|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
31.10.2010 16:01:15   
zinchy
ja danes smo imeli pa ponoči krče tko da je bla se ena neprespana noč..sm že cist izmozganauser posted image ker tut cez dan ne spi,se podojiva pol ga zvijat zacne.Zdej sva sla se v gorenjsko lekarno po kapljice,če bojo te kej pomagale.oh te naši user posted image kok skbi nam delajo.
Pa se tak zapan dan je.Sam za ležat.Dejte mi povedat v kateri položaj daste otroke ko imajo krče??Da jim najbolj pase?Če sploh obstaja?

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
31.10.2010 21:59:57   
Nina33
Hoj!
Zinchy, upam, de kaplice zaležejo. Glede položaja ti pa ne znam svetvat. Jaz sem bla tut 100%, de ga krči dajejo, sem sprobala svega i svašta, poj pa ugotovim, de očitno sploh niso bili krči, ker je na dojki vedno zadovoljen bil user posted image . Edino poležan ni nikoli rad bil, je vedno morala glavica kr dost višje bit (vem, de baje ni dobro za hrbtenico ipd., je bilo pa dobro za živce - vseh nas treh user posted image ). Upam, de se poštima(te). user posted image user posted image user posted image
Lija - obiske smo prve dobili 15 minut (!) po prihodu iz P user posted image . Pa sem ju (svoja starša namreč) kr lepo obrnila. No, mogoče ne glih najbl lepo user posted image . Drgač smo imeli pa mi zelo pestro prve tedne, tko da dober mesec zihr nisem bila nobenga glih vesela. So pa prišli sorodniki/prijatelji kej pokukat (za par minut, bl za piko vdret) - to mi je bilo čist OK. Pa če sta nam moja dva kakšno župco ipd. prinesla sem ju tut še prenesla nekak (a to pot si naredim zalogo župce v skrinji user posted image ). Pr ene slabih dveh mesecih smo pa že kr veselo (in tut za dalj časa) sprejemal user posted image . Pomoje se zmeni tako kot tebi/vam paše. Če ne razumejo, de imate radi svoj mir, poj nej pa ne razumejo, njihova stvar - niso oni najpomembnejši.  Jaz HB takih ljudi nimam (več user posted image ) v svojem življenju (in jih prav nič ne pogrešam).
Glede bruhanja v loku - upam, de se umiri in da je "samo" bruhanje in pika user posted image user posted image user posted image .
Sposoja - idealna varianta za nas Gorenjke user posted image user posted image user posted image .
Eko, pa sem se še mal "skašljala" tkole user posted image . mam včasih pravo "mavl-diarejo" (po domače - ustno drisko user posted image ). Na srečo ni nalezljivo (dedno pa zna bit user posted image ).
Lep večer, mirno noč in čudovite sanje vsem!

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
1.11.2010 11:16:29   
zinchy
Nina sej moj je tut na dojki čist zadovoljen pa miren.Pol ga odstavm se pa ponavad zbudi ga dam za kupčk podret se ša zvijat začne.Zdej mam saj to srečo da več al mn zmerej kupčk podreuser posted image ja smo napredovali. Ja kadar ga pa poležem pa začne jamrat sicer dons ponoč jokal ni ga je pa zvijal in pol mu dam kaplico na dudo in že spiuser posted image joooj upam da čimprej to mine in da bo lepo panckov pa da bo mami spočita in zadovoljna.drgač tole ni nčuser posted image

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
1.11.2010 14:55:46   
nov2010
Hej!

Samo toliko da vas malo pozdravim. Upam da vam tale dan kljub datumu in slabemu vremenu ni preveč turoben.

Mi ga bomo izkoristili za exstra lenarjenje user posted image ker se mi pa danes resnično nič ne da.

Uživejte še naprej...

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
1.11.2010 16:11:23   
archie
Obiski: midva jih niti nisva imela veliko. Pravzaprav zelo malo, ker so se vsi bali priti na obisk user posted image me pa ne bi motilo, ce bi kaksen prisel, ker je Teja itak skoz spala. In sem jaz imela dovolj casa za vse narest. Verjamem pa, da ce otrok ne spi, da obiski niso dobrodosli, ker si starsa raje cas, ko otrok spi, vzameta zase in se malo odpocijeta. 

