|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
15.11.2010 9:56:57   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

Nina hvalauser posted image Midva sva bla pa danes cel dan vzunej z Maiem.Ker le vzunej panča doma ga pa krčki dajejo.Zdej sm kupla še tržiške kapljice in upam,da bojo kej pomagal.Zdej je začel nekej trmat..Se naje pa ga hočm dt za kupčk podirat se mi pa dret začneuser posted image

tud naš Val je pojedel-pa sem vedno mislila,da je dovolj pojedel, potem pa ko smo kupča podiral se je pa jokal začel pa zvijat,in smo prišli, do spoznanja,da je še lačen, da se v bistvu ni dovolj najedel.Sedaj ko imam tehtinco ga kdaj stehtam,in dejansko ko poje premalo, čeprav sem jaz misla,da je pojedel dovolj, se nama dere in zvija in potem mu dam še mal za jest in je bolje.tko da mogoče pa samo premalo poje!

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
15.11.2010 10:57:49   
pinkalonca
evo čez vikend čist leteča in preveč pridna user posted image zdej še neki naredim za službo potem pa pozabim na njo za eno leto user posted image v soboto sem dobila odločbi iz CSD user posted image jupiiii so kr hitri user posted image

nov2010 luštna majčka, bravo mami!!!!
Nina33 dobra zgodbica user posted image hehehe moj UZ je pa ob 7ih zjutraj, samo bo moj ♥ z mano in ga potem peljem v službo v LJ, tko da bom mal težje se menila za kavo user posted image
BabyKitty ma kolk te pa tole že matra user posted image upam, da boš kmalu ''odrešena'' user posted image
antoninap jst sm dobila potrdilo na prejšnji posvetovalnici... konec oktobra se mi zdi da sem bla... no zdej imam doma že odločbi user posted image

če se ne tipkamo prej se vidimo v sredo a ne user posted image user posted image grem delat user posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
15.11.2010 12:31:08   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Moj spomin je pa mal tak...nosečniški user posted image .

Ti vsaj uspeš vse prekomentirat, tko da za tvoj spomin bi se lohk rekl kvečjem obratno. Men pa ne znese. Če kšn dan ne preberem, potem rabim ene pol ure. Na konc se mi pa ne da več komentirat. Se bom poboljšala ko bom doma, ampak to bo šele konc decembra.

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
15.11.2010 12:42:54   
nov2010
Hej, hej!

No mi smo iz CTG-ja. In ponovno vse OK brez kakršnega koli popatka, mali se lepo giblje in srček mu bije 100 na uro user posted image . Mi je naredila še UZ in je vidla da mali tud leponormalno diha. In sedaj nam preostane samo čakanje kdaj se bo on odloču da bo prišel na svet user posted image . V sredo imam ponovno CTG, ob 9ih. Če pa do naslednjega ponedeljka 22.11. ne bo nič (kar je dva dni čez rok) grem pa na amnio v P.
Tako da na kavico v sredo če se ne bo kaj preveč zavleklo mogoče pridem, bom vodla kolk bom čakala na ctg in G.

antoninap - če še nisi dobila papirjev za csd kar reči pa ti jih itak sestra napiše. Za papirje se pa ne mudi tako, važno je da jih oddaš 30 dni pred rokom, tako da mislim da boš novembrsko plačo ki bo izplačana decembra lahko štela še notr.

Zdej si grem pa nekja za jest nardit sem danes lačna ko volk.

Uživejte!

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
15.11.2010 16:01:58   
Nina33
Hoj!
Antoninap, verjetno si doživela te slavne Braxton-Hicksove popadke. Kao ta lažne user posted image . In po govoricah (nimam še te izkušnje) jih topla voda (a´la kopel pa tak) umiri. Vseeno pa ne pretiravaj več tkole, mal zgodaj je še. Glede CSDja - pomoje ti sam od sebe da papirje ene dva mesca pred PDPjem (vsaj pri meni v 1.user posted image je bilo tako). Urediš pa lahko tudi manj kot 30 dni pred PDPjem (jaz sem na zavodu in celo raje vidijo, če to čimkasneje rihtam).
Lija, tut moj se je dret začel, če sem hotela kupček mu podret, in takoj nehal, če sem ga pristavila. jaz sem čez čas po tem sklepala (čez čas, sevede), da sploh nima kao kolik, ampak pač rabi bit prikljopljen user posted image . Vsak dan kaj novega zvemo, ne user posted image .
Pinkalonca, ura bi bla ta prava, ja, sem pa čist pozabila, da gre seveda user posted image ponavad zraven in pj kavica seveda odpade. user posted image Se bova pa z Nov2010 mogoče celo videli user posted image .
Mišyka, moj spomin je neprimerljivo slabši kot pa je bil. Je pa res, de sem si včasih zapomnila VSE, ampak res VSE user posted image . Sem bla kr mal strašljiva user posted image .
Letim kavo skuhat, preden vsa voda povre user posted image .

