|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
9.11.2010 14:34:09   
Patty81
Živjooo!
Čez vikend smo lepo spali. Včeraj čez dan je bil skor ves čas buden, na koncu pa za finale od polnoči do 2. taaak joook, da se ti srce trga zraven. Pa študiram s čim ga mogoče jaz biksam...sem jedla včeraj zeleno solato, čez vikend pa ne...kaj pa če ga kis matra? Bom probala par dni črtat z menija, pa da vidim, če je mogoče to to. Nekje sem prebrala, da ni dobro preveč kislih stvari jest. Ker drugač pa res pojma nimam kaj bi lahko blo, ker se mi zdi, da itak skoz bolj al manj iste stvari jem...user posted image
Zinchy - mi imamo tudi kapljice od gorenjskih lekarn - iz Tržiča. Drugače pa mu dava včasih tudi na dudo LEFAXIN iz Avstrije. Včasih ga rata s tem mal pomirit in zaspi. Drugače pa nama je tašča prinesla tud BABYNOS kapljice iz Avstrije ampak jih zdaj ne dajeva, da ne mešamo tolk stvari. Mislim da te iz Tržiča načeloma kr pomagajo, ker je mal boljše...ampak tako kot pri tebi, odvisno od dneva. Sej pravim, danes je spet tako hudo jokal.
No in zdaj še res lepe stvari, da povem. Danes smo imeli prvo posvetovalnico, pri starosti 5 tednov. Naš mišek je zdrav in je vse ok user posted image . Od odpusta iz P se je zredil za 2,2 kg in jih ima zdaj 5,7 kg. Zrasel je iz 54 cm na 59 cm. Je rekla naj se ne obremenjujem s polivanjem, ker očitno dost poje glede na to, da se je tako zredil. Je pa svetovala naj vsakič kar pol ure podiramo kupčka in ga torej držimo gor. Hm...a sem fejst grozna, če tega ne morem tako dolgo počet??? :( Kot prvo me že vse boli, ker če se vsedem z njim v privzdignjenem položaju začne jokat. V bistvu pa tud ko sotjiš z njim takole dlje kot 5min kr fajn poliva kljub temu da dejankso tud 3x npr. podre kupčka. In začne ful jokat...se mi zdi da ga to še bolj tišči...

Punce, ki še nabavljate cunjce, sploh če je prvi otrok (druge ste verjetno že kaj pametnejše ;)): jaz sem že kar nekaj stvari št.56 morala pospraviti, ker so mu že premajhne. Enih stvari sploh ni imel oblečenih, predvsem takih lepših, ki jih je treba vlačit čez glavo ali kakšne lepe hlače...tud ki sem jih dobila...Nima smisla, ker si te prve tedne itak doma in ga oblečeš na komot...v te fajne hlačke. Mene so reševale majčke na preklop, da ni treba prek glave vlačit.

In še forum: jap, mal štrajka. Še sploh, če kaj več napišeš. Jaz nardim zdaj vedno copy-paste za vsak slučaj, ker mi je tud že kdaj zbrisalo :).
Nina33- v bistvu redno sledim samo temu forumu, ker je ravno prav prijazen, kar se tiče hitrosti. Pri septembrkah sem npr. že zdavnaj obupala, ker bi morala skoz gor viset, če bi hotla sledit stvarem ;)
Pozdravček vsem

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
9.11.2010 15:05:17   
Mišyka
Da se še jst mal oglasim, ker je Nina mal podrezala. Sicer vas berem in probam sledit, napišem pa res bolj mal. Sej bom, ko bom mela mal več časa.

IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Mišyka, ti si tudi vabljena, sam si mal dleeč pa verjetno ne bi glih dopusta zato jemala, ne user posted image ?

Ja dopoldne res bolj težko, če se boste pa kdaj menile o kakšni popoldanski uri, pa bi se potrudila pridet.

Jst trenutno mal razmišljam o izbiri porodnišnice. Tiste, ki imate izkušnje s KR porodnišnico, kakšne so vaše izkušnje z možnostmi, odnosi... okrog poroda? Mal pa priznam, da razmišljam o KR tudi zaradi tega Dianatal gela (čeprov eni pravijo da je lari fari). Prvič sem namreč rodila v LJ, ves čas sem morala ležat (čeprov bi rajš hodila) - kaj šele kej druzga! Pa rezana in šivana sem bla, pri čemer naj bi ta gel tudi malo pomagal.