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
1.11.2010 17:05:13   
zinchy
midva sva imela obiske zelo hitro..starše ze naslednji dan,prijatelje pa 3 dan.Sicer jih ni bilo veliko kar je meni čisto pasalo glede na to,da so me šivi zelo boleli pa vse me je utrujalo.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
1.11.2010 21:23:10   
Nina33

user posted image  user posted image

GORENČKI 2010

datum                                          ime
        rojstva        nick        PDP          otroka          teža      dolžina

user posted image   16.9.2010 CR  Archie         23.9.2010   Teja        3330g     49cm

user posted image    22.9. 2010   Katalenca            user posted image             David       3450g    51cm

user posted image    23.9. 2010   teodora75     30.9.2010  Svit Valentin  3500g  53cm

user posted image     1.10.2010    Patty81         24.9.2010    Jakob      3700g   54cm

user posted image     13.10.2010   Zinchy         12.10.2010   Mai Peter   3600g   54cm

user posted image
     13.10.2010 CR   Lija30     11.10.2010   Val        3930g   51cm

user posted image           user posted image             Pikica1111     12.10.2010     user posted image         user posted image         user posted image       

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
1.11.2010 21:24:28   
Nina33

user posted image

GORENJSKE NOSEČNICE
nik, starost, PDP, Nosečnost, št. otrok, spol, kraj, naslednji pregled

NOVEMBER 2010
-      flik, 29 let, PDP: 12.11.2010, 2user posted image , 1 user posted image , user posted image , okolica Šenčurja
-      nov2010, 29 let, PDP: 20.11.2010, 1user posted image , 0user posted image user posted image , Kranj

DECEMBER 2010
- BabyKitty, 21let, PDP: 5.12.2010, 1user posted image , 0user posted image ,  user posted image , Kranj, NP: 2.11.
- DeVilla, 36 let, PDP: 22.12.2010, 3user posted image , 2 user posted image , user posted image , Škofja Loka
-     pinkalonca, 28 let, PDP: 25.12.2010, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Tržič, UZ: 8.11., NP: 17.11.

JANUAR 2011
-     Poka29, 30 let, PDP: 16.1.2011, 2user posted image , 0user posted image , user posted image , Kranj
 -     Janci F, 29 let, PDP: 22.1.2011, 2 , 1user posted image user posted image , Kranj
- januarcek2011, 29 let, PDP: 25.1.2011, 3user posted image , 2user posted image , user posted image , Gorenjska

FEBRUAR 2011
- antoninap, 29 let, PDP: 4.2.2011, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Sr. Bela
-iluzija, 27 let, PDP: 12.2.2011, 2 , 1user posted image , user posted image , Kranj
- Nina33, 33 let, PDP: 13.2.2011, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , okolica Kranja, NP: 22.11.
- tršica, 33 let, PDP: 14.2.2011, 2 user posted image ,1 user posted image , user posted image in user posted image , Kranj, NP: 3.11.
- Mišyka, 29 let, 2user posted image , 1 user posted image , user posted image , Škofja Loka, NP: 8.11.

MAREC 2011
- naja17, 29 let, PDP: 11.3.2010, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Jesenice

APRIL 2011
- Tira, 28 let, PDP: 1.4.2011, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Kranj
- Erin, 29 let, PDP: 10.4.2011, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Radovljica
- iskrca, 29 let, PDP: 24.4.2011, 2 , 1user posted image , user posted image , Kranj