P.S. Flik, BabyKitty ???

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
16.11.2010 8:52:48   
iskrca
Hej, hej gorenjke,

kako ste kaj? Evo po dolgem času se spet mal javljam... Pri nas ni nič kaj novega, razen, da  user posted image skoz kašlja in smrka in je 2 tedna v vrtcu,pol pa spet en teden domauser posted image Pa kok bo še dolga zimauser posted image Še dobr, da bom rodila šele konec aprila, ko se bo UPAM da stanje viroz že izboljšalo. Zdej sama sebe skoz naki filam, da ne podležem glih vsem virozam.
Kar se tiče user posted image sem super, nosečniške slabosti so izginile, tako da zdaj le še uživam v trebuščkuuser posted image Se mi res že kr dobr poznauser posted image user posted image Pa ful mi je mala dobra, pride k men pa se kr stisne k trebuščku,posluša, pa boža ga skoz user posted image , tko da se res veselim, čeprav vem da ne bo lahko, ampak bomo že, ker mala je čist nora na dojenčkeuser posted image
No da ni vse tko rožnato, mam pa v službi novo sodelavko,ki naj bi me menjala in mi že po dveh tednih trga živce. Vzeli so eno starejšo (ki nau zanosilauser posted image ) in ona zdaj misli, da je najpametnejša in mi skoz neki nasprotuje, kao kaj boš ti smrklja...user posted image Ma sem v petek popi... na celi črti, se zdrla, ker jo drugač nisem mogla preglasit in ji razložila, da ima firma svoj način delovanja in sistem in da se bo ona prilagajala sistemu ne firma njej po dveh tednihuser posted image Me je trebuh začel tok bolet, da sem se samo usedla...user posted image in valda ugotovila da moj otrok ne bo tega trpel zarad ene glupe ženske. Katastrofa res, niti v sanjah nisem pričakovala, da lahko pride nekdo in ti po treh dneh uvajanja začne solit, zakaj to ne delamo tko in tko...pa ni niti delala prej na takem delovnem položaju, tko da sploh pojma nima....grrrrrrr user posted image Porabim vsak dan ful energije, da se ne sekiram in ne živciram nad njouser posted image  Bom šla kar za en teden na bolniško, da se tele bolečine v trebuhu mal umirijo, mi je že zadnjič rekel G, da moram več počivat, sam mi sploh ne znese, no bom pa zdej dopolneve izkoristila za počitek. Z njo naj se pa sodelavec ukvarja, da bo sploh videl kakšna je, ker do zdaj sem jo samo jst uvajala, ocenjeval jo bo pa onuser posted image Mu dam priložnost, da jo bo lahkouser posted image
...sem se kar spraznila, prav pašeuser posted image Hvala k berete moje jamranje
lepo uživajte s svojimi sončki oz. trebuščki

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
16.11.2010 8:54:15   
iskrca
juhu, po dve dneh poskusov mi je le uspela objavauser posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
16.11.2010 11:19:22   
antoninap
iskrca, zaradi službe se ne sekirat, je res nepotreben stres, čeprav je včasih res težko, vem user posted image Sem pa pri sestrični videla, kako je, če si bolj ali manj celo nosečnost pod stresom ... je bila tamala vsa jokava in nemirna v prvih letih, saj mogoče ne zaradi tega, ampak po mojem se vseeno pozna. Jaz sem sklenila, da se zaradi ničesar več ne sekiram, pa če se svet podre! user posted image

Drugače gre pa tudi moje zdravje bolj navzdol. Viroze so me našle, sklepam, me tako ušesa in grlo nekaj boli user posted image Zdaj veselo čajčkam in upam, da gre na bolje, ker s kakšnimi zdravili si ni glih za pomagat.