Boge ste tiste, ki imate pri dojenčkih težave s krčki. Mi jih niti nismo meli, je pa res, da sem ful pazila kaj jem na začetku. Ne upam si pa trdit, da je to razlog, da ga ni zvijalo. Spomnim se, da sem enkrat vsa vesela vzela iz zmrzovalnika golaž, tko zlo sem si ga zaželela, zmažem tisto, pol čez ene par ur je bil ta tamali čist bogi in je en dan skup sam jokov.

Zdej pa najprej COPY...

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
9.11.2010 16:29:38   
nov2010
Nina - ja če bom do naslednje srede še v enem kosu na kavoico zagotovo pridem

Patty - ja s temi krči ste pa res bogi. Ja mogoče bi bilo pa res boljš če bi se solatam oz. kisu odpovedala. saj vem zdejle sem jaz lahko pametna čez par tednov bom pa gotovo tudi jaz na istem. No upam, da se vam bojo res kmalu zmanjšali in bo malček lepo spal.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
9.11.2010 22:45:32   
Nina33
Čer!
Patty, super za 2,2 kg in 5 centi . Očitno res ne strada . Pa ne, nisi grozna, jaz ga tut ne bi matrala. Pač probaš, če gre, če ne gre - poj pač ne gre. Gled hrane ti jaz ne bom nič svetovala, ker nimam pojma. Če prebereš veliko na to temo na koncu ugotoviš, de še sami ne vejo . Pač probaš - vpliv ima zihr, kolk in kakšnega je pa vprašanje. Glede cunjic je pa čist strinjam - sem totalen fan bodijev na preklop in "preevlikih", a odobnih cunjic za male. Vsaj na štartu, ko je tut njim čisto vseen, kaj imajo gor (pri dveh letih ni več glih tko ).
Mišyka, a ne bi dopusta vzela ?
Kranjsko P se mi zdi, de kar hvalijo zadnje čase, vsaj kar se samega poroda tiče. Mi smo imeli smolo z eno glupo babco (), ki je pa ni več v P, tko de... Sestre na oddelku so pa tko-tko, nobena ni glih ekstremno zoprna bla, glih cedi se pa tut od nobene ne (no, pišem za 2 leti nazaj ). Glede dianatal gela mam jaz mešane občutke: sej verjetn kej malga zaleže, sam tolk fest pa pomoje spet ne sploh pa: v drugo bo čist ajnfoh . No, bo Flik povedala (če sem kero drugo- ali več-rodko falila, se opravičujem) kako bo .
Grem pa to pot tut v KR rodit - če me ne preseneti kje na terenu seveda .

Kavica: Randez-Vous, 17.11.2010 od 10-ih dalje:
- Pinkalonca
- Nina33
- Nov2010

Lepo, mirno noč vsem! In lepe sanje .
Copy je zakon user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
10.11.2010 8:10:34   
pinkalonca
Patty81 super za tako lepo napredovanje user posted image

Tut jst sm zaenkrat slišala o KR P pohvale, le en teden nazaj je ena imela slabo izkušnjo s CR, ampak sta za to kriva starejša G... najbrž veste katera dva user posted image
Grem pa ne glede na izkušnje, v KR, ker mi je najbližje, pa ne bi se vozila v LJ user posted image

No super smo že tri user posted image nov2010 upam da boš še v enem kosu user posted image

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
10.11.2010 8:40:04   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Kavica: Randez-Vous, 17.11.2010 od 10-ih dalje:
- Pinkalonca
- Nina33
- Nov2010

Nič ne obljubim. Še. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
10.11.2010 8:41:48   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: pinkalonca

Tut jst sm zaenkrat slišala o KR P pohvale, le en teden nazaj je ena imela slabo izkušnjo s CR, ampak sta za to kriva starejša G... najbrž veste katera dva user posted image