MAJ 2011

JUNIJ2011

user posted image  nas je: 17
dvojne user posted image : 1 user posted image

pričakujemo:
4user posted image
4user posted image
10 user posted image

Odšli med user posted image :
user posted image  Sandry_ca
user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 1.11.2010 21:29:18 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
1.11.2010 21:39:23   
Nina33
Čer!
Zinchy
, upam, de že kaj bolje spite user posted image user posted image user posted image . Neprespanost je res user posted image . Fajn, de ga lahko z dudo zamotiš- imaš vsaj malo "miru" user posted image , jaz sem ga imela +/- kar "na" sebi user posted image . Pa se tut to preživi user posted image .
Malo sem osvežila seznamčka, upam, da se Pikica kaj javi z novičkami - da bo kmalu imela kaj časa tud za to user posted image user posted image .
Jp, Flik - vodiš user posted image . Kolk leti tale cajt. Sej Nov2010 tut ni tolk za tabo - tako da smo "spet" v veselem pričakovanju svežih novičk user posted image .
Patty oziroma Jakob - ČESTITAM!!! Zdaj imate pa dojenčka pr bajt user posted image user posted image user posted image user posted image .
Glede obiskov: svojih staršev ne bom nič kej vabila, se še sama kr prerada user posted image . Bom pa to pot verjetno kaj prej kakšno prijateljico/prijatelja "sprejela" user posted image . Me je mal strah, da me bodo tut to pot kaj hormoni hotli hecat pa se bom rajš tkole "zavarvala" user posted image . Drgač pa itak upam, de bo to dete pridno jedlo in spalo (kar seveda želim tut vsem ostalim) user posted image user posted image . Če pa ne bo spalo ( in "pridno" jedlo), pa pač ne bo... življenje pač... user posted image

user posted image

Eh, tkole - eno hitro javljanje user posted image . Če se pa še česa spomnim pa... user posted image
Lep večer, mirno noč in prelepe sanje!

P.S. Uspešne preglede, BabyKitty in Tršica, ta teden ( in kakšni prikriti seveda tudi!).

P.P.S. Pa vidim, de mi je spet nekaj slikic s seznama zbrisalo user posted image . Pa ne morem več popravit user posted image . Bom ob naslednji "posodobitvi" še to uredila.

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 1.11.2010 21:50:09 >

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
1.11.2010 22:30:45   
Nina33
Čer!
Berem, da je BabyKitty že v P user posted image Držim pesti za oba user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
2.11.2010 8:51:53   
antoninap
Kako lepo je bilo tri dni frej! user posted image

Najprej moram pohvalit svojo "taščo", ki naju je v petek peljala v shopping in oblekla user posted image od glave do pet user posted image Res, v otroške trgovine človek enostavno ne sme stopiti, imajo tako luškane stvari, da se ti zdi greh, da ne bi kaj kupil, potem greš pa domov s tono opreme user posted image

V nedeljo sem šibala še na Štajersko svečke prižigat in še od tam dobila od sestričen polno robe, tako da sem cel ponedeljek sortirala in zlagala cotike in se nad vsako bolj navduševala. Ma so cortek tile čist majhni pajacki, da kakšnih oblekic za punčke sploh ne omenjam user posted image

zinchy, upam da je z Maiom že boljei n da že kaj spite!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
2.11.2010 11:12:33   
lija30
jutro gorenjke!

Mi smo super, ta teden je še oči na očetovskem dopustu, potem pamora že delat!user posted image
Pa tko fino je k smo vsi doma!Ravno danes sem ga mal v shopping poslala,po fasngo, pa v Mullerja po plenice, pa malenkosti, tko da spet bo ene 200 evrčkov manj na moji kartici!user posted image

Naslednji teden se bova mogla z Valom pa že sama rihtat!
Trenutno se mi zbuja na 3 ure, da ga nahranim, sam ponavadi potem ne zaspi vedno nazaj ampak že prov fino gleda naokrog!

Čakam,da do kaj sončka,da bomo šli lahko spet mal ven z vozičkom!

Kako ste pa kaj ostale?zinchy-ali je Mai sedaj vredu?Ali ti veliko poliva?Pa ti kako si kaj?

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
2.11.2010 12:18:01   
nov2010
Hej, hej gorenjke!

Ja tile dnevi so bili pa res extra leni. Samo po obiskih smo hodili, počivali in zabušavali.

Še danes se mi zdi da je en res tak turoben jesenski dan. No saj sem bila kar pridna sem že cunje zlikala tako da za danes je to to.

Drugače pa pri nas še vse mirno se nič kaj ne dogaja, tako da Nina mislim da bo Flik kar pred mano, pa kolkor praviš BabyKitty malo prehiteva in se jim že dogaja.

Lija30 - ful lepo da ste se že navadili en na drugega in da lepo uživate, saj mi tudi komaj čakamo ko bomo samo mi trije doma in lepo uživali in se crklali. Pa upam da ti vse lepo steče tudi takrat ko tvojega ne bo več doma. Spomladi pa bomo kakšen giro z vozički skupaj udarile.