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
16.11.2010 11:34:57   
trsica
Kuku, še vedno nekje tukaj. user posted image Ma, več kot sem doma, manj se mi da pisat na forum. user posted image A jutri, da je srečanje? Se že ve kje in kdaj? Tokrat lahko pridem brez mulčka. user posted image

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
16.11.2010 11:48:33   
antoninap
user posted image ali mamice, dajte mi povedat, ali na naslednja vprašanja odgovorijo v materinski šoli, ko je predavanje o dojenju ...

Moj dojenček bi se kar naprej dojil – kaj je narobe?
Skrbi me, da imam premalo mleka.
Kdaj bo moj dojenček prespal celo noč?
Kako naj vem, da otrok dobi dovolj mleka?
Kako naj s stekleničke preidem na (polno) dojenje?
Zakaj moj otrok joka?
Kaj pomaga pri bolečih/poškodovanih bradavicah?
Moj dojenček samo spi.
Moj otrok ne pridobiva na teži!
Kaj pa duda?

Ker razmišljam, da bi drugače šla na predavanje v Bušček center, 15€ za predavanje Alenke Benedik, svetovalke za dojenje pri La Leche League Slovenija.

< Sporočilo je popravil antoninap -- 16.11.2010 11:50:40 >

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
16.11.2010 12:11:24   
BabyKitty
antoninap kar pojdi na predavanje... ker v MŠ ne povejo nič kaj pametnega... oz. boš najverjetneje dobila celo nasprotujoče si informacije... jst sm bla z MŠ ful razočarana...

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
16.11.2010 12:20:31   
trsica
Antoninap, jaz sem odgovore na ta vprašanja dobila kar pri svoji patronažni.
Kar pa se potreb dojenčka tiče, sem se nekako prepustila toku. Saj, če ga opazuješ, nekako veš, kaj potrebuje tisti trenutek in zakaj joka (a je čas za hrano, spanje, crkljanje...) že po uri in po načinu joka. In še če dojiš, ga pač čim več pristavljaš. Moj je bil velikokrat žejen (in še zdaj je tako, da več popije, kot poje). Na začetku je to res utrujajoče, a po kakšnem mesecu ali dveh tudi že veš, kdaj je resnično lačen in kdaj se samo crklja. Sem pa tudi pristaš tega, da ga večkrat očka prime v roke.
Glede dude pa je pri nas ni maral in tudi stekleničke nismo imeli. Ko sem ugotovila, da lahko drži v rokah, sem kupila magični lonček.

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
16.11.2010 12:33:14   
pinkalonca
KAVICA: Randez-Vous, 17.11., od 10-ih dalje:
- Pinkalonca
- Nina33
- Nov2010
- BabyKitty ?
- Tršica ?
- Zincy z Maijem ?
- Flik (user posted image ) : a pridemo v vežo P rajš?

Takole sedaj izgleda seznamček za jutrišnjo kavico user posted image

Nina33 ti boš zihr a ne? Si lahko izmenjava številki, da sporočim če pride kaj vmes pa da ne bi mogla ob 10ih? user posted image no sej pomojem bo ratalo skor 100% pridt ob 10ih, ampak jst sm preveč ziheraš user posted image

Nov2010 upam da prideš jutri user posted image

iskrca poznam probleme v službi user posted image upam, da minejo, tudi jst priporočam tedenski oddih ker je potem takoj lažje nadaljevat user posted image

trsica le pridi jutri user posted image

antoninap kaj pa jst vem, user posted image hihi sm že vse pozabla iz MŠ user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
16.11.2010 13:45:12   
BabyKitty
Mene ne bo user posted image imam CTG... v Lj... madonca cele dneve doma visim, potem grem pa enkrat od doma pa tkole user posted image

