprespana in dehidrirana. Sem se nato za en dan morala zakopat v posteljo, piti ogromno vode, malega pa pustiti mami in možu, le dojila sem ga. No in je šlo mimo. Zdaj pa res pazim, da dovolj pijem, mene je pomojem zaklala ravno dehidracija.

No sicer pa nič novega, spimo slabo, to pomeni, da še slabše kot ponavadi, mislim, da je krivo cepljenje...

GH kar ne zalaufa, zobkov še ni, slino izvažamo...

stolček imamo mi a la trip trap - meni se zdi najboljši.

riž 
sem vedno kuhala kar navadnega, le malo bolj sem ga pokuhala, da se je dal pretlačit.

pa, pa

(odgovor članu nikcaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
11.11.2010 9:54:58   
čeb Maja
nikcaa - jaz imam tud že od najstniških let težave z glavoboli in meni pomaga voda voda voda voda, fuul velik piti vode. Tudi ko te ne boli! Ko pa začutiš da se začenja pa tablet in vodo vodo... pa še 100x vodo. Pa v temo se iti uležt če je že hudo. Men je voda zakon...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamimo)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
11.11.2010 10:41:13   
bcljka
user posted image

nick
IME
DR (PDP)
mere ob rojstvu

Kiya
user posted image JULIJA
19.3.2010 (11.6.)
35 cm, 860g, 25 cm

2. mesec: 40 cm, 1610 g, 30.5 cm
3. mesec: 45 cm, 2510 g, 33 cm

4. mesec: 48 cm, 3200 g, 37 cm
6. mesec: 56 cm, 5250 g, 41 cm
7. mesec: 59.5 cm, 5700 g
8. mesec: 60.5 cm, 6190 g, 42 cm

meymey
user posted image TOMI
17.5.2010 (9.6.)
49 cm, 2850 g, 35 cm

1. mesec: 52.5 cm, 3260 g, 37 cm

3. mesec: 61 cm, 5540 g
4. mesec: 64.5 cm, 6600 g, 42 cm

mumu
user posted image TIT
20.5.2010 (4.6.)
3340 g, 51 cm, 36 cm

1. mesec: 4830 g, 53.5 cm, 38 cm

2. mesec: 5970 g, 56 cm, 39.5 cm
4. mesec: 7230 g, 61.5 cm
5. mesec: 7780 g, 65 cm

Bonnie_RR
user posted image VITA
24.5.2010 (17.6.)
48 cm, 2780 g, 34 cm

1. mesec: 53 cm, 4030 g, 37 cm
3. mesec: 59 cm, 5570 g
4. mesec: 60 cm, 6070 g, 41 cm
5. mesec: 63.5 cm, 6910 g, 42 cm

innes4
user posted image TIM
29.5.2010 (4.6.)
50 cm, 3170 g, 35 cm

1. mesec: 54 cm, 3800 g, 38 cm

3. mesec: 63 cm, 6750 g, 40 cm 

pik ipoki
user posted image ŽIGA
1.6.2010 (11.6.)
50 cm, 3300 g, 34 cm

1. mesec: 52.7 cm, 4000 g, 36 cm

3. mesec: 58.1 cm, 5430 g, 39 cm 

bubal
user posted image SARA
2.6.2010 (20.6.)
52 cm, 3200 g, 35 cm

1. mesec: 56 cm, 4100 g, 36 cm
2. mesec: 58 cm, 4810 g, 38 cm
3. mesec: 61 cm, 5860 g, 40 cm

Zoja83
user posted image ALJAŽ
3.6.2010 (6.6.)
54 cm, 3660 g, 34 cm

1. mesec: 58 cm, 4600 g, 36 cm

2. mesec: 62 cm, 5450 g
3. mesec: 64.5 cm, 6700 g, 41 cm
4. mesec: 67.5 cm, 7500 g, 41.5

mkbk
user posted image  LARA INTI
5.6.2010 (4.6.)
51 cm, 3100 g, 33 cm

1.5 mesec: 56.5 cm, 4550 g, 36 cm
3.5 mesec: 63.5 cm, 6370 g

novakatja
user posted image TJAŠA
6.6.2010 (7.6.)
51 cm, 3440 g, 34 cm

1.mesec: 53 cm, 4330 g, 37 cm

bridget3
user posted image TIM
10.6.2010 (21.6.)
48 cm, 2870 g, 33 cm

1. mesec: 55 cm, 3655 g, 37 cm
2. mesec: 58 cm, 4200 g
3. mesec: 61 cm, 5365 g
4. mesec: 63 cm, 6300 g