No naj vam mine čim hitreje ta deževen torek.

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
2.11.2010 13:52:43   
zinchy
ja midva sav pa ze samauser posted image očka že dela in morm rečt,da sm mela prov krizo k je zjutrej su in sem vedla da bom cel dopoldne samauser posted image upam,da se kmalu navadim.Mai pa ponoči strajka s spanjem tko,da je spal od polnoči do pol 3h pol je pa sam se stokal k je mel krčke.Tko,da smo bl mal spal.drugače mi pa nič ne poliva,do zdej mi je ene 2x to je vse.Danes smo se spet kopaliuser posted image tko,da je pol zaspal in se zmerej spi.V četrtek imava pa kontrolo v pediatični kliniki.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
2.11.2010 14:15:50   
Patty81
Halo punce!
Končno se malo javim...vidim, da vas pestijo podobne težave. Mi že 6 (!) noči zaporedoma ne spimo zaradi krčev...pred 3.30 nikol ne zaspi. V nedeljo sva mu začela dajat kapljice proti krčem...malo bolj se nama zdi, da je že..ni pa še ok. Men včasih kr zaspi med hranjenjem, pol se pa začne spahovat in bruhne, ga dvignem za podirat kupčka in poliva, ene 2x je šlo kr po tleh čez ramo...pol pa začne jokat (včasih že tud na dojki) in brcat z nogico...ponavadi se začne to proti večeru in pol traja v noč. Tud midva sva Zinchy že čist fertik...in tud jaz sem z njim sama...sem bla prav vesela, da je bil moj v nedeljo in včeraj doma...ker še ob sobotah dela, zdaj ko je gužva :(
Kupili smo tudi Oleovit kapljice, pa bomo zdaj videli, če bo kaj boljeuser posted image
OBISKI - GROZA!!! Prvi dan ko smo prišli iz porodnišnice so prišli vsi 3 od mojga (ati, mami in sestra) - ampak šele kako: vsak posebej..torej na vsaki 2 uri en. Sem skor pop.... bradavičke so me tako bolele, vse vneto, men gre zraven na jok, ko začne cuzat, zravn mi pa njegova mat pride gledat, kako lepo pije! HALO!!?? Sej vem da boste rekle, zakaj nisem kaj rekla...ampak pač nisem tak tip človeka. SEm mojmu rekla naj pove...Da ne rečem kaj vse moram razlagat - naj si umijejo roke ipd. In včeraj mi pride njegova sestra prehlajena sem! Da pop....!!! Folk res ne razume...taako da prjatle sem kr zadrževala in sem jim dala vedet, da bomo javli, ko sprejemamo obiske, njegovi pa so hodili kar vsak dan, sigurno vsaj sestra. Mene so pa bradavice tako bolele, da nisem niti majice mogla imet gor. Kriza! Nisem ravno srečna kar se tega tiče...
Pa dobro, ne smem jamrat...zdaj je itak ta najhuje že mimo...bomo prespali in pozabili ;). Sej sestri pa ne morem zamerit, ker vem, da bi mene tud matralo k mojmu bratu hodit, če bi imel dojenčka.
Nina33 - hvala za čestitke! Res je, zdaj imamo pa že dojenčka :). Ne morem verjet kako hitro gre čas. 9.11. imamo pregled pri pediatrinji.
Kako smo kaj an vrsti zdaj s porodi? user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
2.11.2010 18:36:24   
zinchy
patty ja sej k mal pojamraš je kuj bols..ja jest sm mela dons kr paranojo k sm bla sama prvič,glede na to kaj se namaje v petek zgodil mi ne gre iz glave.In pol skos studiram,da slučajn nav kej narobe k ne vem kaj bi.Mam občutk,da odkar sm iz porodnišnice pršla mi je samozavest ornk na nulo padla in se morm počas pobrt k drgač ne vem pomoje nam upala sama iz na sprehod.Skos mam občutek,da nisem kos temu pa čeprov vem da sm 110% predana svojemu sinetu.Ah sej bo,mal me matra vse skp ampak bomo prezvel.
Drgač pa Patty sočustvujem s tabo to je cel user posted image če ponoč ne mors spat.Jest ponoč dojim pa kr spim zravn.pol ga dam pa v postlco on pa jamra k ga zvija in pol ga skos gledam k me strah,da nav kej vn bruhnu.Čeprov zdej kr vsakič lepo kupčk podreva.Jooooj en kup enih težavuser posted image sej bo bolš.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
2.11.2010 20:17:27   
iskrca
hej, hej Gorenjke,
kako steuser posted image
Pri nas se dogaja sto na uro in sploh nimam več časa za RR. Mala user posted image je vedno večja navihanka, ji sploh ne sledim večuser posted image .