R. in G.?user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
10.11.2010 10:44:33   
flik
Dan,  

Patty, lepo napredujete, le tako naprej!. Drgač te pa čist razumem, ker je blo pr nas glede podiranja kupčkov isto. Nosil smo ga pokonc, ker ga je v vseh drugih položajih tiščal. Nikol ni bilo pravila, kolk kupčkov more podret, da mu bo končno odleglo. Če si ga prehitro odložil, je takoj povedal, če zadnji kupček še ni bil zadnji… in smo se pač nosili, po 20 min, pol ure, včas tut uro user posted image . Ko sm bla sama doma, me je že vse bolel…že tko sm bla sama precej na glavo, in pol še non stop nošenje tamalga.. Ma ni blo fajn no. Ampak… sej veš, vse mine…na srečo se je pol vneslo, mali je bil večji, pa očitno je začel lepš jest al pa se mu je prebavni sistem mal uredil… ampak polival smo pa kljub vsemu do 6 mes.  

Cunjce
: men je ful hecno, ko vidim par tednov stare dojenčke v kavbojkah in v cunjah, ki jih je treba vlečt čez glavo. Mislim, sej loh kera reče, da sm čudna, ampak men je enostavn čist logično, da dojenčka napraviš na kamot, kar se pač da. Kot prvo, da ga še dodatno ne matraš, ko ga napravljaš,  kot drugo pa, da ga pri vseh težavah, ki jih ima ponavad s prebavo, ne tišči čez tebušček. Torej sem za  body na preklop al pa tetra majčko, pa žabice čez, čez to pa še luštkan plišast pajacek. Dojenček je pač dojenček, za bolj odrasle cotke pa pride čas kasneje J.  

Porodnišnica:
izkušnjo mam samo s KR izpred 2 let. Same pohvale vsem prisotnim. Je pa tko – mela sm ful dobro babico in ful dobro porodničarko…pa sem se isto ful raztrgala in bla šivana ne vem kje vse… Ma pomoje pr porodu nikoli ne veš, kako in kaj. Je pa fino, da maš to srečo. naletiš na uredu osebje. Tut pol gor na oddelku so nas pedenale…ja ni da ni user posted image .  

Kava 17.11. – upam, da me ne bo user posted image . Torej da bomo do takrat že v 2 delih, hi hi hi.  

Nina33
– da bi se le uresničila tvoja napoved in da bi vse rodile čim bolj ajnfoh J!!!  

Imejte se lepo, jaz pa danes spet šibam na pregled, pa CTG…

< Sporočilo je popravil flik -- 10.11.2010 10:45:43 >

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
10.11.2010 11:03:23   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: flik

Aja, pa še to če niste opazile in ima katera kako vprašanje - pod rubriko "Nosečnost in porod" -babica Marjeta Žlebnik iz kranjske porodnišnice odgovarja na vprašanja (od 8. - 20.11.2010). 

to babco sem imela jaz pri porodu!Res zakon oseba!Ful prijazna, ena med najboljšim v Kranju:user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
10.11.2010 11:04:38   
Patty81
Zinchy - oprosti, zdaj sem vidla, da midva nimava kapljice gor.lekarn ampak iz lekarne Deteljica iz Tržiča. Pol to ni isto. Probajta še to nabavit!

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
10.11.2010 15:58:43   
zinchy
Patty hvala.Bom mogoče sla se te iskt.Čeprov mam že zdej tok eneih kapljic pa vsega da se mi ze kr mal smil s cim ga vse filam.Ampak če pomaga.
Kava če bom le imela čs prideva z Maiem mem.
Danes sm bla prvič na masaži za dojenčke in morem rečt da je blo prov super!

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
10.11.2010 16:04:50   
nov2010
Hej,

evo mene s pregleda. Mali je še vedno obrnjen na glavo vendar še ne kaj preveč nisko tako da se še ni čist spustil. Kri in voda BP, plodovnice še dovolj, CTG pa poleg njegovih gibov ni zaznal še nič. Tako da imam naslednji CTG v ponedeljek 15.11.

Zinchy - a to si bila v Stražišču na masaži tam v Bušek centru?

No zdejle pa čakam mojga da pride domov, mi je oblubu da me bo peljal na tortico user posted image user posted image user posted image

Uživejte - Pa pa

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
10.11.2010 19:13:56   
zinchy
ja ja v Bušček centru sm bla user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
10.11.2010 20:11:46   
nov2010
No potlej praviš da je bilo OK. No bomo probali čez kakšen mesec - dva user posted image .