Maxica
user posted image HANA
12.6.2010 (12.6.)
51 cm, 3410 g, 34 cm (ob odpustu 36.5 cm)

1. mesec: 54.5 cm, 4100 g, 38 cm

3. mesec: 62 cm, 6080 g, 42 cm

Sonček in poletje
user posted image STAŠ
12. 06. 2010 (30.5.)
57 cm, 5120 g, 40 cm

1. mesec: 63.5 cm, 6780 g, 43 cm
3.5 mesec: 68.5 cm, 8480 g, 45.5 cm
4. mesec: 71 cm, 8880 g

Bubika26
user posted image ALEKSEJ
13.6.2010 (6.6.)
50 cm, 3490 g, 33 cm

gajka
user posted image ZARA
15.06.2010 (21.6.)
3850 g, 53 cm, 36.5 cm

1. mesec: 5550 g, 59 cm, 39 cm 
2. mesec: 6355 g, 61 cm
3. mesec: 6900 g, 63.5 cm, 42.5 cm

ninkica
user posted image LEJA
15.6.2010 (8.6.)
3400 g, 50 cm, 34 cm

1. mesec: 5020 g, 56 cm, 37.5 cm
2. mesec: 5520 g, 58cm
3. mesec: 6600 g, 62 cm, 40.5 cm
4.5 mesec: 7370 g

misar
user posted image NEJC
15.6.2010 (21.6.)
2860 g, 49 cm, 33 cm

1.5 mesec: 4700 g, 56 cm, 35 cm
3. mesec: 6230 g, 62.5 cm, 41 cm

majkl
user posted image JAN
18.6.2010 (13.6.)
55 cm, 4290 g, 37 cm

balem
user posted image NEŽA
19.6.2010 (8.7.)
51 cm, 3410 g

1. mesec: 54 cm, 4070 g
2. mesec: 58 cm, 4625 g
3. mesec: 65 cm, 5200 g
4. mesec: 67 cm, 5500g?

scoripogirl
user posted image LUCIJAN
19.6.2010 (21.6.)
3690 g, 54 cm

1. mesec: 4000 g, 54 cm
3. mesec: 6830 g, 63.5 cm

nikita*
user posted image NAL
20.06.2010 (15.6.)
3950 g, 54 cm, 37 cm

1. mesec: 4960 g, 58 cm, 40 cm

2. mesec: 5660 g, 62 cm
3. mesec: 6450 g, 63 cm, 42 cm

miki23
user posted image GABRIEL
21.6.2010 (19.6.)
52 cm, 3670 g, 35 cm

1. mesec: 54.5 cm, 4430 g, 36 cm
2. mesec: 60 cm, 5380 g
3.5 mesec: 65 cm, 6300 g

dvojčica6
user posted image AJDA
21.6.2010 (14.6.)
50 cm, 3380 g, 35 cm

1. mesec: 54 cm, 4460 g, 37 cm

2. mesec: 58 cm, 5400 g
3. mesec: 60 cm, 5800 g
4. mesec: 63 cm, 6360 g

honey*
user posted image BRINA
22.6.2010 (23.6.)
3380 g, 51 cm, 34 cm

1. mesec: 4350 g, 54 cm, 36 cm

naraščaj
user posted image AJDA
23.6.2010 (14.6.)
4050 g, 53 cm, 35.5 cm

1. mesec: 5270 g, 56.6 cm, 38 cm

Honey26
user posted image VIDA
24.6.2010 (21.6.)
50 cm, 3180 g, 34 cm

1.5 mesec: 57 cm, 5070 g, 37 cm
3.5 mesec: 63 cm, 6760 g, 40 cm

bcljka
user posted image PIKA
25.6.2010 (18.6.)
52 cm, 3640 g, 36 cm (35 cm)