Vas nisem za nazaj nič bralauser posted image ker mi sploh ne znese, zdele sem spet čist na dnu z energijo. Še kar hodim s kuram spatuser posted image . Upam da bo kmal boljš, ker imam namen diplomo pisat, to pa bo možno itak samo po 7 user posted image Mah upam da mi ratauser posted image

zinchy ne se sekirat, jst sem mela tud take misli, da če mojga ne bo zraven, kako bom pol, kaj če se karkoli zgodi in ne bom vedela kaj storiti... Samozavest v prvih dveh tednih na nuli, ampak ti povem, da se še kako hitro dvigne, zdaj ko boš več časa sama z user posted image jo boš ful hitro pridobivala, verjemiuser posted image Po enem tednu boš kar cvetela od samozavestiuser posted image Veš kaj, mi ženske imamo to pač v genih in obvladamouser posted image Tko da zinchy glavo gor, nič dvomit vase! Veš koliko novopečenih mamic ima take misli! Nisi edina, to je zato, ker nas toliko skrbi za naše zlate sončke.

...grem v horizontalo...
Pa ostale nosečke, mamice, kako ste kaj?

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
2.11.2010 20:39:51   
archie
jaz imam pa eno vprasanje. A pozna katera kaksno privat varstvo tu pri nas? Okolica Radovljice recimo. 

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
2.11.2010 22:06:40   
Nina33
Čer!
Archie, na žalost ne. Bi tut men kdaj kera prav prišla, čeprav imamo še babico in dedija "na zalogi".
Zinchy, ne sekiraj se  - samozavest se skriva za prvim vogalom user posted image user posted image . Oziroma za unimi hormončki user posted image .
Iskrca pogumno nad diplomo user posted image user posted image .
Patty user posted image . Vem, de nč ne pomaga, ampak je res "samo" obdobje. Naj se čimprej poštima. Za bradavice sem jaz imela kompresice od Bioclina Multi-mam (sej vem, de sem že 100x napisala, al so res dobre user posted image ), čeprav upam, de je že boljše in da te ne bolijo več. A ti "bruhne" isto če ga skoraj "navpično" dojiš? Moj je vedno zaspal med dojenjem in je pomagalo, če je bil zelo dvignjen med pitjem (kupčka nisem skor nikol podirala, sem rajš vidla, de vsaj spi user posted image ). In je kar polival, je bilo pa mnogo boljše, ko sem ga "pokonci" dojila. Probat ni greh user posted image Čeprav pomaga pa tut ne vedno user posted image .
O obiskih ne bom nič napisala user posted image user posted image user posted image .
Čas pa leti, ja user posted image . "Uradno" je Flik na vrsti, čeprav naj bi bila decembrka BabyKitty že v P user posted image , upam, da bo čimdlje 2v1 user posted image user posted image user posted image . Tko, de je kr pestro tuki user posted image .
Nov2010, vreme je res bolj za lenobo zganat. Pritisk je tak, de imam že ceu dan občutek, da pod parketom hodim user posted image user posted image .
Lija, super, da se fino rihtate. Pa da ste še vsi trije doma user posted image . Uživajte še naprej user posted image , sej sončka bo tut baje kmalu mal user posted image .
Antoninap, super tašča user posted image . Pa sestrične tut user posted image . Cunce so pa res tko cort tele male (čeprav se mi takrat, ko sem jih na našga novorojenčka dajala, niso zdele takooo majhne user posted image , zdej so mi pa že št. 74 nekam sumljive - če bodo prav, recimo, kolegičini dva in pol mesca stari punčki user posted image ).
Eh, ura je že "ta pocenska", grem žehto prat dat user posted image .
Lepo, mirno noč vsem!