Saj je gotovo kakšna manjša skupinca, da ni prov na gužvano k za v kakšno gužvo mi ravno ni. A pa je to samo masaža ali še kakšno razgibavanje malčka?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
10.11.2010 22:58:16   
Nina33
Čer!
Zinchy, superca za masažo user posted image Na mirne dneve in (predvsem user posted image ) noči user posted image . Pa upam, de se vidimo na kavici.
Flik, če boš "že" na dva dela šla do 17.11., poj ti ne bomo zamerile, de te ne bo na kufe. Drgač pa user posted image .
Tršica, nč ni treba oblubt - ti sam prid user posted image .
Eko, upam, de objavi vsaj tole user posted image
Bom probala še seznamčka mal "bliže" nam spravit, de ga ne bom prav iskala, ko bom nove user posted image vpisovala user posted image .
Lep večer, mirno in presano noč vsem!
In lepe sanje!

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
10.11.2010 23:05:49   
Nina33

user posted image

GORENJSKE NOSEČNICE
nik, starost, PDP, Nosečnost, št. otrok, spol, kraj, naslednji pregled

NOVEMBER 2010
-      flik, 29 let, PDP: 12.11.2010, 2user posted image , 1 user posted image , user posted image , okolica Šenčurja
-      nov2010, 29 let, PDP: 20.11.2010, 1user posted image , 0user posted image user posted image , Kranj, CTG:15.11.

DECEMBER 2010
- BabyKitty, 21let, PDP: 5.12.2010, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image , Kranj
- DeVilla, 36 let, PDP: 22.12.2010, 3user posted image , 2 user posted image , user posted image , Škofja Loka, NP: 23.11.
-     pinkalonca, 28 let, PDP: 25.12.2010, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Tržič, UZ: 23.11.?, NP: 17.11.

JANUAR 2011
-     Poka29, 30 let, PDP: 16.1.2011, 2user posted image , 0user posted image , user posted image , Kranj
 -     Janci F, 29 let, PDP: 22.1.2011, 2 , 1user posted image user posted image , Kranj
- januarcek2011, 29 let, PDP: 25.1.2011, 3user posted image , 2user posted image , user posted image , Gorenjska

FEBRUAR 2011
- antoninap, 29 let, PDP: 4.2.2011, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Sr. Bela
-iluzija, 27 let, PDP: 12.2.2011, 2 , 1user posted image , user posted image , Kranj
- Nina33, 33 let, PDP: 13.2.2011, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , okolica Kranja, NP: 22.11.
- tršica, 33 let, PDP: 14.2.2011, 2 user posted image ,1 user posted image , user posted image in user posted image , Kranj, NP: 3.11.
- Mišyka, 29 let, 2user posted image , 1 user posted image , user posted image , Škofja Loka

MAREC 2011
- naja17, 29 let, PDP: 11.3.2010, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Jesenice

APRIL 2011
- Tira, 28 let, PDP: 1.4.2011, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Kranj
- Erin, 29 let, PDP: 10.4.2011, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Radovljica
- iskrca, 29 let, PDP: 24.4.2011, 2 , 1user posted image , user posted image , Kranj

MAJ 2011

JUNIJ2011

user posted image  nas je: 17
dvojne user posted image : 1 user posted image

pričakujemo:
4user posted image
4user posted image
10 user posted image

Odšli med user posted image :
user posted image  Sandry_ca
user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 10.11.2010 23:17:07 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
10.11.2010 23:12:35   
Nina33
BabyKitty, sem videla, de sem te pozabila na seznamček za kufe dat, čeprav pod "?" user posted image . Bom zdelje popravila to grozo:
KAVICA: Randez-Vous, 17.11., od 10-ih dalje:
- Pinkalonca
- Nina33
- Nov2010
- BabyKitty ?
- Tršica ?
- Zincy z Maijem ?
- Flik (user posted image )
: a pridemo v vežo P rajš?
Ostale (tut one, ki "samo" berete, user posted image in že mamice) - saj ste vse vabljene, nč bit sramežljive user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
10.11.2010 23:13:37   
Nina33