1. mesec: 55 cm, 4340 g, 37.5 cm
3. mesec: 60 cm, 5700 g, 41 cm
4.5 mesec: 64 cm, 6400 g

nikcaa
user posted image ARNE
26.6.2010 (28.6.)
58 cm, 4660 g, 38 cm

1. mesec: 60 cm, 5750 g, 39 cm
2. mesec: 65 cm, 6350 g

3. mesec: 66 cm, 6600 g, 42 cm
4. mesec: 73 cm, 7500 g

smotka.dt
user posted image NEJC
26.6.2010
51 cm, 3590 g, 35 cm

1. mesec: 57 cm, 4980 g
3. mesec: 63.5 cm, 7150 g, 42 cm

Inika84
user posted image ANŽE
29.6.2010 (25.6.)
2600 g, 47 cm, 33 cm

1. mesec: 3680 g, 51 cm
2. mesec: 5200 g, 57 cm
3.5 mesec: 6400 g, 61 cm, 41 cm
4. mesec: 7000g, 65 cm

annie
user posted image KLARA
2.7.2010 (24.6.)
50 cm, 3720 g, 34 cm

1. mesec: 4680 g, 55.5 cm, 36 cm
2. mesec: 5310 g, 57.5 cm, 38.5 cm

čeb Maja
user posted image ŽIGA
2.7.2010 (15.6.)
54 cm, 4370 g

1. mesec: 61 cm, 5600 g, 40 cm
3. mesec: 68 cm, 8100 g, 43 cm
4. mesec: 69 cm, 8880 g, 44 cm

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
11.11.2010 10:45:29   
bcljka
oj!

ja ja, voda je zakon! treba je velik pit... ponavad je najvec tezav s pocutjem lih zarad dehidracije... matr sm pametna user posted image

midve sva mele dons zjutri posvetovalnico pr 4.5 mescih ma mala 6400g in 64cm... ze od rojstva dobiva 700g na mesec gor... ful zanimivo, vedno isto user posted image  cepljenje je prestala z glasnim krikom, pol pa ni hotla pogoltnt cepiva za rota... ampak nam jo je ratal prepričat... user posted image

trenutno se pa že pol ure igra s kablom od polnilca za telefon user posted image  ne vem kaj je na njem tok zabavnega user posted image

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
11.11.2010 12:22:01   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: ninkica

mi je post zbrisalouser posted image user posted image user posted image tko da samo Gajko vprašam:

Nekaj strani nazaj si napisala,da si prek spletne strani naročila avtosedež in da je bil cenejši kot pri nas.A veš katera spletna stran je bila?
Katera firma je avtosedež?
Mi se odločamo med Romerjem in Recarotom?

vas jutri še pokomentiramuser posted image

lep večer

Se ne spomnim natančno, kje sem sedež na koncu vzela, ker sem na 3 straneh gledala in iskala najcenejšo opcijo s poštnino vred (računa pa nikjer ne najdem), sem pa gledala na teh straneh: http://www.babysmobile.de/ in http://www.o-baby.de, ta tretje se pa ne spomnim. Sem pa takrat vzela Römer Safefix Plus, je pa že skoraj 2 leti od takrat.

Če pri pisanju posta na RR dobite tisto čudovito sporočilo "We are sorry...", pa ste pozabile že prej tekst preventivno kopirat, uporabite magično tipko Backspace, skopirajte tekst in ga poskusite ponovno objavit. Navadno deluje (včasih je potrebno samo smajlije na novo noter naklofat).

< Sporočilo je popravil gajka -- 11.11.2010 12:23:15 >

(odgovor članu ninkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
11.11.2010 15:54:15   
gajka
Takole se pa naša dva cartata - Rok z Zaro v naročju:
user posted image

...in zamenjani vlogi - Zara z Rokom v naročju:
user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
11.11.2010 16:13:08   
dvojčica6
gajka  - cukrčka!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
11.11.2010 17:27:42   
bcljka
ta druga slikca zmaga user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1799
11.11.2010 20:32:47   
Sonček in poletje
Pa še barvno sta usklajena. Full lepo. Pa ne barvna usklajenost, ampak ljubezen med njima user posted image  user posted image  user posted image .

Z otročičkom ljubezen dobi novo dimenzijo.

(odgovor članu bcljka)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?