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
3.11.2010 0:04:21   
Patty81
Živjo!
No, smo spali vsi trije od 20.-23., zdaj pa že podiramo kupčka in upamo, da bomo kaj spali.
Ja, dojim ga na povštru tako da ni v vodoravnem položaju, bom pa poskusila še višje. Ravno prej sem dala še en ta mau pouštrček spodaj, da je še višje...
Zinchy-ja, res je..boš videla, da bo vedno lažje, oz. boš vedno bolj sproščena tud ko bosta sama. Jaz sem ga po moje en tretji dan, ko sva bla sama, mojga kr klicala na šiht ob 14., če lahko pride, ker nisem več mogla...to je blo 2. teden po porodu, ker je šel prej delat nazaj. HB ima s.p. tako da je lahko prišel, ker sem bla že ist fertik. Verjamem, da te preganja to kar se vam je zgodilo. Nisem ti fauš user posted image , že brez tega je panika ;). Ampak bo! Držim pesti, da zborbamo vse skupaj user posted image !
Nosečke, a še pridno izkoriščate lepe dneve za sprehode? :)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
3.11.2010 9:46:13   
antoninap
Po branju vaših dogodivščin, me upravičeno že zdaj skrbi, kako pa kaj bo, vsaj na začetku, ampak vseeno poskušam odmislit skrbi in mislit na lepše stvari ... kot recimo današnji 3D pregled user posted image Komaj čakam! Morfologija je že takooooo daleč nazaj, da bo fletno videt pikico, upam da bo tudi popoldne boksarsko razpoložena user posted image

Vprašanje ... koliko srečanj je v MŠ v KR in kako dolgo (ura) traja eno srečanje ... če se katera še spomni?

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
3.11.2010 13:12:31   
pinkalonca
hej nosečke in mamice user posted image

se samo na hitro javim, moram mal stanovanje pospravt user posted image

antoninap MŠ v Kranju je bila terminsko : sreda (18-20:30), ponedeljek (18-20), torek (17-19), sreda (17-20), četrtek (18-20) in ponedeljek (18-20). Ure so čisto približne, samo za prvi termin vem, da se je zavlekel in da smo umirali na unih stolih user posted image upam, da sem ti kej pomagala user posted image

v ponedeljek imam UZ in se že veseliiiiiiiiiiiiim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še malo in sem pod 50 dni do PDP, kar ne dojemam da se tako hitro približujem koncu user posted image

včeraj sva šla po žabice in štumfke v Hoferja pa je blo že večina pobranega user posted image tetra plenic od zadnje akcije pa imajo še za izvoz user posted image sem bla kr mal žalostna.... ampak ok bo že, zaenkrat imava dovolj robe, bomo po porodu še kej nabavljali user posted image

lepo bodite vse skupaj user posted image

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
3.11.2010 14:50:04   
nov2010
Hej gorenjke!

Joj tale dež je pa že res morast. Ampak se nisem dala kljub dežju sem se zjutraj peš odpravila proti mestu in se ustavila pr dežnikarju in si v ta turoben dan kupila prov lušten živo barven dežnik. Potlej pa me je seveda spet premamila trgovina Alenka in sem si kupla še nove tople copatke, tako da bo za zimo prav luštno bit doma k mam zdej tko lepe copatke user posted image .

Sem bla pa tudi že pridna in je kosilo že na pol pripravljeno tako da čakam samo še da dragi domov pride. Pa še zaloga v skrinji se bo okrepila saj sem skuhala ogromno Bolonese omake.

Evo imam eno vprašanje za vse tiste, ki ste že rodile:
POPADKI - a so prisotni skoz na istem mestu ali ne. In kje oz. kako so se vam začeli. Ponoči me je nekaj bolelo čisto na vrhu trebuha skoraj takoj pod desno prsjo, ampak sedaj ne vem al sem tolk čudno ležala da me je tiščalo ali se je kaj dogajalo. saj sedaj dopoldne je bilo vse mirno in tudi mali čmrl se premika.

No naj vam ponoven deževen dan čim hitreje mine!!!!