user posted image  user posted image

GORENČKI 2010

datum                                          ime
        rojstva        nick        PDP          otroka          teža      dolžina

user posted image   16.9.2010 CR  Archie         23.9.2010   Teja        3330g     49cm

user posted image    22.9. 2010   Katalenca            user posted image          David       3450g    51cm

user posted image    23.9. 2010   teodora75     30.9.2010  Svit Valentin  3500g  53cm

user posted image     1.10.2010    Patty81         24.9.2010    Jakob      3700g   54cm

user posted image    13.10.2010   Zinchy         12.10.2010   Mai Peter   3600g   54cm

user posted image  
   13.10.2010 CR   Lija30     11.10.2010   Val        3930g   51cm

user posted image   17.10.2010    Pikica1111   12.10.2010   Marina   3110g   51cm  

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
10.11.2010 23:16:14   
Nina33
Flik (no, pa tut Nov2010 in pa sevede BabyKitty, čeprav slednja naj še kr mal počaka z "razpokom" na dva dela user posted image ) - tole je pa zate, de boš vedela kakšen minimum podatkov "zahtevamo" klele user posted image .
Ostale bom še spomnila kdaj user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
10.11.2010 23:48:46   
Nina33
Eh, sem gruntala al bi al ne bi, pa je tale RR zaenkrat tolk priden, de kr bom user posted image :
- novembrke in decembrke ste zelo pridne kar se oglašanje tiče, kar tako naprej, dobite user posted image  user posted image
- januarke: kje ste?! user posted image Mate srečo, de ne najdem črnih pik, razen tehle: ..... user posted image
- Iluzija user posted image ostale februarke smo pridne, dobimo user posted image
- Naja17, kot edina "uradna" marčevka z Gorenjske (pa še neki si že davno enkrat obljubljala): popravi se no! user posted image
- aprilčice: Iskrca dobi user posted image , čeprav se ne oglaša veliko, al se je opravičila user posted image . Ostali dve: ..... user posted image

Pa kakšna majčica, junijka in celo julijka bi se lahko javila, a ne user posted image

Mamiceuser posted image vsem, pogrešam/o sicer Archie, pa Katalenco in Teodoro tut, upam/o, da ste vse OK, da "samo" cajta ni user posted image .

No, tko - tole me je matralo (ob sredah mam inštrukcije pa mi mal na učiteljsko udari user posted image ).
Pa nč zamert, samo "javljajte" se kej. user posted image
Aja, za udeležbo na kavici dobite user posted image  user posted image .
No, za opravičljiv izostanek pa dobite in user posted image in kup lepih želja user posted image . Poleg očitnega user posted image .

Vse lepo vsem!

P.S. No, RR ni bil tko zeloo priden user posted image . Upam, de sem mu preprečila vse smajlije požret.

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 10.11.2010 23:50:58 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
11.11.2010 7:58:11   
flik
Dobro jutro!  

Samo, da se mal lepš vreme nardi, zjutrej ne morem več spat user posted image .

Najprej kratko poročilce z včerajšnjega pregleda – CTG ni pokazal nič pretresljivega, sam par švoh popadkov, ki jih seveda še ni blo za čutit. MV se pooooočasi pripravlja, ampak še nič kaj resnega. Tako da imam jutri spet pregled + CTG, tačas pa mi je gin. rekel, naj se kar lepo in brez skrbi sprehajam naokoli. Bom res izkoristila današnji sonček (upam, da se vreme po lepem jutru spet ne sfiži) za ta namen.  

Nina33 – lepo skrbiš za nas, hvala za seznamčke in opomine user posted image user posted image . Glede kave si dala dobro idejo ja – torej, če se tam okol 17. nč ne javim, vabljene v avlo P na user posted image iz avtomatauser posted image .

lep dan!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
11.11.2010 8:27:34   
antoninap
IZVIRNO SPOROČILO: flik
Antoninap -
sm iz olševka, torej spadamo pod šenčur - tam smo tut v vrtcu in zloooo zadovoljniuser posted image user posted image . Zasebni vrtec praviš??? Huh, to pa ne vem, ne poznam. V Cerkljah je zasebni marijin vrtec, pa itak ne prideš zraven, ker je spet druga občina...drugega pa pomoje ni....Če pa kaj zveš, javi, ker me res zanima.