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
16.11.2010 14:48:18   
pinkalonca
ja škoda BabyKitty user posted image

a sploh katera pride? user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
16.11.2010 20:39:20   
BabyKitty
Punce kaj pa četrtek? V četrtek imam pa cel ljubi dan časa user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2841
16.11.2010 20:59:30   
pinkalonca
BabyKitty bi z veseljem pa grem ravno v četrtek še zadnjič v službo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2842
16.11.2010 21:00:10   
BabyKitty
Ma ne... ne bom si zmišljevala user posted image bom vseeno jutri poskusila priropotati... če pri G malo zamudim itq brez veze, kokrat pa jst čakam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2843
16.11.2010 21:28:28   
Nina33
Helou!
Jaaa, na kavico jaz definitivno pridem user posted image . Tko, da ne boš sama, Pinkalonca, zihr user posted image . Ej, zadnji dan službe v četrtek - poj je pa ta petek zihr "dan za zadetek" user posted image .
Iskrca, kar udari po bolniški, takihle ti res ni treba prenašat, sploh zdej, ko si user posted image , čeprav že nasplošno ne. Tak tip ljudi gre men od nekdaj na neki česar nimam user posted image . Naš tut skoz neki (no, dan, dva, oj je pa dober teden mir pa spet)kašlja in/ali smrka in/ali ima vročino in je "siten". Tale prehoden čas je user posted image . Jaz komaj čakam "ta pravo" zimo, mije 100x bolš.
Antoninap, čimprej se pozdravi. Pa na predavanje od LLLI svetovalke kar pejt - na MŠ (in poj ostali, s katerimi si v stiku) ne povejo nujno kej pametnega/uporabnega.
Tršica, zdej veš kam in kdaj, ti sam prid user posted image .
BabyKitty, a ti si še v enem kosu user posted image ? Le oglasi se jutri user posted image . Kako pa da v LJ hodiš na CTG?
Zinchy, prideš na kavico?
Lija?
Kaj pa Flik? Te/vaju pridemo v P gledat user posted image ? Če si še v enem kosu se le oglasi.
Zdej pa letim še mal posrfat za cene majstrov pa tak, me je današnji predračun malo "iztiril", sva sicer z majstrom že mal bližje moji cifri,ampak... Na žalost nisem kakšen hud cenkar user posted image .
Eh, na koncu si bom rekla: "Sej je sam dnar, s sabo ga itak ne bom vzela." Sam do te stopnje se morm pa še mal živcirat user posted image .
Lep večer in noč in SPLOH VSE vsem!

Neposredna povezava do sporočila: 2844
17.11.2010 0:03:25   
BabyKitty
No se vidimo zjutraj user posted image pa glejte da pridete... ker če prehodim 1km pa pol zastonj bom jezna user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
17.11.2010 0:06:18   
Nina33
user posted image
Sam ta bi bla pa res grda user posted image
Ne bomo take, obljubm user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2846
17.11.2010 8:31:17   
pinkalonca
punce jst sm že fertik user posted image user posted image user posted image sm čist šokirana user posted image sem šla domov jest user posted image se vidimo ob 10ih v RV user posted image user posted image user posted image user posted image

BabyKitty rabiš prevoz al bi se rajš gibala?

Neposredna povezava do sporočila: 2847
17.11.2010 9:04:13   
BabyKitty
Ne rabim hvala user posted image grem malo na sprehod po tem "sončku" user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2848
17.11.2010 9:15:46   
pinkalonca
user posted image user posted image user posted image okej, uživaj v sončku user posted image se vidmo!

Neposredna povezava do sporočila: 2849
17.11.2010 13:58:45   
lija30
ojla punce,

pr nas pa že dve noči po 6 ur v kompletu spimo:)))user posted image Upam,da se bo nadaljevalo!
Pa danes že cel dan nč ne poliva k mi je zdej 2dni.Sem umetno mleko mal razrečila in je bolje.Očitno mu je bilo premočno.K najprej ga podojim pol pa še mal dodam k nimam dovolj svojega mleka!

Pa sor smo imel v ustih,pa smo ga z daktarinom uspešno odpraviluser posted image

Me pa nekaj zanima po koliko dni vam dojenčki ne kakajo?Men jeprej na 3 ure,sedaj ta teden pa ni več tko.Nazadnje je bil pokakan in ponedeljka na torek -zjutrej je bil drekec v plenički, sedaj pa še nič.A je to ok?Zdej pa sam skoz prdi?A se da kaj pospešit to da bi kakal?K umetno melko imamo aptimil.prov tega za urejanje prebave-confort,tko da od tega naj ne bi blo!

Kako pa vi nosek čistite?Jaz dam notr fiziološko, sam nikakor mi pa ne rata pol z vatko ven muckov pobrat!Imate kakšen aparat za to?

Pri kateri starosti ste z dojenčkom šli naprimer v trgovino..........?

Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?