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
4.11.2010 7:25:35   
flik
Hej, dobro jutro.

Dons sm pa zgodna :). Sem vstala kot vedno, ko sta se moja dva odpravljala v vrtec in službo. ponavadi grem nazaj spat, ampak danes mi tale jasnina zunaj tako sede, pogled na s sončkom obsijan storžič čez okno.... eh, pa kdo bi v takem spal user posted image user posted image .

Da vam mal poročam o počutju zadnje dni - naše detece se je v zadnjih dneh precej umirilo, kar pomeni manj špikanja in zbadanjauser posted image . Ker pa mi je ta občutek ni znan oz. mi je kr čudn, sem začela clo gibe štetuser posted image . No včeraj zvečer pa je imelo dete zopet ornk veselico v trebuhuuser posted image . Sicer sm mela pa pregled včer, pa CTG, ki ni pokazal še nič pametnega, tudi ostale stvari so še čist 'nepripravljene'. Bomo vidl, včasih se to hiiiiitrooo obrne user posted image .

Nov2010 - glede popadkov: prvič so se pri meni začeli ponoči, čist tako postopoma - po intenzivnosti in pogostosti. Nism jih čutila tko kot opisuješ bolečino, ampak bolj spodaj... še najbolj podoben občutek temu, kot takrat, ko te fuuuul na blato tišči user posted image . No in posledično sem šla zmer, ko je priletel popadek, na wc, tako da sm se do zjutraj čisto spraznila (zato pol v por. nism dobila klistirja). Za popadke res točno in dobro veš, kdaj so praviuser posted image , ker so vedno bolj pogosti in bolj močni. To kar opisuješ, bi jest rekla, da si se mal zaležala, al pa ti je mali kam tako čudno pritiskal, kar je še bl verjetno...

antoninap kako je bilo na pregledu? Sicer pa brez veze, da te skrbi, kako bo, ko rodiš. Ti povem, da bo krasnouser posted image . Pustri skrbi in strah ob strani, ker verjemi, da ko vidiš tisto malo štručko...iiiii, kakšen občutek. Seveda je kdaj težko in naporno, ampak, pol pa mal pojamramo in počvekamo (tko kot vedno aneuser posted image ) pa je takoj boljš in predvsem lažje. Tko da, le pogumno naprej.

Patty81 - kako kaj pri vas? Nove kaplice kaj boljše? Pa Zinchy, a ponoči kaj bolj spite?
Lija30 kako se kaj rihtata z malim, ko sta sama? Saj ni tako težko ane, samo par dni rabiš, da se navadiš in pol enkrat ugotoviš, da je prov finouser posted image .
Kako ste ostale kaj...?

Hm, ima jutri kera čas za kavo dopoldne? No, če bom še v stanju okol hodit seveda :).

Lep sončen dan vsem user posted image user posted image

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
4.11.2010 8:50:14   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

patty ja sej k mal pojamraš je kuj bols..ja jest sm mela dons kr paranojo k sm bla sama prvič,glede na to kaj se namaje v petek zgodil mi ne gre iz glave.In pol skos studiram,da slučajn nav kej narobe k ne vem kaj bi.Mam občutk,da odkar sm iz porodnišnice pršla mi je samozavest ornk na nulo padla in se morm počas pobrt k drgač ne vem pomoje nam upala sama iz na sprehod.Skos mam občutek,da nisem kos temu pa čeprov vem da sm 110% predana svojemu sinetu.Ah sej bo,mal me matra vse skp ampak bomo prezvel.
Drgač pa Patty sočustvujem s tabo to je cel user posted image če ponoč ne mors spat.Jest ponoč dojim pa kr spim zravn.pol ga dam pa v postlco on pa jamra k ga zvija in pol ga skos gledam k me strah,da nav kej vn bruhnu.Čeprov zdej kr vsakič lepo kupčk podreva.Jooooj en kup enih težavuser posted image sej bo bolš.

zinchy user posted image upam, da se dogodek ne ponovi več. user posted image

Glede tega zgoraj, ti pa povem, da sem jaz dobesedno "padla dol" po 14 dneh 110% predajanja otroku. Ti kar počasi. Sicer boš pregorela ali pa padla v depresijo. user posted image

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?