Baje naj bi bil v Preddvoru ali okolici zasebni vrtec, vodili naj bi ga dve sestri, ki sta preuredili staro hišo v vrtec. Saj kakšna beseda se o tem najde na netu, ampak nihče pa točno ne pove, kje b ibil. Bom kar na CSD vprašala, ko bom tam kaj urejala, oni bi verjetno morali vedeti.

Drugače bi pa skoraj postale sosede user posted image Midva sva se pred dvema letoma, ko sva kupovala parcelo, odločala med eno v Olševku in pa Srednjo Belo. Zmagal je potoček, ki zdaj teče ob našem vrtu.

(odgovor članu flik)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
11.11.2010 8:43:09   
antoninap
Kavice bi se tudi jaz z veseljem udeležila, ampak dopoldne žal ne gre. Ta mesec sem bila že nekaj dni frej, tako da je treba delat in služit kruh, delam pa v LJ, tako da "skočim ven" tudi bolj težko. Se pa veselim januarja, ko bom že doma, če bo katera imela časa za čvek user posted image

Tudi jaz sem imela včeraj posvetovalnico in sem bila kar malo razočarana. Najprej sem sto let čakala za oddajo kri (1,5 ure), je delala samo ena sestra, ko sem končno na vrsti, ni bilo mojega kartona in sem ga morala dol iskat, kjer so me poslali v tretjo pisarno, kjer sestre sploh ni bilo, grem nazaj po 15 min čakanja, se me glavne sestre končno usmilijo, grejo iskat karton ... ga nikjer ni! Me še stokrat vprašajo, če sem sigurna, da nisem prvič pri njih... halo?! user posted image Po ne vem koliko iskanja grem nazaj gor v laboratorij in spet čakam, mi vzame kri in sploh ne dobim listka, ki ga naprava da ven ... tako da Reljić sploh ni dobil nobenih rezultatov in ni mogel nič pogledat. Poslušal ni niti srčka, me vpraša, če smo zadnjič merili maternični vrat ... rečem ne ... se zamisli, nekaj brska po materinski ... "no saj bomo pa 34. tednu, ko bo ultrazvok" ... do tja je še cela večnost user posted image

Saj vse kul, so vsi drugače vedno prijazni in nimam pripomb, ampak potem pa mal bereš, kako naj bi potekali pregledi in kakšne izkušnje imajo drugi (vsakič poslušajo srček, pretipajo trebuh, tudi izmerijo), pa me mal skrbi, da v KR poteka vse na esay ... kaj pa jaz vem, če poteka vse normalno, če sem pa prvič noseča? user posted image

Glede na to, da me niso nič klicali, sklepam, da so izvidi ok, bi bilo pa to tudi fajn enkrat slišat, ne da to izveš z "neklicanjem". Tak off day je bil včeraj user posted image

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
11.11.2010 9:01:09   
zinchy
antoninap ja Rejlič je bl tak na izi zdravnik.sam sej to ne pomen,da je slb.Ampak vrjetn tvoja nosečnostpoteka brez posebnosti in zato ti ne "šari" kej preveč.Še zmerej je najboljše za dojenčka,da ga čimbolj na miru pustijo da se lepo razvije.Men je slo vse lepo med nosečnostjo pa tut ni kej prov velik gledov.Mela sem obvezne Uz to je blo pa vse.Tko,da nč skrbet.user posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
11.11.2010 12:12:17   
nov2010
Hej!

No dobro da sem takoj zjutraj izkoristila sonček in šla na en sprehodek in na kavico v mesto. Zdej se pa spet nekaj oblači.

Flik - kaj tud pri vas še ni pretiranega dogajanja

No zdejle bom pa poskušala bit mal ustavrjalna in bom bodočmu očku naredila eno tako SUPER OČKA majško z znakom od supermana. Upam da bo uspelo, če bo vam potlej naložim kakšno slikco.

No upam da bo še kaj sončka v teh dneh, da bomo malo šetali okol in mal razmigal vse skupi da bomo imel tud mal več kondicije za dan D.

Uživejte!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?