iskrca
|
Hej, hej gorenjke, kako ste kaj? Evo po dolgem času se spet mal javljam... Pri nas ni nič kaj novega, razen, da skoz kašlja in smrka in je 2 tedna v vrtcu,pol pa spet en teden doma Pa kok bo še dolga zima Še dobr, da bom rodila šele konec aprila, ko se bo UPAM da stanje viroz že izboljšalo. Zdej sama sebe skoz naki filam, da ne podležem glih vsem virozam. Kar se tiče sem super, nosečniške slabosti so izginile, tako da zdaj le še uživam v trebuščku Se mi res že kr dobr pozna Pa ful mi je mala dobra, pride k men pa se kr stisne k trebuščku,posluša, pa boža ga skoz , tko da se res veselim, čeprav vem da ne bo lahko, ampak bomo že, ker mala je čist nora na dojenčke No da ni vse tko rožnato, mam pa v službi novo sodelavko,ki naj bi me menjala in mi že po dveh tednih trga živce. Vzeli so eno starejšo (ki nau zanosila ) in ona zdaj misli, da je najpametnejša in mi skoz neki nasprotuje, kao kaj boš ti smrklja... Ma sem v petek popi... na celi črti, se zdrla, ker jo drugač nisem mogla preglasit in ji razložila, da ima firma svoj način delovanja in sistem in da se bo ona prilagajala sistemu ne firma njej po dveh tednih Me je trebuh začel tok bolet, da sem se samo usedla... in valda ugotovila da moj otrok ne bo tega trpel zarad ene glupe ženske. Katastrofa res, niti v sanjah nisem pričakovala, da lahko pride nekdo in ti po treh dneh uvajanja začne solit, zakaj to ne delamo tko in tko...pa ni niti delala prej na takem delovnem položaju, tko da sploh pojma nima....grrrrrrr Porabim vsak dan ful energije, da se ne sekiram in ne živciram nad njo Bom šla kar za en teden na bolniško, da se tele bolečine v trebuhu mal umirijo, mi je že zadnjič rekel G, da moram več počivat, sam mi sploh ne znese, no bom pa zdej dopolneve izkoristila za počitek. Z njo naj se pa sodelavec ukvarja, da bo sploh videl kakšna je, ker do zdaj sem jo samo jst uvajala, ocenjeval jo bo pa on Mu dam priložnost, da jo bo lahko ...sem se kar spraznila, prav paše Hvala k berete moje jamranje lepo uživajte s svojimi sončki oz. trebuščki